Vankilaan vieminen mäkihypystä

"Ei sairas"

- "Haluatko hypätä itse?"
Hei, ulkonäköpiirrevammaisten ohittamiseen on oltava hyvä suora. Se ei ole väkivalta. Usein puhutaan coping-keino LSD; n säilyttämisen tärkeydestä.
Se siitä sitten, pinnalilsuudesta. Vain omalle itselle muut ympäristöstä tuhoten tuohtuneena ja seksiväkivallasta pelon ympäristönä ja vihamielisenä palveluita leikellen ja silpoen, jopa vapaa-aikanaan palveluina itselleen osoitellen väärän naiskuvan seurauksena hakien.
- "Mulla ei ole ollut päivääkään lomaa."
Pinnalilsuus ja seksiväkivallan tuottamisen ja tekemisen kohta F: "Kuolleelle lasten nussiminen"
- EI ole varmasti kenellekään epäselvä rikoksena, ja kiduttamisen rikollisuutena.
- Niin, sen piti lopettaa jo.
Miksi olet muuten tehnyt sitä julkisesti?
- Hei, valtilla matkalla maailmalle...
Kristittynä erityisesti hahmoterapiasta yrittämällä omaksua empatiaa sitä kautta muista ihmisistä läheisyydentunnottomuudesta kärsien, ei ole selkeästi järjesteltynä toimintana, enää laillista sitä vain sadistisesti ja kiduttamisen hakuisena seuraillessa.
- Palvomisena, omana palvomisenaan, joka väkivaltaisena on niin haitallista muulle ympäristölle, jopa mutia ihmisiä osoittelemisenaan, pelkästään inhimillittömänä, vajaamielisyyteen erottelukyvyttömän ajamalla.
Oikein rakkauden ja tasapainoin kannattaja
- Sukupuolenvaihdoksellisuus, seksuaalinen alistaminen, ja oman kiintymys-suhteen puuttuminen ulkopuolisena ja oman yksityisyyden osalta.
Sellainen ei ole karismaattisuutta, kuten julkinen toiminta, ja oma sukupuolenvaihdoksellisuus on oikeasti, eikä teennäisesti juuri liiallista maskuliinisuutta eteen tuomalla esitettynä, eli sairaalloisuutena, nimeltä pinnallisuus.
- No, miksi tekisitte empatiatonta kristillisyyttä?

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensilukemalla ylläoleva kirjoitus vaikuttaa hyvältä esimerkiltä skitsofreenisen mielen hajoamisesta. Kyseessä on kuitenkin taidekirjoittamisen muoto, jolla on oma sisältönsä tarkoituksineen.

      Hajanaisuuden läpi paistaa tunne hyväksymättömyydestä ja yrityksestä löytää sitä, syyllistämisestä ja sen kokemisesta, vapautuksen halusta ja sen saavuttamattomuudesta.

      Yllä olevassa kirjoituksessa esitettyjä ajatuksia voisi pohdiskella ja niiden herättämiä tunteita tutkiskella tuntikausia. Unikuvamainen logiikka rikkoo kielen kaavamaiset säännöt ja vapauttaa lukijansa mielikuvien vyörylle, joita kirjoituksen laatija ei säännöstele taikka muutenkaan kontrolloi, kuten tavanomaiset kirjailijat niin usein tottumuksestaan tekevät.

      Ainoastaan lukija voi kontrolloida kirjoituksen myötä kumpuavia mielikuvia ja tunteita, jos hänkään. Kirjoitus etenee mielleyhtymästä toiseen ilman havaittavaa yhteyttä niiden välillä. Lukijan oma mieli luo yhteydet tai jättää ne tekemättä. Hajanaisuus ja johdonmukaisuus löytävät toisensa lukijan mielessä ja usein samassa lauseessa montakin kertaa.

      Ainutlaatuinen kirjoitus luo mielleyhtymiensä mullistavan rikkauden myötä uuden maailman jokaisella lukukerralla. Ainutlaatuisen kirjoituksen jokainen lukukerta on kokemukseltaan ainutlaatuinen.

      Mestariteos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Evita Enni Bettiina Kolmosen 3 vuoden ja 2 kuukauden mittaiseen

      23-vuotias Kolmonen suunnitteli aseellista iskua Isonkyrön yläkouluun. Hän muutti mielensä viime hetkellä. Koulusurmaa K
      Maailman menoa
      103
      2080
    2. Rasistinen ääripersu iski Oululssa taas

      Jo toinen veitsihyökkäys Oulun Valkeassa: viitteitä, että teko olisi kopio edellisestä viikosta, sanoo poliisi. Kauppak
      Maailman menoa
      411
      1460
    3. ''Jokainen,joka antaa luottamuksensa Rydmanille,antaa hyväksyntänsä tälle toiminnalle!''

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010507069.html Onko ala-ikäisten tyttöjen lähentely sekä alkoholin tuputtaminen he
      Perussuomalaiset
      151
      1397
    4. Nainen, varmaan järkyttyisit jos saisit tietää tunteeni

      että vieläkin olen sinuun ihan hulluna, niin että tunnen olevani jatkuvasti sekaisin. On hajamielisyyttä, unohtelua ja s
      Ikävä
      48
      1365
    5. Jo 2-vuotiailta joudutaan poistamaan hampaita

      Huolestuttavaa, ei ole ruokailutavat kunnossa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010491761.html Huolestuttava ilmiö leviä
      Maailman menoa
      58
      1293
    6. Nainen, tilanne on sellainen

      kovin erikoinen, ja sellainen, etten sitä tänne voi kirjoittaa. Mutta voin sanoa olevani kiperässä tilanteessa, tilantee
      Ikävä
      107
      1248
    7. Onko välillämme tunteiden telepatiaa

      Nainen, sano mitä tämä on? Tunnen välillä sinut niin elävästi, tunnen yhteyden, tunnen rakkauden ja hyväksynnän. Olisi h
      Ikävä
      43
      1015
    8. Teen aloitukset minkälaisia te sinkku miehet ovat? Ja naiset saavat kommentoida?

      Minusta oli hausta tämä Rosa Tanin miehet on hänen mukaan haluavat vain alle 30 vuotiaita ja sitten varsinkin haluavat 2
      Sinkut
      129
      963
    9. Jos molemmat tykkää

      niin miksi se on niin vaikea sanoa suoraan? Kumpikaan ei pysty, vaikka tunteita on. Onko jotenkin helpompi ilmaista se y
      Ikävä
      33
      848
    10. Tulta ja tulikiveä, sarvia ja häntiä

      Koska kristilliset ääriainekset pelottelevat tavallisia ihmisiä, on välttämätöntä puhua tästä aiheesta. Siis helvetistä
      Hindulaisuus
      383
      796
    Aihe