Kuuntele mua

Koira**

”Rakastan sua

*Lähetä* –>Tiina

”Mitäs kuuluu?”

*Lähetä* → Hanna

Jyväskylän bussi suuntasi kohti Lahtea. Olin taas tulossa tyttöystävä… Naisystäväni luota. Olihan hän jo 40-vuotias, eli ei ihan mikään tyttönen.

Kännykkäni piippasi.
”Ihana kuulla susta. Miten sulla ja sil sun naisella?” Lähettäjä – Hanna
”Hyvinhän meillä. Just tulossa sieltä taas. Tulit mun mielee täs matkalla kotiin.” Vastasin.
”;) Ai mitäs ajattelit” – Hanna
”Rakastan sua kanssa" - Tiina
”Sun peppua ajattelin ” – Minä
”Haha joo ja mä rakastan sun peppua.” – Tiina

Vittu…

” :) ” – Minä, nyt hyvin huolellisesti oikeaan osoitteeseen Tiinalle.

”Sun peppua ajattelin ”’ ” Minä → Hanna
”Tuletko käymää? Saat panna mua peppuun.” -Hanna
”En kyl oikee tiiä pitäskö” -Minä → Hanna
”No jos et halua naida mua perseeseen, niin sit ei pitäs.” -Hanna
”Bussi on siellä joskus vähän ennen yhdeksää, eli noin yhdeksältä olen siinä.” -Minä → Hanna

Hanna oli ihan umpilutka. Suoraan sanoen kynnysmatto minulle. Hannan kanssa olin aina saanut tehdä kaiken mitä halusin. Se kuulostaa ehkä hyvältä, mutta se oli jollain tapaa ärsyttävää. Halveksuin häntä. Se että häneltä tuli heti tarjous persepanosta, kun vihjasin että peppu kävi mielessä… Se ei yllättänyt pätkääkään. Sellainen Hanna on. Hänkin oli jo ehtinyt täyttää 40 vuotta ja tällaiselle 26-vuotiaalle tilanne kelpasi mainiosti. Tiina oli – sanotaan vähärasvainen- kapealanteinen tiukan pikkupyllyn omaava, pienitissinen, lyhyt, 3n lapsen äiti. Kaksi noista asui yhä äitinsä luona ja oli suhteellisen vaikeaa ottaa rennosti, kun 15-vuotias nätti tytär pyöri kämpässä t-paita ,Hello Kitty hipsterit ja varrettomat sukat ainoana peitteenään. Toinen tytär oli vuoden vanhempi, peitti itseään enemmän mutta hänellä oli aika haluttavan isot tissit. Tuota nuorempaa minä yleensä ajattelin pannessani Tiinaa. Ei sillä, kyllä Tiina onnistui panna ilman tyttäristä fantasiointiakin, mahtava nainen. Yksi hänen heikkouksistaan tosin oli se, että hän oli niitä … … Sellaisia jotka ei kokeile joitain suht tavallisia seksijuttuja vain siksi kun -- EI.-- En ole koskaan pitänyt sellaisista ihmisistä.

Hannan kanssa ei tosiaan samaa ongelmaa. Se olisi nainut vaikka koiraa, jos olisin halunnut katsoa sitä showta. Valitettavasti mulla, eikä sillä ollut koiraa… Olisin muuten halunnu. Hanna oli lyhyt, isorintainen ja isoperseinen rehevä nainen. Hänellä ei ollut lapsia, mutta sellaisen hän halusi. Panin häntä aina paljaalla ja ainoa ehkäisy jota käytin, oli ulos vetäytyminen. Iso riski tiedän. Olin myös huomannut, että hän muka ajattelemattaan yritti pitää minut sisällään kun olin laukeamassa. Reidet kietoutuivat ympärilleni lähetyssaarnaaja asennossa niin tiukasti, että sain todella repiä itseni irti. Ratsastaessa hän liimautui minua vasten niin tiukasti että sain pakaralihaksillani ja reisilläni tosissani vääntää kyrpäni ulos hänen sisältään ja jonkinasteinen tukehtumis vaarakin oli, kun hän kietoi käsivartensa pääni ympärille ja veti pääni isojen rintojensa väliin. Hän antoi naida perseeseen, mutta halusi aina, että laukean pilluun naiden. Näistä seikoista olin täysin tietoinen ja ne lähinnä hieman kiihottivat minua.
Hanna asui kaksiossa melko lähellä minua. Viikot hän oli töissä jotain metallijuttuja tekevällä tehtaalla ja viikonloppuna aina kännissä, perjantain alkuillasta sunnuntai aamuun. Häneen olin törmännyt ensi kertaa 4 vuotta aikaisemmin baarissa, josta hän oli raahannut 22-vuotiaan melko kokemattoman pojan kotiinsa nussittavaksi. 18-vuotias tylsä tyttöystävä oli unohtunut samantien, kun 37-vuotias kokenut nainen oli kuiskannut korvaani lupauksen joka lupasi enemmän kuin mitä nuori tyttöystäväni , joka ei edes ottanut suihin, oli kanssani tehnyt 2 vuotta kestäneen suhteen aikana.

3

1935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koira**

      En tuolloin ollut tyttöystävääni kuitenkaan jättänyt. Olin käynyt tapaamassa Hannaa aina kun oli mahdollisuus. Yleensä niin, että kävin ensin Hannan luona ja sitten palasin kotiin naimaan tyttöystävääni, pettäminen kiihotti. Hanna tiesi tämän asian, jos se häntä haittasi, niin se ei paljoa näkynyt. Hän kertoi minulle usein rakastavansa minua, mutta joka ainoa kerta tein hänelle selväksi että asia ei tule tapahtumaan. Hän oli roikkunut minussa nyt jo 4 vuotta. Ja taas, kun kuukausien tauon jälkeen, jälleen varattuna hänelle viestin pistin hän oli valmis levittämään jalkansa ja kuiskuttamaan korvaani panon aikana kuinka paljon hän minua rakastaa. Sekin kiihotti minua jollain sairaalla tavalla, vaikka halveksuin ja säälin sitä miten hän antoi kohdella itseään. Miten hän antoi minulle kaikkensa, jos pyysin. Miten kaikki mitä tein oli täydellistä. Kerran minua ärsytti niin paljon se kynnymattomainen käytös, että takaapäin naidessani ilman varoitusta työnnyin voimalla hänen takapuoleensa. Nain niin kovaa että varmasti sattui. Aluksi Hanna vikisi itkien että lopettaisin. ”Ei !” ”Älä”. Panin raivolla ja laukesin nopeasti.

      ”Se oli ihanaa kulta.” ”Sä olet mies.” Oli mitä tuo tyhmä lutka minulle sanoi, kun kierähdin pois hänen selkänsä päältään, hänen viereensä makaamaan. Voi vittu. Miten olisi itkuinen raivo. Käsky lähteä pois ja uhkaus soittaa poliisit jos ikinä enää näytän naamani? Ei. Sitä minä olin hakenut. Jotain asennetta. Vaan aina minä palasin käyttämään tätä naista, joka halusi olla käytettävänä.

      Viimein bussi oli kotikylässä ja soitin Hannalle, joka kertoi olevansa valmiina. Maan tasolla olevan parvekkeen ovi olisi auki. Saavuin Hannan luo ja heitin repun selästäni olohuoneen sohvalle, johon parvekkeen ovi johti. Kengät jäivät oven pieleen ja suuntasin vyötäni avaten keittiön kautta makuuhuoneeseen. Hanna ei ollutkaan valmiiksi takapuolipystyssä sängyllä kuten olin arvellut, vaan seisoi keittiössä viinilasi kädessä pöytään nojaten. Päällään hänellä oli satiininen, musta… Voiko sellaista sanoa kylpytakiksi? No se ylettyi puoleen reiteen ja sen vyö oli auki. Suuret rinnat olivat paljaana. Ne olivat hieman roikkuvat, mutta pyöreyttä niissä riitti ja nännit osoittivat nätisti eteenpäin. Pitkät mustat sukat ja sukkanauhat. Pikkarit näyttivät unohtuneen ja siistitty kapea tumma kolmio oli ainoa mikä verhosi jalkoväliä.

      ”Ihanaa että sä tulit.” Hanna sanoi ja tuli halaamaan minua.
      ”Olen kaivannut sua niin paljon” Hän jatkoi.
      ”Ja mä olen kaivannut sua.” Vastasin ja suutelin häntä.

      Joo tiedän, en juurikaan aina helpota asiaa. Tai kenties alitajuisesti haluan pitää hänet omistautuneena minulle.

      ”Mulla alkaa työt huomenna aika aikasin. Pane mua.” Hanna sanoi ja irrottautui syleilystä käteeni tarttuen ja talutti minut makuuhuoneeseen.
      Kävimme sängylle suudellen. Hyväilin ja imin hänen rintojaan ja olin nopeasti kiihottunut tarpeeksi naimaan. Riisuin paitani ja housuni ja heitin ne sivuun sängylle ja kävin uudelleen Hannan päälle intohimoisesti suudellen. Lantiollani tein työntöjä jotka hapuilivat Hannan paikkoja. Kyrpäni varsi liukui vaossa hieroen nelikymppisen naisen klitorista. Huohottaen Hanna kuiskutti korvaani, ”Nai ensin mun pillua vähän jooko. Kiltti pane mua.”

      • Koira**

        Aloin lantiollani tekemään liikettä hieman etäämmältä pidemmin liikkein ja kullini tökki märkää pillua lipsahtaen milloin yli klitorista hieroen ja milloin ali päätyen pepunreiälle. Sitten yksi työntö osui kohdilleen ja painui terskan verran sisään tiukkaan pilluun. Hannan suusta pääsi nautinnon kiljahdus ja hänen selkänsä taipui hieman kaarelle. Pysähdyin siihen hetkeksi. Kumarruin alas suutelemaan Hannan kaulaa tai enemmänkin syömään sitä ja samalla työnnyin hitaasti koko varren matkalta hänen sisäänsä. Tämä keski-ikäinen nainen ei vastustellut kun imin ison fritsun hänen kaulaansa samalla naiden häntä hitaasti. Siirsin huomioni Hannan suuriin rintoihin ja aloin imemään ensin toista ja sitten toista…

        Sitten puhelin soi.

        ”Älä” Hanna pyysi, kun kohottauduin kaivamaan puhelinta vieressä olevien farkkujeni taskusta, katsoakseni kuka soittaa. En vetäytynyn Hannan sisältä kokonaan pois. Riitti kun olin koholla kahden polven ja toisen käden varassa ja olin yhä pari senttiä ihanasti supistelevan Hannan sisällä.

        ”Äh Tiina.” Sanoin vilkaistuani puhelinta ja olin laittamassa sitä jo pois, kun Hanna sanoi ”Vastaa sille.”. Ajatus kiihotti hemmetisti, mutta sitten sointi jo loppui. ”Soita sille takasin.” Hanna sanoi. ”Mä olen ihan hiljaa.” Hanna sanoi ääni väristen kuin ajatus kiihottaisi häntäkin.
        ”Sit ihan hiljaa kans.” Varmistelin Hannalta.
        ”Joo.” Kuului käheä hiljainen kuiskaus takaisin.

        Tiesin että Hanna ei ikinä tahallaan tekisi mitään vahingoittaakseen minua ja minä olin ajatuksesta niin valtavan kiihottunut, että tunsin kyrpäni sykähtelevän Hannan sisällä ja sain melkein pidätellä laukeamista. En ole varmaan koskaan ollut niin kiihottunut, kuin soiton tuuttauksen kuuluessa korvaani siinä, soittaessani naisystävälleni… ollessani Hannan sisällä. Niin Hanna kuin minäkin lähes pidätimme hengitystämme.

        ”No hei kulta, yritin just soittaa.” Tiina ääni vastasi puhelimeen.
        ”Joo huomasin. Sori en ehtiny vastaamaan.” Sanoin huohottaen.
        ”Ootsä hengästyny?” Tiina kysyi ihmetellen.
        ”Joo. Mul oli täs vähä treeni kesken.” Vastasin.
        ”Vai että tree…” Tiina ei ehtinyt lausetta loppuun, kun toinen polveni lipsahti liukkailla lakanoilla ja painuin äkisti syvälle Hannan sisään. Hannan suusta pääsi tahaton nautinnon ääni, jota hän yritti pidätellä ja vei kätensä suulleen ja katsoi minua silmät säikähdyksestä levinneinä.


      • Koira**
        Koira** kirjoitti:

        Aloin lantiollani tekemään liikettä hieman etäämmältä pidemmin liikkein ja kullini tökki märkää pillua lipsahtaen milloin yli klitorista hieroen ja milloin ali päätyen pepunreiälle. Sitten yksi työntö osui kohdilleen ja painui terskan verran sisään tiukkaan pilluun. Hannan suusta pääsi nautinnon kiljahdus ja hänen selkänsä taipui hieman kaarelle. Pysähdyin siihen hetkeksi. Kumarruin alas suutelemaan Hannan kaulaa tai enemmänkin syömään sitä ja samalla työnnyin hitaasti koko varren matkalta hänen sisäänsä. Tämä keski-ikäinen nainen ei vastustellut kun imin ison fritsun hänen kaulaansa samalla naiden häntä hitaasti. Siirsin huomioni Hannan suuriin rintoihin ja aloin imemään ensin toista ja sitten toista…

        Sitten puhelin soi.

        ”Älä” Hanna pyysi, kun kohottauduin kaivamaan puhelinta vieressä olevien farkkujeni taskusta, katsoakseni kuka soittaa. En vetäytynyn Hannan sisältä kokonaan pois. Riitti kun olin koholla kahden polven ja toisen käden varassa ja olin yhä pari senttiä ihanasti supistelevan Hannan sisällä.

        ”Äh Tiina.” Sanoin vilkaistuani puhelinta ja olin laittamassa sitä jo pois, kun Hanna sanoi ”Vastaa sille.”. Ajatus kiihotti hemmetisti, mutta sitten sointi jo loppui. ”Soita sille takasin.” Hanna sanoi. ”Mä olen ihan hiljaa.” Hanna sanoi ääni väristen kuin ajatus kiihottaisi häntäkin.
        ”Sit ihan hiljaa kans.” Varmistelin Hannalta.
        ”Joo.” Kuului käheä hiljainen kuiskaus takaisin.

        Tiesin että Hanna ei ikinä tahallaan tekisi mitään vahingoittaakseen minua ja minä olin ajatuksesta niin valtavan kiihottunut, että tunsin kyrpäni sykähtelevän Hannan sisällä ja sain melkein pidätellä laukeamista. En ole varmaan koskaan ollut niin kiihottunut, kuin soiton tuuttauksen kuuluessa korvaani siinä, soittaessani naisystävälleni… ollessani Hannan sisällä. Niin Hanna kuin minäkin lähes pidätimme hengitystämme.

        ”No hei kulta, yritin just soittaa.” Tiina ääni vastasi puhelimeen.
        ”Joo huomasin. Sori en ehtiny vastaamaan.” Sanoin huohottaen.
        ”Ootsä hengästyny?” Tiina kysyi ihmetellen.
        ”Joo. Mul oli täs vähä treeni kesken.” Vastasin.
        ”Vai että tree…” Tiina ei ehtinyt lausetta loppuun, kun toinen polveni lipsahti liukkailla lakanoilla ja painuin äkisti syvälle Hannan sisään. Hannan suusta pääsi tahaton nautinnon ääni, jota hän yritti pidätellä ja vei kätensä suulleen ja katsoi minua silmät säikähdyksestä levinneinä.

        ”Mikä toi oli?” Tiina kysyi ihmetellen.
        Onneksi olen aika lyhyet piuhat omaava kaveri ja loistava valehtelija.
        ”No okei. Vähän ranne painotteinen treeni.” Vastasin ääni väristen.
        ”Sori pistän ton pornon pois. Oon aika lähellä laukeasmista täs.” Jatkoin.
        Kuulin tuhman hymyn Tiinan naamalla, kun hän kysyi ”Onks se nyt sun kädessä.” ”Niin kovana ku sä oot aina ennen laukeemista?” Nopea kiihottuminen kuului Tiinan äänestä.
        ”Joo.” Vastasin ääni väristen.
        ”Saanko mä kuulla kun sä tuut? Mulla on oma käsi pikkareissa jo.” Tiina sanoi ja hänen äänensä oli hieman madaltunut kiihottumisesta.
        ”Joo haluuksä että mä laitan ton pornon kokonaa pois?” Kysyin.
        ”Ei laita vaa ääntä kovemmalle, kyl mä silti kuulen ku sä tuut. Sä kuulostat niin hyvältä aina mun korvaan ku sä laukeat.”

        ”Okei.” Vastasin ja jatkoin samalla ottaen Hannan yhä suuta peittävät kädet pois… kaiuttimen edestä. Aloin hitaasti tekemään lantiollani liikettä Hannan sisällä. Nopeasti voinutkaan, kun piti pidätellä laukeamista tosissaan.

        ”Ääntele mulle.” sanoin katsoen Hannaa silmiin, joka yhä pyrki olemaan hiljaa kuin hiiri. Ja samantien puhelimeni kaiuttimesta alkoi kuulua Tiinan ihanat pehmeät huokaukset ja ynähtelyt. Saman aloitti Hanna. Tilanteen pahin kiihottuminen meni ohi ja pystyin lisäämään hieman tahtia.
        ”Kulta sä kuulostat ihanalta. Nussi mua.” Tiinan ääni kuului niin kovaa puhelimesta että viesti meni varmasti Hannallekin perille. ”Pane kovempaa.” Tiina pyysi. Ja minähän panin. En mahtanut mitään, olin lähenemässä orkkua. ”Laitan sut kaiuttimeen.” huohotin Tiinalle. ”Kuulet mut kyllä.”

        Näpsäytin kaiuttimen päälle ja nakkasin puhelimen sängylle viereeni ja aloin naimaan Hannaa kunnolla. Tiinan äänet kuuluivat kovaa ja Hanna alkoi värähdellä orgasmin kourissa ja ääni oli sen mukainen. Nussin niin kovaa kuin jaksoin. Kiihkoni oli aivan valtava. Hanna taipui hieman kaarelle ja huusi orgasmin kourissa.

        ”Multa tulee!” ilmoitin kovaan ääneen.
        ”Ihanaa kulta! Pane mua ! Haluun sut mun sisään!” Tiina huusi.
        Hannan jalat kietoutuivat ympärilleni ja minä pumppasin Hannan vittua kuin Tiinaa. Sperma ryöppysi sykäyksinä Hannan sisälle. Ja minä survoin itseäni hieman kouristellen niin syvälle Hannaan kuin mahdollista.
        ”Ihanaa! Sä kuulostat niin vitun hyvältä!” Kuului Tiinan ääni.

        Huohotin hetken Hannan päällä ja sitten kohottauduin hieman ja nappasin puhelimen käteeni. Vaihdoin kaiuttimen pois.

        ”Rakastan sua niin paljon.” Sanoin puhelimeen.

        Ja vastaus tuli kahdesta suusta,
        ”Ja mä rakastan sua.”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4674
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1894
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      225
      1445
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe