Herito -webhotelli, tänään ei toimi PHP eikä Cpanel

piieizpii

Eli, tänään ei sitten enää PHP-pohjaiset sivut aukea ja Cpanel valittaa että juuressa oleva tiedostojärjestelmä olisi liian täynnä. Tällä hetkellä on sellainen käsitys että minä en voi tuolle mitään tehdä ja sähköpostia onkin jo Heritolle laitettu mutta onko kokemusta tästä? FTP:llä yhteys pelaa ja testiksi kopioin 30mt tiedostoja sinne, HTML-sivut toimivat normaalisti.

Onko tämä nyt kesäaikaan siirtymisestä johtuvaa bugittamista vai mitä?

11

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konkurs

      Ei ole herito toiminut enää viikkoon meillä. Varmaan tuo oy:n taru loppu.

      • piieizpii

        En tiedä onko ylireagointia mutta koska homma ei toimi eivätkä vastaa sähköposteihin niin tein rikosilmoituksen että myyvät olematonta palvelua. En nimittäin voi muokata sivujani lainkaan enkä pääse kirjautumaan Cpaneliin.

        Yhteyttä ottaut poliisi vähän kuulosti siltä että hänen mielestään ylireagointia ja itsekin kyllä tuota mietin että oisko tarvinnut poliisia vaivata.... mutta toisaalta jos noin voi tehdä eli myydään jotain vuodeksi, otetaan rahat ja sitten homma kusahtaa alle kuukaudessa eikä mihinkään vastata niin mitäpä tässä rehellistä työtä tekemään jos se noinkin käy.


    • Poliisen

      Poliisin mielestä mitään rikosta ei ole tapahtunut eli jos on valmis kyseenalaisiin keinoihin joista ei kuitenkaan voi jäädä kiinni niin webhotellipalvelun myyminen on sellainen. Hinnoittelette sen vaan oikein ja muutenkin teette esim. itselleni vakuuttavat kotisivut, sitten odottelette että joku erehtyy tilaamaan ja maksamaan niin avot, Suomen poliisi approves!

    • ex-asiakass

      Joo kyllä tuon firman taru on lopussa... Toista viikkoa oli kaikki sivut ja palvelut alhaalla. Moneen päivään ei minkäänlaista tiedotusta asiasta, vasta kun omaa työaikaa käytti useita tunteja selvittämiseen, sysäsivät syyn jonnekin "ulkopuoliselle" palveluntarjoajalle. Kun sivut viimein saatiin ylös, oli palvelimella muuttunut useita asetuksia, jotka sotkivat asioita oikein urakalla. "Asiakaspalvelu" (eli yksi sähköpostiosoite johon vastataan (ehkä) 4-5 päivän viiveellä) kertoi että ei heillä ole tapahtunut mitään erityistä, varmaan johtuu kansainvälisistä häkkereistä :)

      Ennen suosittelin asiakkailleni firmaa edullisen hinnan vuoksi, nyt olen lähettänyt kaikille tiedotteen jossa kehotan vaihtamaan palveluntarjoajaa välittömästi ja sitäkin nopeammin siirtämään kaiken arvokkaan datan talteen,
      pulju kun saattaa olla lopullisesti alhaalla vaikka huomenna.

    • Voi-heritoa

      Voi vitura. Luin ehkä kuukausi pari sitten arvosteluita ko firmasta ja ihan hyvältä vaikutti. En muista enää mikä sivu se oli. Nyt sitte tilattiin viime viikolla asiakkaalle hotelli täältä ja maksettiinki. Kohta on viikko menny ja sivuja ei oo saatu pystyyn, mutta kyllä yks viikko varauduttiinki odottamaan. Kyllä nyt hävettää omasta puolesta, jos sivuja ei saadaakaan pelaamaan huonon valintani vuoksi.

      • 3423423423

        No jos viikon olet jo odottanut, älä suotta hätäile - tänään taas kaikki Heriton asiakkaiden sivustot ovat alhaalla "teknisen vian takia" :-)


      • edellinen
        3423423423 kirjoitti:

        No jos viikon olet jo odottanut, älä suotta hätäile - tänään taas kaikki Heriton asiakkaiden sivustot ovat alhaalla "teknisen vian takia" :-)

        Joo hotelli avattiinki 7.5 keskellä yötä että melkein tasan viikko siinä meni. Cpanelista kuitenkin puuttui phpmyadmin mistä laitoin tukipyynnön joskus aamuyöstä ja olivat sen asentaneet seuraavana päivänä klo 12 aikoihin eli ei ihan huono suoritus minusta. Sivut on nyt pyörinee ihan sutjakasti ja cpanelit sun muutki toiminee moitteetta. Jos joku katkos on ollu niin se on kyllä menny minulta ihan ohi. Olen kyllä aivan tyytyväinen tällä hetkellä Heritoon.


    • piilokamerafirma?

      Hassuinta, tai surullisinta on ettei tällä nyrkkipajalla ole minkäänlaisia automaattisia kontrolli- tai hälytysjärjestelmiä. "oho, yön aikanako tuo levytila täyttyi ja asiakkaiden palvelut kaatuivat". "oho, kaikki sivut ovat alhaalla, onneksi asiakas ilmoitti että mekin tiedetään" .. Itselläni on KOTONA henkilökohtaisessa nassissani esim. levytilavaroitin, ja saan varoitukset vaikka viikkoja ennenkuin tila loppuu. Mutta näemmä osakeyhtiö Herito ei moisia tarvitse, heillä on ilmoitusjärjestelmä nimeltä Maksavat Asiakkaat. Toistaiseksi.

    • Piieizpii

      Herito maksoi rahat takaisin kun mainitsin poliisin (vaikka poliisi itse oli tosiaan jo todennut että evvk). Otin sitten palvelun muualta ja homma toimii.

    • Neuvoton18

      Herito Oy ylläpitää mymail.fi sivustoa eli on tietojenkäsittelyjen ja palvelintilan vuokraaja joka Suomessa ja heillä ei ole yhteystietoja on fyysisiä osoitteita ja C- panel on Turussa olevan ITN2000 omistuksessa ja tytäryhtiö ja Toimitusjohtaja on Jack Daous Fort Lauderdalissa Usa joka on omistaja samalla myös. Älkää siis ihmetelkö että miten mymail. fi käyttäjät kärsivät taloudellisesti kun ylläpito Heriko Oy eivät vastaa millään sähköposteihin milläänlailla mymail.fi tuki pyyntöihin joita asiakkaat tekevät heille erilaisia reklamaatioita.

    • Neuvoton18

      Herito Oy ylläpitää C-panel mymail.fi sivustoa eli on tietojenkäsittelyn ja palvelintilan vuokraaja joka on Suomessa ja heillä ei ole yhteystietoja on vain fyysisiä osoitteita.
      INT2000 firma Turussa jonka omistaa Jack Daus joka konsernin Toimitusjohtaja
      samalla myös. Herito Oy ei vastaa millään sähköposteihin milläänlailla mymail.fi tuki
      pyyntöihin joita asiakkaat eli palvelun käyttäjät tekevät reklamaatioita, Herito Oy
      on tässä asiassa palvelun tuottaja ja ylläpitäjä joka ottaa maksun mymail.fi käyttäjiltä.
      Älkää ihmetelkö siis miten mymail.fi käyttäjät kärsivät taloudellisesti.
      Nämä asiat ovat liisautuneet yhteen kysymyksessä on tytäryhtiö ja yhtälö ei ole
      toimiva.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1426
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1243
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1052
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      780
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe