Halukkaita noitaoppilaita?

WitchQueen

Haluatko oppia "magiaa," "yliluonnollisten" kykyjen avaamista ja vahvistamista tai henkimaailmaan yhteydensaantia yms? Voin opettaa sinua ilmaiseksi.

Tai oletko joutunut ongelmiin henkimaailman juttujen kanssa tai kokenut selittämättömiä asioita? Voin auttaa sinua ilmaiseksi.

Jumalan toivomuksesta lisään ilmoitukseni tännekin:
Olen aito WitchQueen, eli poikkeuksellisen voimakas ja taitava noita. WitchQueenit ja -Kingit ovat noitia, -todellisia sellaisia-, joiden voimat ja taidot ovat ylitse muiden noitien. Kerron aiheesta lisää sähköpostitse.
Suurin osa "noidista" on pelkkiä wannabe-noitia, itseoppineita pakanoita ja shamanisteja, jotka ovat kirjoista opetelleet tekniikoita ja loitsuja. Heistä ei koskaan tule mitään todella suurta ja heidän "noituutensa" jää ainoastaan maalliselle tasolle pelkäksi puuhasteluksi ja harrasteluksi.

Lisäksi jos päädyt väärän opettajan oppilaaksi, joudut suureen vaaraan. Näistä vaaroista minä tulen kertomaan sinulle rehellisesti ja suoraan ja neuvon, miten saat täydellisen suojan niiltä.
Olet nyt hyvin onnekas, sillä noitien hierarkiassa olen todella aivan noitamaailman huipulla, maailmanlaajuisesti. Jumalani antoi minulle tehtäväksi alkaa jakaa tietoa ja opetusta tänä aikana, sillä kiinnostus noituuteen on tänä päivänä hyvin suurta ja sen pariin ilman todellista opetusta ja ohjausta ajautuvat joutuvat hyvin suureen vaaraan.

Tämä ei ole mikään vitsi tai kusetus. Epäilijät ja skeptikot älköön vaivautuko. Vastaan ainoastaan niille, jotka kirjoittavat asiallisesti ja haluavat oppia. Lähetä minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen: witchqueenoftheworld@gmail.com
Luultavasti en tule vastailemaan tähän ketjuun lisättäviin viesteihin ja tiedusteluihin.
Tämä ilmoitus on pysyvä, joten jos löydät tämän vasta vuosien kuluttua tämän viestin päiväyksestä, voit yhä edelleen ottaa yhteyttä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Kirjoittaessasi minulle älä lisää viestiisi oikeaa täydellistä nimeäsi, valokuvaasi, syntymäaikaasi, puhelinnumeroasi äläkä osoitettasi. Todellinen noita pystyy näiden avulla saamaan sinusta energiatasolla otteen ja halutessaan vahingoittamaan sinua. Tästä syystä en suosittele ketään pitämään oikeaa kuvaansa esillä facebookissa, keskustelufoorumeilla saati missään muuallakaan. Tämä oli oppitunti nro 1 ja näin luottamus säilyy välillämme - voit olla varma siitä, etten edes voisi vahingoittaa sinua vaikka olisinkin sellaiseen taipuvainen ja halukas.

0

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Mulla on niin ikävä sua mies

    taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
    Ikävä
    289
    1970
   2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

    Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
    Maailman menoa
    441
    1951
   3. Ernan pahoinpitely

    Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
    Kotimaiset julkkisjuorut
    45
    1141
   4. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

    Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
    Kotimaiset julkkisjuorut
    34
    1135
   5. Eikö olenkin niin, että

    jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
    Ikävä
    64
    910
   6. Millanen oli tunnereaktio

    Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
    Tunteet
    59
    854
   7. Paras muistosi hänestä?

    Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
    Ikävä
    67
    852
   8. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
    Maailman menoa
    187
    774
   9. Martina taistelija.

    WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    99
    726
   Aihe