Yksi ja tuhat nimimerkkiä

viherpimpero

Ompa aika hiljaiseksí mennyt Vapaa Juankosken sivusto, ei ole kuin "YP" joka kehuu yli miljoonaa eri juankoskestalaista kävijää käyneen sivuillaa eri tietokoneilta tämän viikon aikana,
Ja sama henkilö eri nimimerkillä haukkuu kaikkea mikä liikkuu Juankoskella.
Mutta missä on omalla nimimerkillä satuilleet "tyhjätasku" ja "konsultti", missä piileskelette SUURET JOHTAJAMME ja ÄÄNI HARAVAMME?

6

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pihervimpo

      Onhan siellä muutama PenaT:n kommentti ollut. Ei kuitenkaan taida olla enää valtuustossa. Maakuntien Masasta en tiedä, varmaan remonteeraa osuuskuntien taloa.

    • Alan Pahin

      Pekka V arvostelee jo palstallaan lainkaton nostoesitystä tietämättä, mikä on tarkoitus. Perusteluhan on: ”Maksuvalmiuden ylläpitämiseksi tilapäislainan nostorajaa on tarkoituksenmukaista nostaa pysyvästi, koska se mahdollistaa tarvittaessa kaupungin lainamäärän pitämisen vain kulloinkin tarvittavassa määrässä.”

      Edellinen lausehan tarkoittaa sitä, että on mahdollista ottaa uusi edullisempi laina ja maksaa sillä kalliimpi laina pois. Näin tilapäisesti tarvitaan suurempi lainakatto ja lopullinen lainamäärä voi siis olla jopa pienempi kuin nykyinen.

      Toinen tähän hetkeen liittyvä syy on kartonkitehtaan omistuksen muutos. Sen on tapahduttava nopeasti, että päästään tuotantoon heti vapun jälkeen. Muutoshan pitää vielä hyväksyttää valtuustolla eli on tosiaan kiire.

    • kysyn vaan

      Miksi tämän pahvitehtaan omistuksen muutos pitää valtuustossa käyttää, minkä takia kunnan pitää tässä sotkussa olla mukana?

    • Alan Pahis

      Sorry, tarkoitin, etta se lainalimiitin muutos pitaa kayttaa valtuustossa. Se on sanottu kaupunginhallituksen kokouksen esityslistassa.

      Kaupungin mukanaolo on entisen kaupunginhallituksen jasenten intressissa, koska jos PBF menee konkurssiin, niin nama henkilot joutuvat vastaamaan omalla omaisuudellaan tuosta 5 miljoonasta. On nopeasti myytava koko roska jollekin, joka viimein maksaa pois tuon velan kaupungille, kun se on ensin maksanut Handelsbankille. Nain henkilokohtainen vastuu poistuu. Kaupungin rahaa kaytetaan siis esimerkiksi yhden paivan verran, olettaisin.

      Ihmettelen vaan, keta ovat nuo uudet sijoittajat, jotka on taas saatu uskomaan unelmiin ja sijoittamaan riittamattomasti rahaa, jotta tehdas kavisi kunnolla.

    • Alan Alusta

      Alan Pahis on jonkin verran jäljillä. Ei tässä henkilökohtaisen vastuun poistoa kukaan kuitenkaan ajattele, vaan nimenomaan sitä, että Handelsbankenin ehto jatkaa uusien sijoittajien kanssa on heti, kun Juankoski maksaa 5 milj (miinus puolentoista vuoden lyhennykset, kun PBF oli toiminnassa) epämääräisesti hyväksyttyjä vakuuksia pois. Raha kiertää sitten takaisin kaupungille, eli siinä Pahis on jäljillä.
      Tämä on hyvä järhestely, mutta Vapaiden mielestä mikään muu ei ole ok kuin kaiken teollisen toiminnan vastustaminen Juankoskella. Luusereita koko porukka.

    • Huhua, älä tiedä

      Kaupunginhallitus on asiat käsitellyt ja päätökset tehnyt. Toivottavasti sopimus kartonkitehtaan uusien investoijien kanssa nytkähti osaltaan eteenpäin, ja päästään taas hommiin.

      Toki kaikki vaaleissa yhteensä 24 ääntä saaneet entiset "päättäjät" jurputtaa, mutta onneksi vain omilla sivuillaan, jota ei kukaan enää ota tosissaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      275
      2911
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1880
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      259
      1148
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      941
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      804
    Aihe