Vieläkö Luxia hengissä?

miten on?

Onkohan Kiilopään risteyksessä oleva tai ollut Luxia vielä olemassa?
Ajettiin siitä ohi noin pari viikkoa sitten ja kuolleelta näytti koko paikka, ei ristinsielua missään. Eikä mikään ihme olisikaan jos paikka olisi mennyt konkkaan kun hinnatkin olivat aivan pöyristyttäviä. Alku keväällä tiedustelin hintoja ja silloin sanottiin että viisikymppiä maksaa vrk.
No, me majoituimme puolet halvemmalla lähellä olevalla alueella ja näköaloiltaan todella upeimmissa maisemissa, tuntureiden keskellä.
Onko Luxiasta vielä jollain uusia kokemuksia?

9

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vk 11 luxiassa

      saavuimme luxiaan puolenpäivän maissa. Alueella ei ollut yhtään vaunua/autoa eikä ketään näkynyt missään. odotimme hetken, mutta kukaan ei tullut vastaanottamaan meitä. Soitimme yht.numeroon ja aluevalvoja vastasi että on nyt Saariselällä ja palaa muutaman tunninpäästä. Meidän piti siis odottaa noin kaksi tuntia ennen kun valvoja saapui paikalle ja näytti meille paikan. Koko viikon alueella ei käynyt ketään. Lähtöpäivänä valvoja tuli herättämään ja koputtamaan oveemme klo 6 aamulla ja muistuttamaan että ennen kun lähdette niin maksu suoritetaan sitten toimistoon. Hän on poissa tänään 4 tuntia klo 8-12 välisen ajan eli sinä aikana ei saisi alueelta poistua kun ei ole toimistossa kukaan ottamassa maksua vastaan. Sanoimme että eikö maksun voi maksaa nyt heti ja lähdetään sitten kun lähdelle niin ei kuulema voi koska maksu pitää suorittaa vasta silloin kun lähtee ja maksun jälkeen ei alueella enää saa olla yhtään ja tämä myös siksi että hän pystyy pitämään kirjaa alueella käynneistä ja että onko tosiaan maksettu. Me ei jääty odottamaan vaan lähdimme 9 aikaan jatkamaan matkaa. Ainakaan vielä ei ole mitään laskua tullut sieltä.

    • ihmettelijätär

      Siis ei voi olla totta. Vasta kesällä saatiin lukea kaikenmoista Luxiasta ja mitään ei ilmeisesti ole muuttunut sitten. Sääli sinänsä.

    • matk.aut.liat

      kyllä on tosiaan kummalliset tavat alueella. siellähän olet sitten vankina kun et poiskaan pääse, siis jos olet edes päässyt alueelle sisään jos nyt sinne joku vielä eksyisi. me kävimme ihan piruuttaan nyt keväällä alueella katsomassa jos vaikka näkyisi sitä " surullisenkuuluisaa Lepistöä" ja eipä silloinkaan ketään alueella ollut, ei edes isäntiä, saatikka sitä talkkaria.

    • Miksi liioittelette

      Ottakaa nyt huomioon nää jutut jotka kirjoitetaan nimimerkeillä. Näitä juttuja joita jo tuossa toisessa ketjussa oli kirjoitetaan nyt taas tähän uudelleen. Juttuja ei olisi ainuttakaan jos pitäisi kirjoittaa omalla nimellään. Päätä on helppo repiä nimimerkin suojissa. Tottakai sanottavaa tulee joka paikassa, mutta nämä on kaikki liioiteltuja.

      Alueelta on päästävä pois jo ihan turvallisuus syistäkin. Ketään ei varmasti ole jätetty lukittujen puomien taakse. Voihan sitä käskeä lähettämään laskun perässä, jos eivät hallitse muita menetelmiä. Itse maksan aina mennessäni maksut, miksi ei Luxiaan voisi maksaa.? Ihmettelenkin kun käydään kysymässä hinta, mutta ei voida maksaa samalla. Voihan sitä käydä maksamassa päivän lisää jos tuntuu viihtyvän. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia missään, mutta maksan laskuni jo mennessä.

      Varatessani vaikka mökin jostain jo aikaisemmin tuntemastani paikasta, niin maksan sen saman tien pankkiin. Mökin vuokraanjan kuuluu saada sovitusta ajasta vuokra, vaikka en pääsisi sovitusti paikalle. Minun murheeni se on, eikä mökin vuokraajan. Ei vuokraa lainkaan, jos ei halua vastuuta itselleen sillä siitä pääsee.

      Tuurin kyläkaupan leirintäaluella on reilu peli, ei voi varata paikkaa lainkaan etukäteen. Saa paikan jos on tilaa, ei tule turhia varauksia/ peruutuksia ja työtä säästyy todella paljon.

    • pitää kuin seula

      ei varmasti ole kaikki edellä mainitut jutut liioittelua. osa saattanee toki olla ja muutaman tiedän että varmasti onkin. mutta moni asia siitä mitä alueesta on kerrottu on kyllä valitettavasti totta.

    • ei hyviä

      Kokemuksia meilläkään Luxiasta ole viime kesältä. kehuvat alueen saunaa suomen parhaaksi, mutta todellisuudessa ei se ole mikään ihmeellinen. Normaali puulämmitteinen ja eipä se tervetuliais kahvikaan kummoista ollut. Ilmeisesti jotain Pirkka kahvia.

    • hotelli kakslauttane

      Olen seurannut Luxian toimintaa ja käviöiden määrää alueella niin eipä siellä kyllä tungosta ole tälläkään hetkellä. yksi asuntoauto pihalla on. Aluevalvoja ei juuri paikalla ole eli alue on omatomialue suurimmalta osin. Tuo 50 euron hinta ei juuri palvele ketään sillä aivan alueen lähellä on Suomenladun Kiilopään toimipiste jossa majoittuu huomattavasti edullisemmin ja sieltä siis löytyy asuntovaunu alue myös.

    • Luxia

      Viikolla neljä oltiin Luxiassa paripäivää vaikka suunnitelmissa oli olla koko viikko. Saatiin alueesta tarpeeksi siis parissa päivässä niin palveluiden kuin hinnankin puolesta. Alueella ei yksinkertaisesti ollut siis mitään. Autio paikka soramonttujen keskellä E75 tien välittömässä läheisyydessä jossa autojen pörinä kuuluu ympärivuorokauden. aluevalvoja ei ollut kovinkaan puheliasta ja ystävällistä sorttia eikä myöskään ollut alueella juuri koskaan paikalla. Isäntäparia ei näkynyt lainkaan. sauna oli ihan normaali puulämmitteinen joten en ymmärrä miksi sitä kehuvat Lapin parhaaksi. Tuo 50 euroa vrk on kyllä mielestäni jotain pöyristyttävää kun ei alueella yksinkertaisesti ole mitään mistä tuollainen hinta pitäisi maksaa. Lähimmälle tunturillekkin on matkaa reilu 6km vaikka mainostavatkin että " olemme tunturin juurella lapin kauneimmalla paikalla" Koko Luxia on minusta suuri vitsi.

    • luxia ja pääsiäinen

      Isäntäpari oli koko pääsiäisen paikalla eikä siitä paljon parjatusta valvojasta ollut tietoakaan. Alumaksu saatiin sovittu isännän kanssa 19 euroa vuorokaudessa. Todella mukava ja ymmärtäväinen isäntäpari joten on vaikea uskoa että miten sellanen aluevalvoja voi sabotoida koko paikan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      239
      2095
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      153
      1355
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      52
      1246
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      639
    Aihe