13-vuotias poika Leikkii nukeilla

TurhautunutEno

Siskoni lapsi on 13-vuotias ja poika ja leikkii vieläkin nukeilla,Hän aloitti leikkimään noin 3 vuotiaana siskonsa nukkeilla ja sen jälkeen on ostanut omia nukkeja. Onko ihan normaalia? Olen yrittänyt saamaan häntä lopettamaan ja pari kertaa luullut että hän olisi lopettanut mutta sitten alkanut taas ostelemaan niitä. Olen sanonut hänen äitilleensä että ei anna ostaa niitä mutta pitää sitä normaalina asiana. Joten pistäkää viestiä mitä mieltä olette tästä ja miten saisin hänet lopettamaan hänen nukke keräilyn? Kiitos..

9

1190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jkldjsdiwqk

      Mitähän se asia sinulle edes kuuluu?

    • 1+14

      Miksi pitäisi antaa lopettaa nukkien keräily? Oletko tullut ajatelleeksi, että ehkä siskosi lapsi olisikin transsukupuolinen? Eli kokee vahvasti olevansa tyttö, mutta biologisesti pojan kehossa.
      Ehkä nukeilla leikkiminen on hänen tapansa selviytyä elämästä NYT poikana. Ehkä se on ainoa asia tyttömäisestä elämästä, joka hänelle suodaan perheessä. Kannattaisi kysyä äidiltä, että onko tämä lapsi koskaan mahdollisesti sanonut "mun pitäisi olla tyttö", "olen tyttö", "miksi olen poika?" tai jotain muuta tuon tapaista.
      Olen itse transsukupuolinen mies (eli biologisesti nainen, mutta koen olevani mies) ja vasta 30 vuotiaana hakeuduin transpoliklinikalle selvittämään sukupuoliristiriitaani. Viime syksynä minut diagnosoitiin transsukupuoliseksi ja 2 kuukautta testosteronihoitoja takana ja leikkaukset edessä. Elämä tuntuu ensimmäistä kertaa elämisen arvoiselta, kun ei tarvitse piilotella minuuttaan.
      Jos tämä 13-vuotias itse on halukas ja perhe on valmis tukemaan, niin kannattaa ainakin selvittää transpoliklinikalla olisiko tässä kyse juuri jonkin asteisesta transsukupuolisuudesta. Terveyskeskuslääkärin kautta lähete, joko Helsinkiin tai Tampereelle. Tutkimus ei maksa mitään, mutta voi selvittää asioita paljon. Alaikäisiä transsukupuolisia otetaan tutkimuksiin, mutta hormonihoitoihin eivät pääse kuin vasta täysi-ikäisinä.

      • No mutta

        sitähän aloittajakin varmaan pelkää


    • Ymmärtäväinen

      Tuo on ihan normaalia, sinä ylireagoit. Siskon poikasi on sellainen kuin on ja sen ei pitäisi olla sinun ongelmasi. Hän sen päättää mistä pitää. Ei kaikkien poikien tarvitse olla "normaaleja". Minullakin on sisko joka oli tuon ikäisenä hyvin poikamainen. Mutta huolehdi sinä sinun asioistasi äläkä siskon poikasi!

    • Ärsyttää!

      Oletko noin kapeakatseinen? Taidat kuulua niihin ihmisiin jotka jaottelevat lelut tyttöjen ja poikien leluihin, ja sen että 12 vuotiaana ei kuulu enään leikkiä. Olen itsekkin leikkinyt nukeilla ja olen poika. Ja muistaakseni aina tuohon 14 vuotiaaksi asti. Nykyään olen 16 ja nuket on vaihtunut pelikonsoleihin ja peleihin. So what vaikka poika leikkiikin nukeilla ja on 13. Hän on täysin normaali.

    • pink & blue

      Ja miksiköhän nukeilla leikkiminen tekee pojasta transun???
      Kyllä on taas niin vanhanaikaista ajattelutapaa että huhhuh!

    • Haima-täti

      Kyl taas vois ämmä pitää lärvinsä kiinni.

    • hahahahaasaaa

      No kyllä se on vähän outoa jos 13-vuotias LEIKKII nukeilla! Keräily on ok, ja ns. leikkiminen kuten ulkoleikit, pojilla ehkä legot yms mutta nuket tuon ikäisellä pojalla! Ei todellakaan normaalia, tulee kiusatuksi. Kaikki eivät välttämättä halua lapsistaan transsukupuolisia, joka on tosi ällöä. Homot ymmärrän.

    • Anonyymi

      XD Lohduttavaa, että tää viestiketju on 8-9v. vanha. Ap kai olet itse tajunnut tähän mennessä kuinka vitun typerä olitkaan vuonna 2013?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      154
      27137
    2. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      627
      24105
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      189
      17140
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      402
      10137
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      336
      9062
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6308
    7. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4053
    8. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      191
      3728
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      79
      2203
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      124
      1823
    Aihe