Mies-kadehditko?

ikuisesti yhdessä?

Kadehditko joskus sitä että kaverillasi on kaunis ja hyvinsäilynyt vaimo?Varsinkin jos oma vaimo ei ole enää niin hehkeä.Kyllä kadehdin ja taidan ilmoittaa vaimoni Kulta-sinusta on tullut pullukka-ohjelmaan..Naisten kommentointeja en kaipaa.

47

812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyytyväinen mies

      Vaikea sanoa, kun minun vaimoni on edelleen hyvin kaunis. Kauniimpi kuin kavereiden vaimot, enkä usko tilanteen siitä mihinkään muuttuvan.

    • piilossa1

      Pakko tunnustaa anonyymisti että kyllä kateus nostaa päätään kun kaverilla on hyvännäköinen ja hyväkroppainen muija.Joskusn haaveilen että rakastelisin hänen kanssaan salaisesti...no joo päiväunia korkeintaan.Oma muija on kuitenkin kodin hengetär ja vaikka on vaatimaton ulkoisesti-on hyvä äiti.

    • Lucky Bastard

      Kenelläkään mun kavereista ei oo yhtä kaunista naista kuin mulla niin en oikein kadehdi:)

    • Ei tarvitse

      Meillä vaimo on se joka treenaa (eika naamassakaan ole vikaa) ja tietääkseni ei ole naapurin treenattua ukkoa kadehtinut. Ei puolisoa valita onneksi pelkän ulkonäön perusteella. Monella olisi jo mies/vaimo lähtenyt jo vaihtoon! Ja aina kai löytyy jostain kauniimpi/komeampi.

    • ei oo vaihtumassa

      Mitä sitä kieltämään, että kadehdin! Tiesin kyllä mitä saan jo naimisiin mennessä, mutta se ei vaikuttanut valintaan. Vaikka saisin elää elämää uudelleen, en siltikään tekisi eri ratkaisua. Tissit on vaimolla olemattomat ja perse levinnyt.. todella kaunis naamaltaan onneksi.
      Sanotaan siis että kroppaa kadehdin. Joskus mietin minkälaista olisi panna timmiä naista. Haaveilenkin jopa joskus, mutta en aio pettää vaimoani.
      Tiedän kyllä että kaverit myös kadehtii minua, koska vaimollani on huippukoulutus ja täten huipputulot. Vaihtaisin kyllä mieluusti parempi kroppa - pienemmät tulot -vaihtoehtoon.

    • jelena95

      Mää vaihdoin jo! Otin 15vuotta nuoremman,yhtä nuoren kuin isoveljen poika.Kyllä veljiä nyt harmittaa kun sain toisen nätin naisen ja niillä on rumat vanhat vaimot.Toisen velejen vaimo on täyslauta ja leuhkaleuka ja toinen on taas isotissinen maalaisemännän oloinen.Mutta paljon mukavampi kuin tuo lautatissi.

    • varattu mies

      En voi kieltää ettenkö salaa vilkuilisi kavereiden kauniimpia vaimoja,On oma vaimokin sievä vielä kasvoiltaan mutta onhan sille tullut peffaa ja reisiä liikaa.Kuitenkin äärimmäisen hyväluonteinen.En itse luottaisi itseeni jos tulisi tilaisuus pettää kauniin timmin ja isoryntäisen naisen kanssa...olen vaan haaveillut.

    • annapa1

      Maria täällä,olen yleinen jakorasia varattujen miesten kanssa.Voin antaa kaikille halukkaille.meillä on Petrin kanssa avoin suhde.

    • c..

      Ei onneksi tarvitse kadehtia..olin joskus hieman törkeä ja taisin riitatilanteessa mainita painosta, niin siitä lähtikin vaimolla hillitön treenivimma päälle joka sitten tarttui itseenikin, nyt seksi luistaa..etenkin kun välillä aina huomauttaa kuinka hänen p*rse onkin kiinteytynyt ja saanut muotoa, siitä hän tykkää :) kaiken hyvän lisäksi hiton nätti naamaltaan..

      Täytyy kyllä myöntää että taidan olla sen verran pinnallinen/huono ihminen että jos emäntä olisi itsestään huolehtimaton ja ylipainoinen niin kyllä varmaan lankeaisin, ei vaan riitä pelkkä ihana luonne näissä asioissa..

    • normimies3

      En kiellä-Kadehdin.

    • kuitenkinnainentäälä

      nainen vastaa vaikka niin ei toivottukkaan!:)
      Oli vaan pakko ottaa kantaa,kun "kerrankin" minusta kiva ja asiallinen keskustelu aiheesta!

      Täällä taitaa olla liikkellä ne hyvät miehet:D

      Onahn se näin naisenkin näkökannasta niin, että haluan näyttää hyvältä mieheni silmissä!ja myös muiden miesten...mitä sitäkään kieltämään??
      Mutta kokeuksesta voin sanoe,että ne mieheni ystävistä jotka eivät osaa katsoa "salassa" tai tulevat jopa jotain vihjailemaan humalassa saavat lähinnä paskan leiman silmissäni. Ystävyys kuitenkin pitää olla tärkeämpi kuin kaverin haluttava vaimo..tai mies. Miten päin vaan!

      Sitten taas ihan yhtälailla..katsellaanhan me naisetkin hyvännäköisiä miehiä ja välillä silmä liikaa "tottuu" siihen omaan!

      Mutta mä olen luonteeltani sellainen, että jos vertaa timmiä,komeaa miestä ja omaa miestä en ikinä osaisi laittaa komeammaksi muita!
      Minun silmissäni komeus,seksikkyys,kauneus jne..on kans niin monen asian summa.

      Myös se on äärimmäisen seksikästä,kun opettelee mietteimään välillä arjen keskellä sitä omaa puolisoaan ulkopuolisen silmin!! Voisiko olla, että sinun vaimosi on jonkun kaverisi mielestä pantava??ja hänestä unelmoidaan? voi hyvinkin olla!
      Lisäksi yhdessä saadut lapset, eletty elämä ja tunne siitä, että saa olla myös vähemmän huliteltu ja innoissaan välillä on aikakivaa!! ja omalla tavallaan mielestäni seksikästä..TUO MIES HALUAA JAKAA MINUN KANSSA ELMÄN!
      Välillä tulee ajateltua niin itsekkäästi: Minä haluan sitä, jaksanko minä tuota?Onko tuo riittävän laiha ,kaunis jne..jne..

      Pitää muistaa, että samaa miettii todennäköisesti toinenkin!!
      Riitänkö minä hänelle jne..

      Niin se vaan menee!

      Onhan seksi vieraan/uuden ihmisen kanssa lähes aina hyvää..ihan vaan jo senkin takia, että uutuudeen viehätyksessä ei ole niin väliä miten koskee kunhan koskee..
      Mutta onhan se äärimäisen kiihottavaa kun toinen tietää mitä tehdä ja jos ei tiedäsen voi ja uskaltaa pyytääkkin!:)

      Joten ilmeisesti parisuhteessa ollaan kaikki!
      Se on hienoa..ja tovon kaikille onnea ja taitoa viedä suhde sudetta eteenpäin läpi elämän:)

      Ja voihan pyllyosastoa lähteä timmamaan yhdessäkin????
      Jos vaimo ei muuten tajua..en lähtisi kuitenkaan loukkaamaan,kun sitä hän tuskin unohtaa koskaan!
      Mutta yhteiset lenkit, treenit jne..sopii monelle naiselle paremmin kuin hyvon (itse haluan treenata yksin..se on minun laatuaikaani)
      Tiedän vaan ,että suurinosa tuntemistani naisista kuolis onnesta jos mies haluais harrastaa niiden kaa! Tai vaikka ehdottais ruokaremonttia yhdessä toetutettavaksi!
      Terveellinen ruoka ja liikunta kun ei tee pahaa kenellekkään!

      Ja saattaa tuoda tulessaan myös paljon muuta kiinnostavaa ajanvietettä parisuhteeseen..yheteinen tekeminen:)

      Älkää nyt hermostuko, että naisena vastasin!:D

      • virheitä

        ja kirjoitusvirehistä pahotellut..toivotavasti tuosta nyt selvän saa..


      • Meneppä akka vittuun!!

        Täällä on liikkeellä kaikki ne nyhveröt äijät, joilla vaimo tai avokki on äidinkorvike. Ei näiltä ole kyselty otatko kauniin naisen vai sen rupikonnan josta tehtiin lapsille äiti. oli otettava se kenelle kelpasi siitokseen jotta sai jatkaa sukua. Kamalan näköisiä harppuja monella, mutta kyllä vaikka kantansa valitsee :)


    • tavis mieskin

      Kyllä näin! Usein kyllä minäkin vilkuilen kauniita naisia -tietty-olenhan mies.Vaimoni myös katselee varmasti komeita miehiä kun sellaisia näkee.Olen kyllä joskus nuorempana tuntenut kateutta jos jollakin kaverilla oli kaunis nainen mutta en enää.Nekin kaverit sitten aikanaan menivät naimisiin tavallisen näköisen eli sievän kanssa.Kaunis nainen saattaa olla hankala pidettävä koska miehet kilpailee kauniin naisen huomioista koko ajan..tahtomattaankin.

    • kateus syys

      Olen mieheni kolmas vaimo ja taatusti rumempi kuin aiemmat, mutta ensimmäisen kerran mies pitää suunsa kiinni kun ei halua tehdä kavereitaan kateelliseksi. Kauniilta naisilta ei saa ...ainakaan aina halutessaan ja valittavat ja tulevat kalliiksi..kumma juttu.. :)

      • fghbfg

        Millä logiikalla, parisuhteessa siis, kauniilta naiselta ei saisi yhtä usein/helposti kuin rumalta? Rumilla naisilla/miehillä on kuitenkin enemmän ongelmia itsetunnon kanssa, eikä se kyllä kasvata haluja seksiin. Pullukka pysyy piilossa peiton alla ja kyttyräselkä valittaa peilin edessä, eikä anna koskea. Kaunis ihminen arvostaa itseään, uskaltaa haluta jne. Varmasti keskimääräistä aktiivisempi seksielämä kauniin kanssa.

        Toki siis suuntaan ja toiseen on heittoja ja poikkeuksia, mutta tilastollisesti näin.


    • kirvelevä totuud

      Rumalla naisella ei ole muuta vaihtoehtoa.Pakko antaa jos meinaa vähänkään miestä saada.

    • zorro by night

      Olen samaa mieltä.Rumalla tai taviksella ei todellakaan ole muuta vaihtoehtoa kuin pitää kynsin hampain kiinni ja antaa miehelle seksiä riittävästi.Muuten mies vaihtaa maisemaa ja ottaa kauniimman ja anteliaamman.

      • 10/30

        Niin se on. Ruma akka naitattaa itsensä paksuksi ekalla luuserilla. Sitten kituutetaan ja teeskennellään.


    • Naistenjutut?

      Sori kun änkeän naisena tähän keskusteluun mutta naurahdin kieltämättä tuolle "kateus syys" nimimerkin kommentille.

      Meitä on niin moneen junaan mutta totuuden siemen piilee tuossa,on se kyllä sääli jos ajattelee noin että on niin ruma että pakko antaa aina kun mies niin tahtoo... Olen itse miehen kaveripiirin varmasti yksi parhaiten "säilyneistä" vaimoista komppaan tuota ylivoimaa sillä että mulla myös huonoin koulutus.
      Juu en halua olla liian täydellinen :)


      Valitan kun siihen on aihetta ja kalliiksi en todellakaan tule. Jos on oikeasti kaunis niin ei sitä paljon rekvisiittaa tarvitse. Rumemmat puunatkoon itseään salongeissa mun ei tartte. Pidän itselläni oikeuden hyvään seksiin joten en anna jos ei siltä tunnu mutta onneksi tuntuu ja usein. Ei se mieskään mikään sonni ole vaan ihan samanlailla väsynyt pikkulapsi ajasta joten meidän halut kohtaa vallan hyvin.

    • ruman vaimon mies

      Vastaan Ap kirjoitukseen että KYLLÄ ! Ja aiheesta.

      • Rakkaus rulez

        Tätä en ymmärrä. Olethan itse valinnut puolisosi! Vai onko itselläsi niin alhainen markkina-arvo, että on ollut tyydyttävä siihen huonoimpaan vaihtoehtoon? Annatteko toistenne päivittäin ymmärtää, että kun en ketään muutakaan saanut... On varmaan mukava ja onnellinen parisuhde - tai sitten ei. :-(

        Sekä minä että puolisoni olemme ihan ok näköisiä ja kyllähän niitä kiinnostuneita olisi kummassakin sukupuolessa. Me olemme kuitenkin sitoutuneet toisiimme - ja ulkoinen olemus ei todellakaan ole tämän sitoutumisen syiden joukossa. Olemme olleet yksissä kohta viisitoista vuotta, eikä loppua näy, päinvastoin. Seksikin paranee vuosien ja toisen tuntemisen myötä, kyllä niitä uusia juttuja aina keksii.


      • Itse komia, kauniin mies
        Rakkaus rulez kirjoitti:

        Tätä en ymmärrä. Olethan itse valinnut puolisosi! Vai onko itselläsi niin alhainen markkina-arvo, että on ollut tyydyttävä siihen huonoimpaan vaihtoehtoon? Annatteko toistenne päivittäin ymmärtää, että kun en ketään muutakaan saanut... On varmaan mukava ja onnellinen parisuhde - tai sitten ei. :-(

        Sekä minä että puolisoni olemme ihan ok näköisiä ja kyllähän niitä kiinnostuneita olisi kummassakin sukupuolessa. Me olemme kuitenkin sitoutuneet toisiimme - ja ulkoinen olemus ei todellakaan ole tämän sitoutumisen syiden joukossa. Olemme olleet yksissä kohta viisitoista vuotta, eikä loppua näy, päinvastoin. Seksikin paranee vuosien ja toisen tuntemisen myötä, kyllä niitä uusia juttuja aina keksii.

        Aika monella on alhainen markkina-arvo. Otetaan eka vastaantulija ja hankitaan lapset siinä toivossa, että oma huono lapsuus saataisiin elää lapsen kautta. Mitä rumempi tapaus, sen äkimpää lapsia. Kauniilla ja komeilla on vara vähän katastella.
        Onhan se melkoista katastrofi-teatteria monen kotiteatteri.


    • 10/30

      En kadehdi, koska oma emäntäni on pirun hyvin säilynyt -oikeesti. Menee 20-25 vuotiaasta, vaikka on 10v oletettua vanhempi(35v). Syy hyvään säilymiseen on siinä, että tehtiin lapset > 30 vuotiaana ja pitkään stressittömään suhteeseen. Elämä balanssissa ja tulot ja menot, niin ei stressaa ja ei tule harmaita hiuksia :) Vanheneminenhan alkaa synnytyksestä. Mitä vanhempana lapsia hankkii, sen nuorempana säilyy!

      Oletteko huomanneet?

      • Kuivahko perse

        Toki! Naapurin Erkkikin sai ainokaisensa yli 50-vuotiaana ja nyt voivati teini-ikäisen tyttärensä ja itseään nuoremman vaimonsa kanssa kaikki käyttää samoja huppareita, hiusvärejä ja ponnarilenksuja. Erkki on tosi nuorekas vaikka naama on poimuilla kuin lämpöpatteri.


    • töötööööttt

      En kadehdi ystävieni vaimoja. Muutamalla ystävälläni on aika timmikroppaset ja sellaset aika urheilullisen näköiset vaimot. Omani on noin kokoa 48, on persettä ja tissiä. Pikku pömppiskin. On aivan sairaan kauniit kasvot, ihanat pitkät tummat hiukset, kroppa on muodokas, pehmeä (vaikka ylipainoa onkin, se ei haittaa yhtään) ainakaan omassa vaimossani.

      Ei mua kiinnosta kahtella ystävieni timmejä vaimoja koska ne ei vaan ulkonäöllisesti kiinnosta. Naismakuni kun on juuri sellainen mitä oma rakas vaimoni on.

      • värttinän pisto

        Kyllä se vielä lihoo kokoon 56..


      • Divaani

        Joskus tuli jokin dokumentti miehistä, jotka syöttivät vaimonsa tosi pehmeään kuntoon, jopa niin pehmeään, että vaimo jäi sohvaan kiinni, ikään kuin sulautui sohvaksi itsekin ja oviaukot piti sahata isommiksi, että vaimo saatiin ulos talosta. Tai no, itsehän nuo vaimot avasivat suunsa. Nuo miehet kai jotenkin tosi paljon rakastivat vaimojaan.:)


    • yrkkä jätkä

      Ai kokoa 48 pieni pömppis.tonnikeiju!

    • Jertsu33

      Aivan järjetöntä touhua että niin moni mies haukkuu lihavia naisia rumiksi ja läskeiksi ja haaveillaan ja kahtellaan jotain timmejä muijia.. Minkähän ikäsiä oikein olette? Tuntuu pahalta teidän naistenne puolesta kun tuollaisia kusipäitä miehinä.. Tehkää palvelus ja antakaa naistenne mennä, löytävät kyllä miehen, joka arvostaa juuri sellaisena kuin on eikä fantasioi ja ihaile aina vaan laihempia/timmimpiä naisia.. Huh huh.

      Onneksi itse miehenä en ole samanlainen pinnallinen, munalla ajatteleva taulapää kuin te.

      Sehän on päivänselvä asia että suhteessa saattaa vuosien saatossa lihoa ja laihtua. Ulkonäön takiako muijienne kanssa olette ja nyt kun on saattanu kiloja tulla niin täällä joku urpo tekee lapsellisen ketjun jossa kysyy kadehditteko kaverienne naisia... Voi jösses!

      Ja varsinkin kun nainen on raskaana, niitä kiloja vaan tulee.. Naisenne synnyttää teidän lapsenne ja mitä useat miehet silloin tekee? Solvaavat, haukkuvat, nimittelevät että voi kun sulle tullu tota läskiä elä syö sitä leipää nyt, mee lenkille, ei seksi maistu enään ku näytät tolta.... Hävettää miesten puolesta tällänen äärettömän lapsellinen käyttäytyminen. HÄVETTÄÄ VÄLILLÄ OLLA MIES !!!!

      • c..

        Kyl sie nyt jertsu33 saat varmaan hirmu paljon naisilta yläpeukkua. ME muut taulapäät suorastaan kadehditaan kuinka olisikin kiva olla tuollainen intellektuelli herrasmiesritari.

        Pitäisköhän siun mennä tuonne äitien palstalle muitten naisien joukkoon niin ei tarvitsisi lukea taulapäisten miessikojen juttuja.

        Melko hinttarilta vaikutat..oikeastaan ylimieliseltä hinttarilta.

        Ladot itsestään selviä asioita ja yritätä olla täydellinen. Lakkaa kyntes, pakkaa käsilaukkus ja muuta ruotsiin. Etsi sieltä joku ruma mutta syvällinen poikaystävä.


      • Kortsu33
        c.. kirjoitti:

        Kyl sie nyt jertsu33 saat varmaan hirmu paljon naisilta yläpeukkua. ME muut taulapäät suorastaan kadehditaan kuinka olisikin kiva olla tuollainen intellektuelli herrasmiesritari.

        Pitäisköhän siun mennä tuonne äitien palstalle muitten naisien joukkoon niin ei tarvitsisi lukea taulapäisten miessikojen juttuja.

        Melko hinttarilta vaikutat..oikeastaan ylimieliseltä hinttarilta.

        Ladot itsestään selviä asioita ja yritätä olla täydellinen. Lakkaa kyntes, pakkaa käsilaukkus ja muuta ruotsiin. Etsi sieltä joku ruma mutta syvällinen poikaystävä.

        Jertsulla on 20cm mulkkku jolla se läpäisee läskiä. Itse hän on ruma mutta suurikyrpäinen!


      • herkku33

        Et sää mikään mies oo..oot tänne palstalle häiriköimään tullut akanmärännys, jonka pitää työntää rasvainen naamansa joka asiaan.


    • mutku z

      Kyllä kateus on normaali tunne.Mutta voi olla myös ylpeä vaimostaan joka on kantanut raskauskilonsa ja on onnellinen äiti ja vaimo. Kadehditaan paljon muutakin ..naapurin autoa, jatkuvaa matkustelua yms.,,

    • tiirjijfnoi

      Häh? Onneksi silmäni eivät karsasta.Sitä vikaa ei edes silmälääkäri voi korjata.

    • onnellinen11

      Olkaa onnellisia...Ei se vaihtamalla parane....

    • veetuttaahan se

      Itsekkö pitää ittensä kunnossa ja akka sen kuin turpoaa niin kyllä se veetuttaa.
      Kersatko kun pikkusen kasvaa niin pistetään akka vaihtoon tai ollaan ilman.

    • timmi mies

      Kateeksi käy kun eukko leikkautti sellaisen miestukan ja se oli päältä valkoinen ja ja niskasta tumma.Mitä helv?..Ruma miesmäinen ja lihonutkin jo aikasemmin.Kohta pakko vaihtaa..ei paneta enää..

    • Mustasukkainen mies

      MINULLA ON IKUISESTI KAUNIS NAINEN

      Ei tarvitse olla kateellinen muille. Pitää hyvää huolta itsestään. Ei ole halunnut edes tehdä lapsia, että ei kroppa mene pilalle. On mielettömän tarkka ulkonäöstään. Kyllä muutkin miehet vilkuilevat.

      • Luuletpa kaikkea

        Se ei ole halunnut niitä tehdä sun kaltaisen rumiluksen kanssa...oottelee komeempaa et kehtaa ruveta kersoja lykkäämään ulos uunistaan.


    • tavispyöreä n

      Ja lopputlos on että teillä on kahdenkeskinen vanhuus.Mitäpä hyötyä sitten enää kun maaallinen tomumaja vääjäämättä rapistuu.-

    • Tyytyväinen

      Miksi kadehtisin muiden vaimoja,ei ole mitään syytä ,ei muiden naisten ulkonäkö minulle kuulu!

      Itsehän olemme naisemme aikoinaan valinnut,ruvettu seurustelemaan hänen kanssaan. On ihan pähkähullua olettaa ettei vuosien kuluessa ulkonäkö muutu yhtään, kyllähän se meillä miehillekin muuttuu ja myös niillä kaverien " hyvännäköisillä vaimoilla".
      Itse nään näiden 10 vuoden jälkeen naiseni erittäinkin kauniina ja haluttavana vaikka onkin ulkonäkö muuttunut siitä kun tavattiin.
      Arvostan ja kunnioitan häntä eikä tulisi edes mieleenikään vilkuilla muita naisia,naiseni on mielestäni maailman kaunein ja kauneshan on katsojan silmissä..kaikkien miesten pitäisi ajatella omasta kumppanistaan niin.

      Naiseni tekee kauniiksi esim säihkyvä hymy, tuuheat pitkät hiukset ja kasvonpiirteet , nämä asiathan eivät paljoa muutu tai häviä.
      Ja kun lapsia teimme niin jäihän raskauksista vähän kiloja naiselleni,mutta vuoden kuluessa on taas saanut kilot pois että painohan muuttuu suuntaan jos toiseen vuosien varrella. Itseäni ei pätkääkään häirinnyt naiseni ylimääräiset kilot,olihan hän tuonut maailmaan 2 ihanaa lastamme!!!

      Olkaa tyytyväisiä vaimoihinne ja muistakaa välillä myös sanoa heille siitä.
      Ja ei ne kaverien vaimot sen parempia ole kun se oma kulta,kukaan ei ole täydellinen!'m

    • Vakka ja kansi

      Mieshän saa just niin kauniin ja ihanan naisen, kuin mihin omat rahkeet riittää.

      Mitä sitä muita kadehtimaan, jos itse on tyhmä, köyhä ja naama kuin kirveellä veistetty.

    • 5-9

      En kadehdi. Vaimolla on hyvä kroppa. On pitkä ja normaalipainonen isot rinnat luonnostaan ja raskauksien jälkeen jääneet ehkä hieman isommiksi, kun aiemmin. Kasvot tavalliset, ei meikkaa, eikä värjää hiuksia. Pukeutuu naisellisesti. On joillakin kavereillakin ihan hyvän näköisiä naisia. Mutta kaikista naisista, niin omasta kuin muidenkin löytyy jotain vikaakin. Oma vaimo ei ole mitenkään sosiaalinen, eikä pidä juhlista. Naapurin rouvalla on nariseva ääni. Ja veljen vaimolla on äänekäs nauru( nauraakin tosi usein). Että vikoja löytyy kaikista, mutta itelle se sopiva on otettu, eikä tarvi kadehtia.

    • Häbyläskäbylä

      On täällä onneksi joitain miehiä jotka pitävät omaa naistaan aina parhaimpana, mutta kyllä harmittaa niiden naisten puolesta, joidenka miehet haaveilevat toisista. :( Itselläni on ajoittain erittäin epävarma olo (olen pieni, siro ja pienet tissit omaava nuori nainen), ja vaikka haluankin uskoa että oma avomieheni ei muita naisia halua, niin silti tuollaiset viestit saavat minut vielä epäluuloisemmaksi.
      Itse en muita miehiä sillä silmällä katsele. Oma mieheni valittaa välillä että hän on lihonut, mutta en minä ole edes sitä pahemmin pistänyt merkille. Hän on maailman komein ja ihanin mies, vaikka hänestä tulisi todella laiha tai todella lihava. En ymmärrä ihmisiä jotka eivät automaattisesti pidä sitä omaa rakastaan kauneimpana yksilönä maailmassa. Ihmiset sanovat että "kukaan ei ole täydellinen", mutta kyllä minun kultani on täydellinen juuri minulle. :)
      En muuten tajua miten jotkut huomaa heti parin kilon heiton painossa?

      Eikä minua muuten kiinnosta kokeilla seksiä edes muiden kanssa. Vaikka hän on ensimmäiseni. Ja viimeiseni, ainakin toivon niin.

    • niinku

      Niin.

    • piilo mies

      Ei ole vaimo kaunis eikä hoikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe