Tapaus Alppilan koulu

ei kouluun väkivalta

Ihmettelen????

Aikuinen ihminen ja nuori ihminen vastakkain. Eihän aikuinen voi noin toimia siis asettua lapsen tasolle.

Sitä ihmettelen kauhiast että tämä opettaja ei mielestään ole tehnyt mitään väärää. Hänestä saa käsityksen että jos tilanteen voisi ottaa uusiksi niin tekisi samoin. En puolustele potkuja, mutta noin väkivaltainen mies ei voi toimia opettajana.

Itse olen joutunut opettajan pahoinpitelemäksi. Ja voin kertoa että aikuinen vastaan lapsi ei ole oikein. Kyllä moni opettaja on tuhonnut koululaisen elämän.

6

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oukile

      Olen ihan samaa mieltä kuin sinä. Miksi tätä Korhosta tuetaan, ei tuollainen ihminen voi toimia opettajana kun on noin lyhyt pinna:(

    • Koulurauha

      Toivon että edellisten kirjoittajien lapset saavat jatkossa opiskella koulussa ko. häirikköoppilaan kanssa, ilman opettajan turhaa puuttumista asiaan ja minun lapseni ihan toisessa koulussa, jossa opettajana toimii Antti Korhonen.

    • töpötöpöfgh

      no lol! videossa ei ole väkivaltaa, ei pahoinpitelyä. johan poliisikin näin totesi. opetusvirasto on kaukana kouluarjesta, johan sen kuulee kun kuuntelee kyllösen ajatuksia astudion lähetyksessä areenasta. haluan nähdä kyllösdn keskustelemassa kun vastassa on porukka inttäjiä. naurettavaa llisi löhtee mukaan turhanpäiväisiin keskusteluihin.

    • suhteilla

      Mitäs sitten kun ko. häirikköoppilas soitaa taas suutaan, ei tottele opettajan käskyjä tai vaikkapa haukkuu muita opettajia tai kiusaa muita oppilaita, mutta paikalla ovatkin toiset opettajat? Onko taas näiden muiden opettajien vika, että oppilas ei tottele koulun sääntöjä? Laitetaanko taas joku opettaja laittomasti pellolle sen takia kun oppilas ei tottelen koulun sääntöjä eikä opettajan kehotusta, koska sattumoisein vanhemmat ovat hyvä veli (lue hyvä sisko)-järjestelmään kuuluvia? Saako hyvä veli-järjestelmän lapset riehua miten vaan koulussa? Saavatko he kiusata muita oppilaita? Annetaanko heille kiitettäviä arvosteluja ihan vain sen mukaan, että vanhemmat kuuluvat johonkin hyvä veli-järjestöön?

    • Kuka valvoo?

      Onpas tästä tehty härkänen ja lähes koko organisaatio on hämmentämässä juttua aina apulaiskaupunginjohtajaa myöten. Epävarmuusko vaivaa päättäjiä?

      Tähänkö menee epävarmojen ihmisten aika työssä.On jos jonkilaista linjajohtajaa, rehtoria, päällikköä sekä erilaista titteliä johtajissa. Mutta missä on lisää opettajia itse perustyöhön?

      Kyllä näistä päälliköistä ja rehtoreista suurin osa joutaisi sinne oppilaiden viereen ja opettamaan. Eikö ole ovelaa kun jotain tapahtuu niin koko organisaatio on julkisuudessa mutta muuten ei kuulu mitään.

      Onkohan koulumaailmassakin liian paljon erilaisia opettajia ja johtamistitteleitä, jotka ovat aivan liian kaukana oppilastyöstä.

      Miksi kouluja pyörittää hyvin usein epäpätevät opettajat ja sijaiset. Missä on todelliset asiantuntijat lasten viereltä. Vai onko tämä malli säästöä kun lähes kaikki opettajat ovat halpaa työvoimaa, huonoilla eduilla.

      Onko tämä enää turvallista oppimista. Kuka valvoo oiieasti näitä rehtoreita ja oppilaitoksia sekä millaista henkilöstöä siellä on oikeasti.

    • Anonyymi

      Joskus 2000-luvulla kun olen mennyt muutamia minuutteja myöhään, varmaan joku 5-15 minuuttia musiikin tunnille vaasan lyseon lukiossa, eräs opettaja on työntänyt yhdellä kädellä pois luokasta kun olin menossa sisään.

      Olin jo kävelemässä ja laitoin jotenkin luonnollisesti vastaan yrittämällä kävellä eteenpäin. En päässyt sisään ennen kuin "pyysin anteeksi". Oli mielestäni tarpeetonta ja nöyryyttävää, olisi voinut saada varoituksen. Sama opettaja on voinut myös sanoa minua homokammoisella nimellä. En tiedä johtuiko tämä huono kohtelu siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe