Uimavalvoja-tuttava esittävästä hahmosta kadonnut

Mikalle tiedoksi ...

- Han bjuder.
Ett ord och jag kan säga ja, till att parti.
- Det är mitt sagen, någonting att ska arbeta.
-Mitt jobbet och utan pengar, det de är....

Aivan pienenä suomenkieli on ollut mulle aivan täysin vieraalta tuntuva, ja se on ollut tällainen ulkopuolinen, vieras ihminen ja ääni, aivan kuin kone. Tämä on ihan hieno asia, ja sitä ei saa tuhota. Siinä pyritään, että ihmisellä on inhimillisyys, ihmisen lapsena, valmis turvallisuudentunne, vain järjestysluvullisuuteen kuuluvana, vastakkaista sukupuolta kohtaan. Tämä on hieman vaikea asia selittää ja miksikään psykologiaksi sitä ei voi sukupuolen halventamisen ja seksuaalisen alistamisen väkivaltahakuisuutena, edes kutsua. Nämä ovat ihmisen intiimejä ominaisuuksia ja ovat aivan syntymisen osalta lähtöisin, hänen persoonallisuutta ja turvallista ympäristöä, muodostavina osatekijöinä inhimillisyyteen ja lähteisyyentunteisiin. Niitä ei saa tuhota, näin julkisesti niitä julkeaviksi osoittelemalla, kuten tässä lähellä oli tehty, auktoriteettiharhaisuudellakaan. Ihmistä ei saa vahingoittaa käyttämällä hänen aivojen intimiteetin yhteyttä hänen omaan kehoonsa.
Vieras ihminen, joka on tuttava perheestämme tässä yhteydessä suomenkielinen, on kone-äänensä kanssa valtava sydämmen rytmihäiriö, painostamisesta esim. erityis-uskonnollisuudesta ja sen muodostamasta lasisen eristyksen valhelelisen ympäristön kaltaisesta suljetusta tilasta . Ihmisen mielen luonnollisuutta ei tule vältellä. Se ei saa mielikuvituksettomuudesta muodostua eläimellisyydeksi, sen persoonallisuudeksi olemusta esittämään ja siten kehon olemuksen voimaa käyttämällä, loukkaamaan yksityisyyttä.
Improvinismi ja kulttuuri ovat hirvittävän tärkeitä meille, mutta valitettavasti niitä ei ole kaikille saatavilla. Improvinismi ei aina vaadi valmista kykyä ymmärtää todellisuutta, mutta mielikuvituksen osa-alueena se on tärkeä rakennuspilari intimiteetille, kuten terveydelle ja persoonallisuudelle. Oletko edes tutustunut koko oppimisvaikeus-asiaan? Onko kysymys vain empatiattomuudesta?
Abstraktin takia osoittamisen sijaan ollaan yleensä empatiaa, joka kertoo ihan tietynlaisesta läheisyydenkyvystä, sisimmällisestä läheisyydestä ja yksityis-elämästä, yksityisyyden voimaksi sitä muodostaen, kaikile ihmisille. Ja erityisesti omalla itselläsi, myös muille ihmisille....

Opetellaan.
- Tämä oli hyvin häiriintynyttä.
Valitettavasti turvallisuudentunteen muodostaminen läheisyydenkyvyksi on tärkeä.

Valitettavasti tämä tapahtuu jo ihan varhaislapsuuden vauva-iässä esim. itselläni 11 kuukautisena. Persoonallisuudenkehitys jatkuu tästä aina 11-vuotiaaksi saakka. Ihmiset ovat aina samoja ja he ovat ihan lähellä, aina niin siten, ettei heitä huomaakaan. Viha ja väkivaltaisuus ovat aivan väärä ele, ja se voi olla siten raskasta.
- Kokeile toki. Mä teen tätä yksin siten...
-Hyi helvetti, mitä olet tehnyt, uimavalvojani kommentoi.
Ja selitti ettei sellaista saa tai tarvitse tehdä ollenkaan.
- Kaikesta ei tarvitse myöskään aina pyytää apua, vaikka se jotenkin koskettelisi seksi-elämää, tai seksuaalisuuden ollessa julkinen, yksityisyyden voimaksi.
- Oli ihan kiva tietää, että voi valita myös jonkin toisenlaisen asennoitumisen aatteena, kuin täydellisen suljetun tilan ja paikan, onnena ja siihen tukahtumisena, jopa ilona siitä, tunteiden ja tulevaisuuden vapauden sijaan.
Sen aatteen ja asennoitumisen tavan nimi on sitten kelttiläisyys...

1

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnistumista?:Sinde

      Se improvinismin hahmoterapia on hyvin massiivinen, ettei siinä voi olla edes aikuinen mies. Hän ilmaisee vain aina tosiaan kasvoja, että kuinka tärkeä on yksityisyyden voima, yksityis-elämässäkin, mielikuvituksen ja uskon tulevaisuuteen huomisena ja arkena takia. Tämä liittyy reinkarnaatio 1 kokemukseen valaistumisesta ja Jumalan ilmestymisestä, myytin luodessa suljetun tilan, ja paikan vapauden ominaisuuden korostuneisuuden, hektisyyden ja impulsiivisuuden poistamiseksikin.
      Se on ihan hyvä yleis-sivistyksellisesti ja arvostettukin tapana omaksua samallatavoin turvallisuudentunteena abstraktia. Seksiväkivallan takia, uskonnolle psykopatiana, ei ole sijaa. Improvinismin esittäminen on ihmisestä ja hänen elämäntilanteestaan riippuen ihan erilaista tapaa kokea elämää ja yksityisyyttäsi, kuten esimerkiksi julkisen rasismin harjoittamisen ja siten tulevaisuuden ja onnen omaksuminen omaksi avoimeksi ja sosiaaliseksi tasapainoisuudeksi päivään ja arkeen ovat. Tuttavan esittävä hahmo oli kadonnut ja muuttanut taas muotoaan monipuolisesti, esittäen nyt vain sairasta, tai sairaalloisesti pahaa oloa itsenään, ja kehonaan tuntevaa. Vetelehtivä ajanviettäminen yksityisyyden voimassa ei todellakaan sovi kenellekään. *
      - "En todellakaan tarkoittanut lyödä suuttuessani psykopatioissa, vaan lähettää kirjeen.", hän selitti.
      - Miksi sä näin kauheasti luot turvallisuutta, tai vaadit sitä painostaen?, kysyin itkien.
      -Ja sä aina sairastut siitä itsekin. Olin jo aivan loppu, sekä väsymyksessä, ilottomuudesta, koska kukaan ei halunnut kokea sitä vapautta, myös muiden auttamisesta.
      Se ei ole niin, ettei se auttaisi, kysymys on vain pitkäaikaisesti itsekseen pärjäämisestä*, ja itsensä omaksumisesta siten, pitkäkestoisesti itsenäistyvänä, tai senkaltaisessa elämäntilanteessa olevan lähmmäisenä. Kysymys ei ole laiminlyömisestä mm. tulevaisuuden ja turvallisuuden osin, mutta itsenäistymisestä voi nauttia mon muukin, kun se on valmiiksi huolehdittuna. Selviytymiskeinona se edustaa tasa-arvoisuuden monipuolista hyväksymistä, mm. puhtaaksi inhimillisyydeksi ja empatia-kyvyksi.
      Voimankäyttämistä painostamisen yhteydessä ei varmasti suositella koskaan käytettäväksi, myöskään erityistä rankaisuhakuisuutta tukeaksensa. Voimaakäyttävä persoonallisuus, joka painostaa ei ole mukavaa seuraa, jos hän kilpailee itsensä ja omien mielitekojensa lisäksi kaikkine pelkoineen vahingossa koolla. Esittävä hahmo oli uimavalvojana suoraan painajaisesta, josta piti muodostua todellisuutta, mutta jätettäköön nyt kuitenkin yksityisyyden osalta tilaa sen kunnioittamiselle, yksityis-elämänä.
      - Vad räddar du så mycket... ?
      - Jag skattar... "Det är min gula småabarnensbyxorna."
      Mä en ole saanut edes työn takia koskaan juoda maitoa, ja sen mielihalu on joskus käynyt liian kovaks, tehden siitä lähes mahdottoman nautittavaksi. Olen luopunut siitä ihan suosiolla, mutta aina ei ole ympäristön edes mahdollista sopeutua niin voimakkaiseen tahdonalaisuuteen mm. tiedostamattomuudesta, muistin ulkopuolelta.
      Tahdonvastainen käyttäytyminen on joskus liian voimakasta hallittavaksi esim. julkisesti seurattuna. Voimakkaan kehon avulla päällekäyminen ja joskus väkivaltaisuuden näkeminen siten on aivan liian raskasta, myös kaikille muille ihmisille, koska hitaus voi turhauttaa siihen turvallisuushakuisena vetoavat, jopa liiaksi. Liiallinen avun hakeminen on pahasta, jos sitä haetaan esim. jo pelkästään ihan pieniltä vauvoilta.
      Ei ole olemassa ihan selvää selkeää kuvaa siitä milloin toinen ihminen saa johtaa toista ihmistä. Se on vaarallista vahingoittamisen halua väkivaltaa ja psykopatiaa, henkisesti. Sellaista ei pidä joutua kokemaan, ja kysymys on auktoriteettien palvomiseen liittyvästä harhaisuudesta, joka ei sovi keskellemme mitenkään, edes syrjinnä avulla järjestettynä. Auktoriteettina yksityis-elämän loukkaaminen on varmasti sairaalloista häiriintynyttä käyttäytymistä, johon tarvitsee tilaa yksityisyyteensä, turvallisen egoismin muodostamiseksi, tasapainoisuudeksemme.
      - Olenpa onnistunutkin kytkeytymään, toiseen ihmiseen ja hänen kehoonsa hankalasti. Mutta kyllä tästä pitäisi päästä ihan pois.
      Mä en ilmeisesti saa vielä poistua tämänkaltaisesta vieraan kielen miljööstä, ihan heti, koska niistä on osa säädetty ihan nyky-päivän todellisuutena, vielä kultuuria säilyttääksensä pakolliseksi. Alkuperäinen versio on sellainen, ettei ulkopuolisesta tarvitse tuntea erilaisuutta, tai ettei mistään ulkoisesta kannata luoda itsekseen erilaisuutta itselleen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe