Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Robotti-Kansa

Spekula1

Jotkut asiat paranevat vanhetessaan, Tapani Kansa ei. Sen huomaa hänen uusinta levyään, Sulle, kuunnellessa. Levy on rakenteeltaan otos Kansan rakkauslaulutuotannosta aina vuoden 1968 "Käymme yhdessä ain"- levytyksestä vuoden 2000 versioon "Romanssi"-kappaleesta. Tuona aikana on tapahtunut paljon. Hänen ensimmäisiin kappaleisiinsa verrattuna tulevat uusimmat tekeleet kuin robotin suusta. Nuorella Kansalla oli selvästi aitoa tunnetta mukana, mutta tuo lataus on karissut vuosien vieriessä.

Levyn voi jakaa karkeasti kahteen osaan. On nuori ja tunteikas Kansa sekä vanha, mekaaniseen suoritukseen keskittyvä Kansa. Edellistä kuuntelee mielellään, jälkimmäistä kuunnellessa alkaa suututtaa. Yli puolet tuplalevyn sisällöstä muodostuu onneksi Tapanin 60- ja 70-luvun levytyksistä, joten kokonaisuutena levy on kuitenkin ihan mukavaa ja paikoin nautinnollistakin kuunneltavaa.

11

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekame

      Tuo on totta. Tapsan laulu on kovin mekaanista nykyään.

      • Tunnetta ja taitoa

      • Kim-Jong Kansa
        Tunnetta ja taitoa kirjoitti:

        Onpa tosi mekaanista laulua esim. tämä tunteikas tulkinta :
        http://www.youtube.com/watch?v=Ym6jsrB7s_k

        Tapsa Kansa osaa laulaa kauniisti ja koskettavasti.

        On tuo varsin mekaanista. Mutta ennenkaikkea mahtipontista. Tulee ihan mieleen Pohjois-Korean uutistenlukijat tuota katsellessa.


      • Kauniisti
        Kim-Jong Kansa kirjoitti:

        On tuo varsin mekaanista. Mutta ennenkaikkea mahtipontista. Tulee ihan mieleen Pohjois-Korean uutistenlukijat tuota katsellessa.

        Tämänkin Tapani laulaa todella nätisti ja herkästi. Vai löydätkö taas mahtipontisuutta tai väitätkö tunteettomaksi tulkinnaksi ?

        http://www.youtube.com/watch?v=asI-ZvF2kcU


      • Kim-Jong Kansa
        Kauniisti kirjoitti:

        Tämänkin Tapani laulaa todella nätisti ja herkästi. Vai löydätkö taas mahtipontisuutta tai väitätkö tunteettomaksi tulkinnaksi ?

        http://www.youtube.com/watch?v=asI-ZvF2kcU

        Löydän ja väitän.Piste.


    • Dingdong

      Onko Tapsan sukujuuret Aasiassa?

    • Eimulmuuta

      Tapsalla on se ongelma, aina ollut, ettei sovi laulajana eikä ihmisenä oikein mihinkään kategoriaan. Tiedä sitten pitäisikö sopiakaan. Mutta laulajana rahkeet eivät ole ihan riittäneet oopperaan asti, kevyeen musiikkiin taas on tyyli liian mahtipontista. Ihmisenä on usein väärässä olevaa "minä olen aina oikeassa"-lajia. Vaikea tyyppi.

      • Rohkea rokan syö

        Ihan liikaa Suomessa pyritään ujuttamaan laulaja johonkin tiettyyn muottiin, josta hän ei saa livetä. Tälläiset laulajat ovat kuin jotain marionetti-nukkeja. täysin muiden määräiltävissä ja johdateltavissa. Tapsa on musiikillisesti hyvin lahjakas ja monipuolinen laulaja. Hän on uskollinen omille periaatteilleen ja on myös ammattiylpeyttä niin ettei ihan mihin tahansa suostu.


    • niin no....

      Suomessa on laulajina ihan riittämiin sellaisia keskitientallaajia ja varmanpäälle pelaajia. On hyvä vaan , että on tälläisiä raja-aitojen kaatajiakin kuin Tapani. Tapani on monilmeisen värikäs jasärmikäs persoona. Sillä on normaalielämässä kielteisetkin heijastuksensa, mutta kyllä se laulamisen alueella on pääasiassa voimavara.

    • Sama levy pyörii

      Mikä ihme juttua tämä on jotta kaikkia muita kutsutaan täällä "keskitien kulkijoiksi, toistensa kopioiksi, marionettinukeiksi jne...". PALJON mielummin sitten sellaisia keskitien tallaajia kuin mahtipontista mylvintää a la Kansa. Ja kuten täällä on jo useaan otteeseen mainittu niin ei se Kansa mikään monilahjakkuus ole. Päinvastoin. Uskollinen omille periaatteeilleen: sitä hän on. Kun vain tietäisi mitä nuo periaatteet ovat?

    • Mustahead

      Kovin vuotoista ja hapuilevaa laulua tuo sininen uni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe