Huoltajuusasiani julkituonti

Aion nyt kokeilla kiinnostaako mediaa tämä tyttäreni äidin harjoittama vieraannuttaminen, miten estelee tapaamisia menemällä piiloon vanhempiensa luokse kun lapsi pitäisi antaa oikeuden määräämään tapaamiseen. Vanhemmatkin tietävät täysin tarkkaan millainen oikeudenpäätös on olemassa. Liitän mukaan viime perjantain valokuvatkin, miten taas jo aamulla nukahti autoonkin. Jos ei lapsi ole väsynyt ja on nukkunut yön kunnolla niin ei taatusti nukahda tällä matkalla mitä Uudestakaupungista on Nakkilaan. Nukkui taas isin kainalossa päiväunensakin niin tyytyväisenä. Kun äiti tuli sosiaalityöntekijän kanssa tytärtäni noutamaan,( mitä asiaa ihmettelen suuresti, miksi ei äiti tullut yksin tyttöä hakemaan- tai miksi ei mukanansa nyt ollut se rakas ystävättärensä joka hänet houkuttelikin laivareissun jälkeen muuttamaan ugiin ja rikkomaan perheen, aiheuttamaan tällaisen kiistelyn joka jatkunut jo pian kolme vuotta eikä lopukaan ennen kuin tyttäreni on vuoroviikkoasumisessa tai sitten kokonaan asuen minun luonani ) sanoin äidille ettei nyt sitten mene minnekään piiloon ensiviikon perjantaina kun tulen likkaa hakemaan viikonlopputapaamiseen niin äiti ei vastannut mitään, eli ilmeisesti sama temppuilu jatkuu. Tyttäreni puhelinkin taas kiinni enkä saa otettua minkäänlaista yhteyttäkään. Merkillistä yhteishuoltajuutta kun minulla ei äidin ilmoittaman mukaan ole mitään asiaa tyttärellemme tapaamisten välillä. No näkeepä nyt, onko jokin ajankohtaisohjelma tai lehti kiinnostunut asiasta. Oletan että mediaa kiinnostaa kun esitän muutamia kuvia ja lastensuojelu-olosuhdeselvityksen jossa selvityksessä ei ilmennyt mitään minua vastaan. Tyttäreni äiti rikkoo sekä lakeja- että myös oikeudenpäätöstä vastaan estämällä tapaamiset ja vanhempansa tukevat näitä rikkomuksia. Kyllä psyykkisesti sairaat äidit pitäisi kuriin saada, lakeja ja oikeudenpäätöksiä noudattamaan. No saapa kultasepänliikekin mainosta jos lehteen oikein pääsevät tällaisessa asiassa.:-)

2

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapsi etusijalle

      Neuvoja:

      1. Pidä päiväkirjaa tapahtumista (ajat lapsen kanssa, mitä teitte, tapaamisten ajankohdat, yhteydenottoyritykset puhelimella jne)

      2. Nauhoita kaikki keskustelut lapsesi äidin kanssa

      3. Nauhoita kaikki keskustelut viranomaisten kanssa

      4. Sosiaalityöntekijän tulo äidin mukana on hälytysmerkki ja tarkoittaa että lapsestasi on todennäköisesti lastensuojeluilmoitus tehty ja sinua pidetään ilmeisesti jo syyllisenä lapselle mahdollisesti esiintyviin oireisiin.

      Mikäli joku lapsen äidin mukana oleva väittää olevansa sosiaalityöntekijä, pyydä näyttämään henkilötodistus ja kertomaan syy mukanaoloon. Kyseessä saattaa olla äidin hyvä ystävä joka tarvittaessa "todistaa" että lapsi ei halunnut tulla luoksesi.

      5. Mikäli mahdollista pyydä joka kerta joku tuttusi mukaan lapsen tullessa/mennessä äidin luo. Todistaja on hyvä olla paikalla.

      6. Pyydä Henkilötietolain mukaisesti tietojesi tarkistamista sosiaalitoimelta. Lomake löytyy www.tietosuoja.fi. Sosiaalitoimella saattaa olla sinusta jo melkoinen kansiollinen negatiivisia tietoja.

      5. Hae oikeudelta uhkasakkoa tapaamisten toteuttamiseksi. Prosessi kestää aikansa, joten niin nopeasti vireille kuin mahdollista.

      6. Älä missään tapauksessa ole sinisilmäinen viranomaisten puolueettomuuden suhteen, etenkään sosiaaliviranomaisten, .

      Sossut ratkasee tällaset asiat yleensä pienimmän vaivannäön perusteella -> lapsi määrätään äidilleen ja sinä näet lapsesi sitten joskus kun lapsi on aikuinen.

      Sosiaalityöntekijöitä ei kiinnosta lapsen etu vaan se että saavat pönöttää omaa vaikutusvaltaansa. Valitettavan usein se tarkoittaa naisvaltaisella sosiaalialalla sitä, että mies on vain ikävä yksityiskohta äidin ja lapsen rakkaudentäyteisessä suhteessa.

      Nainen voi olla vaikka kuinka pahasti häiriintynyt yksinhuoltajaksi ja aiheuttaa vahinkoa lapsen mielenterveydelle, mutta se ei sossuja kiinnosta


      MIkäli tuot asiaa julkisuuteen, pidä huoli siitä että lastasi ei tunnisteta. Viranomaisten toimista voit kertoa heidän nimensä mainiten. Viranomaiset ovat vaitiolovelvollisia.

      Lapsesi, itsesi tai lapsen äidin tunnistamiseen johtavia tietoja älä tuo julkisuuteen missään tapauksessa.

      Kaikkein tärkeintä:

      Muista että ainakin sinä olet lasta kohtaan täysin neutraali hänen äitiään koskevissa asioissa. Vaikka äiti kuinka manipuloisi lasta ja aiheuttaisi hankaluuksia sinulle, niin älä anna sen näkyä lapselle.

      • von Lagrbom

        Minun puolellani on laki, mikäli niitä vaan noudatetaan. Olen juuri tänään tekemässä lastensuojeluilmoituksen tapaamisten estämisestä ja nyt teen sen lastensuojeluvalvojalle. Tuskin hän uskaltaa olla puuttumatta asiaan selvien lakien vastaisesti. Tässä on menossa lapsen vieraannuttaminen jonka eräs ilmenemismuoto on juuri tapaamisten estäminen. Ja ei minua vastaan ole mitään vaan minut on juuri helmikuussa tutkittu ja huomioitu lämmin ja läheinen suhde tyttäreeni. Tyttäreni olisi jo kauan ollut minun huollossani jos lakeja olisi noudatettu. Harva äiti tarvitsee kaksivuotisen koulutuksen äidiksi ja elämänsä hallintaan, heh. Ja kun muutti tuolta kurssitukselta omaan asuntoon, kipitti äkkiä pyytämään sosiaalitoimesta tukea itselleen, siis selviytyäkseen henkisesti. Merkillisesti lakeja ja suosituksia nykyisin tulkitaan vaikka tältä äidiltä olisi, jos yksinäinen äiti olisi ollut, lapsi otettu huostaan heti synnytysosastolta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe