Varas papittaren talossa

Leopardipoika

Varoitus. Seuraava jatkotarina sisältää väkivaltaa, pakotettua seksiä ja kidutusta. Jos ei kiinnosta, älä lue.

Cim astui sisään parvekkeen ovesta. Hän oli ylittänyt muurin, väistänyt puutarhan vartijat ja kiivennyt köyden avulla kolmannen kerroksen parvekkeelle. Vaalean nuorukaisen jäntevä vartalo kiilsi hiestä täysikuun valossa. Yllään hänellä oli vain lannevaate ja kengätkin poika oli jättänyt pois kulkeakseen ääettömästi. Vyöllä riippui pitkä, käyräteräinen veitsi. Täysikuun aikaan muut varkaat eivät olleet liikkeellä ja nuori nemedialainen luotti siihen, että vartijatkin olisivat välinpitämättömiä. Hän oli ollut oikeassa. Mutta kuka muutenkaan uskaltaisi tunkeutua Hanumanin papitar Zenobian palatsiin?

Cim hiipi pimeässä makuuhuoneessa eteenpäin etsien samalla arvotavaraa varastettavaksi. Äkkiä ovi avautui ja poika tempaisi tikarin vyöltään. Tulijalla oli öljylamppu kädessään. Hän oli nainen – siitä Cimille ei jäänyt epäilystä, sillä tulijan vartalon peittona oli korujen lisäksi vain silkkinen lannevaate ja metalliset rintalevyt. Tummahiuksinen nainen oli ehkä kolmissakymmenissä ja uskomattoman kaunis. Varmaankin orjatar, Cim arveli ja rentoutui vähän.

- Shh, ole hiljaa niin en tee sinulle pahaa, poika kuiskasi vaimeasti.

Nainen ei näyttänyt säikähtyneeltä eikä edes yllättyneeltä. Hän virnisti susimaisesti ja Cimin selkäpiitä karmi.

- Jos huudat, vannon että tapan sinut, Cim mutisi käheästi. Nainen vain hymyili. Sitten hänen kädestään lensi jauhetta kohti Cimiä ja helvetin lieskat pääsivät valloilleen. Cim pudotti huutaen veitsensä ja peitti käsillään sokaistuneet silmänsä. Nainen kaatoi Cimin lattialle. Tämän voimat olivat epäinhimilliset eikä sokaistunut nuorukainen kyennyt vastustelemaan, kun hänen kätensä sidottiin tiukasti selän taakse ja silmät peitettiin kankaalla. Cim kirosi mielessään huonoa onneaan joutua saman tien vastakkain itsensä papitar Zenobian kanssa. Kukaan kuolevainen nainen ei voisi olla noin vahva.

Jatkuu...

10

6137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leopardipoika

      Cim oli kahleissa jossakin palatsin kellarissa. Papittaren vartijat olivat raahanneet hänet sinne silmät yhä sidottuna. Nuorukainen seisoi kädet ja jalat haralleen pingotettuna kykenemättä liikahtamaankaan. Tiukat kahleet venyttivät hänen hartioitaan tuskallisesti ja hänen oli seistävä varpaillaan. Kangas peitti yhä pojan silmiä. Yöstä tulisi pitkä, sillä vartijat olivat sanoneet, että häntä kuulusteltaisiin vasta aamulla.

      Pitkän ja piinallisen vankeuden jälkeen Cim kuuli oven avautuvan. Kaksi naisääntä puhui keskenään. Toinen kuului Zenobialle ja hän kutsui seuralaistaan Liviaksi.

      - No niin, joko olet kypsä puhumaan poikaseni, Zenobia sanoi ja jatkoi: - Kerrohan kuka sinut on lähettänyt palatsiini vakoilemaan ja mitä etsit täältä?

      - Olen vain varas ja tulin etsimään arvotavaroita, Cim vastasi totuudenmukaisesti. - Myönnän kyllä tekoni tuomarille ja kestän ruoskinnan rangaistuksena.

      -Ehei poikaseni. Älä luulekaan että voit huijata minua tuolla. Olet vihollisteni lähettämä vakooja ja haluan tietää mitä tämän takana on. Ennen iltaa sinä kerrot minulle kaiken ja toivot että tietäisit enemmän jotta voisit tyydyttää uteliaisuuteni. Samalla myös tämä noviisini Livia tässä saa oppia monta asiaa siitä miten Hanumanin papittaret kohtelevat vihollisiaan, Zenobia selitti.

      Cim tärisi kauhusta ymmärtäessään että joutuisi kidutetuksi. Samalla toinen naisista repäisi hänen lannevaatteensa pois ja poika seisoi kahleissa alastomana ja nöyryytettynä kiduttajiensa edessä.

      - No niin Livia, tärkeintä on heti aluksi osoittaa vangille, että hän on täysin meidän armoillamme. Jokainen kohta nuorukaisen jäntevästä vartalosta on ulottuvillamme ja voimme tuottaa tuskaa mihin ja miten paljon haluamme. Haepa ensiksi nuo nahkapunoksesta tehdyt pamput, niin voimme hakata hänet yhdessä, Zenobia sanoi.

      Cim odotti kauhuissaan. Sitten pamppu iski pojan vasempaan reiteen. Tuska oli kova ja äkillinen, mutta Cim ei huutanut. Hän ei halunnut antaa tyydytystä kiduttajilleen. Naiset jatkoivat kidutusta. Notkeat nahasta punotut pamput iskivät nuorukaisen jäntevään vartaloon yhä uudelleen ja uudelleen: reisiin, vatsaan, kylkiin, selkään, pakaroihin ja käsivarsiin. Koska Cimin silmät oli peitetty, hän ei nähnyt iskuja, eikä voinut jännittää lihaksiaan ottamaan kipua vastaan. Hänen oli vain kestettävä.

      - Hän ei vielä huuda, mutta tämä on vasta alkua Livia. Pojan on ymmärrettävä, että voimme kiduttaa hänen vartalonsa jokaista kohtaa mielemme mukaan, Zenobia sanoi ja antoi pamppunsa iskeä voimalla nuorukaisen suojattomiin kiveksiin.

      Cim huusi tuskasta. Hän näki tähtiä ja olis halunnut käpertyäkerälle. Mutta se oli mahdotonta, tiukat kahleet pitivät pojan jäntevän, tuskanhien peittämän vartalon pingotettuna äärimmilleen. Pamputus jatkui. Nyt Cim ei enää voinut pidätellä huutojaan vaan valitti tuskaansa avoimesti. Iskuja satoi kaikkialle vartaloon ja välillä myös jo ennestään särkeviin kiveksiin. Nuorukainen huusi armoa, jota ei tullut.

      Silmäside repäistiin Cimin kasvoilta ja öljylamppujen valo sattui hänen silmiinsä. Huone jossa hän oli, oli selvästi kidutuskammio. Seinillä oli erilaisia kahleita ja keskellä huonetta venytyspenkki. Pöydillä oli ruoskia, piikkejä, pihtejä ja koukkuja. Nurkassa oli myös tulisija, jossa kuumeni hehkuvia rautoja ja teriä. Kaikkia laitteita Cim ei tunnistanut, mutta arvasi kyllä niiden käyttötarkoituksen. Ehkä hän saisi piankin tutustua niiden toimintaan lähemmin. Ajatus sai pojan alastoman vartalon vapisemaan kauhusta.

      Hän näki myös kiduttajansa. Hänen vangitsijansa oli tosiaan ollut itse papitar Zenobia. Hänen noviisinsa Livia oli hoikka ruskeatukkainen nuori nainen. Tuskin yli kahta vuotta Cimiä vanhempi.

      - Voit kuulustella häntä, Zenobia sanoi. Livia astui aivan Cimin eteen, tarttui pojan hiuksiin ja väänsi tämän päätä taaksepäin. Toisella kädellään hän tarttui nuorukaisen yhä iskuista särkeviin kiveksiin.

      - No, joko olet kypsä puhumaan poika? Anna tulla vain, kuka sinut lähetti ja millä asialla. Ellet puhu, keksin kyllä sinua varten mielelläni jotain, millä saan opettajanikin hämmästymään, Livia kuiskasi hiljaa Cimin korvaan.

      - Ahhh. Ettekö te typerykset tajua, että tämä on aivan turhaa. Ei minulla ole mitään salaisuuksia teille kerrottavaksi, Cim sähähti. Livia hymyili Zenobialle

      jatkuu...

      • Pervoilijako?

        Pitkästä aikaa palstalle sopivaa tekstiä. Lisää tätä, kiitos!


      • Kidutusta
        Pervoilijako? kirjoitti:

        Pitkästä aikaa palstalle sopivaa tekstiä. Lisää tätä, kiitos!

        Mutta hieman enemmän todellista.

        Jos halutaan toinen puheliaaksi, on paljon tylsää hakkaamista parempiakin tapoja, jotka käytännössä myös toimivat nopeammin.

        Taitaa olla niin, ettei kirjoittajalla ole mitään omakohtaista sm-kokemusta.
        Taitaa juttu jäädä sen takia tähän. Kunnon kidutusta kun on vaikea tyhjästä keksiä.


      • Pervoilijako?
        Kidutusta kirjoitti:

        Mutta hieman enemmän todellista.

        Jos halutaan toinen puheliaaksi, on paljon tylsää hakkaamista parempiakin tapoja, jotka käytännössä myös toimivat nopeammin.

        Taitaa olla niin, ettei kirjoittajalla ole mitään omakohtaista sm-kokemusta.
        Taitaa juttu jäädä sen takia tähän. Kunnon kidutusta kun on vaikea tyhjästä keksiä.

        No joo, mutta kyseessähän on kirjoittajan fantasia... ja jos se ei kelpaa, niin ainahan voi itse kirjoittaa paremman, vai mitä?


      • haaahhaaa
        Pervoilijako? kirjoitti:

        No joo, mutta kyseessähän on kirjoittajan fantasia... ja jos se ei kelpaa, niin ainahan voi itse kirjoittaa paremman, vai mitä?


      • miiatiiax

    • Henggal

      Kyllä kiveksien hakkaaminen pampulla on toimivaa kidutusta. lisää.

    • nicky123

      Lisää tarinoita olis mukava lukea leopardipojalta.

    • Hyvää tekstiä ja mielenkiintoinen sisältö. Kirjoita vaan lisää!

      • doMiina82

        Leopardipojan pallien kidutus tarinat on ainutlaatuisia, lisää ois mukava lukea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6123
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3705
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1445
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1438
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1355
    Aihe