Riippuvuuksien aiheuttaminen ohjatuvuudella

Kunta syytteessä% --

Hypnoosittomuus ja oman ohjautuvuuden asettaminen Bliss-symbolskieli, joka on keinokielipohjaisesti tarkoitettu vain vammaisille. Sen sijaan sillä voi leikkiä hyvin laajamittaisesti, sen ollessa oikein asetettuna, jopa koko väestöllä. Missä on ihmisen inhimillisyys?
- Välineistö näiden riippuvuuksien luomiseen on lisäksi täysin väärä.
Näillä on tarkoitus leikkiä itsekseen omalla keholla, kuitenkin hengellisen perustan maassamme säilyttääkseen ja järjestysluvullisuuden aikaansaamiseksi.
- Assosiaatio-frustraatio, jota joskus ohjautuvutta käyttävät ovat ohjautuneet on kidutus-perustainen ja lisäksi täysin väärä malli, johon naisen keho on ohjautunut.
On hyvin tärkeää, että kehosi leikkejä valvovat mm. älyllisyyttä arvostavat ihmiset, eivät sellaiset sadistiset ja empatiattomat kiduttajat, jotka vain etsivät rakkauden ulospäin esitettyä mallia. Ehkä koko neurologian puuttuminen ylipainoisilta on hyvin vakava asia, hehän ovat addikteja syömiseen.
Ohjautuvuus ei ole erityisten liiikkumisen harjoitteiden avulla elämistä, kuten kieli antaa ymmärtää, vaan kysymys on jo nykyaikana, kaiken eläimellisyyden sijaan järjestetystä suggestio-peräisestä toiminnasta, kuitenkin vain seksuaalisuuteen ja naiseuden tukemiseen perustumalla oman eleistön sekä vaisto-peräisen, jopa näkyvän ja siten esittävän käyttäytymisen perusteella. Olemuksesta ohjattu mm. MTV:n musiikkikanavana toimiva nk. media-psykiatria voi olla melko vakava virhe, koska alusta tähän mielestä, jopa hypnoosina, kuten erilaiset ohjelmat, esim. Kaunotar ja Kulkuri-monikulttuurisuus naiseuden tukemiseksi eläimistön ja kasviston nimistön yksiköllisenä erottamisena, on olemassa. Tällaisia ominaisuuksia ei saa julkeavasti olemusta kosketellen edes pyrkiä varastamaan, koska kohde voi olla kuinka laaja tahansa.
- Miten tällaisesta päihdehuollon luomasta sosiologisesta ja ympäristön osana vankilasta, sen ollessa yhteiskunnan taholta ympäristöstä suljettu tila, voi päästä eroon?

Kysymys A, Hypoteesi esim. 1. "Mitä tutkitte?"

3

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En tutki:Sindevm-82

      1. Edes pyrkiä varastamaan kehosta, koska kohde voi olla kuinka laaja tahansa.

    • Dpt:Bear Girl, npt

      Tämä koskee yleisesti tiedettynä erilaisia vankiloita, joka on isäni, hänen ollessa perheen ulkopuolinen nk. "eri isä", myös välittömästi valtion ulkopuolinen, oman valtion toimeksiannosta, välitön tutkimuksen kohde mm. vankiloiden tyyppiä ja erilaisuutta selvitellessä. Kirkon toiminnan sijasta tuettua on valtion tukemisen sijaan, ihmisen hoitamiseen perustuva käsitys siitä, että ihminen ei hoida toista ihmistä, misään käsityksessä, mallissa tai muodossa, vaan hoidossa käytetään lähi-ympäristöä ja siitä mukailtuja mahdollisuukia ihmisistä läheisyydentunteen säilyttämiseksi hallusinaatioilla. Keskustelu tästä on jatkunut syntymästäni saakka, eikä siihen saa liittää päihdehuollolle hyvin ominasia raa'an psykologian keinoja kuten ammattitaidoton psykologia esim. läheisyydentunnottomuus ja empatiattomuus.
      Ainut asia, mistä asiasta kirkkoa voi tukea on juuri se, että ihmisellä on oma vapaus sekä seksuaalisuus perustuen siihen, että ihmisten sijaan hoidetaan juuri hallusinaatioita käyttämällä, ja siksi väkivaltaa välttämällä. Ympäristönä kirkon tulisi omaneduntavoittelullisen ja väkivaltaisen itsen ja oman kehon tukemisen sijaan suuntautua, välttämään erilaisten vankiloiden järjestelemistä, jopa psyykkiseen kidutukseen, sekä empatiattomaan esiintymiseen pyrkimistä. Tällainen empatiaton ja näyttelevä esiintyminen on varmasti ongelma, jonka muodostaa turvallisuushakuisuus, joka johtuu yhteiskunnan aidastusta tilasta, jonka se on järjestänyt terveys-perusta lähtökohtaa käyttäen.
      Tämä on Singneeraus: Pi... Riihiaho.
      Toiminta on ollut hyvin loukkaavaa mm. perustuen valheelliseen todellisuuteen ja väärän tiedon antamiseen. Sen levittäminen on hyvin vakava sekä seuraamuksilta sanktioitettava rikos, sen loukatessa ihmistä juuri tunteiden osalta mm. hyvin syvästi. Käyttäytymisenä tällaisen käytöshäiriön ja tyyppillisen jatkuvan käyttäytymisen luominen on hyvin rikollista, koska se ei sisällä persoonallisuuden älyllisyyttä, vaan persoonallisuus on tyhjiön ja osoittaessaan, jopa umpion kaltainen.

      Paikallis-lehti, Seudun Sanomat: "Tämä meni hyvin."
      - Teillähän ihmeellisiä koiria oli.
      Pakkomielteen kaltaista omistamista.
      Kysymys B. Hypoteesi Esim. 2: "Miten erillisenä valtiona haetaan tukea?"
      - Kiinnitä huomioita erityisesti kirjoitus-asuun työskennellessäsi valtion kirkossa.

      • Äitiys & uhraaminen

        Oho, tuli koko nimi.
        - Ei se haittaa.
        Mikä tämä Alibi-lehden Ramona-lehden kuvaus on?
        - Tosi säälittävä ja huono kuvaus, kun olen esim. itse esillä, eikä jälleen ole se juridinen ratkaisu lainkaan esillä, vaikka se onkin vähän huono, eikä ihmistä saa pakottaa väärin tekemisensäkään yhteydessä luomaan kopioivaa käyttäytymistä.
        Näin ei saa omaksua rankaisuhakuisuutta, se on normaalia tasapainoista ihmisen persoonallisuutta, sekä sen omaksumaan toimintaa.
        Alibi-lehden artikkeli perustuu sekä ihmisen huolehtimisen kyvyn vähentymiseen toisella ihmisellä, sekä sen luomiseen toiselle ihmiselle kykyä huolehtia hyvinvoinnista heikentämällä, myös ympäristön osalta ja sitä taloudellisesti luomalla kansantaloudellista eri-arvoisuutta. Malli on käyttäytymisenä narsismi-rasismin persoonallisuutta omaksumalla sekä siten osoittelemalla ja ohjailemalla, ihmisen eri-arvoisuuteen perustumalla, mutta rauhanomaisemmilla keinoilla.
        - Vaikka ratkaisu onkin huono se on silti siedettävissä, mutta kokemuksen puuttuminen, samoin kuin kokonainen ammattitaidottomuuskin mm. itsenäistymisen osilta koskevana laajaa populaatiota, herättää huomiota hyvin suuressa määrin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe