Voiko menkkojen aikana itsetyydyttää? (:

Joo elikkäs mulla alko menkat ja oon "hieman pihalla" että voiko niitten aikana tyydyttää? (:
Ilmoita


No miksei voisi??
Ilmoita
Tottakai voi. Itse olen ainakin niin himoissani menkkojen aikaan, että on pakkokin. :D Toki tamponia käytettäessä, ettei ole joka paikka sotkussa.
Ilmoita
Oon vasta 12-vuotta. Ja harrastanut klitoristen hieromista joka johtaa yleensä orkkaan. Mua vähän pelottaa...... (Joo ehkä vähän tyhmä kysmys.....) mutta voiko siitä tulla raskaaksi? Oon alkanu miettii ja ettiin tietoo siit et voiko tulla. Oon tuntenu seläs ja mahas vähä kipuu mut selkäkivut johtuu varmaan siitä että oon just satuttanu mun selän ja se vähä revähti. Muuten mua pelottaa ihan sikana! Toivon ja PYYDÄN pikaista vastausta!!!
2 VASTAUSTA:
Älä pelkää, et voi tulla raskaaksi ilman että olet yhdynnässä johkun vastakkaisensukupuolen edustajan kanssa tai spermaa joutuu sisällesi.

Monilla naisilla on selkäkivut ja vatsakivut osana kuukautisten oireilua, että siitäkään ei kannata huolestua.
Klitorishieronnasta raskaaksi??? Voi vittu mikä ääliö.
+Lisää kommentti
Mä olin teini 1980-luvulla ja pelkäsin kans sillon, että itsetyydytyksestä voi tulla raskaaksi, se oli todellinen kauhu, eikä ketään keltä kysyä. Ei tosiaan itsetyydytyksestä tule raskaaksi, eikä siitä tarvii tuntea muutenkaan pahaa mieltä. Jokaisen kannattaa tutustua itseensä ja opetella siten omaa seksuaalisuuttaa. ;)

Mä pelkäsin lisäksi, että saan itsetyydytyksestä AIDSin, kun se oli silloin juuri tullut uutisiin...
Ilmoita
Olin joskus jonkun seksuaaliterapeutin luennolla. Hän suositteli orgasmia kuukautiskipujen hoitoon!
Ilmoita
Tietenkin kuukautisten aikana voi harrastaa autoerotiikkaa! Kuukautisiin kuuluu erilaisia vaiheita ja yksi niistä on kiima. Ei siitä ei voi tulla raskaaksi ethän sinä itse spermaa tuota! Ethän? Siitä ei myöskään voi saada tautia. Jotkut uskovaiset sanoo että känsiä tulee käsiin ja karvoja kasvaa käsiin ja helvettiinkin joudut mutta nää on näitä hullujen uskovaisten juttuja, jos uskovaisetkin käyttäisi oman käden oikeutta niin ei tarvitsis lapsia ahdistella. Autoerotiikka tuo kauhea synti! Mutta suosittelen että masturboit suihkussa. Itselläni on paristokäyttöinen hammasharja jossa on kielenpuhdistaja ja se on hyvä koska se on vedenkestävä eikä o yhtään noloo ostaa semmosta ja jos se jää johonkin näkyville niin kukaan ei edes ajattele seksiä. Ai sä huolehdit hygieniastasi, kyllä... Mutta kannattaa olla hampaille toinen eri värinen hammasharja ja säilyttää eri paikassa. Verikylpy on myös hyvä... mutta ei siihen ei tarvitse toisten neitsyiden verta kyllä ihan omissaankin on tarpeeksi, jos vuotaa 6 päivää kyllä siinä verta tulee eikä semmosesta kuukupista o mitään hyötyä jos pitäis laittaa ennemminkin desimitta. Ja se musta pata olikohan siinä omat veriset vaatteet vai olikohan se autoklaavi, olen nähnyt museossa vanhan autoklaavin ja se oli kun jalallinen pata jossa on kansi. Ja ne kaulassa olevat jäljet ne on fritsuja, ei kyllä minun kaulassa ei fritsuja ole. Etkö sinä muka o imeny jonkun kaulaa ja joku o sulle sanonu jotain että pitäiskö sun syödä hapankorppuja tai näkkileipää? Ei luonnollisia asioita kannata mystifioida.

Mulla on muuten se Gwen Stefani koru oot varmaan nähny mut jossain festareilla paitsi et tänä vuonna.
Ilmoita
Moi. Oon ite 12-vuotias ja itsetyydytin itseäni noh samaan aikaan mulle oli menkat ja nyt pelottaa että mahdollisesti olen raskaana. En uskalla tehdä testiä tai mitään mutt alkoi mietityttään että olenko koska vatsakipuja,selkä sekä pää kipuja. Tällä hetkellä kyllä on menkat,alkoi eilen. Eli olenko? Tartvitsen pikaista vastausta!
2 VASTAUSTA:
Ja siis vatsa turpoo tai tulen lihavammaksi melkeen joka päivä niin sen takia mietityttää(en syö herkkuja)
et ole raskaana. menkkojen aikana tulee joillekkin turvotusta esim vatsaan :) raskaaks tulee vaan jos harrastaa seksiä toisen sukupuolen kans.
+Lisää kommentti
Aloitus on jälleen pimahtaneen eläkeläispapan. Eilen hän hillui ikävä-palstalla jeesus kristus on kuningas.
Ilmoita
Kyllä voi! Mutta suihkussa kannattaa koska muuten paikat voi olla hieman likaiset ;)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Voiko menkkojen aikana itsetyydyttää? (:

Joo elikkäs mulla alko menkat ja oon "hieman pihalla" että voiko niitten aikana tyydyttää? (:

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta