Nang Thong, Bang Niang

Toinen kerta

Kuinka kaukana toisistaan nämä rannat ovat. Onko kenelläkään tietoa Seawiev hotellista, joka käsittääkseni sijaitsee Nang Thong rannalla ja ihan Khao Lakin kesksutassa.
Täällä on erilaisissa viestiketjuissa kehuttu ravintoloita tuolla Bang Niang rannan tuntumassa. Onko niihin siis pitkä matka Seawiev hotellilta ja mitä hyviä ravintoloita olisi tuolla päin Khao Lakia.

Entäpä osaako joku auttaa yhteystiedoissa, Haluaisin tehdä retkiä lähiympäristöön ja mikesei vähän kauemmaskin. Onko jotain edullista ja mukavaa taksiyrittäjää, joka järjestää retkiä ja kuljetusta. Ja löytyykö sellaisia, jotka vievät matkan varrella muihinkin kiinnostaviin paikkoihin tutustumaan.

Olisin kovasti kiitollinen tiedoista. Ensi kertaa oltiin viime vuodenvaihteessa Thaimaassa, Hua Hinissä ja silloin löytyi ihan taksiyrittäjä, joka vei metä Kwai-joelle, kelluville markkinoille, Pala-U vesiputouksille ja norsusafareille. Khao lakissakin olisi tarkoitus retkeillä, koska minä ja pojat emme ole mitää rannalla makaajia. Eli myös retkistä saa heittää vinkkiä.

3

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parga

      Ne on vierekkäiset rannat. Tutkipas google mapsia, sieltä löytyy kivasti. Löytää monet hotellit ihan vain nimellä. Bang Niang on pohjoiseen päin Nang Thongista. Muutama km. Lavataksilla maksaa 100 baht.

    • Moi , Tuo Nang Thong ja Bang niang Beachin väli on 3,5-4km taksi maksoi hotelli Baan Khaolakista viime joulukuussa Bang Niang Beachille 150THB/2 henkilöä,Nang Thongin pääkadulla on paljon paikallisia matka toimistoja josta sat hyviä rekiä räätälöivät myöds retkiä seurueille ovat vähintään puolet halvempia kuin suomalaisilla matkan järjestäjillä.Mene semmoiselle sivulle kuin Khao Lak Lovers.com sieltä löytyy hyvät hyvät kartat Nang Thong ja Bang Niang Beachin alueista joissa näkyy hotelli ja ravintolat ym.lisäksi sivuilla tietoa retkistä ja harrastua sekä ostos mahdollisuuksista.

      • Lisätää vielä noista retkistä tietoaa ,jos esim snorklaaus ja hienot merimaisemat kiinnostaa niin veneretket koh Similanille ja Koh tachaille kannataa tehdä pikaveneellä kysy matkatoimistosta Sea Starin retkiä veneet uusia ja palvelu muutenkin hyvää lisäksi Khao Sokin luonnonpuisto on hyväkohde voit tehdä sinne melontareken joikimaisemiin paikallisppaan kanssa sekä norsuratsastuasta viidakossa lisäksi voit yöpyä järvellä kelluvissa bampumajoissa joka on myös kansaaallispuistossa.Hyviä ruoka paikkoja löytyy kyllä riittävästi, paikallisissa Thai ravintoloissa tos imaukasta ja edullista ruokaa esim perheravintola Sompsi joka on Nang Thong supermarketin vieressä nuo Viking ja Golden elephant ravintolat voi jättääkyllä huoletta käymättä ruoka ei ole kaksista mutta reilusti ylihinnoteltua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe