Kevätkiimaa risteilyllä

Eeve ja Jaana

Olimme muuttaneet pääkaupunkiseudulle opiskelemaan syksyllä keskisuomesta molemmat ja nyt keväällä oli tosi tiukkaa jo rahoista kun opintolainakin oli syöty melkein kaikki.
Kuitenkin keväällä teki mieli laivareissulle lähteä ja kun vakituisia poikakavereitakaan ollut, olimme vapaita menemään - tilasimme sitten 24 tunnin risteilyn Siljalta sieltä halvimmasta luokasta jossa hytit olivat melkein konehuoneen yläpuolella.
Oli perjantai ja ihmettelin ääneen Jaanalle, että on vanhaa porukkaa liikkeellä, noikin tossa vanhoja 40:siä äijänkääkkiä, liekö lähtenyt maamies-seura maalta juhlimaan ennen kevätkylvöjä.

Heti kun laivalla kauppa aukesi haimme satsin siideriä hyttiimme ja laitoimme sen vessaan kylmenemään juoksevaan veteen.
Siinä sitten meni parituntia itteemme kaunistamisessa ja siideriä juodessa.
- Mä laitan oikein jotain tosi seksikästä päälleni, pannaan ne vanhat äijät oikein tosissaan kuolaamaan jos ei ikäisiämme löydy.
- Mä ja ajattelin aivan samaa, vastasin.
- Ohos, nyt kyllä sun tissisi ovat liikaa esillä, sähän näytät aivan horolta tossa asussa, sanoin varoittavat sanat Jaanalle.
- No, ei sun musta tiukka nahkahameesi ole sen kummemmpi - perseesi on kuin tyrkyllä - nauroimme siiderin jo pikkasen mentyä päähään.
Otimme laukkuihimme matkaevästä nestemäistä ja teimme pakollisen kierroksen pikaisesti laivalla ja baarissa.
- Saamarin, saamari, nyt tehtiin vikatikki kun täällä ei ole kun eläkeläispariskuntia ja muut on joitakin laivaseminaareihin osallistujia, kirosin.
- Mennään nyt sine yökerhontapaiseen kuitenkin käymään, kunhan saadaan ittemme siihenkuntoon että Matin ja Tepon hoilotusta kehtaa kuunnella, mutta ensin otetaan kunnon siivut bacardia - mä otan sitä pikkusen mukaanikin, tirataan omaan lasiin sitä matkabudjettia säästääksemme.
- Joo, eihän niitä drinksuja montaa kiskasta meidän rahoillamme.

Löysimme mukavan pöydän ikkunanvierustalta josta oli hyvät näkymät koko saliin.
- Eihän täällä ole kun eläkeläispariskuntia, bingo vain puuttuu, mitä hemmettii tehdään - tuollakin se maalaisjunttiporukka on jo aika saamarin kaasussa.
- Nyt sieltä lähti yks iso korsto tulemaan tähänsuuntaan, ettei vain hae tangoon?
Samassa se jo olikin Jaanan kohdalla ja pokkasi junttimaiseen tapaan kuin latotansseissa - saanko luvan.
Jaanaa vietiin oikein kädestäpitäen lattialle ja osasihan se likka tangoakin tanssia, vaikka toisin väitti.
Samassa pääsin minäkin "lattialle", kun toinen juntti pokkasi ja melkein niiasi mun edessäni, ellen olisi ollut niin nousuhumalassa olisin ylpeänä kieltäytynyt.
Äijä oli jotain 45:tonen, mutta ihan siististi pukeutunut - aloittin juttelun.
- Ollaan pohjanmaalta porukassa lähdetty turkiskasvattajien jokakeväiseen seminaariin, kun on nyt vähän hiljaisempaa tarhauksessa - emäntiä emme valitettavasti saaneet mukaan, ryyppäämme kuulemma liikaa ja pikkasen uskovaisiakin ovat.
Äijä puristi nahkahamettani kourillaan oikein että kipeää teki perslihaksiin, samalla vetäen mut aivan kiinni itteensä jolloin tunsin vatsaanivasten jotain kovaa.
- En minä mikään minkki ole, hellitäppäs äijä otettasi pepustani hieman.
- Anteeksi, luulin että olet sellainen tyttö kun noin seksikkäästi oot pukeutunutkin.
Jätin äijän lattialle ja kiirehdin pöytäämme jossa Jaanakin jo istui.
- Selitin kuinka äijä oli mua loukannut ja Jaana myönsi että hänelle oli käynyt aivan samoin, nauroimme asialle että olemme varmaan sitten vähän "ylipukeutuneet" tänne.

- Kuule, tuli mieleeni aivan mieletön homma - jos ne tulee vielä hakemaan niin sanotaan suoraan että se on sitten neljäsataa, heh, heh.
- Mitä jos ne suostuukin, mitäs sitte tehdään, Jaana punaisena sopersi.
- Nostetaan samantien hintaa 600:sataan, niin ne lopettavat siihenpaikkaan.
Jatkuu....

14

18632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eeve ja Jaana

      Kului vartti ja sieltähän se kaksikko taas marssi kohti pöytäämme, kysyen saavatko tarjota jotain ja istua seuraamme.
      - Se on sitten 600e, Jaana tokaisi suoraan ja iski samalla mulle silmäänsä.
      Jaa, jo on tytöillä kalliit hinnat, mutta mähän sain yhdestä minkin nahasta juuri senverran - että eihän se mun rahoissani tunnu kun niitä myin justiinsa tuhansia.
      Nyt pelästyin tosissaan, mitä hemmettiä se Jaana nyt tollai meni heti töksäyttämään.
      Äijät isui pöytään ja tilasivat meille paukut, mä sanoin Jaanalle että mennääs veskiin käymään ja heti.
      Mitäs nyt tehdään, nauroin?
      Voi kauheaa, ne siis maksaisivat 600e yhdestä,,,siitä Jaana sopersi.
      - Mulla on pikavippejä 3000e kohta ulosotossa, sanoin, mitäs jos kuitenkin suostutaan tämänkerran, ne on jostain pohojanmaan lakeuksilta - emme niitä toistakertaa näe ja ei sana kierrä kylillä.
      - Samaa mäkin ajattelin ja olen joskus vanhemmasta miehestä haaveillutkin, tehdään se.

      Marssimme pöytään varmaotteisesti ja teeskentelimme kuin olisimme vanhoja tekijöitä alalla.
      Sovimme että me mennään ensin hyttiimme, nyökkäsin äijälle, jääkää te tänne siksiaikaa.
      Mitä olikaan tekemässä, jalkani olivat aivan hyytelönä pelkästä jännityksestä - miehen seuratessa mietin että muut varmaan ajattelevat että isi ja tytär tässä lamsivat peräkanaa.
      Vapisevinkäsin avasin hytin oven ja meinasin vieläkin perääntyä koo hommasta, mutta kun mies latoi pöydälle kasan euroja tulin toisiin aatoksiin.
      Mies aloitti heti riisumaan vaatteitaan aivan kuin olisi nukkumaan mennyt - jätti sentään bokserit jalkaansa jossa pullotti uhkaavasti etuosa.
      Sanoin meneväni veskiin pesulle jossa riisuin ja itseni jättäen vain rintsikat ja nahkahameeni päälle.
      Ujona hiivin sieltä sängynlaidalle istumaan, eikun mies heti kiimaisena kimppuuni kuin ei olisi naista ennen nähnytkään.
      Rintsikoiden hakaset aukesivat yhdellä nykäisyllä ja samassa kuin kiimainen koira jo nuoli nännejäni jotka nöpöttivätkin jännityksestä pystyssä.
      Sitten mies meni huohottaen nahkahameeni alle jonka se oli nostanut puolittain ylös ja alkoi nuolemaan pikkuhousujeni läpi pimppiäni.
      Vedin hameeni sivuvetoketjun auki kokonaan jolloin mies heitti sen samantien lattialle, nyt se pääsi riisumaan pikkuhousunikin ja kun valot olivat kokoajan päällä se tokaisi.
      - Voi kuinka kaunis on sun pimppisi, aivan kuin olisit vielä neitsyt, niin pieni ja täyteläinen se on - tohtiikohan tuohon edes koskee kun oot samanikäinen kun tyttärenikin.
      Mutta samassa tunsin kuinka jalkani levitettiin äärimmilleen ja kieli alkoi lipomaan pimppiäni, kuin koira olisi lutkuttanut vesikipolla - nyt alkoi ujoutenikin hävitä ja tunsin kuinka kastuin.
      Mies kävi pikaisesti pesemässä kalunsa ja sieltä tullessa vasta näin kuinka valtava se olikaan - ei, ei tuo ei kyllä mahdu mitenkään.
      Olin selälläni ja mies toi sykkivän kalunsa ensin huulilleni.
      - En ota sitä suuhuni, sanoin tiukkana.
      - Saat satasen lisää jos otat, mies aneli.
      - Otin kuumasta varresta kiinni ja näin kuinka terskanpäästä valui kiimanestettä poskilleni, nuolaisin varovasti terskaa ja sanoin ettei se mahdu suuhuni.
      Levitin suuni äärimmilleen ja tunsin kuinka kuuma terska meni sisään ja samantien ulos päästäen plops äänen, eihän se ollutkaan niin ällöttävää, mietin.
      Mies aikansa leikittyään alkoi pelätä että siltä varmaan laukee suuhuni ja lopetti työntelyn ja olinhan jo melkein tukehtumaisillanikin kun aina vaan syvemmälle ja syvemmälle sitä koitti tökkii.
      Jalat siinä levällään katsoin kuinka iso terskanpää alkoi uhkaavasti lähestyä pientä vakoani, tärisin kauttaaltaan ja samassa huusin kumista.
      - Jos paljaalla alat työnteleen, se on satanen lisää, kuulin sanovani, meinasin että naimisissa olevalla äijällä tuskin mitää tauteja on.
      Mies nyökkäsi ja samantien tunsin kuinka iso terska alkoi väkisin työntyä vakooni jonka mies olikin alustanut klitorista kielellään pyörittelemällä niin mehukkaaksi ettei siitä ainakaan ollut puutetta.
      Ei mennyt ekallakerralla eikä kolmannellakaan yrittämällä sisään, olinhan vasta 18 ja ei pimpissäni montaakertaa ollut kalua ennen, joten tiukkuutta riitti.
      Mieskin huomasi sen ja siitäkös sillä vain kiima kasvoi, nyt se oli kohallaan ja tunsin kuinka pimppini vähitellen antoi periksi kuuman terskan vaatiessa sisäänpääsyä.
      Jatkuu....

      • Eeve ja Jaana

        Parkaisin vaistomaisesti kun mies oli saanut koko ison terskan sisääni ja alkoi varovasti jatkamaan sisäänmenoa, voi kuinka kuuma se olikaan ja oikein kyyneleet tulivat silmistäni, niin hyvältä se alkoi tuntumaan.
        Jalkani vapisivat ja tunsin kuinka aloin saada orkun jo vaikka se oli vielä menossa sisääni - niin epäuskottavan riettaan hyvältä tilanne tuntui.
        Mies huohotti ja pohjakosketuksen saadessaan ei vetänytkään sitä heti ulospäin vaan piti sitä tovin sisässäni, tunsin kuinka se sykki kuumana sisässäni ja otin pepusta lujasti kiinni vetäen sitä itseenipäin kuin huutaen että lisää, lisää.
        Mies varmaan pelkäsi laukeavansa liian nopeesti ja hitaasti alkoi vetämään sitä ulospäin, kunnen tuli kokonaan ulos.
        Katsoin kuinka sinipunainen terska oli pimppinesteestäni aivan märkä, siinä se keikkui ulkona kuin tovin kunnes alkoi laskeutumaan kohti herkkuani, levitin sormillani häpyhuuliani että menisi tälläkertaa sisään nopsammin.
        Taitoin tyynyn kaksinkerroin pääni alle jotta näkisin paremmin kuinka se menee sisääni, vaistomaisesti värähdin kun tiukat pimpinhuulet antoivat taas periksi ja ikäänkuin muljahtaen terska meni sisääni, voi kuinka teki hyvää.
        Nyt alkoi jo eestakainen liike joka nopeutui ja nopeutui, tärisin kauttaaltaan kun sain sellaisen orkun että simmuissani melkein sumeni.
        Tahtiaan kiihdyttäen kuului vain pussien mäiskähdykset peppuuni kun iso kalu teki työtänsä joka peitti alleen konehuoneenkin melun.
        - Älä laske sisälle, älä, kuulin huutavani - mutta liian myöhään, sitä tuli jo tuutin täydeltä ja salaisesti jopa tahdoinkin tuon spermasatsin sisääni - teki niin gutaa.
        Ei meinannut tulla loppua lainkaan, aina vain se kalu nyki sisälläni työntäen jo ylimääräistä spermaa uloskin - vieläkin huohottaen mies tokaisi - siinä kuules tyttö oli 2 viikon satsi.
        Siellä se vieläkin muhi sisässäni, ei meinannut veltostua millään, kunnes vihdoin vetäytyi ja kaapien aimoannoksen spermaa uloskin lakanalle, tunsin kuinka se valui ulos jatkaen peppureijälleni ja siitä lakanalle.
        Peseydyimme ja puimme vaatteet - tossa sulle kuules tyttö 1000 euroa, olis se senarvoista ja tasan tarkkaan tiedän että ekankerran sua rahasta naitiin, sä oot kiltti perhetyttö - tosi on, myönsin.

        Samassa hytin ovi aukesi ja Leena astui sisään sen toisen kaverin kanssa.
        - Ei täälläainakaan nukuttu ole Leena sanoi ja katsoi lakanan päällä killuvaa isoa spermakasaa, no ei tosiaan, vastasin.
        Jätimme Leenan hyttiin ja taisi sekin saada 2 viikon satsin sisäänsä ja saihan se, jälkikäteen juttelimme.
        Mentiin ravintolaan ja mies palasi omaan seuraansa, mutta kohtahan sieltä tuli uusi mies luokseni ja näytti tonnin seteliä vaivihkaa mulle, nyökkäsin ja menimme hänen hyttiinsä
        Oli edellinen senverran kehunut pimppiäni, että hinta nousi tonniin ja rikkaitahan nuo pirulaiset taisivat ollakki.
        Nyt mentiin hytissä suoraan asiaan ja pikkusen mies ihmetteli kuinka liukkaasti meni kalu sisääni heti, vaikka näytti niin teinipillulta päältäpäin.
        Sanoin että siellä oli äskein hevosenkokoinen elin, taisi vähän avartaa sitä.
        Mies halusi takaapäin ja ei siinä mennyt kun 5 minsaa kun taas tunsin spermaruiskeen sisässäni, tämähän helposti kävi.

        Oventakana koputettiin, seuraava jo halusi ja päästä pukille vaikka edellinen oli justiinsa vasta loppumaisillaan.
        Heti miehen lähdettyä tuli seuraava jolla taas oli hevosenkokoinen kalu jonka survoi takaapäin sisääni vaikka edelliset spermat vasta valui ulos, liukkaastihan se meni ja sain minäkin orgasmin, taidan alkaa tottumaan isoihin vehkeisiin.
        Montako teitä oikein siihen seurueeseen kuuluu, kysyin.
        Mies vastasi 8 ja kaikki tahtoo tyhjentää satsinsa tonnilla suhun, oli siinä pimppini kovilla, mutta toisaaltaasn sain 8000e opintorahaa ja velat maksettua.
        Kieltämättä, nautin jokaisesta kalusta - tätä muistelen sitten vanhanakin.
        Leena kertoi että sitäkin oli 8 äijää vuorotellen nainut, kovia Pohojanmaan äijät naimaan, tai sitten uskovaiset muijat pihtaavat.
        Hiukan oli vaikeeta kävellä laivasta ja toivoin etten joutuisi tullissa huumetarkastukseen jossa joka reikä tutkitaan - sieltä yhdestä kun vieläkin valui sitä itteään ulos.


      • tiramisu3
        Eeve ja Jaana kirjoitti:

        Parkaisin vaistomaisesti kun mies oli saanut koko ison terskan sisääni ja alkoi varovasti jatkamaan sisäänmenoa, voi kuinka kuuma se olikaan ja oikein kyyneleet tulivat silmistäni, niin hyvältä se alkoi tuntumaan.
        Jalkani vapisivat ja tunsin kuinka aloin saada orkun jo vaikka se oli vielä menossa sisääni - niin epäuskottavan riettaan hyvältä tilanne tuntui.
        Mies huohotti ja pohjakosketuksen saadessaan ei vetänytkään sitä heti ulospäin vaan piti sitä tovin sisässäni, tunsin kuinka se sykki kuumana sisässäni ja otin pepusta lujasti kiinni vetäen sitä itseenipäin kuin huutaen että lisää, lisää.
        Mies varmaan pelkäsi laukeavansa liian nopeesti ja hitaasti alkoi vetämään sitä ulospäin, kunnen tuli kokonaan ulos.
        Katsoin kuinka sinipunainen terska oli pimppinesteestäni aivan märkä, siinä se keikkui ulkona kuin tovin kunnes alkoi laskeutumaan kohti herkkuani, levitin sormillani häpyhuuliani että menisi tälläkertaa sisään nopsammin.
        Taitoin tyynyn kaksinkerroin pääni alle jotta näkisin paremmin kuinka se menee sisääni, vaistomaisesti värähdin kun tiukat pimpinhuulet antoivat taas periksi ja ikäänkuin muljahtaen terska meni sisääni, voi kuinka teki hyvää.
        Nyt alkoi jo eestakainen liike joka nopeutui ja nopeutui, tärisin kauttaaltaan kun sain sellaisen orkun että simmuissani melkein sumeni.
        Tahtiaan kiihdyttäen kuului vain pussien mäiskähdykset peppuuni kun iso kalu teki työtänsä joka peitti alleen konehuoneenkin melun.
        - Älä laske sisälle, älä, kuulin huutavani - mutta liian myöhään, sitä tuli jo tuutin täydeltä ja salaisesti jopa tahdoinkin tuon spermasatsin sisääni - teki niin gutaa.
        Ei meinannut tulla loppua lainkaan, aina vain se kalu nyki sisälläni työntäen jo ylimääräistä spermaa uloskin - vieläkin huohottaen mies tokaisi - siinä kuules tyttö oli 2 viikon satsi.
        Siellä se vieläkin muhi sisässäni, ei meinannut veltostua millään, kunnes vihdoin vetäytyi ja kaapien aimoannoksen spermaa uloskin lakanalle, tunsin kuinka se valui ulos jatkaen peppureijälleni ja siitä lakanalle.
        Peseydyimme ja puimme vaatteet - tossa sulle kuules tyttö 1000 euroa, olis se senarvoista ja tasan tarkkaan tiedän että ekankerran sua rahasta naitiin, sä oot kiltti perhetyttö - tosi on, myönsin.

        Samassa hytin ovi aukesi ja Leena astui sisään sen toisen kaverin kanssa.
        - Ei täälläainakaan nukuttu ole Leena sanoi ja katsoi lakanan päällä killuvaa isoa spermakasaa, no ei tosiaan, vastasin.
        Jätimme Leenan hyttiin ja taisi sekin saada 2 viikon satsin sisäänsä ja saihan se, jälkikäteen juttelimme.
        Mentiin ravintolaan ja mies palasi omaan seuraansa, mutta kohtahan sieltä tuli uusi mies luokseni ja näytti tonnin seteliä vaivihkaa mulle, nyökkäsin ja menimme hänen hyttiinsä
        Oli edellinen senverran kehunut pimppiäni, että hinta nousi tonniin ja rikkaitahan nuo pirulaiset taisivat ollakki.
        Nyt mentiin hytissä suoraan asiaan ja pikkusen mies ihmetteli kuinka liukkaasti meni kalu sisääni heti, vaikka näytti niin teinipillulta päältäpäin.
        Sanoin että siellä oli äskein hevosenkokoinen elin, taisi vähän avartaa sitä.
        Mies halusi takaapäin ja ei siinä mennyt kun 5 minsaa kun taas tunsin spermaruiskeen sisässäni, tämähän helposti kävi.

        Oventakana koputettiin, seuraava jo halusi ja päästä pukille vaikka edellinen oli justiinsa vasta loppumaisillaan.
        Heti miehen lähdettyä tuli seuraava jolla taas oli hevosenkokoinen kalu jonka survoi takaapäin sisääni vaikka edelliset spermat vasta valui ulos, liukkaastihan se meni ja sain minäkin orgasmin, taidan alkaa tottumaan isoihin vehkeisiin.
        Montako teitä oikein siihen seurueeseen kuuluu, kysyin.
        Mies vastasi 8 ja kaikki tahtoo tyhjentää satsinsa tonnilla suhun, oli siinä pimppini kovilla, mutta toisaaltaasn sain 8000e opintorahaa ja velat maksettua.
        Kieltämättä, nautin jokaisesta kalusta - tätä muistelen sitten vanhanakin.
        Leena kertoi että sitäkin oli 8 äijää vuorotellen nainut, kovia Pohojanmaan äijät naimaan, tai sitten uskovaiset muijat pihtaavat.
        Hiukan oli vaikeeta kävellä laivasta ja toivoin etten joutuisi tullissa huumetarkastukseen jossa joka reikä tutkitaan - sieltä yhdestä kun vieläkin valui sitä itteään ulos.

        Noin mullekin on käynyt monta kertaa, liian halvalla saavat.


    • orkku2

      Paska puhetta, ei kukaan nyt 1000 euroa tavarasta maksa.

    • tiukkaa......!

      hyvä novelli..! seisokki tuli!! kun muistelin omaa pano kertaa kun18 kesästä sain!! mut vaan ilman maksua ;)

    • 45 åijä

      Olisin maksanut tonnin jos kiimaisesta nuoresta pillusta näkyisi vain pelkkä viiva,,,namm
      Joskus nuoruudesta muistan millainen se oli, nopeesti se lerpahtaa ja uloimmat huulet lepattavat.

    • tonnin seteli, se ol

      Muistakaa tytöt että ei ole tonnin seteliä on viissataa suurin! ja sillä saa joka reikään!

    • Leena ketunnahalla..

      Jaana jatkot:
      Kun Eeve oli lähtenyt hyttiimme lähdimme ravintolasta hisseille, mutta nyt mentiinkin laivan ylimmäisiin hytteihin jossa olikin melkein luksusluokan iso hytti ikkunoineen.
      Huomasin kauniita ketunnahkoja ja äijä sanoi niiden olevan näytteitä, haluatko pari itsellesi ja ystävällesi, sitten teistä tulee oikeita kettutyttöjä, mies vitsaili.
      Mies levitti pari kolme tukevalle olohuoneen pöydälleja käski mua menemään kokeilemaan kuinka pehmeitä ne ovatkaan paljaan selän alla.
      Riisuin hameeni ja menin pitkäkseni pöydälle makaamaan vain pikkuhousut ja rintsikat päälläni.
      Samassa huomasin että ne 7 muutakin kaveria oli tullut sisään, pikkuisen nolostutti siinä maatesani , mutta konjamiini teki tehtävänsä ja olinkin jo aika huppelissa.
      Tunsin kuinka jokainen alkoi himokkaasti hyväilemään vartaloani ja rintojani, nyt yksi otti pikkuhousunikin pois ja tokaisi.
      - Voi hemmetti kuinka nuori pimppi voikaan olla herkullisen näköinen - pelkkä viiva, tohtiikohan tuohon edes tälläinen vanha äijä enää koskeakkaan.
      - On tosiaan kuin puolipallo jossa halkio, jos ei kosketa siihen vähäänaikaan, hyväillään nyt rauhassa kettutyttöä ja maistellaan konjamiinia - voi kauheeta kuinka nuo tisulitkin ovat kauniit ja nännitkin nöpöttävät pystyssä kuin odottaen imemistä, vai kylmäkös täällä on.

      Miehet alkoivat riisumaan ja jättivät vain bokserit jalkaansa, mutta hyväileminen senkus kiihtyi ja yksikään ei raaskinut koskea vielä pimppiini, kukin vain vuorollaan kävi sitä ihailemassa.
      - Voi hemmetti, nyt sieltä viivasta alkaa valumaan jotain kirkasta kuin koivunmahlaa, tekisi mieli nuolaista sitä kiimanestettä - yksi tokaisi kieli pitkällä nuoleskellen huuliaan - et mene sinne, kuulin yhtenäisen huudon.
      Olin erittäin kiihoittunut lukuisten käsien hyväilystä ja tunsin kuinka pimppini kastui ja sitä mahlaa tosiaan valui jo sieltä ulos norona ketunnahalle.
      - Kaikki äijät olivat jo riisuneet ja sivusilmällä näin kuinka monenlaista oli nyt mulle tarjolla, käyrää, suippoa, paksuvartista jossa vain pieni terska ja voi kamalaa tuolla kauempana jökötti mahtavin kalu jonka ikinä edes kuvissa olin nähnyt, värähdin, tuohan halkaisee mut.
      - Otappas kettutyttö tätä käteesi, saat tuntea Pohojanmaan lakeuksien kovinta kalua - tosiaan, kuin kivestä olisi ollut veistetty, toisesakädessä tunsin melko pehmoisen kalun.
      - Eikös jo sais alkaa - kysyi yksi joka lavitti jalkojani kalu pystyssä ja kiimaista nestettä vuotavan kalun heiluessa uhkaavasti senttien päässä himokkaasta vaostani.
      - Mitäs jos arvotaan kuka saa ensiksi iskeä lihaa sisään, mutta toi Jorma jätetään viimeiseksi, sehän pilaa ja venyttää koko herkun, toiset nauroivat ja nyökkäilivät.
      - Tehdäänkö niin että jokainen saa alussa vuorollaan vain kymmenenkertaa laittaa sisään ja varovasti hitaasti silloinkin - kuulin hyväksyvää mutinaa ja nyt ne vuorollaan nostivat lappuja jossa oli vain 6 numeroa - mahtikalu jätettiin armotta viimeiseksi eikä päässyt edes arvontaan mukaan.
      Jatkuu...

      • Jaanaa venytetään

        Oli se näky, seitsämän kalua hääri ympärilläni ja se sonnikaluinen oli pääni vieressä lepuuttaen sitä isoa kaluaan,,,voikuinka se painoikin niin hemmetisti ja ison terskan levätessä jopa leukani alapuolella, tietysti kiimanesteen valuessa isosta kalkeamasta tisseilleni - jotenki peloitti tuo, mitä oli kohta odotettavissa kun se käy toimeen.
        - Nyt oli järjestys arvottu ja H - hetki lähestyi - jo oli aikakin, ketunnahka oli jo mahlastani tosi märkänä.
        - Kaksi tarttui jalkoihini ja levitti niitä äärimmilleen ja niiden katseet olivat kuin suden joka käy himokkaasti lampaan kimppuun.
        - Sieltä se sitten alkoi lähestyä sinipunaisena terskanpää pimppiäni, värähdin ja parkaisin tahattomasti kun se kuumana sai ensikosketuksen kiimaiseen vakooni ja alkoi painua sisääni.
        Näin miehen ilmeestä että kyllä sille teki tosi hyvää, kalun painuessa yhä syvemmälle toisten katsellessa kateellisina kalut pystyssä vieressä.
        Kylläpäs teki gutaa mullekki, tämä alkuvalmistelu oli vain lisännyt kiimaani - nyt se oli jo pohjassa - voi kuinka tunteassani pohjakosketuksen tuli melkein pieni orkku jo.
        Hitaasti mies veti kalua ulospäin nauttien joka sentistä, ilmeestä päättelin että taitaa äijällä olla tekemistä ettei laukaise asettaan.
        Yksi laski,,yksi,,,kaksi,,,kolme,,,nyt jätkä vedät sen pois,,,kymmenen tuli täyteen jo - huulilta kuului maiskaus kun terska tuli vihdoin ulos...
        Katsoin kuinka märkä kalu poistui taaemmaksi ja seuraava oli jo tulossa, nyt se olikin puolet isompi kuin edellinen ja ei mennytkään sisääni aivan heittämällä - mies tahkoi kaluaan pimppinesteeseeni ja survaisi melkein väkivalloin sen sisääni.
        Voi kauhiaa kuinka teki hyvää, nyt tunsin kuinka iso se olikaan ja aloin saamaan orkkua, huohotin kuin viimeistäpäivää ja tartuin miehen persseeseen vetäen sitä kohti pimppiäni.
        Tiesin ettei mieskään kestä ja kohta spermaa syöksähti kohti pimppini syvyyksiä, kuumana ruiskeena sen tunsin vaginani pohjalla - väristen sain ekan orkun, toisten äijien katsellessa kiimaisina.
        - Ei meinannut spermaruiskutuksesta tulla loppua, kuinka toisilla sitä riittääkin niin paljon ja toiset parilla ruiskauksella selviävät - saakeli että teki hyvää kalun yhä sykkiessä pillussani.
        - En voinut sille mitään, teki niin saakelin gutaa nuori pillu - mies puollustautui vetäessään kalua ulos pimpistäni josta syöksähtikin spermaa sellainen annos että hirvitti muakin.
        - Talouspaperilla pimppini pyyhittiin ja seuraava jo teki työtään sisälläni, pussien hakatessa yhä kiivaammin äijä unohti ne kymmenen työntöä ja jatkoi tikkaamistaa yhä nopeemmin ja taas alkoiu tulla sitä itteään sisääni.
        - En minäkään voinut millään estää, on tää kuulkaas kaverit sellaista harvinaista herkkua, täähän melkein imee miehen kalusta mehut.
        - Seuraava tahtoi takaapäin ja käänsi mut kontalleen sängynlaidalle, sperman valuminen vaostani ei miestä häirinnyt, vaan työnsi samantien sisääni alkasen samantien raivoisan naimisen - taisi äijä olla kiimasta räjähtämäisillään.
        - Vaikken toista orkkua saanutkaan, tunsin että tämä oli se äijä jolla oli pieni herkkumutteri ja kauheen paksu varsi - oikein tunsin kuinka pimppini häpyhuulet tulivat varttapitkin puolittain ulos ulosvedettäessä - huusin yhtä huutoa ja sekös vain äijää kiihotti lisäten tahtia.
        Voi millaiset kassit hakkasivatkaan klitoristani nyt kun takaapäin sain sisääni, taisi klitoris saada sellaista kyytii ettei koskaan vielä ollut saanut, mäiskeen voimakkaauudesta päättelin.
        Ja, taas ruiskutettiin kuumaa sisääni, voi taivas mitenkä se kuuma sperma teki taas hyvää - olenkohan poikkeava, mietin.
        - Nyt alkoi jo rutiinilla mennä seuraavat,,,,kyllä oli spermanhajua ilmassa, vaikka talouspaperikin oli ahkerassa käytössä.
        - Mutta, mutta, nyt oli jäljellä vielä se sonnikaluinen.
        - Se halusi edestäpäin ja käänsi melkein väkivalloin mut selälleni - muut kereääntyivät alapäähäni katselemaan miten se mahtuu sisääni, useimmilla taas kalut seisokissa uutta panoa odotellen.
        - Ei ole kettutytön pimppikään enää yhtä viivaa, on se jo niin saaneen näköinen, pienet häpyhuulet suorasataan hehkuu punaisina, mutta kaunis se yhä on - on on, muut myhäilivät.
        Jatkuu...


      • Jaanan loppukiima
        Jaanaa venytetään kirjoitti:

        Oli se näky, seitsämän kalua hääri ympärilläni ja se sonnikaluinen oli pääni vieressä lepuuttaen sitä isoa kaluaan,,,voikuinka se painoikin niin hemmetisti ja ison terskan levätessä jopa leukani alapuolella, tietysti kiimanesteen valuessa isosta kalkeamasta tisseilleni - jotenki peloitti tuo, mitä oli kohta odotettavissa kun se käy toimeen.
        - Nyt oli järjestys arvottu ja H - hetki lähestyi - jo oli aikakin, ketunnahka oli jo mahlastani tosi märkänä.
        - Kaksi tarttui jalkoihini ja levitti niitä äärimmilleen ja niiden katseet olivat kuin suden joka käy himokkaasti lampaan kimppuun.
        - Sieltä se sitten alkoi lähestyä sinipunaisena terskanpää pimppiäni, värähdin ja parkaisin tahattomasti kun se kuumana sai ensikosketuksen kiimaiseen vakooni ja alkoi painua sisääni.
        Näin miehen ilmeestä että kyllä sille teki tosi hyvää, kalun painuessa yhä syvemmälle toisten katsellessa kateellisina kalut pystyssä vieressä.
        Kylläpäs teki gutaa mullekki, tämä alkuvalmistelu oli vain lisännyt kiimaani - nyt se oli jo pohjassa - voi kuinka tunteassani pohjakosketuksen tuli melkein pieni orkku jo.
        Hitaasti mies veti kalua ulospäin nauttien joka sentistä, ilmeestä päättelin että taitaa äijällä olla tekemistä ettei laukaise asettaan.
        Yksi laski,,yksi,,,kaksi,,,kolme,,,nyt jätkä vedät sen pois,,,kymmenen tuli täyteen jo - huulilta kuului maiskaus kun terska tuli vihdoin ulos...
        Katsoin kuinka märkä kalu poistui taaemmaksi ja seuraava oli jo tulossa, nyt se olikin puolet isompi kuin edellinen ja ei mennytkään sisääni aivan heittämällä - mies tahkoi kaluaan pimppinesteeseeni ja survaisi melkein väkivalloin sen sisääni.
        Voi kauhiaa kuinka teki hyvää, nyt tunsin kuinka iso se olikaan ja aloin saamaan orkkua, huohotin kuin viimeistäpäivää ja tartuin miehen persseeseen vetäen sitä kohti pimppiäni.
        Tiesin ettei mieskään kestä ja kohta spermaa syöksähti kohti pimppini syvyyksiä, kuumana ruiskeena sen tunsin vaginani pohjalla - väristen sain ekan orkun, toisten äijien katsellessa kiimaisina.
        - Ei meinannut spermaruiskutuksesta tulla loppua, kuinka toisilla sitä riittääkin niin paljon ja toiset parilla ruiskauksella selviävät - saakeli että teki hyvää kalun yhä sykkiessä pillussani.
        - En voinut sille mitään, teki niin saakelin gutaa nuori pillu - mies puollustautui vetäessään kalua ulos pimpistäni josta syöksähtikin spermaa sellainen annos että hirvitti muakin.
        - Talouspaperilla pimppini pyyhittiin ja seuraava jo teki työtään sisälläni, pussien hakatessa yhä kiivaammin äijä unohti ne kymmenen työntöä ja jatkoi tikkaamistaa yhä nopeemmin ja taas alkoiu tulla sitä itteään sisääni.
        - En minäkään voinut millään estää, on tää kuulkaas kaverit sellaista harvinaista herkkua, täähän melkein imee miehen kalusta mehut.
        - Seuraava tahtoi takaapäin ja käänsi mut kontalleen sängynlaidalle, sperman valuminen vaostani ei miestä häirinnyt, vaan työnsi samantien sisääni alkasen samantien raivoisan naimisen - taisi äijä olla kiimasta räjähtämäisillään.
        - Vaikken toista orkkua saanutkaan, tunsin että tämä oli se äijä jolla oli pieni herkkumutteri ja kauheen paksu varsi - oikein tunsin kuinka pimppini häpyhuulet tulivat varttapitkin puolittain ulos ulosvedettäessä - huusin yhtä huutoa ja sekös vain äijää kiihotti lisäten tahtia.
        Voi millaiset kassit hakkasivatkaan klitoristani nyt kun takaapäin sain sisääni, taisi klitoris saada sellaista kyytii ettei koskaan vielä ollut saanut, mäiskeen voimakkaauudesta päättelin.
        Ja, taas ruiskutettiin kuumaa sisääni, voi taivas mitenkä se kuuma sperma teki taas hyvää - olenkohan poikkeava, mietin.
        - Nyt alkoi jo rutiinilla mennä seuraavat,,,,kyllä oli spermanhajua ilmassa, vaikka talouspaperikin oli ahkerassa käytössä.
        - Mutta, mutta, nyt oli jäljellä vielä se sonnikaluinen.
        - Se halusi edestäpäin ja käänsi melkein väkivalloin mut selälleni - muut kereääntyivät alapäähäni katselemaan miten se mahtuu sisääni, useimmilla taas kalut seisokissa uutta panoa odotellen.
        - Ei ole kettutytön pimppikään enää yhtä viivaa, on se jo niin saaneen näköinen, pienet häpyhuulet suorasataan hehkuu punaisina, mutta kaunis se yhä on - on on, muut myhäilivät.
        Jatkuu...

        Taas jalkojani pidettiin levällään ja taisi kaksi äijää levittää häpyänikin avittaakseen sisäänmenoa, heh -olipas kohteliasta porukkaa.
        Näin kuinka se saakelin isosonni alkoi lähestymään hitaasti pimppiäni, oli sentään rasvannut sen vaiko kiimanesteestä terska kiilteli.
        - Katsokaas kuinka sen pimppi värähtelee, pelostako se vai , vanhan orkun jälkimaininkeja lie?
        - Taitaa väristä koko kettutyttö, nyt saa kettutytön kiimapillu maistaa pohjanmaan isointa sonninmunaa, heh.
        - Klitoriskin nuputtaa niin somasti, nuolasen pikkusen sitä.
        - Pidetään jätkät lujasti kiinni, tyttö saa nyt kyllä sellaisen orkun jotta.
        - Täähän on kuin hevosta astutettaisiin, näin nuorena sellaisen naapuritilalla.
        - Lopettaakaas irvailu - sanoi isokalu ja ruuttasi liukastetta pimppiini - värähdin sen kylmyyttä.
        - Otas tyttö kiinni varresta, saat asettaa sitä itse.
        Otin paksusta varresta kiinni, eihän käteni edes puolittain mennyt sen ympärille ja koitin asettaa mahtavaa terskaa häpyhuulieni väliin.
        Värisin pelosta, mutta kuitenkin tilanne oli mitä nautinnollisin - olin pornokuvia netistä joskus katsellut ja aatellut millaista olisi tuntea käsivarrenpaksuinen mustanmiehen kalu edes kerran sisässäni - tää nyt tuleva oli kylläkin sinipunainen.
        Nyt alkoi mutteriosa tunkeutua hitaasti sisääni, huusin äitii, äitii.
        Siitäkös mies riemastui ja lisäsi kalunpainetta pimppiini.
        Mene se, menee se, nyt se on jo melkein herkkumutteriamyöten sisässä, katsokaa jätkät kuinka kireellä ovat huulet jotka antavat kuitenkin periksi koko ajan, hienoa - totesisi yksi äijistä.
        Purin hammasta, samalla tuntui tosi hyvältä, mutta kuitenkin.....
        Huusin, kun herkkumutteri oli jo sisässäni ja varsi alkoi painumaan sisääni, voi kauheeta, mähän saan kohta orkun,,,tää tuntuu tosi jäntskältä ja kun vielä katselin toisia äijii kotka runkkasivat kalujansa kiimasta silmät sameina, yksi toi kalun suuni lähelle ja alkoi ruiskimaan spermaa huulillseni.
        - Nytkö se jo on pojhassa, vaikka vartta noinkin paljon näkyy, kauheeta, saatanan sonni.
        - Hitaasti alkoi ulosveto, mutta miehen kiima oli senverran kova että unohti että nuori pimppi oli kyseessä ja aloittikin aikamoisen työntelyn, siinä mahla vain tursui ulos tai oliko se vanhaa spermaa.
        - Perkeleen sonni, lopeta, lopeta huusin - mutta siitäkös se vain yltyi ja tahti kiihtyi koko ajan.
        Nyt saa kettutyttö oikein kunnolla, tälläistä kyytii pitäisi antaa niille oikeille kettytytöillekki jos vielä tulevat tarhojamme tuhoamaan - joo, myönsivät toiset.
        - Katsokaa kuinka liha on lihaa vasten tiukkana, menee se nyt jo tosi nätisti sissään, namm ja kylläpäs sonninkalu panee pimppimahlan virtaamaan, ei tee pahaa tytöllekkää enää kun noin jo ottaa sitä sisään ja huomatkaa kuinka likka työntää pimppii vastaan aivan kuin lisää pyytäen.
        Tosiaan alkukireys on häipynyt ja nyt työnnän kaluavastaan ikäänkuin tahtia hakien, kun sen löydän tunnen kuinka alkaa orkku tulemaan, silmissäni melkein sumenee kun tahti senkus tihenee unohdan kaikki muut ympärilläni ja vaistomaisesti orkun tullessa huudan taas äitiiiiii.
        Hikisenä palaan todellisuuteen ja näen kuinka paksua spermaa alkaa tulemaan suutani kohti, koitan väistää jolloinn se osuu suoraan silmääni, toikin runkkasi kiimoissaan lastini naamalleni.
        Mies ei vielä saanutkaan vaan hidastaa tahtia ja katson kuinka se koittaa viivyttää orkkuaan, nyt se lepuuttaa kaluaan pohjassa, tuntuu kuin olisin sitä miestä aivan täynnä.
        Olen aivan hengästynyt vieläkin kun sonnikalu päättää alkaa loppurutistuksen, hitaasti kiiruhtaen alkaa taas sissäveto ja ulosveto, nyt se kylläkin lipsahti aivan ulos ja kaverit heti kommentoimaan siihen.
        - Kattokaas jätkät, hyvä että sonni jätettiin viimeiseksi, katsokaa kuinka kiimainen pimppi jäi aivan auki kuin lisää pyytääkseen - kauhee kalu.
        Kauhea herkkumutteti raivasi samantien tiensä sisääni, alkoi sellainen jyystäminen että aloin tosissaan pelätä...
        Sitten jäykistyi koko äijä, nyt tiesin odottaa satsin alkavan purkautua, kalu pysähtyi pohjaan ja nythän vasta mukavalta tuntui kun se alkoi laajentua ja supistuen vuorotellen ja kuuma satsi tuli kuin isosta ruiskusta olisi pimpinpohjaani ruiskittu, helvetin sonni, sultahan tulee spermaakin kuin hevoselta.
        Sitä tosiaan pursui ulos samantien, varmaan siksi kun kalu täytti koko pimppini, toiset siinä katselivat ihmeissään.
        - Nyt ei kettutytölle enää tavallinen kalu tunnu missään, katsokaa jätkät kuinka pillunhuulet ovat venahtaneet.
        Kokeilin, ne tosiaan lerpattivat, mutta tiesin kun kiima laskee palautuvat entiselleen.
        Laivasta käveli kaksi tyttöä hoiperrellen, ketunnahat kainalossa.


    • jormako

      Hyvin on miehet kirjoitelleet tarinoita..

    • Pohojanmaan kyrpä

      Odotan todella että kettutarhaani pieniperseiset kettutytöt tekisivät iskun, antaisin niille isoa moloani.

    • tyttö hämeestä

      Aikas "rasvainen" tarina, oli varmaan tytöillä vaikeeta kävellä laivasta pimppien ollessa jyystetty punahehkuisiksi yöllä.
      Unelmoin joskus vähä samantapaisesta sessiosta, sais kerranki kunnolla patukkaa sissään eikä mitää pikatuhnutteluja pienellä kikulilla.

      • Marjaana muistelee

        Muistuu mieleeni kun olin kaksikymppisenä likkakaverini kansa Isabellalla ja tutustuttiin kolmeen liikemieheen ja lopuksihan siinä kävi niin että ne houkuttelivat ja meidät isoon sviittiinsä yömyssyille.
        Niillä oli ja kauhee pimpinpuute ja siinähän kävi niin että likkakaverin poistuttua jäin sinne yksin niiden kanssa.
        Olin pitkän ollut ilman miestä ja oikein kutkutti ajatus että ne naisivat mua vuorotellen.
        Kyllä siinä sai nuori pimppini sellaista kyytiä jotta sitä vieläkin muistelen kiihoittuneena ja kaikki kolmehan vetivät yön aikana mua kolme/neljä kertaa.
        Oli pikkusen aamulla morkkis ja pillu turtana kun lopulta raahauduin aamuyöstä omaan hyttiini ja kaikkihan olivat laskeneet spermansa raakana sisääni kun olin maininnut käyttäväni pillereitä.
        Kerroin tyttökaverilleni tapahtumasata ja huomasin kuinka se kiihoitti häntä ja halusi tietää kaikki yksityiskohdatkin - taisi mennä koputtelemaan sviitin ovellekkin aamulla.
        Huh, oli se kokemus sinällänsä - yksi kun oli satsinsa sisääni laskenut, oli toinen entistä jäykempi kalu jo "koputelemassa" pimppini huulille sisäänpääsyä vaatimassaa.
        Useampi orkkuan siitä mulle ja irtosi, mutta nyt pitää mennä pimppii runkkaamaan - taisin kiihoittua omasta muistelustani.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      13
      1327
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1257
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1225
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1136
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe