Adressi - Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto

Nimeä listaan

36

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miettikää nyt edes

      Mitä ihmettä se meille muille kuuluu kenenkään yksityiselämä? Miksi ihmeessä aseet ja sodat siunataan, mutta kahden ihmisen välistä suhdetta ei?
      Olen naimisissa ja minulla on lapsia ja lapsenlapsia, mutta en siitä huolimatta ymmärrä tuollaisia vetoomuksia ja höpötyksiä lastemme ja yhteiskunnan suojelemisesta.

      • Miettisit sinäkin

        Kyllä homot ja lesbot saavat minunkin puolestani mennä naimisiin, mutta tämän lakialoitteen ongelma onkin siinä että se sisältää myös homoseksuaalien adoptio-oikeuden. Lapsen oikeuksista siinä ei ole sanaakaan, ne on sivuutettu täysin. Enkä myöskään ole kuullut yhdenkään tämän lakialoitteen kannattajan puhuvan mitään lasten edusta, vaan ainoastaan vähemmistön "oikeudesta".

        Kyse ei nyt ole siitä, että homoseksuaalit olisivat mielestäni vanhempina yhtään sen huonompia kuin muutkaan ihmiset. Eivät he ole. Mutta lapselle pitää luoda myös ympäristötekijöitä ajatellen mahdollisimman ongelmattomat kasvuolosuhteet. Kyse on adoptiolaista ja lapsen edusta eikä homojen mollaamisesta. Vastustan kaikenlaista syrjintää, mutta tämä ei ole tasa-arvo- vaan puhdas arvokysymys ja mielestäni lapsen etu on tärkeämpi asia kuin homoseksuaalien "oikeudet"


      • pysytään asiassa

        Raamattu ei hyväksy homoavioliittoa. Miksi tuosta asiasta tarvitsee edes keskustella? Yhteiskunnalla on keinonsa homoliittojen virallistamiseksi, mutta kirkon ei kuulu taipua toimimaan oppiensa vastaisesti. Kysymyksessä ei ole kenenkään yksityiselämä, vaan se mitä raamattu opettaa. Muslimit eivät vaivaudu asiasta edes keskustelemaan.


    • Ky-päJooseppi

      Asiaa puhut.

    • Miettikää nyt edes

      Niin, miettikää miten kaksi naista tai kaksi miestä voi olla huonompia kasvattajia kuin yksinhuoltaja, on hän mies tai nainen?
      Miten lapsen turvallisuus on parempaa avioeroperheessä kuin tässä samaa sukupuolta olevassa perheessä?
      Tänä paivänä on jo perheitä joissa kaksi miestä tai kaksi naista kasvattaa lapsia ja en ole mistään kuullut heillä olevan ongelmia edes sitä vertaa mitä on avioero perheiden lapsilla on.
      Te uskonne varjolla vedätte vain lapset esiin omien motiivienne puollustukseksi.

      • pyykkipoika nenään.

        Kuka siinä ainiaisessa pas^kan hajussa jaksaa elää?


      • hhhmmmmmmmmm

        "Miten lapsen turvallisuus on parempaa avioeroperheessä kuin tässä samaa sukupuolta olevassa perheessä?"

        Homoseksuaalitko eivät sitten eroa? ;D

        Tilastot eivät ainakaan tue tuota väitettä, sillä Suomessa rekisteröidyt parisuhteet päättyvät eroon huomattavasti useammin kuin avioliitot. Tilastokeskus on julkaissut tilaston erojen määrästä 2002-2009: avioliitoista 9,4 prosenttia päätyi eroon, rekisteröidystä parisuhteista 13 prosenttia. Aika huima ero, varsinkin kun ottaa huomioon, että samaa sukupuolta olevilla on ollut mahdollisuus rekisteröidä parisuhdehteensa vasta vuodesta 2002.

        PS. kysykää omilta teini-ikäisiltänne miltä tuntuisi jos hänen "iskänsä" nimi olisikin Marja-Leena"?


      • Tuota noin

        homoparien välillä esiintyy huomattavasti enemmän väkivaltaa kuin heteroparien. Tämä on asia myös mikä tulee ottaa huomioon!!!

        "Yhdysvaltalaistutkimusten mukaan homoseksuaalissa suhteissa niin miehet kuin naisetkin kohtaavat väkivaltaa selvästi enemmän kuin avioliitossa vastakkaisen sukupuolen kanssa elävät. Lähes 40 prosenttia lesboista oli joutunut kumppaninsa kaltoinkohtelemaksi jossain elämänsä vaiheessa. Heteronaisista vain viidesosa oli kokenut saman. Yhdysvaltain oikeusministeriön tilastojen homomiehistä oli kokenut parisuhdeväkivaltaa reilu viidennes ja heteroista alle kymmenen prosenttia."

        http://yle.fi/vintti/yle.fi/poliisitv/raportit0e0f.html?sivu=raportti_anon


    • Miettikää nyt edes

      Sitten kun ei enää vasta-argumentteihin riitä tosiasioita siirrytään asiattomuuksiin.
      Niin kuin sanoin että mitä ihmettä meille sivullisille kuuluu kahden ihmisen elämä ja sen elämän rajoittaminen.

      • Miettisit sinäkin

        Sinulle ja kaltaisillesi valitettavasti näyttää olevan tärkeämpää aikuisten halut kuin lasten tarpeet. Miksi näin?


    • Miettikää nyt edes

      Minä olen avioliitossa, joten minun ei tarvitse miettiä mitään haluja. Minä vain nyt olen sitä mieltä, että kaksi aikuista ihmistä voivat tehdä juuri niin kuin haluavat ja lasten hyvinvointi ei ole kiinni ihmisten sukupuolesta, ne on kiinni ihmisten vastuuntunnosta hoitaa lapsia. Kuinka monen keskipohjalaisen lapsen elämä on pilattu omien heterosukulaisten taholta? Moniako isovanhempia, vanhempia tai sijaisvanhempia on tuomittuna alueeltammekin pedofiliasta?
      Heistä vain vaietaan ja uskovaisten taholta puolustetaan, miettisit sinäkin sitä.

      • Miettisit sinäkin

        "Kuinka monen keskipohjalaisen lapsen elämä on pilattu omien heterosukulaisten taholta? Moniako isovanhempia, vanhempia tai sijaisvanhempia on tuomittuna alueeltammekin pedofiliasta?"

        Aivan yhtä hyvin voidaan kysyä - kuinka monen lapsen elämä on pilattu bi/homo-seksuaalien sukulaisten taholta? Moniako isovanhempia, vanhempia tai sijaisvanhempia on tuomittuna homoseksuaalisesta pedofiliasta?

        Vastaus: Tilastojen mukaan prosentuaalisesti vielä enemmän kuin heteroseksuaaleja.


        Lapsen kehityksen kannalta valtion tulee taata adoptoitaville paras mahdollinen kasvuympäristö. Elämänsä alkuvuodet heteroperheessä viettäneelle lapselle sateenkaariperheessä kasvaminen on tutkimusten mukaan traumaattista, koska jo alle kaksivuotiaille lapsille on kehittynyt luontainen isän ja äidin kaipuu ja tarve saada hoivaa molemmilta sukupuolilta. Orvoksi jääneen lapsen valmiiksi traumatisoitunutta mieltä ei pidä turhaan asettaa tilanteeseen jossa hänen pitäisi rankkojen kokemustensa lisäksi pystyä järkeistämään se, että hänellä on lopun elämää kaksi isää tai äitiä aiemman isän ja äidin tilalla.

        Siinä syy miksi en kannata esillä olevaa "tasa-arvoista" avioliittolakihanketta ja miksi kävin pistämässä nimeni avauksesta löytyvään adressiin. Jos tuo adoptio-kohta poistetaan esityksestä, niin lupaan harkita kantaani uudelleen.


    • AjattelijaX

      Hmm......avioliitto pitäisi pyhittää vain koiran ja miehen väliseksi liitoksi :-)

    • Harhaoppinutko

      MTV3: Arkkipiispa Mäkinen tukee tasa-arvoista avioliittolakia

      Tiistai 26.3.2013 klo 08.59 (päivitetty klo 10.07)

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032616830631_uu.shtml

    • Harhaoppinutko
    • cceeccec

      Kirkko on valmis ottamaan vastaan homojen kirkollisverot, muttei vihkimään heitä!!! On tekopyhyys huipussaan! Ymmärtäisin jos homoilla ei olisi oikeutta kuulua kirkkoon, mutta se että heidän rahat käy, mutta ovat b luokan jäseniä! Jännää että yhteiskunta suvaitsee uskovaiset rasistit, muttei esim skinheadeja!

      • Onko raamattu rasist

        Mitäs se Raamaattu sanookaan miestenvälisestä panémisesta?

        20:13

        Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa.


      • 17+15

        Huvittavaa tämä homojen puolustajien kova hyökkäys kristinuskoa vastaan. Leimataan raamatun sanoma aikansa eläneeksi humpuukiksi, mutta sitten kuitenkin olisi niin ihkua saada kirkkohäät!


    • Niin kuin piru .....

      Miten nykyään suhtaudutaan näihin raamatun opetuksiin, tehdäänkö niidenkin opetusten mukaisesti?
      Miksi nämä Raamjatun opetukset eivät täsmää enää, mutta ne täsmää jotka sopivat teille fariseuksille.

      Älköön lähestykö kukaan, jossa on joku vamma, älköön kukaan sokea tai ontuva, kukaan kasvoiltaan tahi jäseniltään muodoton, jalkansa tai kätensä taittanut, kyttyräselkäinen tai surkastunut, silmävikainen tai ihotautinen tai rupinen tai kuohittu... Älköön hän tulko esiripun luo älköönkä lähestykö alttaria, koska hänessä on vamma, ettei hän häpäisisi minun pyhäkköäni. (3.Moos. 21:16-23)

      Jos kaksi miestä tappelee keskenään ja toisen vaimo tulee auttamaan miestään sen käsistä, joka häntä lyö, ja ojentaa kätensä ja tarttuu tämän häpyyn, niin hakkaa poikki hänen kätensä säälimättä. (5.Moos. 25:11,12)

      Minä myyn teidän poikianne ja tyttäriänne Juudan poikien käsiin, ja he myyvät ne sabalaisille, kaukaiselle kansalle. Sillä Herra on puhunut. (Jooel 3:8)

      Antakaa väkevää juomaa menehtyvälle ja viiniä murhemielisille. Sellainen juokoon ja unhottakoon köyhyytensä älköönkä enää vaivaansa muistelko. (Snl. 31:6,7)

      Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Juokaa ja juopukaa, oksentakaa ja kaatukaa, älkääkä enää nousko... Mutta jos he eivät tahdo ottaa maljaa sinun kädestäsi ja juoda, niin sano heille: Näin sanoo Herra Sebaot: Teidän täytyy juoda. (Jer. 25:27,28)

      • 13+23

        "Miksi nämä Raamatun opetukset eivät täsmää enää..."

        Saat sen selville tutkimalla mitä eroa on kristinuskolla ja juutalaisuudella.

        Googleta "Vanha testamentti", siitä on hyvä aloittaa


    • Niin kuin piru .....

      Niin miksi, et vastannut? Miksi joku toinen täsmää, mutta joku toinen ei? Ethän lue niin kuin piru Raamattua?

    • Yksinhuoltaja varo!

      Minun mielestäni pitäisi myös koota adressi, jossa kielletään yksinhuoltajavanhemmilta lasten pito. Kaikki miehen ja naisen välisen avioliiton ulkopuolella olevat lapset pitää heti koota lastensuojeluviranomaisten huostaan.

      Perustelen tätä sillä, että uskovien mielestä muunlaisissa olosuhteissa kasvavista lapsista tulee vanhempiensa lailla vain varkaita, homoja, huumediilereitä, pahoinpitelijöitä ja juoppoja. Heillä ei ole oikeita aikuisen malleja eikä käsitystä eikä ymmärrystä yhtään mistään.

      Suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuudenkin takia lapset pitää heti ottaa yhteiskunnan haltuun, elleivät nämä ole heteropariskunnan kodissa.

      Pidä siis varasi, sinä yksinhuoltaja! Se päivä on tulossa, jolloin lapsesi otetaan sinulta pois kunnon uskovaisten haltuun!

    • Näin se vain on

      pysytään asiassa kirjoitti:
      "Yhteiskunnalla on keinonsa homoliittojen virallistamiseksi, mutta kirkon ei kuulu taipua toimimaan oppiensa vastaisesti."

      Siihen on yksi keino, se on verotusoikeuden pois otto. Jos kirkko ei toimi Suomen perustuslakien mukaan, niin se ei voi myöskään verottaa silloin suomalaisia.
      Kirkko voi toimia sitten niin kuin muutkin uskonnolliset yhdistykset joissa jäsenet maksavat itse yhdistyksen kulut. Kuinka monen nykyisen kirkollisveroa maksavan luulet sitten olevan siellä maksamassa?
      Sieltä on sitten poissa yhteisöt,yritykset, minä ja moni muu jotka nyt pidämme kirkkoa pystyssä.

      • Perustuslaki muka?

        Vihkimisoikeuksia ei määritellä perustuslaissa. Yhteiskunta on erillisillä laeilla määritellyt instanssit, joilla on avioparien vihkimisoikeus, mutta tuossakaan oikeudessa ei määrätä, että on pakko vihkiä kaikki, jotka niin haluavat.

        Edes homot itse eivät ole tähän asti vaatineet, että heidän on saatava kirkkohäät. Paljon mahdollista, että ryhtyvät vaatimaan sen jälkeen, kun maistraatit alkavat vihkiä aviopareja, mutta kirkolla on silloinkin oikeus pysyä entisessä käytännössään.

        Verotusoikeuden poistoa todennäköisempää olisikin, että valtio vaatii, että vihkimisoikeuden aikoinaan saaneilla on velvollisuus vihkiä kaikki, jotka avioliittoon haluavat tai menettävät vihkimisoikeuden. Jos näin käy, kirkkohäät haluavat heteroparit käynevät hoitamassa muodollisen puolen maistraatissa ja pitävät sitten varsinaiset häät kirkossa. Tai halutessaan päinvastaisessa järjestyksessä.


    • Näin se vain on

      Perustuslaissa on selvästi sanottu:
      6 §
      Yhdenvertaisuus

      Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

      Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

      Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

      Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

      • fiiliton.

        Tarkoittaako se sitä, että pedofiili voi jatkaa fiilaamista ilman rangaistuksen pelkoa?


    • Näin se vain on

      Ei, silloin astuu kuvaan rikoslaki:
      6 § (20.5.2011/540)
      Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

      Joka koskettelemalla tai muulla tavoin tekee kuuttatoista vuotta nuoremmalle lapselle seksuaalisen teon, joka on omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä, tai saa tämän ryhtymään sellaiseen tekoon, on tuomittava lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

      Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitaan myös se, joka on sukupuoliyhteydessä kuuttatoista vuotta nuoremman lapsen kanssa, jos rikos ei 7 §:n 1 momentissa tarkoitetulla tavalla ole kokonaisuutena arvostellen törkeä. Lisäksi lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitaan se, joka menettelee 1 momentissa tai edellä tässä momentissa tarkoitetulla tavalla kuusitoista mutta ei kahdeksantoista vuotta täyttäneen lapsen kanssa, jos tekijä on lapsen vanhempi tai vanhempaan rinnastettavassa asemassa lapseen nähden sekä asuu lapsen kanssa samassa taloudessa.

      Yritys on rangaistava.

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L20

    • rrrreeeerrrrreee
      • grgrgrgrgrgrgrgrg

        Oli kuulemma hyvä avioliitto, mutta parikymmentä nuorta syyttää raiskauksista. Ei uskovaisena en pidä tuota hyvänä avioliittona, mutta kai on eri arvot.


      • lorppopppoo

        Yllättäen taas uskonnollisissa piireissä! Kehtaavaat riidellä avioliittoasioista kun oma takapiha on tuollainen tunkio, johon ei edes puututa!


    • Voi aikoja

      Lukekaa kuinka nämä naispappeuden- ja tasa-arvoisen avioliiton vastustajat, kirjanoppineet ja fariseukset kirjoittavat:

      "Tiedote: Suomen Lähetysseuran toimet Taiwanin oppilaskotiasiassa

      STT on tänään uutisoinut Suomen Lähetysseuran Taiwanin oppilaskotiin liittyvistä väärinkäytöksistä lähteenä Janne Villan kirja hengellisestä väkivallasta.

      Suomen Lähetysseura toteaa Taiwanin oppilaskotiin liittyvien tietojen osalta seuraavaa.

      Janne Villan tiedot Taiwanin oppilaskotiin liittyvien henkilöiden kokemuksista perustuvat hänen haastatteluihinsa. Haastatellut puhuvat omassa asiassaan. Lähetysseura ei kommentoi niitä.

      Lähetysseura on hallinnossaan käsitellyt oppilaskotiin liittyviä asioita vuosina 1999–2001 ja tiedottanut toimenpiteistään julkisesti. Lähetysseuran johtokunta antoi toimenpiteistään loppuraportin vuosikokoukselle vuonna 2001. Tämän jälkeen asiaa ei ole käsitelty Lähetysseuran hallinnossa eikä asiaan palaamiseen ole ollut myöskään erityistä muuta syytä. Lähetysseura ei tästä johtuen kommentoi Villan käsittelemiä kehityskulkuja, jotka ajoittuvat myöhempään ajankohtaan 2000-luvulla.

      Lähetysseura käsitteli Taiwanin oppilaskotiasiaa vuosina 1999–2001 seuraavasti."

      http://www.suomenlahetysseura.fi/ls_fi/sivut/uutiset/tiedote__suomen_lahetysseuran_toimet_taiwanin_oppilaskotiasiassa/

      • Mitä, häh?

        Miten tämä Suomen Lähetysseuran oma tiedote naispappeuden ja homoliittojen vastustajiin liittyy? Suomen Lähetysseurahan on evankelilais-luterilaisen kirkon virallinen lähetysjärjestö, eikä sillä ole sidoksia herätysliikkeisiin, joita pidetään naispappeuden toteuttanutta kirkkoa vanhoillisempina.


    • Lähetystyötä

      Ilmeisesti on tarkoitettu tätä naispappeuden vastustajien lähetysseuraa, heillähän on lähetystyössä sellaisia pappeja jotka eivät halua toimia naispappien kanssa.
      "Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (lyhenne SEKL) on vuonna 1967 perustettu kristillinen yhdistys, joka tekee lähetystyötä Suomessa ja ulkomailla. Kansanlähetys järjestää Raamattuopetusta sekä erilaisia tapahtumia toimintakeskuksessaan Ryttylässä.

      Liikkeenä SEKL toimii Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sisällä, mutta toisinaan myös kritisoi kirkon toimintaa silloin kun kirkon käytäntöjen katsotaan poikkeavan Raamatusta.[2] SEKL on uuspietistisistä liikkeistä laajimmalle levinnyt.[3]

      Kansanlähetyksen vuotuinen pääjuhla Kansanlähetyspäivät järjestetään aina heinäkuun ensimmäisenä kokonaisena viikonloppuna, ja se kerää noin 6 000–10 000 osallistujaa. Liikkeen juhlavuosina Kansanlähetyspäivät järjestetään yleensä Ryttylässä. Muina vuosina tapahtuma kiertää eri puolilla maata.2
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Evankelisluterilainen_Kansanlähetys

      • Mitä, häh?

        Nimimerkin "Voi aikoja" laittama linkki vei kuitenkin evankelis-luterilaisen kirkon oman lähetysjärjestön kotisivuille. Niillä todetaan muun muassa näin:

        "Sitoudumme työssämme Suomen evankelisluterilaisen kirkon tunnustukseen. Olemme saaneet perustamisestamme lähtien taaksemme laajan kirkollisen ja piispallisen tuen. Pyrimme laaja-alaiseen yhteistyöhön seurakuntien ja hiippakuntien sekä kirkon herätysliikkeiden kanssa."

        Herätysliike Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kotisivut löytyvät täältä:

        http://www.sekl.fi/


      • Lisäys
        Mitä, häh? kirjoitti:

        Nimimerkin "Voi aikoja" laittama linkki vei kuitenkin evankelis-luterilaisen kirkon oman lähetysjärjestön kotisivuille. Niillä todetaan muun muassa näin:

        "Sitoudumme työssämme Suomen evankelisluterilaisen kirkon tunnustukseen. Olemme saaneet perustamisestamme lähtien taaksemme laajan kirkollisen ja piispallisen tuen. Pyrimme laaja-alaiseen yhteistyöhön seurakuntien ja hiippakuntien sekä kirkon herätysliikkeiden kanssa."

        Herätysliike Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kotisivut löytyvät täältä:

        http://www.sekl.fi/

        Ja näinkin tuolla Suomen Lähetysseuran sivuilla todetaan:

        "Kanta naispappeuteen

        Suomen Lähetysseura on säännöissään sitoutunut oman kirkkomme tunnustukseen ja noudattaa sen järjestysmuotoa. Tämä koskee myös kirkolliskokouksen päätöstä pappisviran avaamisesta naisille."

        http://www.suomenlahetysseura.fi/ls_fi/sivut/suomen_lahetysseura/kannanotot/


    • Tekopyhyys peilissä

      Kuinkahan moni näistäkin keskipohjalaisista adressin allekirjoittajista on itse rikkonut kuudetta käskyä?

      Mitenkähän nämä vihkisormusta pitävät huorintekijäheterot omilla teoillaan ja esimerkillään suojelevat naisen ja miehen välistä julkista liittoa ja edistävät omien lastensa ja yhteiskunnan parasta?

      Mikä voi olla sen vilpittömämpää ja ihanampaa kuin kahden aikuisen ihmisen keskinäinen rakkaus ja kunnioitus. Liitto, jossa ei tietentahtoen loukata, alisteta tai muutenkaan satuteta sitä rakkainta, eikä muitakaan ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe