jos nainen katsoo minua joka kerta kun menen ohi onko hän ihastu

ihastunut mies

jos nainen katsoo minua joka kerta kun menen ohi onko hän ihastunut

50

7635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1234asdf

      on

    • mikänimimerkkitäh

      pitääkö mies minua hulluna jos katson häntä aina kun menee ohi?

      en voi asialle mitään -aamulla kyllä päätän että en aio vilkaistakkaan mieheen päin.
      jostain syystä kun mies ilmestyy verkkokalvoni nurkkaukseen -jään vain tuijottamaan. tuijotan. tuijotan. tuijotan. PAM. herätys. pää kääntyy pois päin. hävettää.

    • jahkaaja2

      Noh.. jos ei ole mitään syytä katsoa tai katsoo poikkeuksellisen pitkään.. luultavasti on ihastunut sinuun. Vertaa siihen, miten muut naiset käyttäytyvät sinua kohtaan. Poikkeuksellinen käytös viittaa poikkeuksellisiin tunteisiin.

      • mies_._.

        Sinä sen kiteytit. Ei hitto soikoon. Parilla lauseella se mitä joka mediassa yritetään sanoa. Tämä oli oikeasti hyvä. Alan käyttämään.


      • einäineinäin
        mies_._. kirjoitti:

        Sinä sen kiteytit. Ei hitto soikoon. Parilla lauseella se mitä joka mediassa yritetään sanoa. Tämä oli oikeasti hyvä. Alan käyttämään.

        Ei sentään oikaista mutkia näin suoriksi! Ihmiset on erilaisia, kaikki naiset käyttäytyy enemmän tai vähemmän eri tavalla.


    • J****

      juu minä ainakin katson. Se tulee luonnostaan ja kyllä olen yleensä silloin ihastunut, enhän mä muuten sua katsois :)

    • vierailija8

      katsooko hän silmiin asti?

      • J****

        juu kyllä katsoo :)


    • miss all eyes

      Yllätä itsesi, jarruta ja kysäise. Sillä se selviää.

    • 14.3.13

      Ei kai sitä ihastunut tarvitse olla jos vastaantulijaa katsoo...

    • ihastunut mies

      Mitenkäs minä nyt toimisin tässä tilanteessa uskallanko kysyä suoraan häneltäm kysessä siis eräs työkaveri, itsekkin olen hieman kyllä häneen ihastunut

    • nimet.ön

      ei kannata laittaa ihastumisen piikkiin, itse olen tapatuijottaja ja katson vain ihmisiä silmiin kun tulevat vastaan käytävällä. Jos nainen hymyilee ja katsoo silmiin nii sit on jotain mielessä :)...

    • Silmän ilo

      Voi sitä miehen komeaa olemustakin pelkästään ihastella :) Keräätkö samanlaisia katseita muiltakin naisilta?

    • nainenxx2

      ei tarkoita että olisi ihastunut. itsekin katson ihmisiä... sekä naisia että miehiä.. Minua sanotaan kyyläksi. En tiedä miksi.enkä ole keneenkään ihastunut nyt. paitsi ehkä yhteen söpöön naiseen.

    • Ei voi

      Kyllä, minä olen ihastunuut erääseen mieheen ja tunnen jonkin lämmön kun tulee vastaan, mutta en ikinä tee kuin tuijotan, koska hänellä on sormus sormessa.

    • ÄLKÄÄ USKOKO

      'Naisen katseilla, hymyillä, eleillä, vartalonkielellä, sanoilla, tekemisillä, vapisemisilla ja vilkuiluilla EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ SEN KANSSA ETTÄ OLISI IHASTUNUT!!

      KOITTAKAA NYT SISÄISTÄÄ JO SE!!

      Mies kun luulee naisen olevan ihastuksissa ja koittaa kepillä jäätä niin tuloksena todennäköisesti mitä kaamein tylytys.

      Ja tähän vielä se että mitä ujompi/arempi mies, sitä julmemmin nainen häntä kohtelee.

      Eri asia on se että jos todellinen naissankari, lipevästi lirkutteleva peluri, lähestyy naista niin aina irtoaa. Ne osaa sen homman. Se pitää muistaa että kunnollinen, asiallinen kunnian mies jää aina kakkoseksi. Mutta asianhan voisi kääntää myös niinkin päin että onko kyseessä oleva nainen miehen arvoinen? Niin.

      • mies__.-_

        Jauhat paskaa. Toki on kyllä miehenkin paikka katsoa peiliin jos ihastuu pelkkiin pintaliitäjiin jne. Kyllä mitä itse olen noita kunnollisia ja kohteliaita naisia lähestynyt niin ei ole koskaan tullut kertomaasi tylytystä.


      • mies__--_
        mies__.-_ kirjoitti:

        Jauhat paskaa. Toki on kyllä miehenkin paikka katsoa peiliin jos ihastuu pelkkiin pintaliitäjiin jne. Kyllä mitä itse olen noita kunnollisia ja kohteliaita naisia lähestynyt niin ei ole koskaan tullut kertomaasi tylytystä.

        Toisekseen itse pystyn melko varmasti sanomaan katsooko nainen kuin halpaa makkaraa vai viekö katsekontatkin loppuun asti. Eli ei siirrä katsetta pois minun silmistäni. Ehkä baareissa tämä ei toimi ja en nyt yhden kerran perusteella hirveästi lähtisi johtopäätöksiä tekemään mutta jos toistuu niin kiinni vain. Uuden oppiminen tapahtuu vain ja ainoastaan epämukavuusalueella.


      • 657kkk

        Aina samaa pas-kaa tällä palstalla.
        "kunnon miehet", "asialliset miehet", "kiltit miehet"

        Jos olet nössö niin olet nössö.
        ja ole vain, ei se haittaa, mutta älä mollaa rohkeampia miehiä.


    • just me

      Olen kai pari kertaa katsoessani ihastustani huomannut, että hän katsoo takaisin ja ihan silmiin. Silloin olen vaistomaisesti kääntänyt katseeni pois. Se nolostuttaa ihan hirveästi, ja tuntuu kuin hän voisi nähdä suoraan läpi. Mutta nyt aloinkin pelätä jotain muuta.. Mitä jos hän luulee, etten pidäkään hänestä, kun käännän katseeni pois? Mitä mun pitäis tehdä, jos taas huomaan vahingossa katsovani häntä silmiin? En usko että hän juurikaan ptää minusta, mutta en silti missään nimessä halua hänen luulevan, että minä en pitäisi hänestä.

      Toisaalta jos ihastumisen huomaa poikkeavasta käytöksestä.. Olen katsonut muitakin poikia, mutta he eivät ole koskaan katsoneet takaisin, tai en ole huomannut että he katsoisivat minua. Mutta hänen tapauksessaan, musta joskus tuntuu että hän katselee, ja silloin mua alkaa jännittää, enkä pysty katsomaan häneen päin. Mutta voiko se olla niinkin että hän todellakin näkee läpi ja tietää? Jos hän ei pidä minusta, mutta ajattelee että on kuitenkin tavallaan hauskaa, että minä pidän hänestä? Voiko hän pitää ujouttani ja ihailuani vain jotenkin viihdyttävänä ja haluta katsella miten reagoin?

      • joku_Vain_

        Niin. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa että mies kysyy kahville tai sitten kysyt itse. Tosin jos tiedät nimen niin lisää fb kaveriksi. Juttelee tykkää hänen päivityksistään ja kommenteistaan. Jos mies ei anna vastakaikua niin on edelleenki pakko kysyä suoraan tai unohtaa. Itse kysyisin suoraan vaikka se kangerrellen tulisikin. Tähähän 28 ikävuoteen mennessä on oppinut sen että ikuisiksi ajoiksi jää yksin jos ei uskalla mokata. Sellaiset ihmiset jotka nauravat selän takana aloitteen tehnyttä ovat idiootteja. Ja mitä todennäköisimmin kyseisen pojan kaverit ovat vain kateellisia tälle pojalle jos sinä uskallat häntä lähestyä. Ihan oikeasti, jokainen mies toivoo kaikkien näkevän että nainen lähestyy häntä ja kysyy. Sama kyllä varmasti koskee naisiakin. Toki ymmärrän että jos hän ei ole koskaan yksin ja itse olet hieman epävarma niin voi käydä mahdottoman vaikeaksi. FB on silloin ihan hyvä työkalu. Jos olette esim samalla työpaikalla niin ei ole kovin kaksista saada kyseisen henkilön nimeä selville.


    • ilkeä minä aikoinaan

      Iskesilmää tavatessa ; ) jos kuuluu vähän ajan päästä selän takana kolahdus tai rumahdus,kannattaa mennä auttamaan.Jos on kiinnostunut neitosesta.

    • kyllä

      Tekisitkö kiltti sen aloitteen koska minä en uskalla :)

    • tarvii kysyä

      No todellakin on!

    • vastaan sulle

      Todennäköisesti sulla on ripsi silmässä tai kastiketta rinnuksilla.
      No hei, tottakai se on ihastunut miksi se muuten sua katselis.

    • Saattaa

      olla kiinnostunut tai muuten vain utelias suhteesi, muttei välttämättä ihastunut.

    • hitto,

      en ole ihastunut , vaikka katson sinua silmiin,se on vain minun tapani, enkä ole kenenkään rakastunut, nainen olen,, kyllä se ihminen huomaa, jos minä olen rakastunut,,ärsyttää vain tuollaiset ihmiset jotka kuvittelevat, heti jos vaikka liian pi tkään katsoo...

    • 30+ nainen

      Minä olen nainen, aikuinen, 3-kymppinen jo, ja katson melkein aina miestä, johon olen ihastunut. Joskus ujous kyllä valtaa niin, etten uskalla katsoa, mutta ohi kävellessäni kyllä oikeastaan aina katson. Silmiin.

    • katseiden vangitsija

      Ei tarkoita mitään, mua kattoo kaikki naiset, päät kääntyy. Voin 100% sanoa et johtuu siitä että itse niitä himoissani katselen ja huomaavat sen. Kiusoitellen hymyilevät. Mene juttusille, sillähän se selviää.

    • Mullatoisinpäin

      Minulla on yleensä päinvastoin että naiset katsoo muualle kohdallani, voiko sen tulkita niin että nainen on kiinnostunut mutta naiset ajattelevat että tee töitä asian eteen ja tule lähemmä tekemään vaikutus niin tutustutaan äläkä pysy loitolla :-)
      -Nimim. tosi pitkään ilman naista-

    • 10plus1

      Ainakin hän tykkää sun ulkonäöstä, mutta ei välttämättä ole varsinaisesti ihastunut tai tahdo mitään sen kummempaa, jos ette edes tunne kunnolla. Eipä siitä muut voi kertoa kuin hän.

    • Vastausta

      Olen itse asiakaspalvelussa ja hymyilen paljon koska olen sosiaalinen ja pidän ihmisistä. Joku asiakkaista voi ihastuakin. Hymyni ei merkitse sen enempää.

    • Eioleihastunut

      Ei, se on vain kohtelias tapa huomioida kanssaihmiset.

    • Anonyymi

      Tää on ikivanha keskustelu, mut yllättävän moni taas ajatteli vain yhtä kertaa eikä lukenut otsikkoa. "JOKA KERTA KUN KÄVELEE OHI". Täysin eri asia kun random kohtaaminen tai joku asiakaspalvelija.

      Minua ainakin töissä tuijotti ja hymyili koko ajan nainen kun meni ohitseni ja vilkuili muutenkin aina sinne missä liikuin. Hakeutui seuraan. Aloin tuijottamaan takaisin ja juttelemaan työjuttuja/kysymyksiä. 2 viikon tuijottelun jälkeen pyysin treffeille sitten ja suostuihan hän :)

    • Anonyymi

      No ei ole. Miehet on uskomattoman itserakkaita.

    • Anonyymi

      Minä katson ihastustani (mies)silmiin aina kun näen hänet… hän on nyt alkanut tehdä samoin. Tänäänkin oli pakko katsoa hänen ihania silmiä.

    • Anonyymi

      Minusta selvin merkki ihastuksesta on se, että katsoo silmiin usein mutta kun katseet kohtaavat katsoo äkkiä muualle. Toisen katse vähän niin kuin polttaa. Näin ainakin omalla kohdalla. Nainen voi myös katsella muualle ja sitten vaivihkaa vilkuilla: "huomasiko se minut?" Harvemmin ihastunut nainen avoimesti tuijottaa, ainakaan pitkään.

    • Anonyymi

      Voi katsella muuten vaan olla ihastunut tai varuillaan seurata eleitäsi että pääsee ajoissa karkuun moisen pervon käsistä.

    • Anonyymi

      Hän saattaa kohteliaasti tervehtiä eli siksi katsoo aina ohi kulkiessaan. Voi toki olla myös ihastunut,mutta yrittääkö juttelemaan katsomisen lisäksi? Tai takanasi tai vieressäsi on toinen mies,jota katsoo ja sinä luulet että se olet sinä.

    • Anonyymi

      Jos pitkään katsoo ja useinkin, niin varmasti ihastusta tai kiinnostusta on. Minä katson ihastustani aina kun mahdollista ja hänkin minua..kun hän uskaltautuisi juttusille ja antaisi selvän merkin et mitä mielessä liikkuu.

      • Anonyymi

        Miehenä kysyisin, että kauanko pitää katseen vähintään kestää, että se lasketaan pitkäksi katseeksi? Siis sekuntimäärä suunnilleen?

        Minulla ja ihastuksellani oli aiemmin lähinnä semmoista salaa vilkuilua. Muutama viikko sitten kaikki periaatteessa muuttui, paitsi että vieläkin vain katsellaan toisiamme silloin harvoin, kun nähdään.
        Kuljettiin toisiamme vastaan tosi läheltä ja yritin ottaa häneen katsekontaktin, johon hän yllättäen sitten vastasikin. Kumpikaan ei edes silmiään räpäyttänyt, vaan katsoimme lähietäisyydeltä toisiamme silmiin niin, pitkään, kunnes menimme toistemme ohi.

        Sen jälkeen olemme muutaman kerran toisemme nähneet ja se yksi pitkä katse sai asiat muuttumaan sen verran, että nyt molemmat ovat hakeneet sitä katsekontaktia toisiimme, eikä enää mitenkään salaa, kuten aiemmin. Sekin on jo edistystä.

        Olen odottanut tilaisuutta, että näkisin hänet yksinään jossain, kun hänellä on yleensä aina jotain muuta seuraa. Jos hän olisi yksin ja myös vaikuttaisi vastaanottavaiselta sillä hetkellä, niin voisi edes yrittää mennä juttusille.

        Olen tuonne ikävä-palstalle enemmänkin tästä aiheesta kirjoitellut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehenä kysyisin, että kauanko pitää katseen vähintään kestää, että se lasketaan pitkäksi katseeksi? Siis sekuntimäärä suunnilleen?

        Minulla ja ihastuksellani oli aiemmin lähinnä semmoista salaa vilkuilua. Muutama viikko sitten kaikki periaatteessa muuttui, paitsi että vieläkin vain katsellaan toisiamme silloin harvoin, kun nähdään.
        Kuljettiin toisiamme vastaan tosi läheltä ja yritin ottaa häneen katsekontaktin, johon hän yllättäen sitten vastasikin. Kumpikaan ei edes silmiään räpäyttänyt, vaan katsoimme lähietäisyydeltä toisiamme silmiin niin, pitkään, kunnes menimme toistemme ohi.

        Sen jälkeen olemme muutaman kerran toisemme nähneet ja se yksi pitkä katse sai asiat muuttumaan sen verran, että nyt molemmat ovat hakeneet sitä katsekontaktia toisiimme, eikä enää mitenkään salaa, kuten aiemmin. Sekin on jo edistystä.

        Olen odottanut tilaisuutta, että näkisin hänet yksinään jossain, kun hänellä on yleensä aina jotain muuta seuraa. Jos hän olisi yksin ja myös vaikuttaisi vastaanottavaiselta sillä hetkellä, niin voisi edes yrittää mennä juttusille.

        Olen tuonne ikävä-palstalle enemmänkin tästä aiheesta kirjoitellut.

        Hei. Saako udella missä päin Suomea tämä katsekontakti tapahtuu? :)
        Mitään sekuntimääriä en osaa antaa,
        riippuu varmaan päivästä ja tilanteestakin. :)
        Omalla kohdallani myös alkaa olla vahva epäilys siitä ä, että töissä eräs mies on kiinnostunut minusta, mutta hän taitaa olla aika ujo, olen kyllä yrittänyt jututtaa häntä, mutta tämä ei jatka juttua itse kovin pitkälle.
        En silti oikein kunnolla itsekään tiedä mikä on homman nimi, tuskin kukaan sattumalta jatkuvasti "osuu" kohdalle? :D
        Tulee kuitenkin aina tervehdittyä iloisesti puolin ja toisin ja hyvästeltyä lähtiessä jos törmätään vielä siinä vaiheessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei. Saako udella missä päin Suomea tämä katsekontakti tapahtuu? :)
        Mitään sekuntimääriä en osaa antaa,
        riippuu varmaan päivästä ja tilanteestakin. :)
        Omalla kohdallani myös alkaa olla vahva epäilys siitä ä, että töissä eräs mies on kiinnostunut minusta, mutta hän taitaa olla aika ujo, olen kyllä yrittänyt jututtaa häntä, mutta tämä ei jatka juttua itse kovin pitkälle.
        En silti oikein kunnolla itsekään tiedä mikä on homman nimi, tuskin kukaan sattumalta jatkuvasti "osuu" kohdalle? :D
        Tulee kuitenkin aina tervehdittyä iloisesti puolin ja toisin ja hyvästeltyä lähtiessä jos törmätään vielä siinä vaiheessa.

        Ei ole missään töissä tapahtunutta tämä. Kadulla kuljettiin vastakkaisiin suuntiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole missään töissä tapahtunutta tämä. Kadulla kuljettiin vastakkaisiin suuntiin.

        Aivan. :) Kuulosti vaan tutulta tilanteelta niin siksi vastasin.


    • Anonyymi

      Naisena vastaan, ettei siihen mitään sekuntimääriä voi sanoa. Kyllä sen tietää… katsot häntä pitempään kuin jotain toista keneen et tunne vetoa. Kertoisitko minulle miehen mielipiteen, miksi ihastukseni välillä vaikuttaa erittäin kiinnostuneelta minusta, välillä tosi etäiseltä? Onko tää joku miesten tapa ilmaista kiinnostusta vai mitä luulet?

      • Anonyymi

        Ehkä on vain epävarma toisen kiinnostuksesta. Ehkä olet itse tehnyt huomaamattasi samaa.


      • Anonyymi

        Aika perus varovaisuutta toi, että näytetään välistä kiinnostusta ja sitten kun ei välttämättä saa vastakaikua niin sitä ei näytetäkkään, ennen kuin toisesta huomaa taas jonkun vihjeen että ehkäpä sitä toistakin kiinnostaa.


    • Anonyymi

      Jos hymyilee samalla, niin on varmasti kiinnostunut.

      • Anonyymi

        Molemmat ollaan aika naama peruslukemilla -tyyppejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Molemmat ollaan aika naama peruslukemilla -tyyppejä.

        Kokeile hymyillä seuraavalla kerralla


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe