Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uusi volvo status symboli!

Rikkaiden auto

Tuntuu että volvo on varakkaiden auto jolla kohotetaan omaa statusta. Kaveri jst osti volvon ja nyt ollaan niin ylpeitä. On se kyllä hieno auto ja harmittaa kun ei ole itellä varaa 50 tonnin autoon. Tuolla liikenteessä aina haikeana katselen volvojen perävaloja toyota avensikseni ratin takaa. On se premiumi vielä vähän eri kun nää tojotat muovisisustoineen ja mopon moottoreineen. Lottoa täytyy laittaa jos sieltä sais rahat uuteen volvoon. Ja vielä sen haluan sanoa että vanhat volvot on kaukana statussymbolista, niil ajaa seurueet:)

27

685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • volvokuski1

      Hyvä autohan Volvo on, premium tuskin. Tavallisen suomalaisen perheen kulkine.

      BMW ja Mersu on premium merkkejä

    • Volvo, hyvä auto

      Bmw ja Mersu tuskin nekään premium autoja

      mersu ja bmw huonompia ajettavuudessa ja melkein kestävyydessäkin kuin Volvo

      Sanotaan nyt näin että Volvo, mersu ja bmw ovat keskiluokan premiumeja.

      oikeita premium autoja ovat bentley, rols royce ja yms jotka maksavat ainakin 200 000 euroa

      • Stefan IF Kraft

        BMW ja Mersu ovat Volvoja huonompia ajettavuudessa, what? Pappa on aika sekasin, käyppä kokeilemassa F10 bemaria ja vertaa sitää uuteen Kiinan Volvoon, ollaan ajettavuudessa aika kaukana


      • Volvo, hyvä auto
        Stefan IF Kraft kirjoitti:

        BMW ja Mersu ovat Volvoja huonompia ajettavuudessa, what? Pappa on aika sekasin, käyppä kokeilemassa F10 bemaria ja vertaa sitää uuteen Kiinan Volvoon, ollaan ajettavuudessa aika kaukana

        Jaaha , bemarilla suuntavakavuus ongelmia samoin kuin mersulla ja vielä mersun ohjaus on aika tahmaista varsinkin uudessa E sarjassa joten, Volvo voittaa ne mennen tullen turvallisuudessa ja ajettavuudessa ja mukavuudessakin, saksalaiset ovat kivirekiä että olet itse sekaisin ja olet provo.


      • Stefan IF Kraft
        Volvo, hyvä auto kirjoitti:

        Jaaha , bemarilla suuntavakavuus ongelmia samoin kuin mersulla ja vielä mersun ohjaus on aika tahmaista varsinkin uudessa E sarjassa joten, Volvo voittaa ne mennen tullen turvallisuudessa ja ajettavuudessa ja mukavuudessakin, saksalaiset ovat kivirekiä että olet itse sekaisin ja olet provo.

        Hoh hoijaa, edellinen oli S80 ja ihan ok auto, mutta ajoltaan häviää nykyiselle A6 mennen tullen.

        Uusi F10 sarjan Bemari on loistava, käy kokeilemassa ennen kuin huutelet vanhan Volvosi ratista.


      • Volvo, hyvä auto
        Stefan IF Kraft kirjoitti:

        Hoh hoijaa, edellinen oli S80 ja ihan ok auto, mutta ajoltaan häviää nykyiselle A6 mennen tullen.

        Uusi F10 sarjan Bemari on loistava, käy kokeilemassa ennen kuin huutelet vanhan Volvosi ratista.

        Hah tottakai uusi bemari on parempi kuin vanha volvo ajettavuudessa mutta jos otetaan ihan uusi volvo niin bemari voi muuten olla parempi ajettavuudessa mutta suuntavakavuudessa ja muuten arkiajossa ei ole parempi bemarien ajettavuus monesti tehty rata ajoon. Ja puhutaampa molemmista uusina eikä sillein että bemari on uusi ja volvo vanha oot melko pelle ja olet provo mene bemari palstalle


    • Näin se menee

      Tänäpäivänä premium merkiksi luetaan mersu,bmw ja volvo. Audi on kallis volkkari, tuskin kuitenkaan premiumia. Mutta jos vertaa vaikka mersun c sarjaa, audi a4 ja volvon uusi s60 niin kyllä volvossa on enemmän sekä sisäistä että ulkoista premiumia. Niin vielä sen haluan sanoa että lexusta en laske autona edes toyotan tasolle. Lexus on jotain kiia ja hyundaita lähellä oleva.

    • Volvo, hyvä auto

      totta bmw, mersu vähän karuja joka suhteessa

      Volvo s60 on joka paikasta sisältäkin tosi persoonallinen varsinkin se uusi malli joka tulee eli mittarinäkymää voi vaihtaa ja 8 vaihteinen automaatti ja kosketusnäyttö jutut jotka ovat tulossa

      hyviä ja järkeviä keksintöjä volvolla ei mitään hömpö hömpöä niinkuin mersulla ja bmw:llä

    • Jason102

      kyllä Mb, Audi, Bmw ja Volvo ovat premiumeja. Tosin premiumin yläpuolelle sijoittuu vielä erikseen luksusautot kuten Rolls Royce, Bentley, Range Rover, Aston Martin, Maserati, jne

    • gunnar2

      No ei hemmetissä ole Volvo premiumia, joka kolmannessa taloudessa Suomessa on varmaan Volvo. Niinkuin meilläkin, mutta ei siitä kyllä premiumia saa tekemälläkään.

      • S60-11

        Onko se 242DL vm.-79?


    • Volvosta

      Uudet volvot on kyllä premiumia kun varustus ja moottori on myös sen mukainen. No ehkä v40 ei ihan sitä ole mutta V70 ja varsinkin S60 joka on hienoin volvo aikoihin. Vanhat volvot on hyviä seurueille:) ja kyllä tuolla liikenteessä aika paljon enemmän on mersun c tai e tai bmw 3 tai 5 tai audi a4 kuin esim volvon S60 jota ei ole raiskattu taksitolppa autona ollenkaan. Muutenkin liikenne on täynnä näitä mesejö ja audeja volvo S60 on paljon harvinaisempi ja varusteilla erittäin harvinainen..meinaan valtaosa niistä on karvalakkimalleja ja taitaa muutenkin enemmän olla liikenteessä tota V60 joka on myös tyylikäs mutta liian käytännöllisen näkönen:)

    • Ämis

      En ymmärrä mihin tämä S60 hype perustuu. Autohan on ihan nätti, ei siinä. Pikkuvolvo mikä pikkuvolvo, lienee vielä Hollannikas. Ajovalot pilaa "sporttisen" kokonaisuuden jo valmiiksi alistuvalla ulkonäöllä. Tehtaan moottorivalikoima on erittäin vajaa siellä ylärekisterissä, missä on muut premiumit komentaa, volvo nöyrtyy jälleen koneilla T6 304Hp ja D5 215Hp. Sopii kautsoa MB, Audi ja BMW mitä pannuja niihin saa. Mikä on tämä R-Desing Sport hömppä? Ei vain pysty ymmärtämään, jos jotain mielikuvia premiumista ja sporttisuudesta luodaan tyyliin pakoputkenpäillä. Tästä on aika pitkä matka esim. BMW:n M-Sport autoihin ja niiden varusteluun. Niihin tehdään muutakin, kun liimataan merkki konttiin... Mitään tämmöistä ei saa saa Volvoon edes rahalla, jos ei Polestarin pikku flässipakettia oteta huomioon.

      • Porvoolainenvolvokus

        "Polestarin pikku flässipaketti" Tämä kyseinen S60 Polestar pieksee M3 ja RS4 mennen tullen jokaisessa asiassa. Ja kiihtyykin ihan kivasti 508hv kanssa, 0-100 3,9s. Mikä myös on kilpailijoita parempi. Tosin onhan se tyyris kun se vasta konseptina on ~200 000 olen kuullut. Mutta mikäli se nyt saadaan tuotantoon niin kyllä se hintakin sopivaks saadaan :D


    • Rahalla saa

      Mutta vertaappas hintaa?m-paketti maksaa sen 5 tonnia eikä sillä saa edes nahkoja sisälle. Ja jos kattelet että esim saksalaisilla on kovempia pannuja kun volvolla niin totta se on mutta jos vertaat hintoja ja vastaavilla varusteilla niin on volvo kyllä reilusti edullisempi. Ja kyllä on tullu ajettua bemarin m-paketeilla olevilla autoilla ja tosiaan ulkonäköä ne tuo mutta pilaavat auton ajettavuuden ihan niinkuin volvon r-design.suomessa ei vaan kova alusta ja matalat kiekot ole ikinä oikeen kenenkään unelmissa kun ne on hyviä juttuja vain silloin kun autoa katsellaan kun se on paikallaan. Moni hyvä auto menee pilalle juuri ajo ominaisuuksiltaan väärien renkaiden ja alustan takia. Jos ostat 335iax nelivetobemarin m-paketilla ja kaikilla herkuilla niin taitaa 100te olla aikalailla auton hinta volvon S60 t6 awd taitaa jäädä aika paljon sen alle??! Niin joo ja jos puhut esim m3 mallista niin maksaa uutena varusteilla 120-150 tonnia..ja käyttökulut on aivan täysin eri planeetalta vakuutusmaksuineen kuin volvossa..

    • Ämis

      Aivan. Pitää kuitenkin muistaa, että on olemassa henkilöitä, jotka ovat valmiita maksamaan autosta hieman enemmän mitä perus S60 kustantaa nahkoilla ja R-paketilla. Volvolla ei ole tarjota juuri mitään todellista extraa perusmallin lisäksi. Tämä karsii Volvon pois todellisesti Premiumluokasta. Volvo mainostaa itseään yksilölliseksi valinnaksi, mutta konsepti on perusauto pienillä kilkkeillä, ei mitään erityistä. Volvolla ei ole mitään iskemähammasta Juuri BMW:n M-sarjalaista vastaa eikä muutenkaan. Perästä tullaan ja yritetään luoda mielikuva jostain, mitä ei ole olemassakaan. Mutta täysin ymärrettävää, että nykyinen linjaus eko-koneineen uppoaa kuluttajiin.

    • Analsestik

      Joo ja kun miettii oikeesti vaikka bemarin m malleja niin nehän on lähinnä kohottamassa merkin mielikuvaa ainakin täällä suomessa. Kun oikeesti miettii kuin harvalla täällä mahtavassa autoveromaassa eli suomessa on varaa ajaa tollasella m bemarilla niin ei niitä paljon ole. Luen myös vanhemmat m bemarit tähän sillä vaikka auton ankintahinta olisi vaikka vaan 30 tonnia niin m bemareissa se ei ole koko totuus kun ylläpitokulut on aika huikeita varsinkin enemmän ajetussa autossa niinkuin tietysti köytetyssä ja paljon ajetussa muutenkin. Volvolla ei tosiaan ole mitään kilpailijaa bemarin m autoille tai mesen amg autoille. Mutta eipä niitä täälä suomessa montaa myydä vuoden aikana??! Mun mielestä sellanen 200 hv suomessa on sellanen tego millä pärhää tuolla liikenteessä kaikissa olosuhteissa jo ja ylikin..ja kun vääntöä löytyy alakierroksika 400-500nm niin muuta ei oikeesti tarvita. Automaatti siihen dieselin kylkeen niin aika täydellinen paketti:)

    • Volvo, hyvä auto

      Niin Volvo onkin viisas eikä tee mitään hirmu V8 moottoreita kun niitä ei suomessa eikä pohjoismaissa osteta muutenkaan.

      Volvolla ei ole kilpailijaa M sarjalle ja Amg;lle mutta mitä väliä

      Volvo on muuten turvallisuuden pioneeri, laadukas ja nykyään on laidasta laitaan jostain 2.5T moottorista sinne 1.6D pikkudieseliin joka kuluttaa todella vähän

      nimittäin jossainhan oli juttua että tällä hetkellä Volvo on ecoautoilun ykkönen

      sitten vasta tuli toyota kakkosena ja volkkari kolmantena että volvo on pienessä vauhdissa tehnyt autoistansa ekologisia kun ne ennen olivat hirveitä juomamestareita joten Volvo on ihan täydellinen!

      Volvolla on premiumia ja tehokkaita moottoreita mutta sentään Volvo miettii joka asioita järjellä toisikuin joku bemarin M sarja jossa hirveän janoiset moottorit :)

    • Näin se onvaa

      Volvo on munkin mielestä hienoa premiumia. Volvon arvostus on suomessa ihan huipussaan. Vertaappa esim johonkin lexukseen:) suomessa lexusta pidetään jonain korealaisena autona. Volvo luetaan parhaisiin mesen ja bemarin kanssa.audi tulee perässä ja on ihmisten silmissä vain volkkari.

    • Perusauto

      Kylläpä on ketjun aloittajalla ambitiotaso alhaalla. Vai että ihan status-symboli? Hellanlettas. Kelpo käyttöauto joka kohtuu luotettava, ei enmpää, ei vähempää.

    • Volvo, hyvä auto

      Perusauto on tainnut hiukan vetää vääriä johtopäätöksiä.
      Totta on että Volvo ei ole mikään hirveä premium mutta ei kyllä ihan peruskaan.

      Totuus on että Volvo on jonkun verran Premium, sillä ei ole ihan perus jos on kaikkia turvavarusteita, nahkapenkit ja yms.

      Volkkarit, toyotat ja yms ovat perus kansanautoja jotka eivät oikeastaan säväytä ketään muulta osin kuin esim. volkkari moottori/vaihteisto ongelmien kanssa.

      Volvo on mukava, turvallinen, luotettava, ja premium autokin!!

      Taitaa perusauto itse ajella jollain volkkarilla kun on tuommoiset puheet tai sit on taas audi5 asialla provoilemassa.

    • Perusauto

      Voin toki lisätä listaan Volvon hyvistä puolista turvallisuuden, tosin ei se ole sen parempi kuin monella muulla perusautolla. Ei ainakaan kolaritestien perusteella.
      Mitä taas nahkapenkkeihin tulee, niitä saa kyllä melkein koslaan kuin koslaan, eikä se nykypäivänä tee autosta premiumia.

      Tietysti monen monen mielestä Volvolla on parempi imago kuin monella muulla perusautolla, mutta kommenttini olikin ihan autosta sellaisenaan ilman mitään tunnearvojen tuomia lisiä.

      Ei pidä ottaa henkilökohtaisesti. Jokaisella on toki oikeus omaan mielipiteeseen, myös sinulla.

    • Kxtvc

      Volvo s60 ainakin pärjäs lexuksen kanssa hyvin kolaritestissä jossa mese,audi ja bemari muni oikee pahasti. Eikös c-mersu ollu iha hännillä

    • Lexusonluksusta

      E n olis yhtään kateellinen volvosta. Ennemmin ajelisin avella kun millään vollella, onhan tojo sentään lexuksen sukua ja leka on miljoona kertaa hienompi kun ykskään volvo. Ja onhan toyotalla mm supra, celica, hilux, land cruicer, GT86 ym legendaarisia malleja joita arvostetaan paljon volvoa enemmän. Ja onhan toyota maailman suurin autonvalmistaja, kun taas volle sinnittelee konkurssin partaalla kiinalaisomistuksessa. Volle on ihan tavis etuvetorimpula kaukana premiumista, tiedän mistä puhun, koska ajan volvolla työkseni, työmatkat onneksi omalla autolla. Premiumia on Audi, BMW, Jaguar, Lexus, Mercedes, Cadillac sekä Infiniti.

    • eivanhaamersua

      Minulla volvo s80, D5, 2003. Aikoinaan ajoin vanhoilla mersuilla, mutta vaihdoin volvoon,kun ne mersujen korit ovat niin ruosteherkkiä. Tuommoinen 10-vuotta vanha volvo ei enään maksa paljon ja on ihan mukana ajaa ja pieniruokainen. Olen ollut volvoon tyytyväinen. oikeasti tämä on jo toinen s80.

    • Volvomies suomestaha

      Paras on joo toi että cadillac on premiumia? Hahahah se ei ole edes peugeotin tai tojon tasonen laadultaan. Muovia ja muovia vaan täynnä..hahah. Volvo kyllä pieksee hinta/varuste laatusuhteeltaan mesen ja bemun mutta toki jos on rahaa niin saa mersulta ja bemarilta hienompia autoja

    • volvomiehenalku

      Ja volvohan on kolaritestien kuningas!
      Entiä mitä se perusautoilija siellä selittää?

      http://www.iltalehti.fi/autot/2013090317444659_au.shtml

      Ja Volvollahan on monia ennaltaehkäiseviä laitteita mitä kolareihin tulee: kaikennäköisiä varoittimia, kaistavahti,city safety yms. ja ensimmäisenä maailmassa on jalankulkijallekkin kehitelty turvatyyny!

      Turvallisuus kunniaan jos perhettänsä kuljettaa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe