Mikä on paras paikka ostaa e-kirjoja?

electrica1

Mistä ihmiset ostavat e-kirjansa? Amazon taitaa olla suurin ja kaunein, mutta sinnehän pitää ostaa oma lukulaite, eikö vain? Voiko Elisan kirjoja lukea muualla kuin heidän omassa ohjelmassaan? Mistä muualta saa suomenkielistä kirjallisuutta e-kirjoina?

7 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Googlaa sanapareilla:
  e-kirja, kirjakauppa
  e-kirja, verkkokauppa
  e-kirja netissä
  e-kirja verkossa

  Tietokoneella luetteavia etsisin termeillä:
  - verkkokirja
  - kirja verkossa
  - kirja netissä
  - verkkokirjakauppa

 • Tiedän kyllä miten niitä voi etsiä, lähinnä olisin kiinnostunut siitä, minkä kaupan palvelut ovat hyviä ja mistä ihmiset eniten ostavat e-kirjoja....

 • Amazonista ostettuja e-kirjoja pystyy lukemaan lähes millä laitteella tahansa. Amazonin oma lukulaite, Kindle, on se, johon kirjat on alunperin suunnattu, mutta nykyään Amazon tarjoaa Kindle-lukuohjelmia tietokoneelle, tableteille ja kännyköille. Lukeminen ei siis ole mikään este.

  Suomalaisia pelkästää e-kirjamuotoon tehtyjä kirjojakin alkaa pikkuhiljaa ilmestymään. Yksi hyvä videohaastattelu eräästä kirjailijasta löytyy täältä: http://www.digivallankumous.fi/haastattelu-e-esikoiskirjailijasta/ Tuossa kirjailija kertoo, miksi päätyi tekemään kirjansa pelkästään sähköisessä muodossa.

 • Elisa-kirja ja amazon ovat hyviä paikkoja ostaa e-kirjoja, sieltä itse ostin viimeksi ihanan romanttisen Sytytä tunteeni liekkiin Antti, kirjan, kahdessa illassa luin läpi, olen aivan hassu romantikko mutta kirja on tosi hyvä kyllä.

 • Mä ostan englanninkieliset Amazonista ja suomenkieliset Elisalta.
  Molempia luen ipadilla, molemmille tarvitaan siis oma sovellus. Kindlen perusmalli ei maksa paljon mutta jos sulla on tabletti niin sillä kyllä pärjää.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.