Tyttöystävän pikkuhousut

PissPiss

Olen heikkona tyttöystäväni pyykkikorista löytyviin pikkuhousuihin.

Mitä tahraisemmat ja hikiset jumpan jälkeen varsinkin saa visarani heilahtamaan ylös.

Ja saavat mieluusti tuoksua myös pissalle.

Muilla smanlaisia mieltymyksiä?

120

13912

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sakustian

      Oi kyllä on . Kaivan usein pyykki korista tai pesukoneesta vaimon likaiset pöksyt joissa on kuivunutta eritettä niin että koko haarapala on ihan kovettunut,haistelen ja nuolen niitä ja saan tosi rajun orgasmin.Mitä likaisemmat sen parempi.Usein nolottaa jälkeenpäin mutta taas seuraavaksi kun on sellainen olo niin aivan himoissaan etsii taas kalsareita korista.Tekisi mieli mennä jonnekkin kyläilemään sellaiseen paikkaan missä löytäisi vessan korista jonkun vanhemman naisen oikein tosi haisevat ja maistuvat kotiin viemiset !!

      • ei pikkuhousuja

        ennemminkin sukkahousuja haarakiilan kohdalta aaah'


      • Anonyymi

        Anopin pöksyt oon nuuhkinnu monesti ja runkannu, mahtavat tuoksut,,,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anopin pöksyt oon nuuhkinnu monesti ja runkannu, mahtavat tuoksut,,,

        Itse pestessä pyykkiä pulsaatorikoneella niin nùskin pikkareita.Hieron niillä sitten kalua ja lasken mällit pikkareihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse pestessä pyykkiä pulsaatorikoneella niin nùskin pikkareita.Hieron niillä sitten kalua ja lasken mällit pikkareihin.

        Kusi kiihottaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse pestessä pyykkiä pulsaatorikoneella niin nùskin pikkareita.Hieron niillä sitten kalua ja lasken mällit pikkareihin.

        Ihanaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kusi kiihottaa

        Kusi kiihottaa vieras


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kusi kiihottaa

        Voikasta naisen kusi saa seisomaan


    • fgerger

      Eiköhän jokainen parisuhteessa oleva mies ole joskus haistellut naisensa likaisia pikkuhousuja. On sitä itsekin tullut tehtyä kun on laittanut pyykkejä koneeseen.

    • Mamo homma

      Minä haistelen ja maistelen mieluummin suoraan sitä tuheroa. Kalsarit on riisumista varten naimahommissa. Tietenki tulee joskus nuoltua housujen läpi sitä kosteaa viivaa.

      • NAINEN:100% orgasmi taattu päästäessäsi pääni pikkuhousuihisi


    • ukm35

      mulla pakkomielteenä muijan siskojen pikkarit yms asut. muijanki pikkareita tulee nuuhkittua, mut kyllä siskoilla on silti kiimaisemmat

      • M18,

        Minä käyn kimmakaverin äidin huoneessa katselemassa sen alkkareita. Sisllä on seksikkäitä sringjeja ja pitsipöksyja, sellaisiakin mitka on edestä auki että vittu näkyy. Krapulassa runkkasin sen housuihin kun tuli kesken kaiken kotiin, oli vähän noloo kun olin alasti sen housut munassa. Toru ja kysy näitäkö halun katsella ja nuuhkia. Riisu ja otti alkkarit pois ja työnsi suuhuni ja hiero kulliani, kaato sänkyynsä ja rupes naimaan sen housut suussani. Sitten kun sai totes vaan ettei tyttärelle kerrota.Sitä sai muutaman kerran suoraan jalasta suuhun ja hoidon päälle.


    • htrrwnnnn

      "Olen heikkona tyttöystäväni pyykkikorista löytyviin pikkuhousuihin."

      Minä luulen että jokainen parisuhteessa oleva mies on joskus nuuhkinut tyttöystävän tai vaimon likaisia pikkuhousuja vaikkei kehtaa sitä myöntääkään. On sitä tullut itsekin joskus tehtyä yksin kotona ollessa kun on laittanut pyykkejä koneeseen.

      • Alvari Tuohitorvi

        Alvariinsahan tuota tulee tehtyä.


    • NamiNamiNamittaa

      Kaivoin pyykkikorista asiasta myös innostuneena vaimoni kolmet pikkuhousut.

      Ja niiden kanssa kok aamupäivä menikin vapaapäivää viettäessäni.

      Parhaimmat tuoksut olivat mustissa stringeissä jotka hänellä oli yllään lauantaina ollessamme baanalla. Ja nuo valeat kuivuneet tahrat olivat kielellä maisteltava.

      Ja käsihommiksihan se meni. Kahden tunnin päästä vaimo on kotona ja yllätyksekseen tulen upottamaan pääni heti hänen reisiensä väliin.

    • minä

      Mun ongelma on tosi tuoksuva pillu... Päivän käytön jälkeen pikkarit haisee ihan törkeen voimakkaasti ja pitkät housut myös kun valkovuoto tulee läpi pikkareista :/ uskaltaisinkohan kysyä harrastaako mun mies samaa nuuhkimista? Ehkä se haju ei sitten olisi niin hävettävää...

      • gntymh

        On se varmaan joskus nuuskinut niitä mutta eihän sitä kukaan kehtaa tunnustaa. Varaa aika gynokologille. Terve pimpsa ei pestynä haise millekään.


      • Alotin siskon housut
        gntymh kirjoitti:

        On se varmaan joskus nuuskinut niitä mutta eihän sitä kukaan kehtaa tunnustaa. Varaa aika gynokologille. Terve pimpsa ei pestynä haise millekään.

        Sitten tuli tytäysten pyykkikoreja haisteltua. Sitten kun seurustelin niin sen äidillä oli sringejä ja ohueita housuja. Jäin kiinni housut nilkoissa kun sen äiti tuli vessaan kun rukkasin sen housuun. Jatko ja naitiin , ei tytelle kerrottu.


    • minä käyn aina kun ollaan vaimon kanssa kylässä jossain niin vessassa ja katon ekana että onko pyykkikoria. oman akan pikkarit ei kiinnosta lähellekkään niinkun jonkun muun. eukon siskolla on ihan mahtavat pikkarit, terveisiä vaan=)

      • mies..38

        Sama homma, kun käydään kylässä. Kiihottavimmat löytyy vaimon pikkuveljen avovaimolta. Se on vm. -75, neljän lapsen äiti. Ihanan rehevä ja iloinen tapaus. Ja ne hajut!


    • NamiLassi

      Tänään pääsen pitkään odotettuun nuuhkutteluun myös.

      Tiedän että kaverin äiti lähtee baariin illalla ja sen isosisko on kaupungilla kuten yleensä.

      Ollaan kaverini kans kahestaan niillä ja molemmat on tietysti käyny suihkussa ennen lähtöä.

      Valitan mahakipua ja meen vessaan ja pyykkikorille. Sieltä ne pikkarit löytyy ja tuoksut on ihanat.

      Ehkäpä tänään uskaltaisin jo kielellänikin maistaa?

      • PerttiPervo

        Mahtava suunnitelma! Hyvä että sulla on tollanen vakipaikka missä nuuhkia. Itellä on ollu nyt vähän hiljaisempaa, kun ei sopivia oikein ole ollut tarjolla. Anopin pikkareita vois kokeilla kunhan sopiva rako syntyy. Vaimon siskon aromeja on tullut testailtua ja lennätettykin on muutaman kerran niiden kanssa...

        Näillä siskoksilla on vain pirun puhtaat toosat, ettei niistä päivän päätteeksi vielä oikein irtoa mitään.

        Lähiaikoina on tulossa kuitenkin hyviä tilaisuuksia, kenties jotakin täysin uusia tuttavuuksia...


    • jookostajoo

      Itselläni on useampi vakipaikka, jossa ottaa pienet tuoksut. Omassa työssäni pääseen pöksyjen äärelle useasti viiko aikana ja aina yhtä hauskaa puuhaa se on :)

    • JamppaHT

      Äitipuoli saakeli pisti pesukoneen pyörimään.

      Eilen illalla kun siskopuoli oli käynyt vielä suihkussa kotiin tultuaan nukkumaan mennessä hiivein vessaan.

      Pyykkikorista löysin hänen mustat pikkuhousunsa. Olivat varmaan taas imeskellet poikakaverinsa kanssa nurkan takana ennen kotiin tuloaan sillä ne olivat kosteat haaroista ja tuoksuivat tosi kiimalle ja ehkä vähän pissallekin. Runkkasin niitä haistellen ja aamulla kävin uusimassa temppuni. Nyt ne olivat tahraiset ja selvästi valkoiset limasta. Olisin halunnut ottaa ne itselleni mutta kiinni jäisin ehkä jos pöksyt katoisi.

      Uutta mahdollista odotellessa täytyy tyyty muuhun kivaan.

    • tur!st!

      Kävin täällä eilen lueskelemassa, ja kysäisin sitten illalla avomieheltäni, onko hän koskaan nuhkinut pikkupöksyjäni. Vastasi että ei. Hän tosin jatkoi, että mikäli ei olisi nähnyt minua ilman alushousuja, varmaankin nuuhkisi niitä salaa.

      Minä jostain syystä tunsin hieman pettymystä. Jotenkin ihanan likainen ajatus, jos hän niitä nuuhkisi. Meillä tosin useamman vuoden avoliitto takana ja seksiä päivittäin, joten hänen naamansa vierailee pelipaikalla ihan tuoreeltaan joka pvä.

      Vai onko seksin määrällä vaikutusta koko asiaan?

      • Sikaseilori

        Kyllä säännöllinen pesän saanti varmaankin vähentää innostusta nuuhkimiseen. Mutta kyllä sitä silti tulee nuuskaistua, varsinkin jos tulee tilaisuus saada vaiunua sellaisten pikkareiden omistajasta, jota on kenties haaveillut panevansa. Tai ainakin runkatessa haaveillut hänestä.


      • ..................

        "Meillä tosin useamman vuoden avoliitto takana ja seksiä päivittäin, joten hänen naamansa vierailee pelipaikalla ihan tuoreeltaan joka pvä.

        Vai onko seksin määrällä vaikutusta koko asiaan? "

        Kyllä meilläkin seksiä on saanut kumpikin aivan tarpeeksi halujensa tyydyttämiseen. Muijan pikkuhousujen haistelu tuntuu kuitenkin niin ihanan likaiselta:)


      • adfadfadfadsfadsf

        Siis ei todellakaan 100% miehistä tykkää pikkareiden nuuskimisesta. Täytyy myöntää, että olen pari kertaa nuuskaissut ihan mielenkiinnosta vaimon pikkareita, mutta nuoleminen tai runkkaaminen ei tulisi mieleenkään. Ei tuo itseäni innosta ja ymmärrän todella hyvin, että miestäsi ei kiinnosta pikkarit. Tai ehkä se into nyt syttyy pikkuhiljaa alitajunnassa kun asiasta kysyit ;)


    • tikkarimies 07

      olen itse kertonut nauttivani pikkuhousujen tuoksuista vaimolleni ja hän heittääkin ne silloin tällöin minulle ennen suihkuun menemistä haisteltavaksi. on kuitenkinin kiihottavampaa haistella niitä salaa kun luvalla. En tiedä miksi?

    • Pikkarit naamalla

      Lähes päivittäin tulee vilkaistua sekä nuuhkaistua tyttöystävän pikkuhousut korista kun ovat ilmestyneet. Välillä otan myös runkut niiden tuoksuihin. Yleensä tuoksuvat hyvältä ja tahraakin löytyy juuri sopivasti. Pisutkin saa tuoksua. Joskus kiireessä pikkarit jääneet makkarin lattiallekin kun on vaihtanut uudet. liekö tahallaan jättänyt. ja ainahan ne pitää tarkastaa. On kiihottavaa kyllä!

      • Anonyymi

        Itsekin haistelen usein naisten piķareita.Pestessä pyykkiä pulsastorikoneella kastan pikkarit pulveriveteen ja hieron niillä kalua ja lasken mäĺit pikkarrihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsekin haistelen usein naisten piķareita.Pestessä pyykkiä pulsastorikoneella kastan pikkarit pulveriveteen ja hieron niillä kalua ja lasken mäĺit pikkarrihin.

        Hyvä pestä kuset pois.


    • korkkarirunkku

      Naispuolisten kavereitten pöksyjä on tullu nuuhkittua ja joskus runkkailtua niihin että lastit lennelly komeasti pitsille tai satiinille. Kiva tietää kuinka kiihottavia pöksyjä pyörii ympärillä ja kuinka ihanan tuoksuisia pilluja kavereilla on.

    • PerttiPervo

      Nyt on parit hyvät sniffaus hetket vietetty, pitkästä aikaa. Upea 22v muodokas tyttö ja muhevat aromit. Parit lastit irtosi tosi vaivattomasti.

    • AhIhanaa

      Olemme seukanneet tyttöystäväni kanssa puolisen vuotta.

      seksiä harrastaessamme hän käy aina pesulla ennen.

      Sunnuntain olimme koko päivän luonnossa ja pissalla käydessään tyttöystäväni ei voinut kuivata itseään sillä paperit oli loppunut pitkin päivää.

      Illalla kaivoin pyykkikorista hänen valkoisen puuvillapikkarinsa.

      Niissä oli selvästi keltainen läikkä haarakiilassa.

      Pakko oli haistaa ja täytyy sanoa että viisari pamahti heti täys seisokkiin. Tuo irstas voimakas naisellinen tuoksu sai minut kömpimään tyttiksen viereen ja...

      • PerttiPervo

        Ei huono! Ehkäpä voit seuraavan kerran runcata niiden seurassa. Se ei ole huono harrastus ollenkaan.


      • PerttiPervo

        Ei huono! Ehkäpä voit seuraavan kerran runcata niiden seurassa. Se ei ole huono harrastus ollenkaan.


    • K.P.

      Joo onhan se jännittävää jos on mahdollisuus päästä vaikka naapurin naisen pyykkikorille. Kerran kesälomien aikaan naapurini kysyi, että voisinko hakea postit ja kastella kukat hänen ollessaan lomamatkalla ja silloin tottakai piti hänen pyykkikori ja alusvaatteet tsekata..

    • pikkariton ihania

      kerro ihmeessä, löytyikö ihania aarteita pyykkikorista....

      • K.P.

        Löytyi :) Ja nyt tiedän mallisia ja värisiä hän käyttää, koska en voinut vastustaa kiusausta, niin astelin makkariin ja löysin vaatekaapista paljon muutakin.


    • UNCLE/DAD

      Mulla olis mahdollisuus nuuhkia 16 v tytön pikkuhusuja mutta en ole uskaltanut koska eikös se ole laitonta koska tyttö on noin nuori

      • jepjep.

        No ei nyt pikkuhousujen nuuhkiminen mitenkään laitonta ole. Muuta kuin anna mennä vaan.


    • Micueloz

      Heh, ei ole tarvinnut etsiä pyykkikorista, olen saanut niin monta kertaa suoraa tyttöystävän päältä nuuhkittavaksi ja joskus suuhun tungettuna;) Ei se mielestäni ole mitenkään outo kiihottumisen kohde, pillultahan ne tuoksuu ja maistuu! Muutenkin tulee nuoltua ja maisteltua pimppiä ja pyllyä jotka sieltä stringien alta löytyvät...

    • ukm35

      palaan edelleen noihi vaimon ihaniin siskoihi... viimeviikolla sain nuorimman 26v siskon tuoreet pikkarit käsiin, olivat jopa lämpimät vielä :) oli todella kiihottavaa ja varsinki sen jälkeen jutella hänen kans muina miehinä edelleen hänen suloiset tuoskut nenässä ;)

    • Kiimakisut
      • Kiimakisut

        www.kiimakisut.vuodatus.net
        Pikkareita ja sukkia kaikkien makuun :)


    • HalukasHessu

      Eilen olimme naapurissa grillailemassa.

      Illan kuluessa vierailin useampaan otteeseen vessassa ja pyykkikorin takia lähinnä.

      Sieltä löytyi parit tangat ja yhdet thaipöksyt. Illan emännän ja todennäköisesti talon tyttären käyttämiä.

      Tuoksut ja tahrat saivat minut kiihkon valtaan ja vaimo oli yllättynyt kuinka innokas ja halukas olinkaan heti kotiin päästyämme.

      Uusia illanistujaisia odotellessa.

    • PeppuSmell

      Porukalla vietettiin päivä puistopiknikillä.

      Jatkot yhden likan luona viiden hengen porukalla.

      Kaikki nuokku kokopäivän ulkonaolon jälkeen jotenka ilta loppui puolenyön aikaan.

      Emännän pöksyt löysin pyykkikorista, ruskea vauhtiraita ei heti alkujaan innostanut.

    • 19+2

      Tyttiksen kolme kaveria maaseudulta yöpymässä meillä.

      Kaikki nukkuu ja hiipinyt toiveikkaana.

      Tyttöystävän pikkareihin on tyytyminen, muut kun taitavat olla vielä käytössä?

      Sormella päässyt viivaa hyväilemään alhaalta ylös, siihen se jäi.

      Kaverit lähtevät illalla, pääsisikö nuuskimaan?

      Loppuillasta, pyykkikorin kautta kömmin reisien väliin ja...

    • naminaminamnam100

      Vihdoinkin kävi joulu.

      Tyttöystävän äidin käytetyt pikkarit vaihdoin samanlaisiin ostamaani pikkareihin.

      Niitä käsissäni pitäen ja nuuhkien, sormeillen haarakiila ja kohta nuolaisen...

    • JHTTT

      Siskon bestis oli meidän mökillä mukana viikonloppuna.

      Sunnuntaina löysin sen pikkarit sängyltä pyykkipussistaan.

      Tuoksut oli niin ihanat että runkulle täytyi lähteä venevajan taa.

      Uusia kokemuksia odotellessa.

    • mies_271

      toissa päivänä tuli 3kaveria kylään ja laitoin pyykkikorin päälle eukon mustat pitsi hipsterit. yöllä kun kaverit lähtivät niin tarkistin pyykkikorin niin oli haarovälin kohta kosteana niistä pöksyistä, oli ilmeisesti pöksyt maistunu. nyt olen kohta 3vuoden ajan laittanu aina kun mahdollista niin eukon sulo tuoksut tarjolle ja kyllä ne melkein aina näyttää pöksyt liikkuvan mutta harvoin tälleen märkänä on.

    • Mattivaan

      Itse pääsin juhannuksena haistelemaan faijan uuden tyttöystävän pikkareita.

      Lähtivät aattoiltana tanssimaan jolloinka kaivoin esille hänen valkoiset pikku stringit.

      Oli hieman tahrojakin ja tuoksut saivat minut tulemaan kolmeen kertaan illan aikana yksin ollessani.

    • Puk10

      Tyttöystäväni on matkoilla perheenssä kanssa ja sain juhannukseksi postitse hänen tuoksuvat pikkarinsa jotka hänellä olisi jaloissaan harrastaessamme puhelinkivaa.

      Tänään taas otan nuo esille illalla kun puhumme puhelimessa.

    • zzxxxx

      Tyttöystävällä vieraana kolme pelikaveria joidenka kanssa käyneet lenkillä ja tällä hetkellä saunovat.

      Syövät iltapalaa ja lähtevät yhdessä baariin myöhemmin illalla.

      Odotan sitä malttamattomana sillä neljät tuoksuvaiset herkut odottavat lähempää tutustumistani niiden tuoksuihin.

    • KovaOlli

      Siskon bestis tuli viime perjantaina meille viikoksi kylään. Ikävä kyllä lähtee sunnuntaina takaisin kotiinsa.

      Mutta onhan minulla vielä päiviä nauttia hänen tuoksuistaan.

      Äiti töissä päivät ja likat liikkeellä koko ajan jotenka pyykkipussilla käyn tiuhaan tahtiin.

      Tänään sain käsiini legginsit jotka tuoksuivat myös vahvasti siltä ja pissallekin.

      Puskapissalla tainut käydä useampaakin kertaan ja kuivannut huonosti?

    • gjtyjnet

      änään sain käsiini legginsit jotka tuoksuivat myös vahvasti siltä ja pissallekin.

      Puskapissalla tainut käydä useampaakin kertaan ja kuivannut huonosti?"

      Voi sinua onnen myyrää:D

    • Namuttelija

      Naisystäväni lähtitakaisin kotiinsa eilen illalla vietettyään viikonlopun luonani. Vietämme viikonloput yhdessä välimatkan vuoksi.

      Eilen huomasin hänen unohtaneensa pyykkipussinsa ja sieltä löysin hänen kahdet pikkarinsakin joita pääsen taas illalla nuuhkimaan. Odotan sitä innokkaana.

    • pikkarit2

      sainpas eilen nuuskia emäntäni siskon pikkareita. on kyllä aina ihan parhaat pöksyt, ihan ihmettelen miten 33v nainen käyttää niin paljon stringejä. luulin että nuoremmat naiset vain käyttää niitä.

    • MökkiHessu

      Viikonloppuna olin tyttöystäväni kanssa hänen perheensä kanssa heidän mökillään.

      Pääsin haistelemaan hänen äitinsä ja pikkusiskonsa pikkareita myös.

      Arvaatte varmasti että tyttöystävä sai kunnon kyydit eilen illalla kun pääsimme kahdestaan olemaan meidän autotallissa.

    • Uusifetissi

      Vaimo jo nukkumassa sillä huomenna työaamu. Itse olen lomalla ja täällä surffatessa löysin tämän mielenkiintoisen fetissin.

      Kävin pyykkikorillamme ja sieltä kaivoin vaimon pikkuhousut.

      Valkoiset pikkarit olivat hieman tahraiset ja yllättävän voimakkaat aromit. Yleensä vaimo käy aina alapesulla ennen kuin harrastamme seksiä.

      Jotenka nuo aromit saivat sellaisen seisokin aikaiseksi että käsihommiksi se meni vaikka pelkkää uteliaisuuttaan piti vain nuuhkaista.

      Suosittelen muitakin kokeilemaan ja jakamaan kokemuksensa meidän muiden kanssa.

    • yhteinen ilo

      Meillä on vaimon kanssa yhteinen tämä fetissi.Viime kuussa sain hänet innostumaan touhusta ja sen seurauksena hän järjesti meille erään hänen ystävättärensä likaisia pöksyjä(salaa) iloksemme,pelkästään niiden tuhraantuneiden haaraosien koskettelu sai meidät molemmat aivan hillittömään ekstaasiin ja teimme aivan hurjia juttuja ...Laukesimme rajusti samaan aikaan ..Aivan järisyttävän mahtavaa,molemmat nuolimme niiden suolaisia makuja,muijan pillu ihan turvonneena kiimasta ja meikäläisen kulli seisoi rajummin kuin koskaan !!

    • Minämyös

      Tyttöystäväni lähti äitinsä ja siskonsa kanssa kaupungilla käymään vaateostoksille keskenään ja minä jäin tänne heille odottelemaan.

      Ja tällä hetkellä on raukea olo. Emme voi täällä harrastaa seksiä tyttöystäväni kanssa sillä väliseinät ovat kuin paperia.

      Mutta äsken olin lähes tunnin vessassa pyykipussia tonkien.

      Löysin viidet pikkarit enkä tiedä kenen mitkäkin olibat mutta kaikki yhtä hyviä ja kiihottavia.

      Yhdet tuoksuivat niin hyvälle ja olivat jopa hieman kosteatkin vielä eritteistä. Mahdollisesti olivat tyttöystäväni sillä aamulla herätessämme pidin hänen häpyänsä hyvänä hyväillen häntä tuntien kuinka hän myös kostui siitä.

      Lopuksi oli tuossa kaikkia nuuhkittuani vielä hieman kielellä nuolla noita kyseisiä pikkuhousuja jolloinka lastini lennätin pesualtaaseen.

      Pitänee vielä käydä varmistamassa etten ole roiskinut seinille taikka lattialle.

      Oletko itse nuuskinut muiden kuin oman vaimosi taikka tyttöystäväsi pikkuhousuja.

      Kertokaa, tämähän on aivan mainio tapa tyydyttää itseään kovassa puutteessa.

      • Tuoksujenpuutarha

        Naisystäväni vei tyttärensä joka oli viikolla tullut täysikäiseksi oluselle kuukausi sitten lähipubiin.

        Ja heidän lähdettyään itse heti kärppänä vessaan pyykkikoria tutkimaan. Sain käsiini yhdet pienet mustat stringit jotka olivat tyttären ja naisystäväni thaipöksyt jotka hän puki ylleen aamulla noustessamme sängystä.

        Arvaatte varmaankin mitkä olivat hypisteltävinä ja tuoksuteltavina. Nyt ovat naapurissa yhdessä värjäämässä naapurin hiuksia ja kävin jälleen korilla mutta käsihommat pitää jättää väliin tällä kertaan sillä tänään saan aitoa tavaraa nuuskia. Viimeksi oli rättipäivät ninn käsipelillä autoin.


      • korkkarirunkku

        Naispuolisten kavereiden enimmäkseen. Todella seksikkäitä pöksyjä ja ihania pilluntuoksuja.

        Mällitakuulla lastit lentelee pitkin pöksyjä.


    • työpaikka etu

      Olin muutama vuosi sitten tapetoimassa erään eronneen naisen asuntoa,oli ihan ok näköinen ja muotoinen minua n.15 vanhempi . Leppoisasti sujui työnteko kaikinpuolin.Sain asunnon avaimen käyttööni koska hän itse ei voinut olla aina paikalla,oli siis vapaat kädet touhuta ja remontoida.Jostain kumman syystä nainen ei ollut kovin tarkka asusteidensa kanssa ja niitä olikin siellä täällä pitkin asuntoa.Se herätti mielenkiintoni siinämäärin että oli pakko kurkata mitä kaikkea löytyy,pesukone oli avoinna ja pursui likapyykkiä,hieman pengottuani sain käsiini aivan super likaiset mummokalsarit joiden pimpin kohta oli kovettuneen eritteen peitossa.Istuin wc pöntölle ,haistelin ja runkkasin spermani niihin ja jätin pyykkikasan päälle naisen nähtäväksi,ilmeisesti oli huomannut runkanneeni niihin koska oli sujauttanut pöksyt takaisin muiden pyykkien alle !

      • TuoksuvaBeaver

        Yhden yön hoito nukkuu sängyssäni. Paikallisesta lähti mukaani aikuinen rouvashenkilö. Temput tehtiin ja rouvalle tuli uni. Aamutemppuja odotellessani tässä pyörittelen mustia pitsitangoja läppärini vieressä.

        Haistellakin tekisi mieli mutta varmempi on luultavasti jättää tekemäti.

        Aromikkaat ja tahraiset ovat. Heitti itse ne olkkarin lattialle pyytäen suuhoitoa. Tuoksui sen verran pissalle että vein suoraan sänkyyni ja temput tehtiin.

        Pitäisikö nuuhkaista vai jäänkö odottamaan aamutoimia?


    • kovana XXL.

      taidan laittaa tyttökaverini uudet pikkarit jalkaan ja päästää lastin spermaa
      niihin , saapahan ihmetellä kovaa haaraosaa

    • Anopinnamia

      Tänään kävin anopin luona leikkaamassa nurmikon.

      Olin yksin talossa ja töiden jälkeen menin suihkuun. Pyykkikoriin oli vilkaistava ja yhdet pikkuhousut sieltä löytyi shortsien ja t-paidan lisäksi.

      Kiihottuneena asiasta ajattelin nuuhkaista mutta menikin haistelemiseksi ja käsitöiksi.

      Lasti pitkin suihkunseiniä polvista heikottaen laukesin tuo sulotuoksi sieraimissani.

    • Wiweasel

      Mulla kans kiihottaa muijan pikkarit ja touhuan silloin tällöin samaa kuin
      muutkin täällä kirjoittaneet. Mulla ne kiinnostaa enemmän seksivälineenä ja seksin aikana, mut siitä aloitin jo uuden keskustelun.

      • bipoika96

        Mulla kiihottaa siskon takit ja sadetakki mekot yleensä puen sen takin ja mekon päälle ja alan runkkaamaan ahh


    • Namiapetsku

      Naapuri yh:n pikkarit saat kääsiini aina kerran kuussa.

      Olemme lapsenvahtina tyttöystäväni kanssa hänen luonaan jolloinka hän pääsee vapaailtaa viettämään.

      Ja uskoakseni hän on kiihottunut pitkin päivään sillä nuo pikkarit tuolla pykkikorissa ovat aina hyvin vahvan tuoksuiset ja jopa kosteakin toisinaan.

      Tänään taas pääsen pyykkikorille. Tässä odotan sitä malttamattomana.

    • Halutalisaa

      Viikonloppuna sain roskakatoksessa eräältä varatulta rouvasihmiseltä heidän kerrostalonsa pihassa.

      Hame ylös lanteille pikkuhousut pois omaan taskun ja temput tehtiin.

      Eilen vemputin käteen niitä nuskien ja tuoksut olivat vahvat. Kiiman ja pissan sekoitus ja hieman hikisetkin.

    • Hot Tytti

      Asumme kaukana toisitamme poikakaverini kanssa ja tapaamme yleensä joka toinen viikonloppu.

      Viimeyönä harrastimme nettiseksiä ja tänään päätin yllättää poikakaverini.

      Lähetän hänelle postitse nuo eilen kostuneet märempääkin märemmät pikkarini. Ovat kylläkin jo kuivuneet mutta mustat kun ovat niin kuivunut läikkää näkyy ja tuntuu selvästi karhealta käsissäni.

      Kunpa olisin paikalla ja näkisin hänen ilmeensä avatessaan kuoren.

    • Näinpä meillä

      Onnex ei meillä sitä ongelmaa, en kauheasti käytä alusvaatteita, kun ne hiertää ja kiertää. Tilanteet jolloin käytän on sukujuhlat tai suvun kanssa ravintolaan mennessä. Mutta joo siis kyllä tuo kumppani tosin joskus nuuhkii ennen ja jälkeen touhujen, sekä pesulla käynnin jälkeen tehden tieteellistä tutkimusta, haiseeko vielä samalta kuin touhujen jälkeen.

    • koo5

      Silloin tällöin pääsee anopin pyykkikorille ja kyllä lasti lentää hetkessä. Nuolen ja haistelen alushousut ja rintaliivit. Anopilla on karvainen pillu ja joskus löytyy alushousuista karvojakin. Rinnat on E90 kokoa ja liivit hikistyy näin kesällä helposti.

    • Tussun tuoksu

      Isosiskolla on neljä kaveria kylässä ja ne ovat lähdössä yökerhoon. Ovat saunoneet ja odottavat jo kyytiä ja minä istun tässä kuin tulisilla hiilillä.

      Odotan pääseväni kuten aikaisemminkin tutustumaan noihin kauniisiin pikkuhousuihin joita olen aikaisemminkin päässyt hypistelemään ja haistelemaan aikaisemmilla saunareissuillaan.

      Tussun tuoksu ja...

    • Namia Samille

      Siskon tyttöystävä tulee tänään meille viikonlopuksi.

      Pääsenpä taas nuuhkimaan ja hypistelemään hänen tuoksutangojaan.

      Lauantai-iltana lähtevät tietysti baariin jolloinka minunkin laatuaikani alkaa.

    • Perverssikö?

      Olenko perverssi? Muita jotka ovat sortuneet samaan taikka vastaavaan?

      Tänään meillä on sauna ja siskopuoli on meillä viikonlopun. Illalla kun se lähtee kaupungille niin hiivin hakemaan sen pikkuhousut ja haistelen niitä runaten omassa huoneessaani. Kunpa jo pääsisin niitä haistelemaan. Hetken joudun vielä odottelemaan.

    • HalukasHannu

      Saisinpa itsekin tuollaista kokea.

      Emme ole vielä harrastaneet seksiä ja pyykkikoria en uskalla lähteä penkomaan.

      Mutta vaatekomerolle hiivin kyllä jatkossa kun mahdollisuus tulee. Saan nähdä millaisia pikkareita käyttää.

    • temppupemppu

      Uuden äitipuolen pikkarit bongasin viimeinkin saunasta pitkän hakusen jälkeen.

      Lennättänyt kahdet varvit jo haistellen ja nuollen...,

      Nuo varteni ympärille kietoutuneet stringit, tuoksuvaiset ja...vielä kertaalleen.

      Kaksi karvaa otin talteen, kahden huulen väliin painauduin hakemaan tuota mahdollista kasvualustaa ja...

      20-vuotiaalla riittää leikkimieltä ja normi leikkimieliesisellä riittää,kysymyksiä siitä; Kaupunkiin, kylille, naapuriin taikka muutoin vain seurasksi?

      Istuisitko sen nokkaan, pitäisitkö sitä hyvänä, se pitäisi suunnattomasti kielesi hyväilystä.

      Ja kertaalleen toivoisin Sinun olevan vapaamieliineen, unohtaen tuon leikkimielisen kysymykseni

      Sinua haluavana, suomeksi sanoen; janovana, ryömivänä ,kysyvänäkin., juoksevana seurailen tuon mukana..

    • Opiskeleva Hessu

      Kesä vietetty muualla ja paluu opintojen pariin toiselle paikkakunnalle takaisin.

      Odotan jo vesi kielellä kutsuja naispuolisten opintokavereiden luokse. Muuten vain aikaa viettämään taikka bileiden merkeissä miten vain, kaikki käy.

      Ja useimmiten sieltä vessasta löytyy pyykkikorista hypisteltävää ja haisteltavaa.

      Tällä lukukaudella olen päättänyt myös nuolla niitä päästäkseni sen makuun.

    • HalukasSonni

      Olin eilen veljeni ja hänen tyttöystävänsä luona viettämässä iltaa. Dokailtiin siinä ja lopulta jäin yöksi heisän sohvallensa.

      Torkahdin hetkeksi mutta heräsin pakottavaan kusihätään. Vessaan mennessäni kuulin selvästi miten he touhusivat sängyssä. Jäin kuuntelemaan Veljen tyttöystävän voihkintaa hetkeksi.

      Kävin kusella enkä huuhtonut pyttyä etteivät huomaisi että olen hereillä. Pyykkikorista löysin hänen pikkareita kolmet joista valitsin ne tuoksuvaisimmat.

      hiivein sohvalle ja niitä hypistellen ja haistellen sai kunnon orkut.

      Palautin lainakappaleen takaisin ja nukuin hyvät yöunet sen päälle.

      Aamukahvia juodessani katselin salavihkaan uusin silmin häntä, miettien millainen hän olisi sängyssä.

      Uusia vierailuja tässä odotellessa.

    • Pitkä Tomppa

      Tyttöystäväni oli kesätyökavereiden kanssa iltaa viettämässä. Palasi kotiin puolisen tuntia sitten kännissä kuin käki.

      Ja riisuessani häneltä pikkarit ...

      Joku oli laskenut hänen sisälleen.

      Nukkuu tälä hetkellä ja aamulla antanen kenkää.

    • TuoksuttelevaPate

      Lauantai-iltana pääsin tuoksuttelemaan tyttöystäväni äidin pikkuhousuja.

      Kävi suihkussa ja lähti kaverinsa kanssa pubiin.

      Vessan pyykkikorista kävin ne kaivamassa ja hetken sain nauttia niistä ennen kuin täytyi palata tyttöystävän luo. Muutaman kerran kävin niitä nuuhkimassa kunnes jouduin runkkaamaan niitä kielelläni maistaen myös.

      Tyttöystävä kyllä oli hieman ihmettelevän näköinen kun juoksin vessassa koko ajan.

      Kunpa tulevana viikonloppuna pääsisin uusimaan.

    • jartsa8

      tänään pääsisi taas nuuskimaan emännän siskon pikkuhousuja, ihanan kiimanen akka.

    • Antimet!

      Alkuillan olin evakossa kun vaimollani oli ystävättäriään kylässä iltaa viettämässä saunoen ja ravintolailtaa viettämään lähtien.

      Puolenyön aikoihin kotiuduin ja takkahuoneestamme löysin pienen hakemisen jälkeen,...

      Yhdet mustat pitsiset tangat, tahraiset ja vahvasti pissalle tuoksuvaiset. Kättelin kaveriani ja pesuhuoneen lattialle laskin nuo jotka mieluusti olisin antanut ryöpytä muualle.

      Pikkurouvaa tässä odotellessa mietin että uskaltaisinko vielä kerran käydä tutustumassa antimiin?

    • tääl myös vaimonkin!

    • Sentuoksu

      Aikuinen, abouth 65-vuotias mimmi lähti lähiöpubista matkaan alkuillasta.

      Parit varvit tempaistiin ja kotiinhan tuo lähti sen jälkeen.

      Hetki sitten pissalla käydessäni löysin, mustat pitsiset tangat olohuoneen lattialta.. Säästänen nuo, ne tuoksutkin hetken viellä ennen käsitöitä.

      Aikuisen naisen sen tuoksu,...

    • minä aina pöllin yhden yön hoidoilta pikkuhousut muistoksi=)

    • Alotteleva

      Saisinko hyviä vinkkejä alan harrastajilta miten pääsen myös toteuttamaan tätä mielihaluani?

    • meet nais puolisen kaverin luokse kylään tai kaverin luokse jolla on eukko, etsit pyykkikorin ja pöksyt. usein pyykkikori on samassa tilassa missä wc on kylpyhuoneessa

    • Pissipöksy

      Meillä nuuskitaan ja katsellaan puolin ja toisin puolison käytettyjä pikkareita. Muutaman kerran olen jättänyt miehelleni "lahjan" pyykkikoneen päälle kun tiedän hänellä olevan vapaapäivä. Tiedän mitä hän niille tekee; katselee, nuuskii ja nuolee samalla runkaten. Puhumme tästä ihan vapaasti ja välillä muistelut vievät mennessään ja pitää saada aidot tuoksut heti paikalla ja toimintaa!

      Joskus kun odotan miestä töistä käyn hakemassa hänen bokserinsa pyykkikorista ja nuuhkin urokseni tuoksuja kiihottuen ja kostuen ja välillä käsi livahtaa omiin housuihin...mies yllättänyt minut sohvalta ja seuraamukset olivat erittäin ihanat :) Myös se kakkaraita on jotenkin hellyttävä ja tunnen suurta omistushalua, himoa ja yhteenkuuluvuutta löytäessäni hänen käytetyt bokserit. Pyykätessä tulee nuuhkittua myös.

      • Sotaleski2013

        Poikakaverini on intissä ja lähtevät maanantaina sissikeikalle. On tällä hetkellä veljensä kanssa baarissa ja lupasi tulla puolenyön aikoihin kotiin.

        Odotan häntä pikkarit kosteena sillä tiedän mitä saan.

        Näitä viestejä lukiessani olen päättänyt laittaa nämä kostuneet pikkarini kirjekuoreen antaen sen hänelle mukaansa kertoen että avata saa vasta torstai iltana omassa rauhassa.

        Saisinpa olla silloin paikalla lipaisemassa nuo touhutipat parempiin suihin.


    • Odotan!

      Tänään veljen ja hänen tyttöystävänsä luokse vaihteeksi iltaa viettämään ja yökylään jään.

      Yöllä taas hiivin vessaan pyykkikorin kimppuun.

      Löytäisinpä pissaiset ja tahraiset pikkarit!!!

    • PikkuHessu

      Iltapäivällä kaverin luona pyykkikorista ongein pikkuhousut joita haistelin.

      En tiedä olivatko hänen äitinsä vaiko isosiskonsa.

      Pikku miinus tuli siitä että hieman kakallekin haisi.

    • NautiskelijaA+

      Tyttöystävä lähti yövuoroon töihin.

      Otanpa tässä muutaman paukun ja lueskelen viestejänne.

      Pyykkikone ei ole pyörinyt viikkoon jotenka tässä vielä hetken pitkitän odotusta ennenkuin sukellan pyyjjijirunkimppuun. Kokemuksesta tiedän että nautintoka on odotettavissa.

    • Käsikäy

      Aviossa oleva nainen oli leikkisällä tuulella eilen illalla.

      Hetki sitten tuli kiire kotiin ja hän etsi pikkuhosujaan. Se oli kuitenkin turhaa sillä vessassa alapesulla käydessään aktin jälkeen piilotin ne tyynyliinan sisälle.

      Ja niitä muiden mukana nuuhkiessani, täytynee taas käydä kädellä.

    • HimokasJeppe

      Tänään löysin talomme varastosta tahraiset kuivuneet naisen pikkarit.

      Olisikohan joku naapurin rouva ollut jonkun vieraan hoideltavana?

      Loppujen lopuksi oli kuitenkin niitä hypisteltyäni myös nuuhkia. Orkut siinä koin samalla. Nuolla ja maistaa en viitsi sillä niiden koostumuksesta ei ole tietoa.

    • Punaisetpikkarit

      Kävimme tänään vaimoni siskon luona kahvilla. Lähtivät kahdestaan vaateostoksille jotenka jäin heitä odottamaan siskon luo.

      Tilannetta en voinut jättää käyttämäti jotenka ulko oven sulkeuduttua ryntäsin vessaan pyykkikorin luo.

      Sieltä löytyi muiden pyykkien seasta kolmet piksut. Kahdet valkoiset normialkkarit ja yhdet punaiset koristellut tangat. Olisikohan ollut perjantaina baanalla sillä tahraiset ja tosi tuoksuvaiset olivat. Käsin tyydytin itseni niitä nuuhkien silmät kiinni ajatellen hänen pyöreää peppuaan.

      Vaimolla kun on se aika kuukaudesta ettei tänäiltana heru.

    • open toe

      Kerran pääkaupunkiseudulla yöpyessäni istuin iltaa hotellin baarissa ja ihailin tiskin takana työskentelevän tytön sukkahousuvarpaita. Työkenkinä tytöllä oli paljon pidetyt open toe malliset kengät. Huomasin että tyttö usein illan aikana ikäänkuin tuuletti varpaitaan. Siis keikutteli kenkää varpaiden varassa. Huomasin kengän sisäpohjasta että kenkiä oli todella käytetty paljon. Puhuttiin tytön kanssa kaiken näköisistä asioista illan aikana koska baarissa ei hirveästi ollut asiakkaita. Valomerkin tultua kysyin suoraan jos voisin ostaa sukkahousut jotka olivat tytöllä jalassa. Yllättäen tyttö lupasi luopua sukkiksistaan viidellä eurolla. Odottelin aulassa sen aikaa että tyttö vaihtoi vaatteensa. Toivotin hyvät yöt saatuani pienen muovipussin josta maksoin tuon viisi euroa. Tyttö kertoi laittaneensa yhdet ylimääräiset käytetyt sukkikset jotka löytyivät kaapista mukaan. Koko yö meni runkatessa sukkiksiin joissa oli todella mahtavat tuoksut. Kuljetin jonkin aikaa sukkiksia mukanani reissatessani ja aina oli runkkauskokemus aivan mahtava kun vielä muistin tuon tytön äänen ja kengän keikuttelun varpaiden varassa.

      • ,,,,,,,,,,,,,,,,,

        Olisit pyytänyt tytön puhelinnumeroakin sillä eihän sitä tiedä vaikka tyttö olisi kaivannut hierojaa seisomatyössä rasittuville jaloilleen:D


      • Itse olisin halunnut laueta niihin kenkiin.


    • Naapurissa Tuoksuvaa

      Naapurin rouvan pikkareita tuli nuuhkittua tänään kahvilla käydessäni päivällä. Vapaapäivää huonomminkin voisi viettää?

    • Pleikkaria

      Eronneen naapurirouvan ekaluokkalaista poikaa olin pitämässä silmällä päivällä rouvan käydessä kampaajalla.

      Pyykkikorin tutkin pohjia myöden myöden ja muutamat herkut löysin ja niitä nuuhkien laukesin lavuaariin.

      Lavuaarin siistittyäni jatkoimme pleikkarin pelailiu joka ri kylläkään tahtonut onnistua ajatyusten ollessa jossain muuaalla.

    • Anonyymi

      Juhannuksena nuuhkin anopin ja vmon tädin pöksyt maistelisin haarakiilaa,,,

    • Anonyymi

      Vaimoni haisteli käytettyjä kalsareitani kun naitiin, hiukkasen kiihottavaa.

      • Anonyymi

        Monesti runkkailin tuttavani vaimon pikkareihin ja uimapukuunkin joita pyykkikorista löytyi,samoin tyttären pikkareihin ja bikineihin.
        Monet tutu paikat kolunnu ja pyykkikorit kanssa,pikkareita vieny sieltä täältä eikä kukaan ole perään kyselly,ei kukaan uskalla sellasta kysellä joltain tuttavalta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Monesti runkkailin tuttavani vaimon pikkareihin ja uimapukuunkin joita pyykkikorista löytyi,samoin tyttären pikkareihin ja bikineihin.
        Monet tutu paikat kolunnu ja pyykkikorit kanssa,pikkareita vieny sieltä täältä eikä kukaan ole perään kyselly,ei kukaan uskalla sellasta kysellä joltain tuttavalta.

        Nuorten pissiksien pikkareissa ja biksuissa ihanat teinipillujen tuoksut. Isot tissit ja posliinipillut.
        Onneksi on vakkari toimittajat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monesti runkkailin tuttavani vaimon pikkareihin ja uimapukuunkin joita pyykkikorista löytyi,samoin tyttären pikkareihin ja bikineihin.
        Monet tutu paikat kolunnu ja pyykkikorit kanssa,pikkareita vieny sieltä täältä eikä kukaan ole perään kyselly,ei kukaan uskalla sellasta kysellä joltain tuttavalta.

        Kyllä itsekin runkkaan naisten pikkareihin tai myös rintaliiveihin pestessä pyykkiä pulsaatorikoneella.Pyykin pyörimistä katselessa hieron kosteilla pikkareilla kaluani ja lasken mällit pikkareihin.


    • Viime kesänä olimme vaimoni kanssa grilli bileissä hänen veljen perheen tykönä. Siinä drinkkiä nauttineen kävin vessassa ja katsoin pyykkikoriin siellä oli emännän ja heidän tyttären stringit korissa päällimmäisenä, olihan niitä pakko haistella ja runkata samalla. Melkein samantien laukesin ja osa spermasta lensi pikkareihin, jonkun ajan päästä emäntä kysyi minulta miltä heidän pikkarit oli tuoksunut ja hetken päästä olisi todella kosteat pikkarit korissa päällämäisenä…

      • Anonyymi

        Anopin pöksyjä oon haistellut kymmeniä kertoja, äkkiä lähtee spermat 🥰🥰


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      H­­­e­i! Ku­­tsum­­­me sinut kä­­­ym­­ään u­ude­ss­­a cha­tissa! Mei­tä on yl­­i mil­­­joona! 👉 http://seisinka.net/H/B1d3I1

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 41 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe