Kupittaan urheiluhallin kuntosalin varkaat osittain tunnistettu

Jorma1954-2

Olen Kupittaan kuntosalin yksi seniorikuntoilija. En voi väittää, että kaikki varkaudet olisivat tämän porukan syytä, eikä kyseessä ole missään nimessä minkäänlainen rasismi.

Salilla pyörii usein 3-4 nuoren n.15-vuotiaiden maahanmuuttajataustaisten porukka, jotka käyvät välillä salilla ihmettelemässä ja välillä yläkerrassa. Syynä tähän on se, että tämä porukka väijyy jatkuvasti tilaisuutta kaivaa taskuja. Nämä tunnistaa juuri siitä, etteivät mitään hirveästi tee, ja jatkuvasti pälyilevät ympärilleen. Uskallan väittää, että vähintään 50% kaikista varkauksista on tämän porukan järjestelmällistä toimintaa. Tapauksen vahvisti myös hallin työntekijät epävirallisesti, mutta eivät voi asialle mitään tehdä koska ei ole koskaan saatu pitäviä todisteita. Minulta katosi lompakosta rahaa 10e sillä välin kun kävin vessassa, eikä paikalla ollut ketään muuta kuin tämä porukka. Sen jälkeen aloin soittelemaan ja selvisi, että tämä porukka on myös henkilökunnan "erikoistarkkailussa"

Pitäkää silmät ja korvat auki ja pistäkää tarinaa liikkeelle salilla ja netissä.

15

614

  Vastaukset

  • Monikulttuurisuus on rikkaus

  • Pydä joltain HIV narkkarilta käytetty ruisku ja pidä sitä takintaskussa piikki ylöspäin kun jätät takin valvomatta, syötiksi voi pistää vaikka kolikoita taskuun.

   • Eräs 20v neito kertoi kuinka häneltä varastettiin pukuhuoneesta pikkuhousut sillävälin kun oli ollut suihkussa, Juuri pukuhuoneeseen menossa oleva naisurheilija oli nähnyt pukuhuoneesta poistuvan mies veteraanin.

    Tämä ei ollu vitsi vaan osoitus että kyllä niitä varkaita löytyy myös vanhemista ihmisistä.


   • että näin. kirjoitti:

    Eräs 20v neito kertoi kuinka häneltä varastettiin pukuhuoneesta pikkuhousut sillävälin kun oli ollut suihkussa, Juuri pukuhuoneeseen menossa oleva naisurheilija oli nähnyt pukuhuoneesta poistuvan mies veteraanin.

    Tämä ei ollu vitsi vaan osoitus että kyllä niitä varkaita löytyy myös vanhemista ihmisistä.

    tapahtui keväällä 1952.


   • näin että, kirjoitti:

    tapahtui keväällä 1952.

    Bulgariassa.


  • Nonni... Ihan ymmärrettävää että harmittaa jne, mutta ei näitä palstoja jaksa kukaan lukea jos on täynnä täysin asiaankuulumatonta.

   Pääasia mielestäni on se, että nämä Mikki Hiiret saadan kiinni kaikille tiedoksi.

   Jos hyvin käy kun juttu lähtee täällä asiallisesti liikkeelle, kaverit salille tutustuu ja juttelee toisilleen tästä enemmän, ja parhaimmillaan saadaan annettua porukalle sakinhivutusta. Ei paljon sen jälkeen uskalla pojat laulaa ja valehdella kotona, koulussa ja "isoveljilleen" kun puoli tusinaa satakiloista suomen junttia antaa lapsokaisille sellaset lumipesut että arvet näkyy vielä kun pojat kymmenen vuoden päästä passitetaan takaisin "ulkomaille", jos politiikka kulkee niin kuin ennestään.

   Näkyy reeneis.

   • Taidat jorma olla pelkuri kun et uskalla muualla kun netissä soittaa suutasi, Tule huomenna torstaina klo 17.30 urheiluhallin sisääntulon eteen niin katsotaan kuinka tuollainen kaljamaha kierii lumihangessa.


   • maahanmuuttaja.tku kirjoitti:

    Taidat jorma olla pelkuri kun et uskalla muualla kun netissä soittaa suutasi, Tule huomenna torstaina klo 17.30 urheiluhallin sisääntulon eteen niin katsotaan kuinka tuollainen kaljamaha kierii lumihangessa.

    No niin... Siinähän se sitten tuli. Ei ole näköjään sun mielestä ongelmaa siinä, että porukka varastaa ihmisiltä tavaraa. Sinun mielestä tämä kaikki pitäisi antaa anteeksi vain sen takia, että nuo varkaat ovat maahanmuuttajataustaisia.

    Kirjoitan täällä, koska muuta ei voi tehdä. Nämä pojat ovat myös henkilökunnan mukaan varastaneet tavaraa vähintään kuukausikaupalla, ja sinun herneaivon mielestä suurin ongelma on siinä, että minä - rikoksen uhri - kirjoittelee täällä JA KOITTAA AUTTAA TOISIA ETTEI MYÖS HEIDÄN TAVARAT KATOA. MYÖS SINUA.

    Tässä kirjoittelussa ei ole mitään rasistista, se ei ole minu syytäni että sinä ja nuo pojat ovat maahanmuuttajia. Nyt kun rauhassa luet tämän koko ketjun alusta loppuun, ehkä huomaat mistä sellainen todellinen rasismi johtuu.

    Sinun mielestä varkaille pitäisi antaa anteeksi koska ovat maahanmuuttajia, ja minut pitäisi hakata. Voiko ihminen olla enemmän tyhmä.

    En voi itse piestä noita teinejä, koska ne ruikuttaa saman tien vanhemmille ja kavereilleen etteivät olleet tehneet mitään, ja lopputulos on se että minä olen rasisti-sika, äärioikeistolainen, väkivaltainen, perussuomalainen juntti. Kukaan ei voi myöskään todistaa yksinään näitä varkauksia kun kaksi vahtii ja yksi tyhjentää taskuja.

    Tuossa sinun edellisessä kommentissa kerrotaan kaikki, minkä takia rasismi lisääntyy ja maahanmuuttajia kiusataan.

    Ei myöskään kiinnosta pätkääkään se, kuinka paljon nostat penkiltä ja kuinka paljon käyt reenaamassa vapaa-ottelua. Varmaan pystyt vetämään mua turpaan - ainakin porukalla - , mutta se leikki ei lopu ennen kuin sulta lähtee henki. Vaikka pitäisi tehdä se kun sä nukut. Kokemusta löytyy.

    Ja kyllä, jos ihminen varastaa, se ansaitsee saada turpaan.


  • fasisti ansaitsee turpaan

   • Totta. Onneksi minä en ole sellainen sen perusteella, että minulta varastettiin rahaa. En ole koskaan äänestänyt persuja, mutta tosiasia on se, että tuonkaltaiset puolueet ovat syntyneet juuri sinunkaltaistesi naivien pumpuliaivojen ansiosta. Ensin tehdään asioita ja omalla idioottimaisella asenteellaan luodaan ilmapiiri, jonka tähden pitää syntyä persujen kaltaisia puolueita. Sitten sä kirjoittelet tänne fasistit ansaitsee turpaan, jotka on sinun omaa aikaansaannostasi.

    En palaa tähän ketjuun enää kertaakaan ja asian olen täysin jo unohtanut, riittää parempaakiin tekemistä.


   • Jorma987987987 kirjoitti:

    Totta. Onneksi minä en ole sellainen sen perusteella, että minulta varastettiin rahaa. En ole koskaan äänestänyt persuja, mutta tosiasia on se, että tuonkaltaiset puolueet ovat syntyneet juuri sinunkaltaistesi naivien pumpuliaivojen ansiosta. Ensin tehdään asioita ja omalla idioottimaisella asenteellaan luodaan ilmapiiri, jonka tähden pitää syntyä persujen kaltaisia puolueita. Sitten sä kirjoittelet tänne fasistit ansaitsee turpaan, jotka on sinun omaa aikaansaannostasi.

    En palaa tähän ketjuun enää kertaakaan ja asian olen täysin jo unohtanut, riittää parempaakiin tekemistä.

    Ensinnäkin on väärin että jorman kaltaiset työttömät ja eläkeläiset kuntoilevat kupittaan urheiluhallissa meidän veronmaksajien varoilla puoliilmaiseksi, Joten jos teiltä se muutama lantti otetaan taskusta teidän kuntoilu on silti halvempaa kuin meidän kunnon kansalaisten.

    Toiseksi olemme anoneet omaa vuoroa 4 kertaa viikossa kupittaan urheiluhallin punttisalille koska koemme teidän kaltaisten rasistien katseet uhkaavina ja häiritsevinä.

    Muutenkin voisitte kunnioittaa meitä ja käydä suihkussa ennen treenaamaan tuloa ja lopettaa se tuijottelu ellei se tuijotus johdu ihailustanne lihaksiamme kohtaan.


   • hassan 180/99kg kirjoitti:

    Ensinnäkin on väärin että jorman kaltaiset työttömät ja eläkeläiset kuntoilevat kupittaan urheiluhallissa meidän veronmaksajien varoilla puoliilmaiseksi, Joten jos teiltä se muutama lantti otetaan taskusta teidän kuntoilu on silti halvempaa kuin meidän kunnon kansalaisten.

    Toiseksi olemme anoneet omaa vuoroa 4 kertaa viikossa kupittaan urheiluhallin punttisalille koska koemme teidän kaltaisten rasistien katseet uhkaavina ja häiritsevinä.

    Muutenkin voisitte kunnioittaa meitä ja käydä suihkussa ennen treenaamaan tuloa ja lopettaa se tuijottelu ellei se tuijotus johdu ihailustanne lihaksiamme kohtaan.

    Kyllä sen oman vuoron varmasti saatte kunhan vetoatte rasismiin ja muihin lapsellisiin mamu vetoomuksiin.. Eihän se ole rasismia, että mamut haukkuvat porukalla yhtä suomalaista, mutta auta armias kun yksi suomalainen haukkuu yhtä mamua neekeriksi tai vastaavaksi niin johan se on rasismia.. aina ollaan vetoamassa rasismiin.. ja mitä tuohon suihkuun tulee niin yleensä meilläpäin käydään suihkussa hikoilun jälkeen ja laitetaan myös dödöä kainaloon xD


  • Mina olla eri mieli Hassani kanssa. On tuhmaa etta kaiki maahamuutajat joutuvat karsimaan yksi tai kaksi äpärän vuoksi. Heitakaa ne liuhut rosvot helvetiin sielta kuntosalilta niin ehka katseet ei enää tule rasistinen.

  • Karavaani käy myös Impparilla.

   http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/465419/Impivaaran pukutiloissa napistetty arvotavaraa.

   Toivottavasti molemmissa paikoissa on tallentava kameravalvonta, niin on aika helppo tunnistaa mitkä naamat näkyvät tapahtuma-aikoihin halleilla.

  • Ikävää tuollaiset tapaukset, varsinkin kun tekijöitä ei saa kuriin.
   Mutta eikö sitä lompakkoa(ja muuta omaisuutta) saa sitten lukittuun kaappiin kuntoilun ajaksi? ja voihan lompakon kyllä ottaa vessaankin mukaan, ei se nyt niin paljoa paina siellä taskussa.
   Uimahalleissa ainakin on lukkokaapit, ei tarvitse uimisen aikana pelätä, että lompakko katoaa.
   Omalla ennakoinnilla ja varovaisuudella kuitenkin ehkäisee aika paljon asioita.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   73
   1696
  2. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   126
   1207