Ujo äiti

jännittäjäN

Hei kaikki ujot äidit, miten saatte aikanne kulumaan kotona vauvan kanssa ja onko teillä yhtäkään kaveria? Olen itse melko ujo ja se vähän haittaa sosiaalista elämää, tulee paha mieli siitä miten helposti muut ystävystyvät toisten äitien kanssa esim. kerhoissa kun itse on tälläinen ujo kummajainen :(. Jotenkin minua jännittää puhuakin niin paljon että saan suustani vain jotain yksinkertaista pää lyö vaan tyhjää. En yksinkertaisesti keksi mitään jutusteltavaa vaikka haluaisin... tämän takia olen melko yksinäinen.

10

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapsen parhaaksi

      Sinun kannattaa kyllä mennä äiti- ja lapsipiireihin itsesi ja jo lapsen vuoksi. Älä ota tästä stressiä ja paineita itsellesi mutta lapsi kasvaessaan ja kehityessään tarvitseetoisten lasten ja aikuisten seuraa. Näin lapsi saa oppia sosiaalisia taitoja ja oppia olemaan luontevasti ikäistensä seurassa. Muutenkin vanhempien on hyvä käydä tapahtumissa ja lapset saavat kaverisuhteita jotka voivat jatkua jopa kolulussa.
      Ja eivät kaikki ole niin puheliaita. Älä jää lapsen kanssa kotiin.

    • hiiriäiti

      Hei, minäkin olen ujo pienen vauvan äiti ja minulla on ihan samanlaisia ajatuksia. Tuntuu, että muut pitävät tosi outona, kun en osaa jutella normaalisti. Vauva on vielä pieni, joten aika ei oikein ehdi käymään pitkäksi. Jossain vaiheessa on kai pakko yrittää lähteä ihmisten pariin... Minulla on pari kaveria, joilla ei ole lapsia. Näen heitä kuitenkin todella harvoin. Onko sinulla kavereita tai oletko yrittänyt käydä jossain kerhoissa?

    • jkkl

      niinkkö

    • ulkoileen

      Mistäpäin kaikki ujos sitten on? Ei varmaan kukaan ole yhtään samalta suunnalta :)

      Ujona jotenkin keskustelu helpommin aukeaa toisen ujon kanssa vaikka kävelyllä.

      Postista ei olisi haittaa :)

      [email protected]

    • Mä menin lapseni takia kaikkiin kerhoihin ja muistan vieläkin ,kun olimme jossain vähän eri paikassa seurakunnan kerhon kanssa ja lapseni yhtäkkiä kiinnitti huomiota eri miljöössä,että miksi sä äiti et puhu kenenkään kanssa..Mua melkein nauratti,että voi lapsi rakas nytkö sä sen vasta huomasit........?Aika söpöä,sanoin vaan että mulla on outo olo täällä paikassa,että oli kivempaa siellä toisaalla ja lapseni oli samaa mieltä ja sitten mentiin ulos pulkkailemaan ja se siitä..
      Mä ainakin sain lapseni takia mentyä ihan minne vaan

    • Pyh...

      Miks oot lykänny uuden elämän tänne jos oot tommonen luonne? Abortti olis ollu parempi ratkasu. Et kykene kasvattaan lasta kunnolla..

      • Pyh...

        Kyynisyys kunniaan.


    • Sinulle Pyh...

      Kuuleppas nyt keskenkasvuinen sydämetön ilkimys joka kehtaatkin suustasi sairasta törkyä turvastasi päästellä. Hyi sinua!!! Häpeä!!!

      Ajattelehan jos sinusta noin sanottaisi mutsillesi niin mitäköhän ajattelisit? VOIT VASTATAKIN IHAN ITSELLESI TÄHÄN KYSYMYKSEEN!!! Kaikkea se leipä elättääkin. Heräisikö silloin sinunkinlaisesi pahan ihmisen empatiakyky ja oppisit harkitsemaan sanasi mitä suustasi päästelet. HÄ????!!!!!

      Taidat olla niitä tyypillisiä nettihäiriköitä jotka käyvät pilaamassa toisten hyviä keskusteluja. Olet niitä ihmisiä jotka haluavat jokaisesta hyvästäkin asiasta väkisin kaivella jotain huonoa ja pahaa. Voisit kuitenkin pitää jotkut ajatukset ominasi. Olet kyllä ihan oikeastikin aivan Pyh että ihan nimesi veroinen olet ja nimesi veroisen nimimerkin itsellesi keksit. Alitajunnassasi ikään kuin itsekin sen tiesit.

      Paha olosi ei muuten häviä yhtään mihinkään vaikka kuinka yrittäisit siirtää sitä toisille ihmisille. Et sen onnellisemmaksi itse tule eikä itsetuntosikaan paremmaksi muutu vaikka kuinka rumaa tekstiä suustasi päästelisit ja rehvastelisit mielisairailla töksäyttelyilläsi kuin parhaillakin palkintopokaaleillasi. Ja vaikka kuinka tekisit kaikkesi että toisilla olisi vähintään yhtä paha olla kuin sinulla itselläsi.


      Eikö sinusta kukaan koskaan ole välittänyt eikä kukaan ole koskaan sinulle opettanut minkäänlaisia käytöstapoja ja toisten ihmisten kunnioittamista? Muuten et olisi noin inhottava, pirullinen ja negatiivinen etkä varsinkaan ajattelematon. Vai onko vain niin että jäi vain tuona kyynisenä kirjoituspäivänä lääkkeet ottamatta niin pääsi taas demonit mellastamaan pääsi sisällä syöttäen sinulle saatanallisia ajatuksiaan?????

      Kannattaa vaikka kokeilla niin ajattelemalla, sanomalla ja tekemällä toisille hyvää, saat itsekin hyvää. Kokeile edes viikon ajan malliksi ja muuta ajatteluasi ja asennettasi positiivisemmaksi, suvaitsevaisemmaksi ja edes inhimmillisemmäksi niin ehkä huomaat että teet siinä itsellesikin palveluksen ja saat itsekin oikeudenmukaisella tavalla kaikkea hyvää.

    • Ja vielä

      Kukaan toinen ihminen ei ole oikeutettu päättämään siitä kuka tähän maailmaan saa syntyä. Paina se mieleesi vaikka kuinka vihaisit ihmisiä ja kaikkea hyvyyttä ja tavallista elämää ja vaikka sinulla olisi kuinka paha olla ja vaikka kuinka olisit niitä haista paska-ihmisiä.

    • n.n1

      Tsemppiä äitiyteen aloittajalle ja mene ihmeessä niihin kerhoihin vaikka et puhuisi mitään muille. Lapsesi voi kuitenkin luoda kaverisuhteita ja oppia muiltakin aikuisilta.
      Oma äitini ei aikoinaan mennyt meidän lasten kanssa minnekään ja pullossa kasvanuthan sos.tilanteiden panikoija musta tuli, jos itse saisin lapsen yrittäisin osallistua kerhoihin ym. Mutta mikään taehan se ei ole että lapsesta kasvaa ns. "normaali" mutta ainakin voi tehdä parhaansa ja niitä ystäviä elämään tulee mitä ihmeellisimmistä paikoista, eli älä ota paineita, anna ystävien tulla luoksesi :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe