Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

TOTUUS ESIIN

Petoyhdyshenkilö

Alkaa jo pikkuhiljaa keittämään minullakin. On erittäin haastavaa olla välikätenä metsästäjien ja viranomaisten välillä. Metsästäjät meilläpäin ovat taas ihan raivona ja hädissään. Epämääräisiä jälkiä on kaikkialla ja niitä on hirvittävän paljon, varsinkin pihojen lähettyvillä. Myöskin jokin ulvoo lähes kaikkien pihojen lähettyvillä ja se ei kuulemma ole tuuli, sitä tapahtuu tyynelläkin ja joka yö. Äänet kuuluvat aina vaan lähempää pihoja ja myöskin jälkiä on aina vaan lähempänä. Minä olen tunnistanut näitä jälkiä ja kuten aiemminkin olen jo sanonut niin yli 95% niistä on susien jättämiä ja koska niitä nykyään on eniten pihojen lähettyvillä niin pihasusien määrä susien kokonaismäärästä on huomattava ja taäytyy muistaa että meillä metsästäjillä on oikeat laskentamenetelmät joten me osaamme jälkien ja äänten perusteella laskea tarkalleen oikean susimäärän. Vaikka meillä on tietoa susien oikeasta määrästä, niin se vain tahdo mennä jakeluun kaikenmaailman RKTL:n tutkijoille ja viranomaisille. Heillä on omat tarkoitusperänsä, jonka takia susien määrää vähätellään. Nythän virallisesti ilmoitetaan olevan vain murto-osa susien todellisesta määrästä. Tämä juuri risoo kun me metsästäjien kanssa tiedetään asioitten oikea laita ja tätä tietoa pimitetään kansalta. Lisäksi risoo kun kansalaisille ei kerrota suoraan kuinka vaarallinen pihasusi on. Se on hyvin häikäilemätön ja arvaamaton. Se kyttää ja vaanii aina saalista. Mitä heiveröisempi vastus niin sen parempi ja siksi juuri esim. pikkuvauvat ja lapset ovat suuressa vaaravyöhykkeessä. Ja näitä kyttääjiä ja vaanijoita on joka puolella, et ole edes omalla pihalla turvassa. Siksipä meilläpäin olenkin antanut suosituksen että kannattaa ottaa metsästysase varulta mukaan asioidessa pihalla. Jos verenhimoinen susilauma hyökkää kimppuusi niin olet täysin turvaton ilman asetta. Niin paljon susia on tällä hetkellä ja tappolupia on vaan niin vaikea saada lisää näitten viranomaisten salailujen vuoksi.

12

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikea petoyhdyshenk

      Ihan totta taas turiset. Unohdettaisko se meidän pikku kina niistä tunnusluvuista? Kuten itse olet sanonut niin yhteen hiileen puhaltamalla meidän petoyhdyshenkilöitten tulee toimia ja vuorovaikutuksessa keskenämme. Kyllä meidänkin piirissä on kauhisteltu niitä viranomaisten ilmoittamia susimääriä. Me petoyhdyshenkilöt kyllä täälläkin olemme ilmoittaneet metsästäjiltä saamamme todelliset susiluvut eteenpäin, mutta tietoa ei ilmeisesti tosiaankaan haluta paljastaa kansalaisille, siinäkin asiassa olet varmasti oikeassa.

    • Petoyhdyshenkilö

      Mutta nyt se vasta oikea peto aiheuttaa ongelmia, vanha vihtahousu pitäisi karkoittaa, onneksi minä petoyhdyshenkilönä tunnen pappeja, jotka osaavat manata paholaisen pois.

    • Petoyhdyshenkilö

      Nyt se pappi kävikin kun soitin sille asiasta. Petoyhdyshenkilö on ratkaisu moniin pulmiin. Pantiin öylättiä suuhun ja hospotipomilait päälle, niin kyllä piru lähti.
      Häntä suorana ja korvat luimussa päästeli takaovesta ulos. Pihasudetkin lähti sen perään samaan suuntaan. Petoyhdyshenkilönä lähden tarkastamaan jäljet ja ilmoitan tuntemilleni metsästäjille. Voi olla että piru löytyy raadeltuna metsästä ja matsästäjät hoitaa ne raatelijat.
      Kaikki ansio siitä tulee minulle, petoyhdyshenkilölle.

      • Petoyhdyshenkilö

        Pitää muistaa sekin asia millä erottaa pedon ja pirun jäljet toisistaan. No, pihasusilla sun muilla pedolilla on tassut, mutta piruilla on sorkat. Pikkupiruilla on pienet sorkat ja niillä pirun suurilla piruilla on sitten jo paljon suuremmat. Ai niin, meinasi unohtua; pahin kaikista paholaisista on se, jolla on kaviot! Pahimmista pahimmilla on raudoitetut kaviot, joihin pirulainen on ruuvannut kiinni hokit!. Hyi helevetti!
        Muuten, nyt kevällä on lähipelloilla ja metsässä kuulunut pirunmoisia rääkäisyjä ja perään kummallinen humina. Jäljistä päätellen kyseessä on kolmijalkainen piru, ilmeinen pihapiru näyttäisi olevan kyseessä. Tarvitsisin konsultaatiota otuksen tunnistamiseksi.


    • Petoyhdyshenkilö14

      Minäkin olen petoyhdyshenkilö. Onneksi tämä Petoyhdyshenkilö on alkanut organisoimaan tätä toimintamme yhteistyötä. Saalistavathan sudetkin laumassa ja saavat siten suurta vahinkoa aikaan. Yhdessä meidänkin taistelumme on paljon tehokkaampaa. Met petoyhdyshenkilöt ja metsästäjät olemme yhtenäinen veljeskunta, reippaita metsän poikia jotka suojelevat perheitänsä kaikelta pahalta. Pahinta kaikesta ovat pihasudet, pihakarhut ja pihailvekset. Ne ovat hirvittävän vaarallisia elukoita ja niitä on hirvittävän paljon ja kuten Petoyhdyshenkilö on todennut niin ne ovat aina vaan röyhkeämpiä ja röyhkeämpiä eivätkä pelkää enää ihmistä kuten aiemmin ja se ei ole normaalia petoeläimen käyttäytymistä, vaan epänormaalia petoeläimen käyttäytymistä ja siksi pihasudet on saatava poistettua.

    • Petoyhdyshenkilö

      Niin ja se paholainen on myös saatava pois, se on manattava ja osalla petoyhdyshenkilöitä on kykyjä paholaisten manaamiseen.

    • Pukki kaalimaassa

      Metsästäjien "luotettettavat" lukemat.Nuihin satuihin ei usko kuin metästäjät itte.

    • Petoyhdyshenkilo

      Tervetuloa ketjuun jossa Marko Lind elää todeksi unelma-ammattiaan johon ei koskaan päässyt. Vain täällä voitte nähdä kun aikuinen mies leikkii ja yrittää vaikuttaa ihmisiin yksinpuhelun ja päästä tempaistujen numeroiden voimalla! Huomatkaa myös raivokkaan ja tärkeän paatoksen aiheuttama pilkkujen, pisteiden ja isojen alkukirjainten puute.

      Pistäkää sekin merkille että alussa epämääräiset jäljet muuttuvat heti suden jäljiksi kun yhdyshenkilömme "tunnistaa" ne. Taitaa olla ihan itse tehtyjä. Sekin mukava seikka että sudet eivät jatkuvasti ulvo. Eli taitaa olla meidän Marko siellä metsässä jälkiä tekemässä ja ulvomassa kun ei kukaan usko.
      Aluksi ollaan metsästäjien ja viranomaisten välikäsi ja tekstin keskivaiheilla ollaan itse metsästäjä.

      Kyttääjistä ja vaanijista olen kyllä samoilla linjoilla, lapset ei ole turvassa. Tosin nämä kyttääjät liikkuvat kahdella jalalla. Kaikenmaailman pedofiilit ja kidnappaajat ottaa lapsia ja vähän vanhempiakin mukaansa.

    • hidasta on sytytys

      Metsästäjät ovat tienneet kyseisen henkilön olevan kauniisti sanottuna "erikoinen"
      vastustajilla näkyy kestävän kauan, ennenkuin erottavan hulluuden.

      • metsästäjä.,

        Kyllä kuule me oikeat metsästäjät olemme jämäkkä veljeskunta ja me oikeasti tehdään yhteistyötä petoyhdyshenkilöitten kanssa, me puhalletaan yhteen hiileen ja ollaan kavereita keskenämme, pihasusi on yhteinen vihollisemme, se on tosi pelottava. Minä olen suorittanut metsästäjätutkinnon hyväksytysti läpi myöskin Petoyhdyshenkilö on näin tehnyt, ei me mitään tyhmiä poikia olla. Siinä tutkinnossa pitää oikeasti tietää asioita ja osata tunnistaa suden jäljet. Petoyhdyshenkilöhän joutuu jatkuvasti työssään tunnistamaaan löytyneitä jäliä susien jättämiksi ja noita jälkiä on kaikkialla.


      • Petoyhdyshenkilö
        metsästäjä., kirjoitti:

        Kyllä kuule me oikeat metsästäjät olemme jämäkkä veljeskunta ja me oikeasti tehdään yhteistyötä petoyhdyshenkilöitten kanssa, me puhalletaan yhteen hiileen ja ollaan kavereita keskenämme, pihasusi on yhteinen vihollisemme, se on tosi pelottava. Minä olen suorittanut metsästäjätutkinnon hyväksytysti läpi myöskin Petoyhdyshenkilö on näin tehnyt, ei me mitään tyhmiä poikia olla. Siinä tutkinnossa pitää oikeasti tietää asioita ja osata tunnistaa suden jäljet. Petoyhdyshenkilöhän joutuu jatkuvasti työssään tunnistamaaan löytyneitä jäliä susien jättämiksi ja noita jälkiä on kaikkialla.

        Niin, näinhän se menee että kun jotain jälkiä on löytynyt niin soitetaan petoyhdyshenkilö paikalle ja hän toteaa suden taikka jonkin muun petoeläimen jättämiksi. Yleensä on kyseessä vielä pihasusi, mutta nyt täytyy muistaa, että kaikki jäljet eivät ole susien jättämiä, onhan tässä maassa myöskin karhuja, ilveksiä ja ahmoja. Petoyhdyshenkilö kyllä tunnistaa mistä pedosta on kysymys. Minäkin olen suorittanut metsästätutkinto kokeen hyväksytysti läpi ja siinä kokeessa kyllä vaaditaan tosi paljon, niin lajin tunnistusta kuin muitakin metsästykseen liittyviä asioita.


    • hilipatihippali

      Saisko vielä yhden kerran, että miten se menee? Tulisi varmuus asiaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe