Hääjuhla Krabilla?

Morsmaikku14

Kyselen onko Teistä kukaan viettänyt hääjuhlaa Krabilla? Suunnittelemme mieheni kanssa menevämme Suomessa naimisiin (maistraarissa) ensi vuoden alussa. Ja sitten viettävämme hääjuhlaa Krabilla, jotta saamme unohtumattomat kuvat jne.. Tarkoitus on tehdä kaikki tämä salassa perheeltä ja suvulta. Joten kaipailen vinkkejä, että onko joku viettänyt siellä hääjuhlaa ja mitä pitäisi huomioida? Mitä kautta tilaisuus kannattaisi varata jne. Siis kaikki mahdollinen tieto aiheeseen liittyen kiinnostaa. Asialliset vastaukset etenkin! Tuntuu ehkä hullulta, että olisimme siellä kaksin juhlimassa ilman ns. omia vieraita, siksi erityisesti kaipaan kokemuksia, jos jollain sellaisia on! :)

11

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äitee1

      Tuttavalla oli häät siellä viikko sitten. Kauniisti järjestetty rannalle.Matkatoimiston kautta saivat tiedot

    • jessikka

      Ihmettelen että minkä takia teette tämän kaiken salassa mutta kuitenkin haluatte upeita kuvia?! Miksi näin ihanaa asiaa pitäisi salailla? Eikö jaettu ilo ole paras ilo??!?!? Jossain vaiheessa häänne tulevat kuitenkin julki joten miksi pitää aiheuttaa tahalteen kiusallisia tilanteta tulevaisuudessanne? Olkaa avoimia :)

      Onnea kuitenkin, varmasti ihana idea ja saatte paljon kauniita muistoja häistänne Krabila :)

      • norsuumukaan

        Hääjärjestelyissä kannattaa tukeutua paikallisiin järjestäjiin. Netistä saat tarvittavat osoitetiedot ja esimerkkejä mitä mikin pitää sisällään. Ensimmäiseksi lähestyt sähköpostitse yritystä ja neuvottelet asiat heidän kanssaa. tapaat järjestäjät ensimmäisenä päivänä kun olet perillä ja sovit yksityiskohdat. takuulla pelaa ja 1/3 hinnalla mieleenpainuvat juhlat, mitä saisit jonkin suomalaisen matkatoimiston kautta. Voit ottaa vaikka norsun mukaan rannalle,jos niin haluat.


      • NorsuonJo
        norsuumukaan kirjoitti:

        Hääjärjestelyissä kannattaa tukeutua paikallisiin järjestäjiin. Netistä saat tarvittavat osoitetiedot ja esimerkkejä mitä mikin pitää sisällään. Ensimmäiseksi lähestyt sähköpostitse yritystä ja neuvottelet asiat heidän kanssaa. tapaat järjestäjät ensimmäisenä päivänä kun olet perillä ja sovit yksityiskohdat. takuulla pelaa ja 1/3 hinnalla mieleenpainuvat juhlat, mitä saisit jonkin suomalaisen matkatoimiston kautta. Voit ottaa vaikka norsun mukaan rannalle,jos niin haluat.

        Ei tartte, kun suomalisilla on yleensä ottaen se "NORSU" jo seisomassa siinä vierellä ; )


      • raumanpitsi

        Monet hotellit tarjoavat hääpalveluja, joten suosittelen vaikka laittamaan s-postia hotelliini ja kysymään sieltä.
        Jessikan kommenttia en ymmärä, oli mielestäni asiaton. Osa haluaa intiimiin,romanttisen "hääjuhlan" kultansa kanssa kaksin ja tottakai kuvat joista sitä on mukava muistella. Kaikki eivät kaipaa 100hengen kylmää karjalainpaisia ja muistoja kaulimen allekirjoitusleikeistä ;)


    • fraKzane

      Jos haluatte suomalaisen papin siunaamaan avioliittonne, niin ottakaa yhteyttä pastori Markkaseen, asuu bangokissa. Meillä oli lähes sama kuvio, viime keväänä, mutta khao lakissa. Hyvin kaikki meni, suosittelen :)

    • voi voi

      kai nyt hääjuhlan voi järjestää missä vaan....outo juttu että tällaistä edes joku kyselee. Nämä suunnitellut häät yleensä menee kiville.

    • buriman

      huhhei ensin ajattelin vaan lukea ku ei mua niin vielä koske, mut nää hölmöt vast. niin hieman avaan. Eli ensiks nimim. norsumukaa, hienosti osaat neuvoa että kato netistä ja neuvottele hmm... joo et sit osaa sanoa kenen kanssa mihin ottaa yht. ym... Noh, enpä osaa minäkään mutta miten isoa festivaalia oot ajatellut? yleensä tilaisuuksien järjestäminen thaimaassa voi joskus olla aika hermoja vievää mutta kaikki yleensä hoituu ihan ok. siis jos ihan kahdestaan ootte niin eihän siinä yleensä ongelmia kunhan ette mieti aikatauluja liikaa! ajantaju on niin erilaista sielläpäin! :) eli varatkaa aikaa!! Siis kuitenkin paljon onnea ja hyvää matkaa! Mulla oli kerran onnea kun halusin pitää bileet koh jumilla, sieltä löytyi heti heppu kameran kanssa, kaupasta ilmapallot ja muut, ja sit tyttöystävä järjesti ruoat ja juomat ja kaikilla oli niin mukavaa!!!! :) ja sitä ruoan määrää huhhuh, mihin niin pienet ihmiset tunkee kaiken sen ruoan??? :)

      • eirahhaakoo

        hono...netistä löytyy osoitteita firmoista,jotka järjestää juuri hääjuhlia.
        Toki itse pitää 7elevenistä hakea nakit ja limut etsiä joku joka osaa käyttää digikameraa,jos ei näe vaivaa ja järjestä kunnon juhlia eikä ole rahaa järjestää juhlia.


      • 28x...

        Hihhei terve vaan burtsi! En minäkään vastata aikonut mutta tuo neuvo että voi ottaa vaikka norsun mukaan rannalle oli mainio. Vielä mainiompi oli hra NorsuonJo:n huomio. Hirnuin kai minuutin. Kyllä te pojat olette niin mainioita! Naurunpyrskähdyksiä tulee tässä vieläkin.
        Yhdet rantabileet Pattiksella muistan. Olin yhden oppaan kanssa ollut oikein muutaman päivän ja tämä alkoi kai pitää seurustelua ihan vakavana?! Sanoi että ylihuomenna sunnuntaina tulisi hänen perheensä Bangkokista viettämään rantapäivää. Minä tuumailin että mitä pirua se multa tollaista kysyy? Sanoin tietysti että tulkoot vaan. Pyhänä sitten älysin että miksi multa oli kysytty. Jossain välissä se opas oli saanut tilattua oikein pitopalvelut rannalle siihen mun vakiopaikkaani. Oli muuten sitten ukkoa ja akkaa, setää, ja tätiä ja kakaroita enemmän ja vähemmän. Minä olinkin siinä sitten maksajan roolissa.
        Ja ruokaa oli sitten tulossa kadun yli koko ajan prikat kukkuroillaan kaikkea. Minä keskityin parin ukon kanssa viinaa juomaan. Minua esiteltiin kuin sulhasehdokasta ja olin aivan kauhuissani. Sain tämän oppaan tunteet sitten viilenemään jo samana iltana. Porukassa oli hänen pari vuotta vanhempi siskonsa mukana ja sattui olemaan vapaana. Minä ehdotinkin että jäisi seuraksemme koska mulla oli tilava kämppä Walkkarilla. Sitten jo pidettiinkin siskolikan kaa kivaa....


    • nainen1

      Huomioi, jos suunnittelet rannalla häitä että ON TODELLA KUUMA JA KOSTEA JA HIKI VIRTAA - joten kuvat voi olla sen mukaisia jos vietät ne juhlat päivällä. Siis hääasuna sitten uikkarit on parhaat..Mielestäni ei ole ihan paras idea, vaikka romanttiselta toki kuulostaa, mutta hoida homma vasta perillä, kun näet sen todellisuuden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe