Raamattu ei ole luonnollista ihmiselle, ennemmin on homous!!

Siis Raamatun lukeminen tai kristittynä oleminen on luonnon vastaisinta, mitä tiedän. Se kristityiden peruslähtökohta, että ihminen olisi yläpuolella muuta eläinkuntaa on myöskin hyvin luonnotonta. Vaikka ihminen on älykkyydellään kyennyt perustamaan siviilisaation ja yhteiskunnan jne. niin se on suuri todiste "luonnollisesta tuotekehityksestä" (=evoluutio). Monessa kristityiden sivuhaarauskonnossa kielletään juuri tuotekehitys, koska esimerkiksi ihminen oivaltaessaan "tuotekehityksen" herättäisi kyseenalaistamisen evoluutio-opille että on olemassa versio josta seuraava versio on edellistä parempi eli ihmistä seuraava on Jumala, jonka ihminen on luonut omassa päässään eikä ole kyennyt sitä koskaan toteuttamaan (jos Jumalan pitää ottaa evoluutio-oppiin niin tällöin ihminen on luonut Jumalan)!

Ihmistä ja kissaa ei pidä verrata keskenään kuten ei myöskään ihmistä ja koiraa tai koiraa ja kissaa keskenään vaan ainut oikea tapa on verrata vain ihmistä evoluutiokehityksen edeltävään lajiin (jota kutsutaan "luolaihmiseksi").

Kristityiden väite siitä että ihminen on ihminen ja eläin on eläin on irrationaalinen väite, koska ihminenkin on eläin. Ei ole koskaan tieteellisesti osoitettu ettei ihminen olisi eläin! Verbi sanasta "eläin" on elää ja hyvin usein käytetään lausetta että "ihminen elää" kun tulisi käyttää lausetta ennemminkin "ihminen ihmisöi", jollei ihminen ole kerran eläin!

Vihastuttaa se, että kristitty ei välitä siitä että eläimet homoilevat joka on hänen mielestään luonnon vastaista. Eläimille (ihminen on eläin) sellainen luonnollisuus sallitaan, koska siitä ei mainita Raamatussa, mutta kun siellä puhutaan mitä ihminen ei saa tehdä tai mitä pitää tehdä niin luonnottomuuksien ja järjettömyyksien määrä on ääretön. Sitä mä painotan "äärettömyydellä", että miten sellainen "mielikuvitteellisesti kerrottu sanoma" voi olla luonnollinenl

Sukupuolineutraali avioliitto ei voi olla missään nimessä luonnoton, koska luonnollisuutta on se että muut nisäkkäät (ja linnutkin) paitsi ihminen saavat "rietastella" ihan vapaasti. Minusta on luonnotonta että luonnollisuus estetään!

Raamattu ei ole luonnollista ihmisen lukea vaan sen lukeminen tekee ihmisen luonnottomaksi!! Hitto että monen uskovan elämä olisi luonnollisempaa jollei Raamattua lukisi!

Näkisin että monet nisäkkäät ovat ilman Raamattua jo hyvin biseksuaaleja!! Ihmisen luomaa on avioliitot...joku tulee ja pistää jonkun helvettiin, jos elät avoliitossa ja olet hetero!! Näin minua peloteltii v. 2009 kesällä!!

Ihmiselle ei myönnetä edes eutanasiaa. Eutanasia lemmikkieläimillekin tulisi lopettaa ja säätää ihmisille lemmikkieläimen murhaamisesta rikos. Kyl se ois hienoa kristitylläkin varmasti katella kun oma lemmikkieläin kärsisi kivusta kankeena!! Kristitty: "eihän se lemmikkieläin mitään tunne kunnei ole mikään ihminenkään"!! Miksi ihminenkin pitää maata ja olla tietämätön maailman menosta mitään ja sitä pitää syöttää jne. Mä en halua katsella sellaisia ihmisiä, jotka työnnetään ruoka- tai kahvipöytään ja todellisuustaju maailmasta on kuin joillakin sikiöillä!!! Suomikin olisi paljon ihmisiä kunnioittava, jossa sallittaisi eutanasia. En tarkoita tällä nyt sitä, että jos sallittaisi eutanasia niin sitten tulisi sallia insesti tai se että ihminen ois ihmiskaupan uhri (esim. maksullinen seksi). Ne vaan nyt tuli mieleen otteiksi kristityiden ahtaasta maailmankuvasta, jos heistä sukupuolineutraali avioliitto laillistettaisi niin sitten vaadittaisi muka sitä oikeutta laajemmalle....mitä pöyristyttävin mitä olen koskaan kuullut, että jos sukupuolineutraali avioliitto tulisi niin samalla kuulemma joku maajussikin alkaisi vaatimaan avio-oikeutta emakkonsa suhteen tai joku insesti-isä kuulemma tyttäreensä. Siis sekavaa on tuo teidän "luonnollisuutenne" jota mä kutsun taas "luonnottomuudeksi".
Mistä te tuon moraalisuutenne imette!? Teistä moraalista on ihmisen surmaaminen...ehkä se surmaaminenkin on kohdistunut teiltä ihmisestä muihin eläimiin, joita pidätte ala-arvosina suhteessa oman eläinlajinne tyrannihimolle! Jos olette tappanut joskus esimerkiksi naapurin kissan tai koiran...tappaisitte samalla ittennekin, jotta alkaisin teitä arvostamaan!!

4

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suu and suu

      raamattu on itsessään luonnoton koska se on ihmisen tuottama kirjapainotuote. luonnossa raamattuja ei esiinny. olisikin outoa että kohtalonkysymyksemme olisikin itse painamamme kirjan varassa. kukaan ei voi oikeasti väittää että kristinusko dogmeineen olisi säilynyt ilman kirjaa. tarinat muuttuu jo päivässä suusta suuhun menetelmällä

    • Se tapa, jolla kristinuskoa ihkuva Raamattua saarnaava mies sanelee Raamatustaan, miten jokin taho tulee elää ja sitä pitää noudattaa on luonnotonta. Minulle sellainen Raamattuun kosahtanut mies on hyvin "neitimäinen" kuin sellainen "äijämäinen", jonka pitäisi näin ollen heterona olla kiinnostunut ja puhuakin naisen pillusta, perseestä ja tisseistä jne., eikä etsiä mitään kohtia mistään Raamatun kohdista. Naisessa on heteromiehelle ihan tarpeeks Raamatun kohtia ja "selattavaa" ja se on hyvin luonnollista.

      Seksi (en puhu sukupuolisuuntauksesta) on kumminkin luonnolisempaa kuin uskominen johonkin kirjaan! Työntäkää jo se Raamattu polttouuniin tai perseeseenne. Jumalanne on varmasti tarkoittanut sukupuolen käytönkin vähän erilailla kuin te sitä Raamattua tulkitsette...ihmiselle kun on vaan mahdollistettuna avioliiton ulkopuolinen lisääntyminen ja seksi...siis jos Jumala olisi mahdollistanut avioliiton niin ei hän olisi sukupuolihormoonejakaan keksinyt ennen avioliittoa ja ihmisestäkin olisi ollut vaan umpinainen ennen avioliittoa, niinkö?! Toisaalta ihminen ei olisi kiihottunut seksille ilman sukupuolihormoonejaan edes ollakseen hetero tai avioliitto...onko sellaista hormoonia olemassa kuin avioliitto?? Tosin minulla on vahva epäily ettei koko Jumalaa ole ollut olemassakaan!! Se mitä pidätte olemassa olevana tai "oikeana", niin pidän teitä kiihkokristittyjä yhtä harhaoppisina kuin pidätte joitakin Jehovia tai lestadiolaisia jne.

      Nykyisin on hyvin luonnotonta olla selibaatissa tai muutoin vaan säästää itseään esim. avioliittoon asti, johon varsin harva menee juuri niillä edellytyksillä että "saa antaa itseään, eikä ole koskaan ennen antanut/saanut". Mä pidän sitä hyvin luonnottomana ilmiönä ihmisellä. Kuka nainen haluaa ihan oikeesti menettää neitsyytensä vasta avioliitossa? Miten todistetaan miehen poikuus peniksestä? Senkin tulisi tällöin demokratian vallitessa olla yhtälailla todistettavissa ollut asia, mutta uskonnot antavat miehen toimia "pilluhaukkana" kunhan omaa vaimoa ei ole kukaan kosketellut!! Jos vaimo menettikin neitsyytensä dildolla!? :)

      Ihminen ei ole täysin terve, jollei syö, juo, nuku ja harrasta seksiä! Kaikki ne ovat luonnolisia tarpeita ihmisille, eikä ruoka, uskonto, Raamattu, avioliitto, Jeesus jne., jotka taas ovat ihmisille kaukana luonnollisesta tarpeesta!! Raamatun kanssa ei voi harrastaa/korvata seksiä tai muita ihmiselle luonnollisia asioita!! :)

    • jääkaappi varattu

      Vääristynyttä.

      • "Vääristynyttä."

        Uskonto on vääristynyttä ja Raamattu julkeaa ihmisen keksimää tekstiä, josta kenenkään ei pitäisi ottaa opikseen mitään, jolla koitetaan VAIN tulkita jotakin totuutta, joka ei sitä lähelläkään ole!!

        Jos peruskouluissa opetetaan uskontoa niin sinne pitäisi olla oppiaineeksi Porno!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3387
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1850
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      946
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe