Hotellin sänky

J.Fanal

Hotellin sänky

OSA 1

Oli lukion luokkaretki. Meidät kaikki muut oli majoitettu hotelliin kahden ja neljän hengen melko vaatimattomiin huoneisiin. Kahdella luokkamme tytöistä oli kuitenkin käynyt hyvä tuuri, sillä perushuoneitten vähyyden vuoksi olivat he päässeet isoon ja hienoin suihkutiloin varustettuun huoneeseen, jonka keskellä komeili uskomattomat suuri tuplasänky.

Yöllä päädyin erinäisten sattumien johdattamana kahden muun pojan kanssa tuohon paratiisihuoneeseen ja siellä pidimme sitten suljetuin ovin omia bileitämme tuomiemme alkoholien kyydittämänä. Mainitsemani pojat olivat ainakin tyttöjen keskuudessa luokan suosituimpia ja olinkin ikionnellinen päästyäni mukaan.

Janne oli meistä pojista suulain ja kaiketi varmin itsestään. Ei kyllä Jarmoakaan pahemmin häntä ujommaksi voinut haukkua. Luotettavaa tietoa oli myös sekin, että kumpainenkin oli liioittelut pois lukien kokenut seksin saralla jo yhtä sun toista. Itse olin onnistunut vasten tahoisesti pitämään poikuuteni ja olinkin luonnollisesti heille siitä kateellinen.
Tytöistä tummahiuksinen Jaana oli räväkin persoona. Hänellä oli huhujen mukaan vähintään yhtä paljon kokemusta vastakkaisesta sukupuolesta kuin pojilla yhteensä ja kyllä hän olikin melkoinen pakkaus. Uskomattoman hienot kiinteät rinnat ja perse oli kuin "Naisen muodot" oppikirjan esimerkkikuvasta. Lisäksi hän oli tietysti aivan syötävän hyvän näköinen kasvoiltaan.
Blondihiuksinen Salla oli kropaltaan hiukan Jaanaa tavallisempi, mutta todella hyvännäköinen tyttö hänkin. Olin monesti vilkuillut hänenkin herkkupyllyään matikantunnilla, kun hän oli seissyt kotitehtäviä kirjoittaen taululla.
Päivi oli tytöistä se hiljaisin ja koulussa hän olikin mielestäni ollut sellainen huomaamaton hiirulainen. Kasvoiltaan Päivi oli lyhyine hiuksineen oikein mukavan näköinen, mutta johtuen hänen pienestä koostaan ja lähes olemattomasta rintavarustuksesta, näytti hän bilekumppaneitansa huomattavasti nuoremmalta. Olin melko varma, että hän oli vielä neitsyt, toisin kuin Salla.

Kenties viinan voimalla saimme suostuteltua tytöt räsypokan jaloon taistoon. Tosin ei Jaanaa edes pahemmin tarvinnut suostutella. Se, että Päivikin uskaltautui mukaan, oli meille pojille tietysti mieluinen yllätys, koska ei olisi ollut kivaa, jos kaikilla ei olisi ollut kivaa! Siirryimme rinkiin isolle sängylle.

Vaatteet vähenivät pian. Janne, Jarmo sekä myös Jaana ja Salla tuntuivat olevan joko täysin surkeita pelaajia tai sitten he hävisivät vuorojaan tahallaan. Olimme Päivin kanssa vielä miltei täysissä pukeissa, kun Jaana häpeilemättä veti yltään viimeiseksi yläkropan suojavarustukseksi jättämänsä t-paidan, paljastaen tuon upean rintavarustuksen kaikkien ihailtavaksi. Nuo suurehkot rinnat olivat todella uskomattomat. Ne suorastaan kutsuivat meidän poikien käsiä luoksensa, mutta toistaiseksi pidimme kätemme visusti aisoissa.

Seuraavat suuremmat paljastukset olivat Jannen ja Jarmon heiniä. Pojat vapautuivat estottomaan alastomuuteen, paljastaen kalunsa katseltavaksemme perävuoroin hävityin kierroksin. Jannen puolijäykkä kalu ponnahti kuin helpotuksesta huokaisten vapauteen ja törrötti vaappuen kohti kikattavia tyttöjä. Jarmon jalkovälissä heilui kookas, mutta vielä tyytyväisesti uinuva nuoren miehen kulli.

Olin kyllä ollut sängyssä tyttöjen kanssa, mutta en ollut koskaan päässyt sitä pitemmälle, että tyttö olisi suostunut luopumaan pikkareistaan. Rintojen ihmeellisyyttä olin kyllä päässyt tarkemminkin ihmettelemään, mutten koskaan näin estottomassa ilmapiirissä. Kun Jaana vihdoin riisui myös viimeisen vaatekappaleensa, paljastaen miltei paljaaksi ajellun häpynsä, alkoi minunkin housuissani pullistua siihen malliin, että peittely oli enää turhaa. Tajusin silloin ensimmäistä kertaa, että tänään voisin saada ensi kertaa naista. Pelkona oli kuitenkin se, että rohkeampana Janne ja Jarmo saisivat hurmattua myös rohkeammat tytöt ja jäisin ujon Päivin kanssa tilanteeseen, jossa tarjolla olisikin vain ristiin vietyjä jalkoja. Ja ennen kuin kerkesin ajatustani pitemmälle juoksuttamaan, aloinkin olla jo myöhässä.

Jatkuvan leikittelyn ja kähminnän tuloksena Janne ja Jaana olivatkin yhtäkkiä sängyllä makuullaan, imuttaen toistensa huulia posket lommollaan. Me muut pysähdyimme seuraamaan tuota yhtäkkistä käännettä toistemme ilmeitä tutkivasti vilkuillen. Janne puristeli Jaanan muhevia rintoja ja hänen kätensä seikkaili myös ilman estelyjä tytön jalkovälissä. Pian myös Jaanan käsi hakeutui Jannen täyteen seisokkiin nousseelle kalulle ja aloitti hitaat runkkausliikkeet.
En tiedä kuinka tavallista tämmöinen heille oli, mutta itse olin humalastani huolimatta aivan ällikällä lyöty - ja kiihottunut! Juuri kun päätin toimia "kaikki tai ei mitään" taktiikkaan nojautuen ja hakeutua Sallan syleilyyn, kerkesi Jarmo kuin ajatukseni lukien ensin. Hän työnsi suoraan päänsä tyttökaverinsa runkkaavaa kättä katsovan Sallan haarojen väliin ja alkoi lipomaan tytön teinipillua. Yllättyneenä ja samalla paitsiostani pettyneenä seurasin Sallan estotonta reaktiota. Hän avasi jalkansa laajasti levälleen, jotta Jarmo pääsi vaivatta operoimaan hänen lämpenevässä vaossaan.

Näin olimme me ujot jääneet toisillemme ja kuin tämän tajunneena loimme punastuneet katseet toisiimme. Päivillä oli yllään vielä t-paita ja pikkuhousut ja suoraan sanoen hän näytti enemmän säikähtäneeltä kuin halukkaalta. Oma kaluni pullotti kangasta venyttäen pikkuhousuissani ja mietin kuumeisesti, uskaltaisinko vapauttaa sen ja syöksyä Päivin kimppuun.

Janne levitti selällään makaavan Jaanan jalkoja ja asetti kovan kalunsa tuon unelmanaisen pillun huulille. Sitten hän painui hitaasti sisään, peruutti varovasti hiukan takaisin ja painui taas uudelleen, mutta nyt hiukan syvemmälle. Hetken kuluttua hän oli kampineen aivan Jaanan sisässä ja aloitti edestakaisin nylkyttämisen. Jaana rupesi huokailemaan ja voihkimaan katkonaisesti. Näky kiihotti minua uskomattomasti.
Jarmokin poistui Sallan litisevän märästä jalkovälistä ja työnsi tuon paksuksi paisuneen suonikkaansa muitta mutkitta blonditytön himokkaaseen reikään. Pojat työntelivät tahdissa murahdellen ja tytöt säestivät hiljaa ynisten ja huokaillen litisevää äänimaailmaa.

Päivi katseli orgioita häpeän puna kasvoille kohonneenaa. Aivan varmasti myös hänkin mietti, mitä ihmettä tässä tekisi seuraavaksi? Hymyilin hänelle kysyvästi ja hänen epämääräisen ilmeensä rohkaisemana siirryin häntä lähemmäksi ja päätin toimia.
Mietin pitäisikö minun kysyä häneltä ensin jotain, mutta sitten kokeilin suoraa toimintaa ja suutelin häntä kaulalle testimielessä. Aivan kuin hän olisi ensin meinannut torjua minut, hän yritti sanoa jotain, mutta tyytyi sitten kuitenkin yleisen ilmapiirin painostamana ottamaan kokemattoman kohtalotoverinsa lähentelyt vastaan. Pian jo suutelimme ja tunsimme varmasti, kuinka aloittelijoita tässä oudossa tilanteessa kumpikin olimme. Nostin hänen t-paitansa pienen vastustelun saattamana pois ja paljastin sen alta kaksi lumivalkeaa pientä nypykkää. Rinnat olivat todella pienet, mutta tavallaan ne istuivat hänen hentoon kokonaisuutena erittäin sopivasti. Silittelin niitä varovasti ja huomasin kuinka hänen punaiset poskensa muuttuivat entistäkin helakammiksi. Mielessäni hekumoin jo ajatuksella, että kohta pääsisin viemään neitsyyden tuolta tytöltä. Ja mikä parasta, siinä ohessa lähtisi poikuutenikin!

Taustalla Jaana voihki voimakkaasti ja se kiinnittikin huomioni hetkeksi taas ympärillä tapahtuvaan hurjaan naintiin. Janne piti melko hidasta vauhtia, mutta sai selvästikin Jaanan nauttimaan. Jarmo sen sijaan vatkasi parruaan Sallassa sellaista vauhtia, että koko sänky heilui heidän tahdissaan. Salla puri huultaan ja hoki, että ei vielä, ei vielä. Tajusin, että hän tahtoi kiireisen Jarmon jaksavan orgasmiinsa asti.
Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan hyvin pian Jarmon hurja liikehtiminen päättyi raskaaseen murahdukseen. Hän jännittyi jäykkänä käsiensä varaan, työntäen joka ikisen millinkin Sallan sisään. Sen enempää kysymättä, kuin hetki sitten syöksyessään päinensä hänen jalkoväliinsä, syöksi hän voimalla spermalastinsa tytön pillun perukoille. Hiestä märkänä hän veti punaisena hehkuvan kalunsa ulos täytetystä pillusta ja rysähti makaamaan Sallan ja meidän väliin. Katselin kuinka auki törröttävästä pillusta valui sängylle paksu spermanoro ja olin laueta pelkästä kiihotuksesta, mutta alkoholin ansiosta kestokykyni oli näemmä hiukan parantunut.

Sitten tuli odottamaton ja hieman harmillinenkin käänne. Salla ei ollut lainkaan tyytyväinen Jarmon laukeamiseen juuri hänen orgasminsa kynnyksellä. Tuo vajaatyydytetty himopesä alkoi vaatimaan anelevasti jatkotoimenpiteitä. Jarmo keksi katsellessaan kivikovaa kaluani, että minun täytyisi nopeasti auttaa pulassa olevaa tyttöä ja vaati minua viemään oman urakkansa päätökseen. Hämmästyksekseni myös kiimainen Salla piti ajatusta hyvänä.
Tämän pienen hetken aikana ajatukseni harhailivat erittäin ristiriitaisina. Olin jo päässyt Päivin kanssa hyvään vauhtiin ja pelko siitä, että joku muu pääsisikin kenties viemään hänen neitsyytensä ei innostanut. Toisaalta en voinut kyllä vieläkään tietää, suostuisiko tuo ujo tyttö lainkaan yhdyntään. Sen verta vaisusti hän oli kanssani kuitenkin käyttäytynyt. Koska halusin varmistaa sen, että aamulla olisi poikuuteni historiaa, siirryin hiukan pettyneen näköisen Päivin luota nopeasti Sallan ylle, kalu valmiina uppoutumaan ensi kertaa naiseen, tuohon ihmeelliseen kapistukseen, joka mieltäni oli jo pitkään pitänyt pauloissaan.
Toden totta olin kuitenkin haaveissani ajatellut menettää poikuuteni hiukan erilaisissa merkeissä. Spermaa yhä sisältään purskautteleva pillu ei yhtäkkiä tuntunutkaan kovin miellyttävältä, mutta aina ei voi voittaa.

Kaluni kosketti hipaisten valuvaa pillua. Tunsin sen kuumuuden ja liikuttelin kädelläni nuppiani hiukan edestakaisin vuolaassa vaossa. Vielä hetki ja olisin naisen sisällä. Pillu tuntui Jarmon hyvästä lämmittelystä huolimatta yllättävän kireältä. Liukastetta oli kuitenkin niin runsaasti, että sain porauduttua muitta mutkitta tuohon sykkivään reikään. Tosiaankin tunsin, kuinka pillu kouristeli minun painautuessani sen syvyyksiin. Aloitin melko hitaasti, koska en halunnut touhulle noloa loppua. Jännityskin oli vienyt suurimmat purkauspaineet hiukan etäämmälle ja pystyin täysin rinnoin nauttimaan ensimmäisestä nainnistani. Sallakin alkoi nopeasti voihkimaan uudelleen ja tuntui hyvältä, kun sain tytön allani nauttimaan, nauttimaan siitä, että työnsin mulkkuani edestakaisin hänessä.

En voinut kuitenkaan olla huomaamatta vierelläni Jaanan uskomattomia rintoja. Ne heiluivat rytmikkäästi Jannen kiihtyneiden työntöjen tahdissa. Varovasti naimisen ihanuudesta rohkaistuneena siirsin toisen käteni koskettamaan Jaanan oikeaa rintaa. Pyörittelin käsissäni noita isoja kiinteitä palloja ja sain häneltä lunastetuksi vielä myöntyvän katseenkin. Melkein heti tuon vilkaisun jälkeen hän sai näyttävän orgasmin. Tunsin kuinka hänen nänninsä kovettuivat entisestään käsissäni ja hän tärisi kauttaaltaan. Hän myös kiljui siihen malliin, että tuon lyhyen hetken ajan mielessäni kävi myös se, että muut luokkatoverit saattoivat hyvinkin kuulla missä täällä mentiin.
Janne oli tehnyt työnsä päätökseen ja päätti että oli aika päästää lasti vapauteen. Toisin kuin kaverinsa, ei hän tuutannut sitä vitun perukoille, vaan nousi kontalleen Jaanan mahan seutuville ja alkoi runkkaamaan kaluaan vimmatusti. Ennen kuin tajusin vetää Jaanan rintoja yhä muovaavan käteni turvaan, ruiskahti Jannen lasti suoraan rinnoille ja osittain kädelleni. Vaistomaisesti vedin käteni pois ja pyyhin lämpimän sperman sängyn kankaisiin. Jannen purkausta jatkui vielä parin sykäyksen verran ja toinen niistä singahti aina Jaanan kasvoille asti. Lähes mykistyneenä katselin spermavanojen valumista tytön rinnoilla.

Sitten alkoi myös allani tapahtumaan. Salla alkoi täristä ja hengitys muuttui katkonaiseksi. Hän rupesi huokailemaan syviä pitkiä hengähdyksiä, vaikeroi ja sitten yhtäkkiä hän pidätti täysin hengitystään. Pillu tärisi ja kouristeli allani ja hänen kehonsa vääntyi kaarelle. Hän vatkasi persettään voimakkaasti ottaen kaluni syvälle sisäänsä. Sitten hän huokaisi kiihottavan voimaperäisesti ja antoi vartalonsa täristä ihanaa orgasmia. Tämä oli minulle ensikertalaiselle liikaa. Tunsin kuinka silmissäni hämärtyi ja lastini lähti voimakkaasti liikkeelle. Sen enempää ajattelematta annoin poikuuteni patoutumien syöksyä vapisevaan ja jo kerran täytettyyn vittuun. Tuntui uskomattomalta purkautua naisen sisään. Puristin lastini viimeisetkin pisarat herpaantuneen vitun uumeniin ja sitten rojahdin Sallan päälle. Poikuuteni oli historiaa. Jonkun kummallisen mittapuun mukaan olin nyt mies.

Pian havahduin kuitenkin todellisuuteen, toki ihan kivaan sellaiseen. Näin, että vierestä seuranneet Jaana ja Janne siirtyivät pesuhuoneen puolelle. Janne iski menneessään minulle silmää, kuin tietäen että kyseessä oli ollut ensimmäinen kertani.
Sitten vasta tajusin, mitä vierelläni tapahtui. Tuo tylysti hylkäämäni ujo Päivi imi Jarmon isoa kalua posket lommolla ja oli vapautunut lopuista vaatteistaankin. Neitsyys oli nyt katkolla, mutta ei suinkaan minun toimestani. Vaikka olinkin saanut Sallalta ikimuistoisen ekan kerran, katselin hiukan kateellisena Jarmon onnistumista Päivin kanssa. Alkuillasta oppineena ja nyt jo siis kokeneena panomiehenä päätin kuitenkin toimia rohkeasti ja asetuin polvillaan Jarmoa imuttavan Päivin taakse. Samaan aikaan Salla poistui myös suihkun puolelle. Hänen haarojen välistä valui reisille pitkiä spermanoroja hänen noustessaan seisomaan. Tyttöä oli todellakin siemennetty.

Jatkuu...

J.Fanal 08-2004 ([email protected])

8

13160

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mandy

   Loistava tarina, lisää kiitos!

  • Yks vaan

   Miksi seksinovelleissa tytöt laukeaa, kun niitä vähän nai? Ja joskus jopa pikku kosketuksesta. Ainakin itellä tarvii vähän enemmän ESILEIKKIÄ. Never heard?

   • nainen

    koska ne on novelleja. ( fantasioita ja toiveajattelua)


   • Oliskonäin

    En ota kantaa tän tarinan todenperäsyyteen, mut laukeiskohan tytöt helpolla juuri siks, et kyseessä on seksinovellit, eräänlaiset fantasiat. Todellisuudessa ei toki seksi ole aina yhtä ihmeellistä ja sitä varten ihminen on just luonut seksifantasioita. Ei pidä olettaa, et kaikki tääl olevat jutut olis tosia (taitaa olla hyvin hyvin pieni prosentti).
    Fantasia, joka olis jokaipäiväisen tavallinen, olis tosi tylsää, eikä varmaankaan toimis kovinkaan mainiosti kiihokkeena, mikä lienee näiden juttujen tarkotus.


  • hyvä

   Oli tosi mukavaa lukee pitkästä aikaa hyvä tarina, joka kiihotti! Jatka samaan malliin..

  • hansku

   Esileikkejä tai ei, hienosti kirjotettu juttu!

   p.s jatko myös

  • lukija

   paras juttu aikoihin :D

  • kääpä

   oli hyvä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   133
   6029
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2544
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2389
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   174
   1831
  5. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1590
  6. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   23
   1574
  7. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1077
  8. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1046
  9. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1034
  10. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1032
  Aihe