Missä ovat poikauhrit?

vaiettu rikos.....

Iltapäivälehdistä saa jatkuvasti lukea esiteinityttöjen seikkailuista vanhojen ukkojen seksimaailmasssa. Eikö näiden tyttöjen pahvipää vanhemmat uskalla tai ei tiedä mikä on Facebook tai muut teinien keskustelufoorumit joista haetaan virtuaalista "poikaystävää".

Vaikea uskoa että esiteinipojat olisivat sen fiksumpia, vai ovatko? Vaikenevatko esiteinipojat omat hyväksikäyttötapaukset vanhojen äijien kanssa. Kyseessähän ei ole homoseksuaalisuus ja siten muka olisi jotenkin vähäistä. Onhan se isompi häpeä pojalle jos "tyttöystävä" osoittautuukin 60 vuotiaaksi ukoksi tai akaksi. Onko se pojille elämää suurempi kokemus jos "tyttöystävä" onkin vanha nainen, eikä aihetta poliisin juttusiklle ole. Jopa pojan isä taputtaa pojan selkään ja kehuu että nyt susta on tullut mies. esim Turkissa isät vievät esiteinipoikansa nais prostituoitujen luokse.

11

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iso ero

      Pojat ovat fiksumpia ja fyysisesti voimakkaampia kuin tytöt. Fakta.

    • benedictus167

      kysyppä paavilta?

    • Nostit esiin tärkeän asian. Esiteinipojat joutuvat aivan samalla tavalla huijatuksi ja hyväksikäytetyksi aikuisten miesten ja naisten toimesta sosiaalisessa mediassa kuin tytötkin.

      Poikien on vaikeampi ottaa asiaa puheeksi, koska yleinen myytti valitettavasti edelleen on, että pojat ovat vahvoja, pärjäävät eivätkä joudu uhreiksi. Kun poika yrittää kertoa asiasta, hänen kokemaansa saatetaan vähätellä tai jopa kehua kuten kuvailit. Myös työntekijät ja läheiset kysyvät asiasta harvemmin pojilta tai ottavat edes sosiaalisen median vaaroja puheeksi.

      On tärkeää kannustaa myös poikia hakemaan apua ja puhumaan asiasta jollekin. Rikosuhripäivystykseen voi aina olla yhteydessä. Siellä voi keskustella asiasta ja sitä kautta saa tietoa alueen palveluista, vaikkei rikosilmoitusta olisi tekemässäkään.

      Ottakaa pojat rohkeasti asia puheeksi!

      Ystävällisin terveisin
      Tiina Rikosuhripäivystyksestä

    • 2x13pojat & 15vtyttö

      Jaa niinkun nää poika "uhrit"?

      15-vuotias tyttö harrasti seksiä kahden 13-vuotiaan pojan kanssa totuus vai tehtävä -pelin jälkeen.

      Tyttö sai syytteen kahdesta TÖRKEÄSTÄ lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      Syyttäjä vaati tytölle rangaistusta, koska seksi alle 16-vuotiaan kanssa on rikos.

      Tyttö myönsi harrastaneensa seksiä poikien kanssa, mutta kielsi tehneensä rikosta.

      Teistä on siis oikein että tuo 15-vuotias tyttö saa ikuisiksi ajoiksi seksuaalirikollisen leiman vain siksi että joutui tyydyttämään seksuaalisesti pari teinipoikaa jotka nauttivat siitä?

    • Kuka olikaan uhri?

      "olen 16 vuotias tyttö ja olin sukupuoli yhteydessä 15-vuotiaan pojan kanssa. nyt pojan vanhemmat ovat nostaneet kanteen minua vastaan. iäkseen poika sanoi minulle 17. minulle se valhe meni läpi kun hän näytti ikäistään vanhemmalta. ja ei siinä henkilökorttia tullut mieleen kysyä. pelottaa miten käy ja mikä on tuomio. vartiakouluun hakemisen voin unohtaakun tollainen syyte nostettu:( pitää alkaa vissin henkilötodistuksia kysymään ennen kuin mitään menee hommailemaan. asiassa ei ole mikään väkisin makaamista, sillä poika teki aloitteen ja selvin päin olime molemmat"

      Tätäkö haluatte?

      • tätähaluan

        Harrastakaa seksiä avioliitossa ja olkaa uskollisia toisillenne, niin ei tule tuollaisia ongelmia.


      • kjhgfdf
        tätähaluan kirjoitti:

        Harrastakaa seksiä avioliitossa ja olkaa uskollisia toisillenne, niin ei tule tuollaisia ongelmia.

        Mitä luulet, hyötyikö tuo kirjoittaja jotain kolme vuotta myöhässä tulevasta nollavastauksestasi?

        Sitä paitsi Kuka olikaan uhrin tapaus ei edes menestynyt, jos puolustamaan saatiin edes puolivillainen oikeusharrastelija. Jokainenhan tietää mitä RL 20:7a sanelee noin samanikäisten välisen seksin kriminalisoinnista.


    • Ei traumoja

      Pojat ehkä suhtautuu erilailla seksiin:

      ""Vanhempi nainen teki sen minulle nuorena poikana saunassa. Olin 15 v. enkä ollut ollut naisen kanssa vielä koskaan. Hän ei ujostellut ,vaan sanoi, että olethan sinä näitä varmaan nähnyt. Ei sille voinut mitään, että xxx alkoi nousta juhlakuntoon. Hänkin sen huomasi ja oli tottakai ylpeä, että herätti nuoressa pojassa tunteita. Ei antanut panna sisälle, mutta poikuudenmenetys tapahtui taitavalla suihinotolla. Ei varmasti kestänyt minuutttia. Aina kun nykyisin näemme kummatkin tuntevat sitä kipinää siitä illasta. Juteltu emme ole asiasta koskaan ""

      ""Olin vasta 17-wee, kun vanhempieni ystäviin kuuluva kaunis ja uhkearintainen rouva vei poikuuteni. Hän opetti minua ja teki siinä ison palveluksen.""

      ""Itse menetin neitsyyteni kun olin 17v ja nainen oli 37v. Minua ei haitannut ikäero kun olin jo haaveillu vanhemmasta naisesta.""

      ""Minä panin ekkerran 17-ikäisenä 43-vuotiasta äitipuoltani ja jatkoin sitä hommaa aina naimisiin menooni. Faija ja hän ovat edelleen aviossa.""

      ""Olin 15 ja tyttö oli 18. Nykyään olen 35 ja minulla on 46- ja 56-vuotiaat rakastajatteret. Olen aina pitänyt itseäni vanhemmista naisista.""

      ""mä olen ainankin ihan sairaan kateelinen kaikille noille jätkille ketkä o saanut kunnon kyydit tollaselta vanhemmalta naiselta vittu ku ite oisin 15 v tai edes nyt 21v saisin tollein että 35 nainen nappais mukaansa ja antais kunnon kyydit niin huhhuh Lucky Bastards!""

    • Onnellinen "uhri"

      Joku 25v nuorinainen kertoi että "Olen äärimmäisen rakastunut minua 9v nuorempaan poikaan" eli poikaystävä 16v.

      "Yllättävää kyllä, tämä poika kohtelee minua paremmin kuin kaikki miehet yhteensä. Hän on ikäisiään huomattavasti kypsempi ja hänellä on arvot kohdillaan. Olen hulluna tähän poikaan, ja hän minuun!"

      Onko poika mielestänne seksuaalisen hyväksikäytön "uhri"?

      Nimimerkki "hyväähän se teki", kertoo että "Ei tua nyt mitään ole. itse 16 vuotiaana paneskelin 25 v naista."

      "Tiedän yhden pariskunnan, jossa nainen oli seurustelun alkaessa 26-v. ja mies 16-v. Eivät antaneet ennakkoluulojen häiritä, vaan menivät kihloihin ja naimisiin. Perhekin kasvoi. Kumpikaan ei katunut avioitumista, mutta lähes kolmenkymmenen yhteisen vuoden jälkeen nainen sairastui vakavasti ja menehtyi. Se oli miehelle ja lapsille kova paikka. Sitä vaan, että ei suhteen onnistuminen ole välttämättä osapuolien iästä kiinni."

      "Kun olin ylä-asteikäinen teinipoika kävin keväisin ahkerasti linturetkillä kiikareineni ja joskus ihan eväiden kanssa, silloisen kotimme lähistöllä sijaitsevassa joenrantametsässä päivittäin. No kyttäsinhän minä totta vie niitä lintuja, mutta olihan siinä sitä naistenkin kyttäämistä, eritoten semmosten 25-35 vuotiaiden naikkosten."

      "Minä elän juuri tuollaisessa elämäntilanteessa. Oon 15v ja omanikäiset tytöt eivät vain kiinnosta. Olisin valmis vaikka mihin, jos vain sopiva kumppani löytyisi, tuo suojaikäraja on mielestäni turha, olen henkisesti tarpeeksi kypsä ja valmis tekemään itse omat päätökseni "

      "olin 15v poika kun seurustelin muutaman kuukauden 23 vuotiaan naisen kanssa, nyt olen 18 täyttänyt juuri en koe mitään pahaa tapahtuneen."

      Kun suurin osa nuorukaisista kokee ettei ole tullut hyväksikäytetyksi, päin vastoin, eikä todellakaan ole uhri, niin miksi kotatte väkisin väittää heitä uhreiksi?

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10599525

    • tuomionpaiva
    • TeiniHomoHuorat

      "40 asianomistajaa, jotka ovat olleet tapahtumahetkellä 13-17 vuotiaita. Mies oli johdonmukaisesti lähestynyt internetin välityksellä nuoria poikia ja pyytänyt heitä kanssaan sukupuoliseen kanssakäymiseen.

      Mies oli saanut houkuteltua lapsia seksuaaliseen kanssakäymiseen lupaamalla heille rahaa muutamasta kymmenestä eurosta jopa tuhanteen euroon saakka sekä lupaamalla ostaa heille lahjoina vaatteita, laukkuja sekä hajuvesiä."

      Kuka hullu suostuu imeen jotain äijää hajuvedestä? Laukusta?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe