Viinatrokarit kuriin

TEUVO444

Eikö poliisi saa todellakaan kuriin näitä viina- ja olutkuskeja, jotka tuovat Virosta halpaa viinaa ja olutta. Jakeluverkosto on kunnossa, ja kulutustakin on riitttävästi. Muutama kaveri sitä harrastaa ja omistustakin on kertynyt elämässä jo yhden pakettiauton verran. Hyvin monet tuntevat nämä viinatrokarit, että kummasti uskaltavat ammattia harjoittaa. Muutama tavaran vastaanottaja onkin jo juonut itsensä paperitehtaalta ulos. Onhan siellä paperitehtaan mies jopa trokaamassa.

43

2155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysyn vaan

      MIKSI yleensä ryyppäätte????

    • asjh

      Olen vasta paikkakunnalle muuttanut ja olenkin miettinyt että onkohan täällä jotain viinatrokaria. Entisellä paikkakunnalla oli ja palvelu pelasi illalla ja juhlapyhinä. Eikä hintakaan ollut paha kotiinkuljetettuna, 40% 0,5 l viru valge tai saarenmaa 13 €.

    • huuberr

      no,totta kai se palvelu on,ei hätää.se on joka paikkakunnalla,niin kuin kuuluukin.kateelliset vain kirjoittelee tänne,vaikka varmasti myisi omia virosta tuotuja viinojaan jos joku älyäisi kysyä.minä ja mun naapuri joka on muuten poliisi välillä dokailaan kimpassa ja puhutaan pimeitä.eihän me muuta juodakkaan kuin pimeätä viinaa.ajellaan päissään autolla.sit krapuloissaan otetaan bentsoja koura kaupalla,nekin on muuten virosta.taas jaksaa.se töissä ja mä muuten vain.hyvään paikkaan muutit.tormäillään.

    • ex-koskelainen vm80

      Koskelaisuutta taas kymmenen nolla.Kateellisuutta ja panettelua, kun joku on keksinyt bisneksen ja tienaa. Alko myy samaa paskaa pullossa kuin nämä trokarit. Missä ero?Jos aikuinen haluaa dokata itsensä ulos sieltä tehtaalta, niin oma asia, ei kenenkään muun. Ei puututa ihmisten asioihin.

    • viru1

      Niin mitä pahaa pikku lestinheitossa aikuisille ihmisille on?Hyvää sivutuloa ja ostajalle hyvä mieli.

    • 60%

      Tuskin kyttiä paljon viinanmyynti kiinnostaa, jos ei alaikäisille myydä.

    • dunaaariii

      rehellinen työssäkäyvä veronsa maksava kunnon kansalainen ei vain hyväksy tälläisiä ihmisiä,jotka elää toisten kustannuksella.

      • jessep12

        osta lesti niin pääset onneen


      • ueeeeeeeee

        Maksasit sinäkin yhteiskunnan loinen viinavelkasi.


    • asjh

      Minäkin olen työssä käyvä veronsa maksava ihminen mutta joskus tulee alkoholin tarve jostain syystä kun alko ei ole enää auki. On hyvä että näitäkin yrittäjiä on olemassa. Täytyy hiljalleen alkaa tutustumaan paikallisiin, että saan tietoa mistä juomaa saa.

      • ajhs1

        Mistähän syystä tulee alkoholin tarve yht´äkkiä.....sen jälkeen kun Alko on jo kiinni... Sinulla raukalla taitaa olla ongelmia, mutta ei niistä ryyppäämällä eroon pääse...oli Alko auki tai ei.....Onneksi Sinulla on "vielä" töitä.......Toivottavasti Sinulla ei ole vaimoa ja pieniä lapsia.....


      • asjh

        Minulla on aina ollut töitä ja tulee melko varmaan olemaankin. Minulla on vaimo ja 3 lasta ovat jo aikuisia. Olen ottanut viinaa kotona kun lapset olivat pieniä eikä se heille mitään traumoja aiheuttanut. Minulla ei viina ole koskaan aiheuttanut ongelmia ei työn eikä perheen osalta. Minua ei viina muuta joten en ala riehumaan humalassa. Työssäni näen niitä jotka kerran vuoteen "sivistyneesti" ottavat viinaa kumppanin kanssa yhdessä ja sitten alkaakin tappelu. Nämä hienohelmat ja moralisoijat eivät itse osaa käyttää oikein alkoholia ja luulevat että kaikki ovat samanlaisia tunareita kuin hekin. Juu, ja se viina todellakin joskus loppuu liian aikaisin, jolloin trokarit ovat oiva apu. No te "hyvät ihmiset" ette sitä voi tietenkään ymmärtää.


    • Vakiasiakas

      On se kuitenkin mukavaa palvelua. Voi soittaa milloin vain ja viinat tuodaan kotiovelle eikä tarvi itse lähteä humalassa viinakaupalle käymään taksilla tai pahimmassa tapauksessa itse humalassa ajella. Lähivuosina tuollainen palvelu tullaan laillistamaan ja hyvä niin.

    • TL1

      ei v.... sentään. oletko tosissasi että lähdet syylistään virolaisia viina trokareita tai virolaista viinaa siitä että paperi"miehet" saa kenkää tehtaalta. varmaan sitten syytät alkoakin jos virosta ei enään viinaa saisi ja joku jois ittesä ulos tehtaalta! suosittelen että kysyt näiltä"trokareilta"että jospa toisivat sinulle uudet aivot seuraavalla kerralla kun käyvät siellä!

      • ----

        Trokaaminen ei ole harrastustoimintaa, vai pitäisikö joku harrastuksenaan vastata öisin puhelimeen ja lähteä heittämään janoiselle lestiä? Tili tulee niiltä joille lasti viedään päivällä ja joiden pankkikortti on jatkuvasti trokarin lompakossa.


      • enhän muuten jois
        ---- kirjoitti:

        Trokaaminen ei ole harrastustoimintaa, vai pitäisikö joku harrastuksenaan vastata öisin puhelimeen ja lähteä heittämään janoiselle lestiä? Tili tulee niiltä joille lasti viedään päivällä ja joiden pankkikortti on jatkuvasti trokarin lompakossa.

        Aivan oikein mullakin on useampi kortti ja nostan voitot 300% ja ylikin mitä sitten silti töissä UPM


      • pummille nauraja
        enhän muuten jois kirjoitti:

        Aivan oikein mullakin on useampi kortti ja nostan voitot 300% ja ylikin mitä sitten silti töissä UPM

        Sinä sossun pummi et ole ikinä edes käynyt UPM:n porttien sisäpuolella. Kirjoitustaidosta päätellen taisi peruskoulun käyminenkin ottaa sinulla koville?


      • Lasti kotiin
        ---- kirjoitti:

        Trokaaminen ei ole harrastustoimintaa, vai pitäisikö joku harrastuksenaan vastata öisin puhelimeen ja lähteä heittämään janoiselle lestiä? Tili tulee niiltä joille lasti viedään päivällä ja joiden pankkikortti on jatkuvasti trokarin lompakossa.

        Tiedän pari avilista Tallinnan kävijää täältä jotka toimivat noin
        "Tili tulee niiltä joille lasti viedään päivällä ja joiden pankkikortti on jatkuvasti trokarin lompakossa."


      • sisällä käynyt
        pummille nauraja kirjoitti:

        Sinä sossun pummi et ole ikinä edes käynyt UPM:n porttien sisäpuolella. Kirjoitustaidosta päätellen taisi peruskoulun käyminenkin ottaa sinulla koville?

        Sen portin sisälle ei täysijärkiset mene


    • ugvmcfg

      Antakaa se trokarin numero, että saan vappuviinaa. Alko oli mennyt kiinni.

    • juoppo33

      Me Nesteen pihaan ja kysy niiltä vanhoilta ukoilta, kuka niille Virosta viinaa kantaa.

      • kansanpoliisi

        Niinpäs kysynkin ja laitan sen nimen vielä tänne näkyviin... hah, hah... viinatrokari...


    • Tuhkaluukku Suti

      Ravit meni persiilleen Nesteellä ja alkoi hiukan vannetta puristaan kello oli jo seitsemän ja viinakaupat kiinni. Siinä sitten takapihalla tupakoidessa mainitsin kaverilleni murheestani niin hänpä pyysi pyörähtämään autollaan josta kaivoi muutaman putelin ja se oli siinä Todella tehokasta ja ystävällistä palvelua.

    • i.p.vipotiina

      Ei ole Anttola nesteellä mielissään, kun kaljakauppa pihassa käypi, ravimiehet ostaa ja vaalea paku myy.

      • Supo2

        Rekkari tänne näkyviin... käräytetään se...


    • Viron viinaa

      Ei tässä ketään käräytetä! Nimimerkki Supo2:lle siis tämä. Hanki elämää.

      heh. Kohta lähtee jälleen saattue Tallinnaan, ja kesäksi tankataan varastoja. Saarenmaasta tulee muuten helkatinmoinen krapula. Välttäkää sitä!

      • Supo2

        Supo hankkii kyllä oikein hyvällä mielellä olevan elämän käräyttämällä sinut viinatrokari. Varaudu melkoisiin mätkyihin...


    • mevjnnen

      Nyt ne lopetti sitten viinakaupann koskelta kun ei kauppa käy.

    • tetertetet

      Onko viestiketjun aloittaja sama ihminen, joka valittaa Jämsänkosken S-marketin myyjistä? Huomaan samankaltaisia persoonallisuuden piirteitä.

    • Mitä?!

      Siis onko ALKO poistunut Smarketista? Lobbasivatko taksikuskit? Salaliitto takana. Kyllä koskelle viinaa juodaan.

    • vajukit asialla

      Idioottien keskusteluketju tämäkin. J
      os Koskella oikeesti myydään pimeetä Viron viinaa, niinkuin tässä keskusteluketjussa kerrotaan, ja ilmeisesti kauheesti asia (totta vai tarua?) joitakin närästää.

      Ilmoittakaa nyt hyvät ihmiset paikka ja ilmeisin myyntiaika poliisille, niin asia varmaan hoituu. Tilatkaa vaikka ite sinne "Nesteen takapihalle" ja jepet samaan aikaan paikalle. Ei se niin vaikeeta voi olla.

      Ei täällä Suomi24-palstalla asiasta meuhkaaminen vie asiaa yhtään eteenpäin.
      Ehkä onkin tarkoitus vain jorista tyhjiä muiden jutunaiheiden puutteessa

    • vittuperkelesaatanaQ

      Sheeeeit negro. Vois tää moraalijouni mennä itseensä, jota noiden viinatrokareiden(????) business nakertaa näin helvetisti.

      MORAALIJOUNI, PERKELE...tai PEIKKO, PERKELE

      Vittu ei ajeta sitä polkupyörää ilman kypärää eikä AJETA SUOJATIEN YLI PYÖRÄLLÄ vaan talutetaan. Onko se niin vaikeata? Soitan poliisit, jos nään!

      • tyhjät pöntöt kolise

        Ja seuraava vajukki oli tuossa edellä kommentoimassa Jämsänkosken "viinatorkareiden" mahdollista "liiketoimintaa" koskevassa ketjussa.
        Eipä liity tähän aiheeseen polkupyörät, kypärät, suojatiet jne. jne millään tavalla.

        Ei nää idiootit täältä palstalta vaan lopu. Kun ilmeisesti ei oo muuta tekemistä, kun kirjoitella tänne älyttömyyksiä, niin tuotahan jatkuu


    • Annetaan olla

      Jos on kysyntää, niin on tarjontaakin. Kukanenkin meistä sen tietää. Annetaan asian olla näin.

    • Tiedän

      Se trokari on kait nyt niin kännissä, että se siitä. Tiedän kyllä kuka on...

    • kuismamiesss

      Seon hyvä kun on näitä viiinakuskeja, suomi on niiin ****** kallis maa viinaksille. Maailman kärkipäissä! joten aivan sama tuoko joku sitä sieltä ainakin saadaan viinat ja kännit halvemmalla! myös alaikäiset lapsukaiset: )

    • 5,50%

      Ja maan hallitus ajaa näiden ja meidän etua eli jos saan, kun saankin varmaan, lonkkulaatikon edullisimmin kuin Jämsän alkosta, kun Koskelta sen Jämsäläiset lopettaa, niin tottakai ostan tältä tallinnan välittäjältä laatikon tai kaksi.

    • TL1

      Hei itkupillit... mää kävin just pakulla virossa ja toin jonkin verran kaljaa ja ym...mietoja juomia. Myin jopa osan ystävilleni,olenko nyt kova trokari?

      • viina

        Ja samoille janoisille jotka jäävät ilman kateellisten autottomien, reppapöksyjen ilmiantajien, jotka ei uskalla ajaa viroon ku akka kieltää,ni mieki kävin lastin hakeen ja ihan omaan käyttöön. oli halpaa kaljaa 40 laatikkoo, viinaa no kohtuullisesti, lonkkuu, viinejä,kuoharii,whiskii, konuu. Hyvää itsenäisyyspäivää ketjunalottajalle! Kippis! :D


      • K36

        Voisin muutaman laatikon ostaa??


    • jouni moraali

      Mistäs sitä viinaa voi tulla ostamaan? Vois tulla huomen hakeen.

    • TL1

      Hiihtarissa :)

      • Yrittäjä 10+

        Mitä "vit---a" te täällä inisette Suomi on vapaa maa yrittää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      296
      3339
    2. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      203
      2918
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2514
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      226
      1973
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1408
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      164
      1256
    Aihe