Isosisko

Koira**

Kiinnostus isosiskooni heräsi hieman yllättäen. Tai ei se kai yllättävää sinänsä ollut, oli minulla ollut teini-iästä lähtien vaikka mitä fantasioita hänenkin suhteensa. Teini-iässä sitä ehti fantasioimaan lukemattomilla runkkauskerroilla kaikesta moraalisesta ja moraalittomasta. Eikä kaunis minua reilusti vanhempi siskoni ollut näiden mielihalujen ulottumattomissa. Koskaan fantasioiden toteuttaminen hänen suhteensa ei kuitenkaan ollut totisena mielessä ollut. Ennen kuin olin hänen luonaan vierailulla todella pitkän ajan jälkeen. Hän asui melko kaukana.

Eräänä päivänä sovin treffit netissä tapaamani nuoren muijan kanssa. Yhteydet hänen luokseen olivat melkoisen matkan takana. Ja siskoni sattui asumaan paljon lähempänä kuin minä, joten treffireissun tukikohdaksi kysyin isosiskoltani majapaikkaa. Siskoni lupasi tietenkin katon pääni päälle, kunhan tulisin kyseisin kuun aikana, sillä hän oli sanonut vuokrasopimuksensa irti ja muutto oli edessä, vaikka uutta asuntoa ei vielä tiedossa ollutkaan.

Ensimmäisenä iltana siskon luona kaljaa ja saunomista, treffini olisivat vasta seuraavana iltana. Siskoni käyskenteli kuin kotonaan. Hän on pitkä. En ole pitkien naisten perään normaalisti. Mutta täytyy sanoa, että neljättä kymmentään lähestyvän pitkän hoikan siskoni muodot kiinnittivät huomioni nopeasti. Rennot housut jotka näyttivät pakaroiden muodon kauniisti. Rento ohut t-paita, jonka läpi nännit näkyivät. Rinnat eivät olleet suuret, mutta ryhdikkäät. Ja kun pääsin vielä näkemään noita muotoja niin, että niitä verhosi vain pikkuhousut t-paidan lisäksi, kävi mieleni kierroksilla. Siskoni on kaiken lisäksi vielä kovin suorapuheinen ja illan aikana puhuttiin kaiken maailman panoista sun muista. Millainen sen varattu vakihoito oli. Ja kuinka se tuli nopeasti kun sen päälle kävi ratsastamaan. Ja kuinka hemmetin hyvä se oli nuolemaan pillua. Minä en suitsinut kyllä yhtään näitä puheita, koska näistä asioista puhuminen kiihotti. Kiihotti kuulla siskoni puhumassa siitä miten hän nai jotakuta.

Illalla nukkumaan. Laskeuduin minulle varatulle patjalle polvi edellä ja sehän kopsahti suoraan lattiaan. Älähdin. Oli kyllä paska patja. Siskoni makuuhuoneesta kuului, että voisin kyllä tulla sänkyyn nukkumaan, on siellä tilaa. Kaikkea sitä pääni sisällä liikkui. Kulli puolijäykkänä vastasin, että todellakin tulen, tää patja on ihan perseestä. Menin makkariin ja kävin sänkyyn. Totesin vihjailevasti, että onneksi tää sänky on näin leveä, kun olen vähän levoton nukkuja. Enpä ainakaan unissani ylety nylkyttämään ku koira. Vähän vielä rivoja juttuja panoista ja unille. Peitto oli valunut lattialle kun aamulla heräsin. Tajusin pitäväni boksereiden verhomaa jäykkää kullia kädessäni, käsi oli alushousujen sisällä. Siskoni oli jo noussut. Mietin olikohan hän nähnyt. Toivoin että oli. Siskoni tuntien, moiset luonnolliset kehontoiminnot eivät paljoa säikäyttäneet ja ajatus siitä että hän tietäisi mitä minulla on jalkovälissäni tuntui hyvältä.

Menin keittiöön farkkuja kiskoen jalkaani. Siskoni oli keittämässä kahvia.
”Olis mulla tuolla varmasti sullekin sopivat, vähän rennommat housut.” Siskoni sanoi.
”No farkut on ehkä parempi painavampina, ni ei aamujäykkyys ole ihan niin ilmeinen.” Vastasin.

Siskoni vain vähän naureskeli ja totesi, että ihan niin ku haluut.

Sen vierailun aikana samanmoinen jatkui. Treffit oli turhat, en kiinnostunut siitä muijasta ja mietin siskoani lähinnä kuitenkin. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Myös seuraavana aamuna heräsin stondis esillä. Se ei ollut vahinko. No kuitenkin se meni siinä se vierailu.

Viikkoa myöhemmin siskoni ilmoitti, että muuton suunta oli varmistunut. Hän olisi muuttamassa takaisin kotikylälle. Emme olleet ikinä olleet läheisiä, mutta tiesin alkavani vierailemaan melko usein.

Ja niin aloinkin. Siskoni ei ollut nyt töissä ja eli säästöillään. Aina kun minulla oli seuraava päivä vapaata tms. painoin siskolleni saunomaan ja ottamaan kaljaa. Tai useimmiten ottamaan kaljaa ja masturboimaan hänen saunaansa. Usein jäin myös hänen sänkyynsä yöksi. Koskaan mitään haluamaani ei tietenkään tapahtunut. Eräällä kerralla kun siskoni kysyi minua saunomaan, olin ollut juuri lähdössä salille. Naamaani olin vetänyt erästä piristettä, jonka haittavaikutuksena oli usein lievä pahoinvointi. Ja niinhän siinä sitten kävi, että kun tuli vielä tavalliseen tapaan aika paljon niitä saunakaljoja juotua, niin loppuillasta halasin vessanpönttöä. Pian nukkumaan siskon viereen sen jälkeen. Havahduin jostain unen ja valveen rajamailta, kun siskoni sanoi minulle, ”Sen verran olisi ilmoitusluontoista asiaa, että se on sitten isosiskon selkä jota silittelet."

17

16146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koira**

      ”Tä? Mitä? Oho !” sanoin ja vetäisin käteni nopeasti pois siskon rintaliivein sangan alta. ”Sori.” Ja käännyin toiselle kyljelle. Kyrpäni seisoi kivikovana ja ajattelin, että harmi kun se sänky on tosiaan niin leveä. Olisi ollut hyvä jos siskoni olisi tuntenut senkin itseään vasten. Nukahdin. Seuraavana aamuna asia ei juuri mielessä käynyt.

      Samoihin aikoihin aloin myös pyörimään veljeni luona saunomassa ja siskolla vierailut loppuivat. Kului useampi kuukausi ja jossain kohtaa tajusin, että en ollut käynyt siskollani aikoihin. Ja muistin edellisen vierailuni. Oksentamisen ja kähmimisen. Itse en ollut asiaa ajatellut, mutta mielessä kävi ajatus siitä, miltä se siskoni näkökulmasta mahdollisesti näytti. Ehkä se luuli, että olin yrittänyt jotain ja nyt en häpeissäni uskaltanutkaan enää tulla käymään. Päätin pistää siskolleni viestiä. Kysyin onko tuo vielä vapailla ja kun oli, niin kysyin lämpenisikö sauna. Lämpenihän se.
      Takaisin rakkaan siskon luo. Ihan vaan näyttääkseni, että en ollut poissa niistä syistä, joiden takia pelkäsin hänen ajattelevan minun olevan.

      Kerroin käyväni salilla ja tulevani sitten saunomaan. Ilta eteni samaan tapaan kuin aina ennenkin. Juttelua ,vähän rivojaki, kuten aina. Kello oli jo taas pian 2.00 ja nukkumaan piti mennä. Taas kutsu jäädä yöksi. Tai no tällä kertaa sisko muotoili sen ”Jää tänne nukkumaan.”, enemmänkin pyyntö kuin kysymys. En siihen kiinnittänyt mitään huomiota. Olin illan aikana todennut, että onneksi ei ollut mitään outoa ”ilmassa”, viimeisen tapaamisen jäljiltä. Joten suht hyvin juoneena käytiin taas isosiskon sänkyyn. Asetuin kyljelleni siskoon päin. Välissä olisi reilusti tilaa, sänky kun ei ollut mihinkään kaventunut.

      Siskoni tuli vuoteeseen hieman minun jälkeeni. Ja istuutui ensin sängyn laidalle selkä minuun päin. ”Toivottavasti ei häiritte, ku otan rintsikat pois.” Hän totesi ja alokoi hamuilemaan hakasia.
      ”Öö ei.” Sain sanotuksi.
      Siskoni hamuili hakasta, mutta totesi hetken päästä että kuinka näissä uusissa liiveissä on hankalat hakaset, että voisinko auttaa sen verran että napsautan ne auki, kun olkapäähänkin sattuu noita kurkotellessa. Ojentauduin ylös kontilleni ja tulin polvilleni siskon selän taakse. Yllätys yllätys, bokseraissani ei paljoa ollut ylimääräistä tekstiiliä siinä kohtaa. Tajusin että siskoni näkisi seinässä olevan peilin kautta mitä selän takana on, joten laskeuduin nopeasti hieman matalampaan asentoon, jos vaikka se ei näyttäisi ihan niin ilmeiseltä. Hän ei onneksi vilkaissut peiliin päin ja liivit auki napsautettuani menin vauhdilla takaisin omalle puolelleni peiton alle. Käännyin kuitenkin kyljelleni niin, että olin kasvot siskoon päin. Hän nousu sängyltä ja otti liivinsä pois ja laittoi ne nojatuolin selkänojalle. Sitten hän kääntyi omaan arastelemattomaan tyyliinsä minuun päin ja minä tietysti erehdyin katsomaan rintoja turhan tarkasti. Siskoni käsi ojentoi sängyn vieressä olevan lampun katkaisijalle.

      • Koira**

        ”No oleksä kattonu jo tarpeeksi?” Siskoni kysyi.
        ”Hitto sori. Vissiin tullu nähtyä tissejä vähän liian vähän viimeaikoina.” Sanoin ja käänsin katseeni pois.
        Siskoni naurahti, sammutti valot ja kömpi oman peittonsa alle, sängyn toisella laidalla.

        ”Kyl sä voit täällä käydä. Se mitä silloin kävi ei ollu mitää.” Siskoni sanat hieman yllättivät ja yllätykset jatkuivat. Siskoni kääntyi minuun päin nousten kyynärpään varaan. Peitto valui pois hänen kauniiden rintojensa päältä. Ikkunasta tuleva kuun ja katulamppujen valo riitti oikein hyvin. ”Seisooko sulla nyt?” En tiennyt miten reagoida.
        ”No... Kuten mä sanoin, ei ole vissiin tullu tarpeeksi tissejä nähtyä viimeaikoina, sori.”

        Siskoni hivuttautui hieman lähemmäs. ”Kuinka iso sulla on?” Nyt en enää osannut vastata yhtään mitään. Ja siskoni jatkoi. ”Saanko mä nähdä sen?”. Hän ei odottanut vastaustani, vaan tuli vielä lähemmäs jättäen oman peittonsa taakseen ja tuli minun peittoni alle. Hän katsoi minua silmiin ja vei toisen kätensä jalkoväliini, josta hän ensin siirsi, jostain syystä vehjettäni suojelemaan nouseen käteni pois. Sitten hän veti bokserini kullini päältä syrjään ja se pompsahti vapaaksi. Käsi siirtyi varrelle ja otti siitä hyvän otteen. Olin niin kiihottunut, että pelkäsin laukeavani. Kyrpäni sykki isosiskoni kädessä.

        ”Se on aika hyvän kokonen.” Siskoni totesi ja katsoi minua yhä suoraan silmiini. Nyt katse irtosi ja siskoni nosti hieman peittoa. Hänen päänsä katosi peiton alle ja samantien kullini oli hänen suussaan. Näin hyvää suihinottoa en muistanut koskaan saaneeni. Siskoni osasi todella imeä. Vaan olin toisaalta niin kiihottunut, että pelkkä mielikuvaharjoittelu minusta siskoni sisällä olisi lennättänyt lastit puolessa minuutissa. Eikä sitä suihinottoa kestänyt varmaan kuin kymmenen sekuntia, kun jo ähisin laukeavani. Siskoni vain kiihdytti tämän kuullessaan tahtia ja imi entistä kovemmin. Suihinotto jatkui kiivaana kun spermani alkoi ryöppyämään siskon suuhun. Siskoni nieleskeli yhä hurjasti imien. Kohta makasin huohottaen siskoni, makasi vieressäni pää minun vatsani päällä.

        ”Sori. Mä en ole varmaan ikinä ollut noin kiihottunut.” Pyytelin anteeksi pikaista laukeamistani.
        ”En mäkää ole ollu näin kiihottunu koskaan.” Siskoni vastasi. ”Käydään tupakalla. Vedät vähän henkeä ja tullaan takas sänkyyn.” Siskoni jatkoi.

        Täytyy sanoa, että tunnelma oli vähän outo, kun siinä tupakalla parvekkeella oltiin... se oli jotenkin hassua vaivaantuneisuutta, vaikka molemmat tiesivät homman jatkuvan aivan kohta.


      • Koira**
        Koira** kirjoitti:

        ”No oleksä kattonu jo tarpeeksi?” Siskoni kysyi.
        ”Hitto sori. Vissiin tullu nähtyä tissejä vähän liian vähän viimeaikoina.” Sanoin ja käänsin katseeni pois.
        Siskoni naurahti, sammutti valot ja kömpi oman peittonsa alle, sängyn toisella laidalla.

        ”Kyl sä voit täällä käydä. Se mitä silloin kävi ei ollu mitää.” Siskoni sanat hieman yllättivät ja yllätykset jatkuivat. Siskoni kääntyi minuun päin nousten kyynärpään varaan. Peitto valui pois hänen kauniiden rintojensa päältä. Ikkunasta tuleva kuun ja katulamppujen valo riitti oikein hyvin. ”Seisooko sulla nyt?” En tiennyt miten reagoida.
        ”No... Kuten mä sanoin, ei ole vissiin tullu tarpeeksi tissejä nähtyä viimeaikoina, sori.”

        Siskoni hivuttautui hieman lähemmäs. ”Kuinka iso sulla on?” Nyt en enää osannut vastata yhtään mitään. Ja siskoni jatkoi. ”Saanko mä nähdä sen?”. Hän ei odottanut vastaustani, vaan tuli vielä lähemmäs jättäen oman peittonsa taakseen ja tuli minun peittoni alle. Hän katsoi minua silmiin ja vei toisen kätensä jalkoväliini, josta hän ensin siirsi, jostain syystä vehjettäni suojelemaan nouseen käteni pois. Sitten hän veti bokserini kullini päältä syrjään ja se pompsahti vapaaksi. Käsi siirtyi varrelle ja otti siitä hyvän otteen. Olin niin kiihottunut, että pelkäsin laukeavani. Kyrpäni sykki isosiskoni kädessä.

        ”Se on aika hyvän kokonen.” Siskoni totesi ja katsoi minua yhä suoraan silmiini. Nyt katse irtosi ja siskoni nosti hieman peittoa. Hänen päänsä katosi peiton alle ja samantien kullini oli hänen suussaan. Näin hyvää suihinottoa en muistanut koskaan saaneeni. Siskoni osasi todella imeä. Vaan olin toisaalta niin kiihottunut, että pelkkä mielikuvaharjoittelu minusta siskoni sisällä olisi lennättänyt lastit puolessa minuutissa. Eikä sitä suihinottoa kestänyt varmaan kuin kymmenen sekuntia, kun jo ähisin laukeavani. Siskoni vain kiihdytti tämän kuullessaan tahtia ja imi entistä kovemmin. Suihinotto jatkui kiivaana kun spermani alkoi ryöppyämään siskon suuhun. Siskoni nieleskeli yhä hurjasti imien. Kohta makasin huohottaen siskoni, makasi vieressäni pää minun vatsani päällä.

        ”Sori. Mä en ole varmaan ikinä ollut noin kiihottunut.” Pyytelin anteeksi pikaista laukeamistani.
        ”En mäkää ole ollu näin kiihottunu koskaan.” Siskoni vastasi. ”Käydään tupakalla. Vedät vähän henkeä ja tullaan takas sänkyyn.” Siskoni jatkoi.

        Täytyy sanoa, että tunnelma oli vähän outo, kun siinä tupakalla parvekkeella oltiin... se oli jotenkin hassua vaivaantuneisuutta, vaikka molemmat tiesivät homman jatkuvan aivan kohta.

        Pahoittelut oikoluvun puutteesta. Tuli kiire siskon luo saunomaan.


      • Utelias mies
        Koira** kirjoitti:

        Pahoittelut oikoluvun puutteesta. Tuli kiire siskon luo saunomaan.

        Minkä ikäinen tarkalleen siskosi on? Oletko itse joku parikymppinen. Jatkuiko hommat tauon jälkeenkin ja vielä sitten aina kun mahdollista.


      • Koira**
        Utelias mies kirjoitti:

        Minkä ikäinen tarkalleen siskosi on? Oletko itse joku parikymppinen. Jatkuiko hommat tauon jälkeenkin ja vielä sitten aina kun mahdollista.

        Valitettavasti tuo viimeinen vierailu oli fantasiaa, vaikka kaikki muu olikin totta. Viimeinen, siis pitkän tauon jälkeinen ,vierailu tapahtui oikeasti tuossa maanantaina, eikä siihen valitettavasti nyt kuulunut edes siskon luona yöpymistä. Jatkan fantasiointiani, ehkä hän joku päivä sekoaa tarpeeksi.


      • Fantasia paras asia
        Koira** kirjoitti:

        Valitettavasti tuo viimeinen vierailu oli fantasiaa, vaikka kaikki muu olikin totta. Viimeinen, siis pitkän tauon jälkeinen ,vierailu tapahtui oikeasti tuossa maanantaina, eikä siihen valitettavasti nyt kuulunut edes siskon luona yöpymistä. Jatkan fantasiointiani, ehkä hän joku päivä sekoaa tarpeeksi.

        Itsellänikin niitä siskofantasioita on (harmi vaan ei ole siskoa)


    • Loistavaa!

      Hiton hyvä tarina!

      Jatka ehdottomasti loppuun asti!

      Kuulosti realistiselta ja se on hyvä novelleissa että pysytään realismissa.

    • Sextailija

      Tää oli tosi hyvä, aito ;) Ei silti paras jonka oon lukenu.

    • Sisko fantasioita

      Itsellänikin tuollaisia fantasijoita on.

    • Kyllä kelpais

      Hemmetti kyllä mullekkin kelpais, luin tota kulli kovana tosta lopusta-

    • khkhhhkhkkh
      • Koira**

        No ne kyllä ole tuonne tuota itse laittanut...


      • Koira**
        Koira** kirjoitti:

        No ne kyllä ole tuonne tuota itse laittanut...

        Vittu... löysin toisenkin tarinani sieltä... Oletan kohta löytäväni kolmannenkin...


      • fgxgfgfxg
        Koira** kirjoitti:

        Vittu... löysin toisenkin tarinani sieltä... Oletan kohta löytäväni kolmannenkin...

        http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=fi&answer=76315&id=4482558556091420832&url=http://www.blogspot.com/

        Tuossa linkki josta pääset täyttämään lomakkeen ja tekemään valituksen, jolloin koko kyseinen blogspot sivusto poistetaan.

        Lisäksi suosittelen että otat yhteyttä myös sivustolle, esimerkiksi kommentin kautta (mitään yhteystietoja ylläpitäjästä ei tietenkään löytynyt mistään) ja käsket poistamaan varastetut novellit välittömästi.

        Blogger on sama asia kuin blogspot.

        Valitettavasti en pysty tekemään valitusta puolestasi koska minun novelleja tuolla sivustolla ei ole.

        Täytä kohdat ja laita valitus eteenpäin että tuo häirikkö saadaan lopullisesti varastamasta muiden luomaa taidetta ja keräämästä pornomainoksillaan rahaa.

        Jos tuon sivuston tekijä lukee täällä vielä viestejä, niin välittömästi jos ja kun löydän omia novelleitani sivustoltasi, tulen ottamaan yhteyttä, en pelkästään googleen, vaan myös poliisiin.


    • johanpomppas

      Tuolta löytyi näköjään kaksi meikäläisen kirjoitusta myös... :(
      Vaikka toki luettavaksi olen ne tarkoittanut, en ole niitä tuonne kirjoittanut...

    • Isosisko ja veli

      Oon veljäni vanhempi 12v. Kun ei oltu nähty pitkään aikaan oltiin mökillä käymässä. Kovasti oli miehistynyt (ei varmaan pitäs kertoo) Menin saunaan niinkuin ennenkin ja huomasin että oli iso muna ja karvojakin vähä kasvo. Katseli mun posliini vakoa että rupes seisoo. Kun kysyin miksi seisoo hipaisin kovaa munaa niin työnsi sormensa sisääni. Minä kostuin heti yllättävästä teosta. Pyysi päällensä ja oli niin outo tilanne että sain heti orgasmin ja monta. Välillä rauhottelin ettei heti laukaa, sit päästin päälleni ja annoin veljen kunnolla tulla.

      • Sukurutsat

        No joo, toihan on ihan normaalia teidän suvussa, onhan isäsi myös enosi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe