Toiveissa vauva 2014

Jokohan?84

No niin naiset, jatketaanhan kuumeilua uudessa ketjussa :) Näinhän siinä sitten kävi, vauva ollut toiveissa 2012, 2013 mutta jospa se odotus palkittaisiin sitten vuonna 2014!

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat jakamaan iloja ja niitä surujakin yhdessä tänne :)

192

2275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peukut pystyssä!

      Omani on saapumassa maailmaan lähipäivinä, mutta olen jäänyt tätä seuraamaan silti... Välillä melkein itkettänyt (hormoneja saa varmaan syyttää) kun uusia kirjoittajia tulee ja menee kun saavat nopeasti plussan ja siiryvät odottajien puolelle... Ja sitten muutamalla alkuperäisellä ei vaan tärppää =(
      Toivon toivon toivon että v2014 toiveenne toteutuu ja saatte nyytin syyliinne!

    • Jokohan?84

      Kiitos Peukut pystyssä

    • lkav

      Vauvakuumetta on ollut jo monta vuotta, karkeasti 4,5v. Joka kuukausi suuri pettymys ja viha kun TAAS vuotaa. Kävin vuoden os´dottelun jälkeen verikokeissa ja kaikki minulla ok, mieheni kävi dialyyseissä ja sainkin kuulla ettei ollut edes mahdollista saada lasta alulle. No nyt on tuo dialyysi saatu elämästä pois ja toivoisi, että tärppäisi, mutta olen jo niin tottunut tuohon kuukaudessa kerran pamahtavaa v-ylläriin, että uskaltaako edes toivoa. Ikää alkaa olemaan jo siinä määrin että saisi jo tulla. Tosin ystäväpiirissä on myös ihminen joka on jo käynyt hedelmöityshoitoja läpi monesti, ja olen ollut hengessä mukana tässä prosessissa ja aina sitä miettii että joutuuko myös itse siihen tilanteeseen, kun se henkisesti ja fyysisestikin on niin kova paikka.
      Nyt niitä joka kuukautisia ihanuuksia odotellessa...

    • Vauvelintuoksua

      Kannattaa vaan ajatella positiivisesti... Ikinä ei saa luovuttaa! Kyllä se pieni sieltä meille kaikille siunaantuu, ja jos ei niin ainahan on muitavaihtoehtoja.. Itsellä jo nyt alkaa tuntumaan niin vaikealta ja kuin ois ikuisuuden yrittäny vaikka vähän yli vuosi vasta takana. Miten jotkut jaksaa tätä monta monta vuotta? Arvostan kyllä kovasti ja yritän vaan tsempata itteeni koko ajan :) paras palkinto sitten joskus kun saa tuhisevan nyytin syliin

    • vauvelintuoksua

      Tein äsken raskaustestin.. Ihan puhdas nega oli:( TAAS! Tosin ovishan oli vasta viikko sitten ja menkatkin alkais vasta ensiviikolla :D Olin taas niin hätäinen kun tätä lämpöä on ollu jo melkein viikon.. Toivotaan ettei ne menkat sieltä ala sitten ja pääsen testailemaan uudestaan..

    • Jokohan?84

      Ikav, tervetuloa mukaan joukkoon! Kauan olette jo haikaraa teille vierailulle odottanut..toivottavasti nyt kun miehesi dialyysi on ohitse, saisitte tekin vihdoin tärpin! Tottahan tuo on, että ei me naiset yhtä kauan hedelmällisinä pysytä kuin miehet, ikä alkaa tulla vastaan väistämättä jossain kohtaa. Nyt älä menetä vielä toivoa kun niin kauan olette yrittäneet :)

      Vauvelintuoksua, meillä taitaa olla miltei sama kiertokin :D Ei kannata liiaksi siihen negaan vielä uskoa jos nyt olet jo testannut! Nyt koitat vaan malttaa ensi viikkoon ja testailla sitten uudestaan jos menkkoja ei näy.

      Täällä nyt menossa kp22 ja nyt tuntuu, että menkat yllättää jo monta päivää etuajassa! Ihan koko päivän saanu ravata vessassa tarkastamassa joko ne alkoi! Pitäisi alkaa aikaisintaan vasta tiistaina. Toisaalta mitä äkkiämpää ne nyt alkaa, sitä nopeampaa pääsee uudelle kierrokselle ;)

    • Lapsi haaveissa.

      Minäkään en täälä ole käynyt hetkeen,mutta yrityskerta 10 menossa ja pikkuhiljaa on alkanut usko loppua tähän vauvan alulle saaminen,kun ei tärppää. Tilasin digiovistestejä tänään,että katsoo nyt onko niistä apua,jos satun oviksen tällä kuulla bongaamaan ja se että mies olisi kotona,eikä toivon mukaan joudu lähtemään tampereelle juuri ensi viikolla,kun ovis olisi lähettyvillä. :/ ei jaksaisi aina kuulla,kun muut ovat raskaana ja itsellä ei sitä plussaa tule,vaikkei kyllä vielä ihan vuotta olla yritetty.

      Mun nimimerkki on ollut tuo lora91

    • Jokohan?84

      Lapsi haaveissa, mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa! Tai mukava ja mukava kun ottaa huomioon mikä palsta kyseessä..mutta tervetuloa takaisin :) Ovistesteistä saattaa olla apua jos ei ole ihan varma milloin se oma ovulaatio on, kannattaa kokeilla ainakin! Eikä sitä omaa yritysaikaa kannata verrata muihin, ei kaikkien kuuluisikaan sitä lasta joutua odottamaan vuositolkulla! Olen joskus kuullut jossain sanottavan, että tuo vuosi on aika "keskiverto" aika raskautumiselle, eli elä ihan vielä luovuta ;)

      Täällä odotellaan edelleen menkkoja alkavaksi hetkellä minä hyvänsä, menossa kp 24/26-28 ja vahvat menkkatuntemukset ollu jo tuosta perjantaista asti.

    • vauvelintuoksua

      Juu en mä vielä lannistunu:) Ootellaan nyt ainakin se viikko vielä ennenku uudestaan testaillaan. Pelottavaa kylläkin että mulla on ihmeellisiä oireita vaikka niitä ei kyllä varmaankaan edes vielä olisi tullut jos olisin raskaana. Lämpöä on edelleen, parina päivänä pyörryttänyt välillä ja eilen oli maha aivan sekaisin! Lisäksi on tosi turvonnu olo.. Toivottavasti johtuu siitä mistä toivon, muutenhan tässä alkaa pelottaan että mikä on :O

    • vauvahaaveet jäissä

      Minäkin niin toivoin vauvaa vuodenvaihteessa ja tulinkin raskaaksi lähes heti. Mutta raskaus oli aivan kauhea. Palelin kuin horkassa joka ilta monen täkin alla, olin äärettömän väsynyt ja ahdistunut ja parisuhde alkoi rakoilla. Jotain oli vialla ja raskaus päättyi keskenmenoon. Luulin että huolet olisivat ohi ja uskoin jopa olevani uudelleen raskaana oireiden perusteella mutta eipä niin. Aloin vuotaa taas kuin seula. Sairaalassakin olin ja rypäleraskautta epäiltiin. Nyt onneksi epäily peruuntui ja minut hoidetaan epätäydellisenä keskenmenona. Odottelen nyt sairaalaanpääsyä. Mutta tuo huoli rypäleraskaudesta/syövästä, joka alkaa ihanasta ajatuksesta omasta vauvasta, heilautti kyllä vauvakuumettani siten, että nyt olen vain kiitollinen, että olen vielä ilmeisesti terve. Varmaan aion pitää hieman pitemmän paussin noissa vauvahaaveissa :(.

    • Jokohan?84

      Kurja kuulla keskenmenostasi Vauvahaaveet jäissä :( Hienoa kuulla, että olet kunnossa ja toivottavasti se mielikin siitä paranee, aikansa se kyllä ottaa varmasti. Minulla on myös epäilty rypäleraskautta vuosi sitten, gyne totesi ultrassa rypäleraskauden ja lähetti eteenpäin sairaalalle tutkimuksiin. Sairaalassa toinen lääkäri sitten epäili tuulimunaa ja kaavintaan siitä sitten jouduttiin. Raskausmateriaali lähti eteenpäin tutkintaan ja sieltä sitten viikkojen päästä selvisi, etä kyseessä oli todella tuulimuna eikä rypäleraskaus. Tämän jälkeen raskauduin uudestaan muutaman kuukauden päästä ja silloin kyseessä valitettavasti sitten kohdunulkopuolinen. Huoltasi en voi toki enkä yritäkkään vähentää koska jokaisen pitää asiat käsitellä omalla tavallaan ja omalla ajallaan. Minulle mitään pelkoa/epäilyä tästä rypäle-epäilystä ei jäänyt, olin vain onnellinen että sitä se ei ollut. Yrittämiseen olisi silloin tullut 6-12kk ehdoton kielto ja pelkäämäsi kohdunsyöpä mahdollinen.

      Aina kannattaa tehdä kuten itsestä hyvältä tuntuu, tauko vauvahaaveista on tarpeeseen jos sinusta siltä tuntuu

      • vauvahaaveet jäissä

        Minä olen vähän kuin selkä seinää vastan. Olen jo yli 40-vuotias. Miehelläni ei ole omia lapsia. Koen tarvitsevani aikaa mutta ikäni puolesta aikaa ei ole. Ja uskallanko enää edes yrittää. Lapseni isä ehdotti, että lopettaisin yrittämisen, koska minulla on terveitä ihania lapsia. Mutta kun miehelläni ei ole lapsia :(. Haluaisin vielä yrittää, mutta todella alkoi pelottamaan tuo rypäleraskauden/istukkasyövän lisääntyvä mahdollisuus tässä iässä.


    • Jokohan?84

      Vauvahaaveet jäissä, kuulostaapa kyllä kimurantilta tuo sinun tilanteesi :/ Sanoit, että sinä itse koet tarvitsevasi aikaa, mitä mieltä miehesi on? Haluaako hän siis kovasti nyt lasta ja sinä haluaisit vähän lisäaikaa toipumiseen ja miettimiseen?

      Tunnen monia jotka äidiksi ovat tulleet 40 , mutta tottahan tuo on, että ikä tuo mukanaan myös erilaisia riskejä. Nyt kuulostaa siltä, että olet oikeasti edes pienen aikalisän tarpeessa, hetki aikaa selvittää omat ajatukset ja miettiä uskallatko yrittää enää.

    • Toiveena

      Liityn mukaan haaveilijoihin. Puoli vuotta yritystä takana. Nyt kp 25/30. Tein tänään taas negatiivisien testin. Tosin onhan tuo liian aikaista silti sanoa varmaksi. Toivottavasti pian onnistuisi! Ja sitä samaa toivon teille kaikille!

    • Haaveista totta

      Hei te vauvahaaveilijat.Kerron teille oman tilanteeni.Viime kesästä aktiivisesti yritetty vauvaa.Joulukuussa tein positiivisen testin,mutta enpä saanut iloita siitä kuin pari päivää kun jouluaattona tuli vuoto.Tammikuun lopussa tein positiivisen ovistestin ja se hyödynnettiin.Silloin tulinkin raskaaksi ja voi sitä onnea.Rv 7 5 eka ultra ja sydän sykki.Rv 11 4 ultra oli shokki.Pieni elämä oli päättynyt jo ekan ultran jälkeen.Eli keskeytynyt keskenmeno.Samana yönä tuli kaikki pois :( Kohtu ultrattiin tyhjäksi pari päivää sen jälkeen.Vuoto oli kokoajan niukkaa.Huomenna tulee 2 viikkoa tapahtumasta.Tein negan raskaustestin viime viikonlopulla ja samalla tein sitten myös liuskaovistestin joka näyttikin vahvaa plussaa.Outoa.En itse tunne ovista tai minulla ei ole muitakaan ovisoireita.Pakko aina tikuttaa.Nyt kuitenkin oli nippauksia oikealla puolella,kun tein ovistestin.Oliko minulla ovis jo näin pian keskenmenosta?Halu on kuitenkin suuri saada vielä se iltatähti kun ikääkin on itselläkin jo 40 .Vaikka pelot ja surukin on suuria niin pakko kuitenkin sysätä ne syrjään muuten en uskaltaisi enään yrittää.

    • Lapsi haaveissa

      Täälä on kp14 menossa ja peittojen alla on viimme päivinä paljon vietetty,että saapa nyt jännittää miten tällä kuulla käy :) se lapsi,kun kovasti olisi toivottu! Ovistestit varmaan tässä lähipäivinä postilaatikkoon tulevat,että voisi kokeilla testata onko ovis jo mennyt vai onko ollenkaan.

      Plussia kaikille! :)

    • Jokohan?84

      Kiva kun ollaan saatu taas lisää kuumeilijoita mukaan! Jaa-a tuohon oviksen tulemiseen noin pian keskenmenon jälkeen en osaa kyllä sanoa, miksipä ei se voisi tulla aika piankin? Kyllähän moni raskautuu keskenmenon jälkeen nopeasti eikä seuraavia kuukautisia ehdi edes tulla!

      Täällä siis menkat alkaa tänään tai viimeistään huomenna (tein siis aamulla raskaustestin vielä varalta) menkkatuntemukset on siis ollut jo monta päivää joten tämä oli hyvin odotettavissa. Ei siis mitään maata kaatavaa ketutusta ja pettymystä ilmassa koska toiveet ei ehtiny tässä kuussa nousta ollenkaan. Seuraava kierto sitten ensimmäinen kun otetaan ovistikut mukaan yrittämiseen, saas nähdä onko niistä mitään taikaa.

    • Jokohan?84

      No eipä tarvinu kyllä kauaa odotella, sieltähän se kuukausittainen riemu seurakseni saapui, menkat! Tsädää ja kp 26 vaihtui juuri kp 1. Nyt kun kalenteria katsoin, niin muutaman kuukauden ajan kierto ollu jämptisti tuon 25 päivää. Jännityksellä odotellaan nyt mihin kohtaan kiertoa se ovis osuu kun pääsee tikuttamaan, olettamuksena aina mulla ollut, että se ois kp 11 tai 12.

    • Vavvahaaveita

      Tulenpas minäkin tänne :) Ole olen ihanan pienen lapsosen äiti ja haaveissa olisi saada toinen pienokainen! Mies ei vain valitettavasti ole niin kauhean innoissaan asiasta (hänellä kun on jo 2 lasta aikaisemmasta suhteesta) mutta toivotaan että saisin miehen pään käännettyä ja pääsisin vielä tällevuotta niitä sydän ääniä kuuntelemaan!

    • Toiveena

      Mä oon haavaillu toisesta lapsesta melkein 5 vuotta, mutta mieheltä oon saanut vaan ehdottoman ein. (hänellä myös lapsi ennestään) Puoli vuotta sitten hänen mielensä vihdoin muuttui!! Mutta nyt sitten ei vaan meinaa tärpätä. :( Mutta onhan toivo kuitenkin aina parempi kuin epätoivo!!

    • Vauvelintuoksua

      Tervetuloa vaan uusille joukkoon:) kuva kun porukka kasvaa ja saadaan yhdessä toivoa niitä plussia!:D täällä edelleen kärvistellään... Aamulla oli ihan normaali lämpö mutta nyt taas päivän mittaan kohonnut yli 37 :o huomasin myös kaupassa bikineitä sovittaessa että alavatsa oli jotenki turvonnut, ja niin huomas mieskin:D en siltikään uskalla vielä testata. Oon varma että tämä on taas jotain mielen tepposia!:p nyyssölä ois siitä oletetustaoviksesta kulunut 12 päivää

    • Vauvelintuoksua

      Jaahas puhelin kirjoitellut ihan omiaan :D kuva=kiva ja nyyssölä?= nyt... Hahahh :--)

    • haaveilemme

      Tulenpa minäkin tänne haaveilemaan. Itse olen potenut kuumetta 2 vuotta, mutta mies vasta muutama kuukausi sitten alkoi lämmetä ajatukselle ja vajaa viikko sitten ovulaation aikaan puuhailimme ilman ehkäisyä ja hätähousuna tein äsken testin, jossa ihan tosi hailakkana näkyisi haamuviiva. Jää nähtäväksi onko se oikea viiva vai heijastaako se testiviiva sieltä läpi :D

    • Pikkukakkonen <3

      Hei vaan kaikille! Uskaltaudun mukaan kuumeilemaan.. :) Tilanteeni on tällä hetkellä tämä: Meillä on 10kk ikäinen tyttö ja hänelle olemme alkaneet pohtia sisarusta. Luulin, ettei vauvakuume iskisi näin pian, sillä yhteinen alku tyttäremme kanssa oli jokseenkin haastava ja vannoin tuolloin monta kertaa, et lisää lapsia ei tule! Tytöllä oli koliikki, oli kova pulauttelemaan ja ollut tässä matkanvarrella hyvinkin vaativa jne. Esikoista yritimme vuoden, ehkäpä siksi ajatus toisen yrittämisestä on jo nyt mielessä :) Kun ei yhtään tiedä miten kauan nyttenkin saa odotella ennen kuin tärppää. Esikoisen yrittämisen aikaan kiertoni oli epäsäännöllinen ja minulla todettiin monirakkulaiset munasarjat. Terolutia piti syödä useampi kuukausi ennen kuin tulin raskaaksi. Ovulaatio tapahtui tuon vuoden aikana ehkä 2 kertaa :) Nyt tilanne on se, että rakkuloita ei ole ja kiertokin on alkanut pyöriä 30päivän tienoilla. Jokatapauksessa, mieskin on alkanut puhua toisesta lapsesta ja itsekin olen pohtinut, että voisihan nämä kaksi tehdä "kerta kidutuksella". Kun esikoinen kasvaa ja kohta rupee meillä olemaan enemmän omaa aikaa, niin voi olla että sisaruksen miettiminen jää tosiaan mietintämyssyyn :)

      Seurasin sivusta tuota edellistä ketjuanne. Moni käväisi ja siirtyi odotus-palstalle ja osa kirjoittaa vielä täälläkin. Vaikka vuosi on sinänsä lyhyt aika yrittää vauvaa, koin sen henkisesti erittäin raskaana aikana, olin ehkä jopa masentunut. Ymmärrän tunteenne!

    • Lapsi haaveissa

      Tänään tein digitaalisen ovistestin ja hymynaama tuli,että illalla varmaan tulee oleiltua makuuhuoneessa. :p

    • Haaveista totta

      Tänään tein sitten digiovistestin,ihan huvikseen.Joskus aikaisemmin kun olen tehnyt niin ne on olleet negatiivisia.No juuri viimeksi olevassa tärppikierrossa digitesti teki juuri silloin tenät,mutta tikussa oli vahvat viivat.Tänään siis tein ja hymynaamahan siihen tupsahti.Se siis hyötykäyttöön otettiin heti,kun mies on viikonlopun pois.Vaikka onhan jotkut lääkärit sanoneet,että yksi kierros pitäisi odottaa,mutta se taitaa olla myös tapauskohtaista.Yrittänyttä ei laiteta,vai miten se oli...Vaikka keskenmenosta on reilu kaksi viikkoa aikaa,niin olen kuitenkin palautunut hyvin fyysisesti.Katsotaan miten käy.Sanooko kolmas kerta toden?Pidetään peukkuja.Pelot kuitenkin siirrän syrjään,muuten ne voisi haitata uutta yritystä.Ja muilekin vauvasta haaveileville pidän peukkuja,että pieni ihme saisi alkunsa.

    • ***

      Hei, antakaas kantanne nyt asiaan. Raskaus on kovasti toiveissa ja neljän päivän päästä pitäisi alkaa menkat tai näyttää testi hyviä uutisia meille. ("tunne" on että raskaus mahdollinen, mutta testi ei vielä näytä)
      Ongelma on nyt se että olen ollut järkyttävässä yskässä jo viikon ja pahenee vaan. Arvaisitteko itse ottaa yskälääkettä tässä vaiheessa? Viikkoja siis noin. 3 3 Voiko siitä olla vielä haittaa? En haluaisi ottaa mitään riskejä.. niin toivottua tämä on

    • Jokohan?84

      Pikkukakkonen, me on taidettu kuumeilla aiemminkin yhdessä? Ai kauheeta ja mä se vaan vielä täällä hengailen..Nooh ei juututa siihen ajatukseen, alkaa vaan vetämään mielen matalaksi!

      Taas on menossa se aika kuusta, että menkat alkaa olla loppu ja kohta aletaan taas yrittämään :) Nyt koitan saada bongattua sen oviksen! Tuleva vappu tuo mieleen oikein huonoja muistoja..viime vappu meni kotona itkiessä ja mielettömän kipeänä pitkittyneen kaavinnan vuoksi. Ei voi käsittää miten nopeasti vuosi on mennyt, oikein piti pysähtyä ajattelemaan asiaa. Kai sitä elää niin vain kuukausi kerrallaan :)

      • Pikkukakkonen <3

        Saattaapa ollakin et ollaan aikaisemminkin kuumeiltu yhdessä,eri ketjussa tosin ja ehkä eri nimimerkeillä...? Sulla siis esikoinen toiveissa edelleen? Meillä ei vielä varsinaista yritystä olla aloitettu.Ehkäisynä ollut kumi ja keskeytetty. Jotenki pelottaa et pikkukakkosellakin on koliikki...taapero ja koliikkivauva :D Haluain kyllä tuhisevan vauvan syliini


    • Jokohan?84

      Vauvelintuoksua, kuis kävi?? Joko sait plussattua :)

      Esikoista täällä haaveillaan juu, toivottavasti "hiljaa hyvää tulee" pitäis paikkansa nyt jo tässä piakoin..on muuten niin hartaudella odotettu ja toivottu lapsi jos sellainen nyt joskus meille suodaan!

      Taapero ja koliikki ei taatusti olisi helpoin mahdollinen vaihtoehto :D Mutta taatusti varmaankin sen arvoista

    • Vauvelintuoksua

      Eitullut plussaa:( maanantaina jännitys vaihtu kp1.... Alkoivat aikalailla ajallaan oviksesta laskettuna(16päivää) mutta kierron pituudeksi tuli 55 joka on kyllä aika pitkä. Ihan hirveet kivut oli mutta vuoto kesti vaan yhden päivän :O eilen jo tuli ennätän tuhruvuotoa.. Ehkäpä siinä on syy miksei olla raskaana jos kohdun kalvo on sitten liian ohut tai jotaki.. :/ mutta eipäs se auta kun yrittää ja yrittää vaan!

    • Jokohan?84

      No höh :( Kieltämättä kyllä on aika pitkä kierto ollu sulla nyt! Onko sulla yleensä ollu noin pitkiä kierrot vai oliko tämä jotenki poikkeus? Periksi ei anneta!!

      Menossa kp 10 ja oviksen tikuttelu aloitettu! Aika ajoissa juu mutta eipähän mene ohi ainakaan :D En kyllä oikeesti tiiä uskonko noihin tikkuihin ollenkaan..mutta ompahan nyt sitten kokeiltu ainakin. Ohjeissa luki, että kun tikkuun tulee yhtä tumma tai tummempi viiva kuin kontrolliviiva, on raskautta haluttaessa harrastettava seksiä 24-48 tunnin sisällä/aikana, tuntuu ihan hullulta miten kahta päivää aiemmin voi muka virtsasta tämän saada selville?! Olen siis hyvin skeptisenä liikenteessä nyt :D

    • Vauvelintuoksua

      Jokohan?84 normaalisti mulla on ollut kierto noin 45 päivää joten kyllähän tuo taas venähti :D tosin ei tuo 45 vielä lähelläkään normaalia ole.. Mutta en tiiä onko sillä nyt merkitystä koska kuitenki ovuloin? Toivottavasti ovulaatio tulee myös tässä kierrossa:/ ilmeisesti tohon niukkuuteenkaan ei oo mitään kotikonsteja vaan pitäisi jollain lääkkeillä saada sitä kalvoa paksummaksi? Näin oon ymmärtänyt, onko kellään kokemusta tämmösestä että kuukautiset kestää vaan 1-2 päivää?

    • Pikkukakkonen <3

      Harmi,ettei kummallekaan sitä plussaa suotu vieläkään! :( Täällä ovis tuli ja meni, seksiä harrastettiin keskeytetysti. Että jos jotain vahingossa uiskenteli pidemmälle niin ei haittaa :) Jotenkin tuntuu vaikealta tehdä se päätös,että aletaan yrittämään toista. Vahinko olis jotenkin "kivuttomampi" vaihtoehto.

      Teillä on ilmeisesti jonkin sortin ongelmaa oviksen tunnistamisessa? Itselläni ei ollut ennen synnytystä mitään varmoja ovisoireita,ehkä sitä limaista vuotoa. Nyttemmin on alaselkä tulessa ja ja alamaha yhtä kipee kuin kunnon ummetuksessa! Ja kauhee seksinnälkä :D Ja se limainen vuoto on todella runsasta. Ja viimeksi jopa tunsin vihlaisun, kun munasolu irtosi. Ja näistä oireista menee 2 viikkoa kun menkat alkaa et taatusti ovat ovisoireita. Mulla oli ovulaatiotestit viimeksi käytössä, digitaalinen testi ehdottomasti selkein!

      Mulla on joskus ollut 2 päivän menkat.. oudot mut kaiketi normaalit??

    • Lapsi haaveissa

      Mullakin varma olo,ettei tälläkään kuulla tärpännyt. Odottelen nyt niitä kuukautisia alkavaksi.

    • suvi8

      Huomenia kaikille palstalaisille. Olen käynyt täällä lukemassa, mutta en ole koskaan kirjotellut. Halusin kuitenkin tulla jakamaan tarinani kanssanne ja luomaan uskoa tulevaisuuteen.

      Me olemme yrittäneet saada lasta 3/11 asti. Yhtään plussaa emme ole saaneet. Viime syksynä pääsimme lapsettomuustutkimuksiin ja nyt 4/13 menimme ensimmäistä kertaa luomukierrosta inseminaatioon. Tähän mennessä meistä kummastakaan ei ollut löytynyt vikaa. Kun sperma oli pesty ja siirto piti tehdä lääkäri totesi sperman olevan luokattoman huonoa sekä määrällisesti, että laadullisesti. Siirto tehtiin silti koska olimme pitkän matkan toimenpidettä varten ajaneet mutta hän totesi, ettei mitään odotuksia ole ja suositteli olemaan omaan lääkäriin yhteydessä järeämpien hoitokeinojen aloittamiseksi. Että inseminaatiolla ei saada tuloksia. No siinä sitten itkua tuhrustaen kotiin, ja nyt kaksi viikkoa olen elänyt ajatuksella, että soitan lekuriin kun menkat alkaa ja pyydän laittamaan meidät IVF jonoon. Reseptitkin sain seuraavaa kiertoa varten ja ohjeet soittaa kun menkat alkaa.

      Mutta tänä aamuna kun siirrosta on 17 päivää sain tikkuun kaksi viivaa :) Oireena ainoastaan 5 päivää kestänyt "kuumottava" tunne vatsasssa, menkkakipuja selvästi lievempää ja pysyy tasaisena läpi päivän. Lisäksi rinnat ovat kipeät.

      Tunne on epäuskoinen ja pelokas, mutta onnellinen että mekin joskus saimme ne kaksi viivaa testiin. Nyt yritetään olla rauhassa ja vasta su testata digillä. Tämän päivän viiva oli haalea, mutta selkeä ja saman paksuinen kuin kontrolliviiva. Tulen kertomaan mitä vkonlopun aikana tapahtuu.

      Tämä kertomus siksi, että vaikka kaikki näyttää ajoittain mustalta ja yritystä on yli kaksi vuotta ja spermakin on huonoa...voi onni kääntyä. Tsemppiä ja luottoa huomiseen kaikille :)

    • Vauvelintuoksua

      Suvi8 ihana että jaoit tarinasi tänne:) ja onnea plussasta! Toivotaan että kaikki menee hyvin ! Juuri näitä ihmeitä voi tapahtua joiden takia ei kannata luovuttaa:--) ehkä meilläkin kohta käy tuuri, kuka tietää..

    • Jokohan?84

      Pillereitä syödessä ei mitään oireita oviksesta ollut koskaan, en huomannut sen mahdollista olemassaoloa millään tavalla. Pillereiden lopetuksen jälkeen niitä oireita ei sitten voinut olla huomaamatta..tuntui kuin kohtu tippuisi pois paikaltaa, niin juili ja vihloi välillä! Tuntemukset hieman laantunut (onneksi) tuosta alusta, mutta kyllä ne vieläkin selkeästi tuntee ja osaa ovulaatioon yhdistää. Se tuleeko ne tuntemukset kuinka paljon ennen ovista, sen aikana vai kenties jo jälkeen on pienoinen mysteeri, minkä koitan nyt noilla tikuilla saada selville :)

      Tänään menossa kp 12 ja testiviiva ihan hitusen vaaleampi kuin kontrolliviiva, pitää ehkä illalla koittaa vielä uudestaan oisko viiva tummunut. Koska tuntemukset kropassa on nyt sellaiset, että ovulaatio joko menoillaan tai ihan just tuloillaan!

    • nessu-tassu

      moi kaikille! :)
      oon 25v pohjanmaalanen nuori nainen ja...

      me ollaan kans ukonkaa suunnitteilla vauvan tekoa

    • Nitzu

      Mahtuisikos joukkoon vielä yksi kuumeilija? Esikoinen syntyi viime marraskussa ja nyt toukokuussa aloitamme yrittämään seuraavaa. Yli vuoden verran yritettiin esikoista ja uskon, että tätä seuraavaa yritetään vähintään sen verran. Varmaan kiertokin käynnistyy vasta, kun lopetan imetyksen kokonaan, mutta ajattelin liittyä joukkoon silti nyt. :) Yrityksen olisi voinut muutoin aloittaa jo aiemmin, mutta haluan saada syksyllä opinnot päätökseen.

    • ...

      Täälä odotellaan kuukautisia alkavaksi. Tänään uskon alkavan,kun mahaa sen mukaan nippailee.:)

      • Lapsi haaveissa

        Nimimerkki tosissn oli tuo lapsi haaveissa. :)


    • Anna195

      Täällä uusi kuumeilija, Kiva ollut lukea teidän kokemuksia :) Itse lopetin ehkäisyn viime torstaina, nyt tyhjennysvuoto meneillään ja sen jälkeen vain luoja tietää mitä tapahtuu. Molemmat mieheni kanssa toivomme lasta, mutta olen kuitenkin valmistautunut jos siinä menee kauan. Kuitenkin takaraivossa on sellainen ajatus, että se voisi meidän kohdalla tapahtua nopeastikin :) Kuitenkin mielessäni ajattelen, että siitä ideasta pitää luopua, jottei tule liikaa pettymystä. Foolihappoa olen syönyt vähän aikaa, kun luin, että siitä voisi apua olla :) Jännittää!

    • nessu-tassu

      heips! tänään tulin lekurilta ja tutkittiin ultralla paikat et on kaikki kunnos,niin kuin onneksi olikin! hintavahaan tuo oli kun yksityiselle asti menin mutta hyvä palvelu ja osaavemmat lääkärit kun mitä tavallisessa sairaalassamme olisi saanut... ja sain vieläpä clomifen reseptin :) nyt pitäs tällä viikolla menkat sit alkaakkin ja 5tenä vuoto päivänä alotan tuon kuurin! toivotavasti niistä on sitten jotain apua tähän kuumeeseen ;) eka kerta puoleen vuoteen kun ootan että menkat alkais,pääsis alottaan nuo pilsut sitten :D :)

    • Nitzu

      Joo, harvemmin niitä menkkoja odottelee alkavaksi, vaikkei lasta yrittäisikään. Täälläkin odotellaan, mutta todennäköisesti turhaan. Toivottavasti nyt alkaisivat kuitenkin ennen kuin lopetan imetyksen kokonaan. :)

      Ja hyvä juttu, että kaikki on kunnossa! :)

    • Jokohan?84

      Mukaan mahtuu aina uusia kuumeilijoita, tervetuloa vaan kaikille :) Mulla nyt meni nuo oviksen bongailut sen verran persiilleen, että kylä tässä taas vajaat kaksi viikkoa nyt vaan odotellaan niitä surullisen kuuluisia menkkoja..täytyy varmaan kohta ottaa kaikki kikat käyttöön ja nostella jalat kattoon seksin jälkeen ja odotella suihkuun menoakin 5 minuuttia kauemmin :D No ei sentään, en ihan mitään hedelmällisyysmaljoja ala netistä tilaileen :p

      Nyt huomaa jotenkin olevan varpeillaan ja odottelemassa kuuluuko lähipiiristä vauvauutisia..monta ystäväpariskuntaa lapsettomana ja aavistelen heidänkin yrittävän vaavia. Niin iloinen kuin vain voi olla taatusti kaikkien puolesta olisin, mutta kyllä se ehkä hieman jonkinlaista kateutta ja pahaa mieltä itsessä alussa aikaan saisi. Hullua edes sanoa näin, mutta eikö sitä sanota, etä lasta toivovalle ne alituiset vauvauutiset muilta voi olla kova paikka.

    • Lapsi haaveissa

      Täälä 2pv kuukautiset myöhässä. Toiveet on aika matalalla vielä. Odottelen rauhassa,jos kuukautiset alkaa ja testailen,jos ovat viikon myöhässä.

    • Jokohan?84

      Ihailtavaa mielenhallintaa Lapsi haaveissa! Mä oisin varmaan hätähousuna tehny testin jo :D Pidetään peukkuja!

    • Lapsi haaveissa

      Jokohan84, En halua pettyä, kun turhaa testailee, jos kuukautiset,sitten alkavatkin. :) mun kuukautiset eivä ole yli puoleen vuoteen ollut myöhässä ja on ollut yli puolivuotta tarkalleen kierto tuo kp28 ja nyt menossa kp 30. Ehkä ovat sen takia myöhässä,kun ovulaatio oli kp 17 vasta ja huomenna tulee 14pv oviksesta. Katsoo nyt miten käy! :)

    • nessu-tassu

      mullakin on nyt tänään 3matta päivää myöhässä,mutta uskon että ne tulee täs parin päivän sisällä kuitenkin,.. mut tietysti sitä toivois ja tahtois et ei tulis ollenkaan , mut aika näyttää,ei viitti liikaa uskoa kun se pettymys on niin kova sitten.. :(

      • Lapsi haaveissa

        Sama täälä,etten uskalla testata,kn on 3pv myöhässä. Mieluusti odotan,jos ovat viikon myöhässä,että voisi varmistaa ollaanko raskaana vai ei. Oireita ei oikeastaan ole,että pelkään ettei olla siltikään.


    • Lapsi haaveissa

      Kuukautiset alkoi,että yk 11 alkoi. :(

    • nessu-tassu

      joo kaiketi se on munkin vaan parempi oottaa ainakin viikko ja sit tekee testin jos ei ala kuulua.tuli mieleeni noista oireista kun olin vuoden lopussa raskaana niiin mitään oireita ei tullut,eise ollut kuin 5-6 rkv:lla mutta yleens tuossa ajassa on jo jotain tuntemuksia ym :O en ollut uskoa neuvola t'äiä kun varmasti et plussaa on! ainut "oireeni" oli menkat myöhässä.takanan on myös toinenkin raskaus jonka päätin aikoinaan aborttiin :\ siinä raskadessa tunsin kauheita pahoinvointia aamusta iltaan jo 4-5 rvkLLa mutta eikö se vissiin oo niin että joka raskaus voi olla ihan erilainen? mut voi kyllä mun tekis mieli jo hakee testi ja kattoa tulos,noh jos mä sen 3 päivää viel oottelen ja katon mitä tapahtuu :) *hiljaa itsekseen toivon...

    • Nitzu

      Lapsi haaveissa: Voih :/ Toivotaan, että nyt seuraavassa kierrossa tärpää!!

      nessu-tassu: Juu, voihan raskausoireet olla täysin erilaiset, esim. toisessa raskaudessa kärsii voimakkaasta pahoinoinnista ja toisessa ei ole pahoinvointia lainkaan. :) Se on kyllä ihme, että miksi ei malta odottaa sen testin kanssa. Kun jos on raskaana, niin sitä on raskaana, ei se siitä mihinkään muutu, vaikka hetken odottaisi sen testin kanssa :D Esikoisesta luovuin aika pian testeistä, kun kerta toisensa jälkeen menkat alkoi. Kävin jo lääkärissä lapsettomuustutkimuslähetettä varten ja silloin menkkojen piti ihan päivän parin sisään alkaa (kierrot oli yleensä vuorotellen 20 ja 40 päivää). Lääkärikin sanoi tutkimuksen jälkeen, että näyttäis menkat alkavan pian. Sen kierron piti olla pitkä, mutta silti mä halusin varmuuden vuoksi kokeilla seuraavana päivänä....ja plussahan sieltä tuli. Testejä tehtiin useampi, se tuntui niin mahdottomalta (viikkoja oli siinä vaiheessa ainakin 5), koska kierron piti olla pitkä (jolloin plussa ei välttämättä olisi näkynyt) ja lääkärikin oli sitä mieltä, että menkat alkaa. Olin jo varma, etten edes ovuloi, kun en ikinä saanut ovistestiin plussaa, mutta mulla sitten vaan heitteli se päivä niin paljon ja siinä kierrossa se oli ollut vissiin juuri ennen edellisiä menkkoja, enkä mä ihan niin pitkiä välejä testaillut, vaikka pitkiä lopulta testasinkin.

    • Zembbiä<3

      Käy sääliksi teitä jotka haluaisivat lapsen mutta sitä ei vaan kuulu vaikka kuinka yritätte... :(

      TSEMPPIÄ KAIKILLE!!!

    • Jokohan?84

      Mites täällä kuumeilijoilla menee? Nessu-tassu, alkoiko menkat jo vai joko uskaltaudut testaileen pikkuhiljaa?

      Täällä ei mitään uutta ja ihmeellistä, menkkoja odotellaan alkavaksi perjantaina. Nyt tuntuu, että alkais vaan nopeasti niin pääsis nopsaan yrittämään uudelle kierrokselle :) D-vitamiinit otetu takaisin käyttöön ja foolihappoa pitäisi kans käydä hakemassa uusi purkki, lääkäri suositteli tätä foolihappoa KU-raskauden jälkeen. En tiedä kyllä kauanko sitä kuuluisi syödä mutta otan mieluumin varalta vähän kauemmin aikaa kuin liian vähän. Solusalpaajapistos mikä piti laittaa silloin kohdunulkopuolista hoidettaessa vaikuttaa kuulema epäsuotuisasti kehoon, niin sen takia oli tuo foolihapposuositus :)

    • Lapsi haaveissa.

      Täälä odotellaan ovista. :) kp 6 menossa nyt.

    • nessu-tassu

      juuh menkat alkoi 10.5,mutta tosi niukat ei joutunut edes sidettä vaihtaan, n pari tee lusikallista ja kesti vain pari päivää! :O luulen että viime viikkoisella isolla stressillä oli merkitystä tähän.noh minulla on kyllä temppuillut ennenki nuo menkat pari kk sitten tuli 2teen kertaankin oikein ! sitten taas välillä on niin ajan tasalla kuin vaan voi olla. miten nuo ovis testit toimii? en ole ikinä käyttänyt,ja miettinyt tässä hakea ekan oman ovis tikun :) mitähän sellaiset suurinpiirtein mahtaa maksaa? ...

      • Pikkukakkonen <3

        Täällä menossa kp 4, edellisen kierron pituudeksi tuli 33 päivää ja ovis oli juuri silloin,kun uumoilinkin sen olevan :) Ei varmaan vielä tällä kierrolla aleta tosi toimiin...aloittelin just laihista ja juon laihdutuspirtelöitä,joita ei raskauden aikana sais käyttää.Ois kiva saada entisiä raskauskiloja vähän pois ennen ku tulee uusia tilalle :D

        Mutta tsemppiä kaikille tositoimijoille! Nautitaan kesästä niin eiköhän niitä plussia ala tikkuihin ilmestymään


    • Jokohan?84

      Katohan vaan pikkukakkonen nyt ku ei ihan hirmu yrittäminen päällä, niin sit se nappaa ihan yllättäin :D

      Nessu-tassu, mä tilasin noita ovistikkuja mammaksi.fi sivustolta, toimitus tuli nopeasti ja aika edukkaita oli! Niitä testejä saa joko liuskoina (halvempia, pissataan purkkiin ja tikku kastetaan sinne) tai puikkoina (kalliimpi, toimii kuten raskaustesti, eli pissataan suoraan siihen "tikkuun"). Oisinkohan mä tilannut 12kpl noita liuskamallisia ovistestejä ja optimistina 6kpl liuskamallisia raskaustestejä ja ne maksoi postikuluineen yhteensä alle 20. Ois vaan kannattanu suosiolla tilata niitä ovistestejä enemmän kerralla..oiskohan nyt jäljellä 4-5 tikkua ens kiertoon. Pitää laittaa uusi tilaus menemään tässä piakoin siis :)

    • Vauvelintuoksua

      Täällä ovista odotellaan :) harmi kun tikkuja enää 3 jäljellä. Pitäis tosiaan tilata lisää niitä niin sais oviksen tietää varmasti, jos se nyt tässä kierrossa tulee:/ normaalikierrolla ovis olis ollu jo alkuviikosta mutta eilen testasin ja molemmat viivat oli tosi hailakoita.. Lueskelin muuten netistä yritys palstoja taas ja törmäsin semmoseen juttuun kuin omenaviinietikka! Monilla kuulemma tärpännyt juuri siinä kierrossa ku käyttänyt sitä. No minähän tietty taikauskoisena lähin heti hommaan itelle kans:D ostin kuitenki ihan tabletteina koska kuulin että jos sitä nesteenä juo niin pilaa hampaista kiilteen.. Päätimpä sitte että kokeilen sitä ihan huvin vuoksi :) lisäksi ostin vielä e- vitamiinia sillä sekin kuulemma auttaisi kiinnittymisessä. Sitä syön ovikseen asti aina kierron alusta. Kiva kokeilla kaikkea uutta, toivottavasti noista edes jotain hyötyä on:D ainakin tuo omppuetikka nopeuttaa aineenvaihduntaa joten jos se ei tärppiin auta niin ainakin saa apua kesäkuntoon tulemisessa :D nyt vaan ovista ootteleen niin pääsee heiluttaan peittoja;)

    • Jokohan?84

      Kait tässä pitäis alkaa jo koittaan jos vaikka mitä vitamiineja :D Täällä siis kp24 ja menkat alkaa huomenna, vatsaa juilii jo nyt niin kivasti, että aika kivuliaat menkat lienee odotettavissa..kaikenvaralta tein äsken vielä testin joka odotetusti oli aivan puhdas nega. Viikonloppuna tulossa rientoja niin halusimpa nyt vaan varmistaa sen minkä tiesin jo, eli ei raskaana taaskaan.

      On se jännä, että vaikka kuinka sen tiesin jo etukäteen ettei tässä kierrossa tärpänny, niin silti se ottaa päähän ja kunnolla! Alkaa olla semmonen olo, että tekis mieli heittää hanskat tiskiin, ei vittu voi lasten tekeminen näin vaikeaa!! Tuntuu niiiiiiin epäoikeudenmukaiselta tää touhu! Ei siis sillä, että minä olisin yhtään parempi himinen kuin kukaan muu ja "ansaitsisin" lasta enemmän kuin joku toinen, mutta joo..epätoivo, ketutus, kiukku, suru ja periksi antaminen on tän päivän fiilikset :/ Kyllä tää mieliala tästä taas kohenee muutaman päivän päästä, mutta nyt ei naurata ei sitten alkuunkaan. Puuuuh, pääsee avautuun tässä samalla kaikki ketutukset pois :D

      • Pikkukakkonen <3

        Se on oikeesti ihan kauhee pettymys,kun raskaus ei alakaan niin helposti,kun annetaan ymmärtää. Koulun terveystiedontunneilla peloteltiin miten tytöt voi tulla raskaaksi ihan millon vaan ja niin helposti! Hyvä,että uskallettiin uida liikkatunnilla poikien kanssa samassa altaassa :D Hirveetä kusetusta! :D


    • Jokohan?84

      Todellakin meitä on nyt kusetettu ja oikein urakalla :D Oikein naurattaa ajatus kun alkoi ajattelemaan, että nyt olisi kaikki palaset niin kohdallaan, että lapsi voisi tulla..En uskaltanut jättää pillereitä vielä pois keväällä, koska "kiva saada viimeinen kesä kahdestaan saada mennä ja matkustella jne", voi kumpa ois tyttö tienny ettei se ihan niin helposti käy :D

      Kiitos sulle vauvahaaveita

    • Lapsi haaveissa.

      Täälä eletään kp9 ja kiva nyt olla flunssassa koko viikko,eikä oikein ole voinut mennä pihalle kuntoilemaan tai mitään,ettei flunssa pahene. Pihallakin ollut aurinkoisia ilmoja. Olenkin sitten vain parvekkeen tuolilla makoillut työpäivän jälkeen,kun ei oikein vielä uskalla kuntoilla.

    • Jokohan?84

      Joo kannattaa ottaa ihan iisisti, ettei flunssa pääse pahemmaksi menemään. Kurjaahan se on sairastaa aina ja vieläpä kun nyt sattui kesäkelitkin hellimään meitä lähes koko viikon :)

      Täällä menkat alkoi pe ja nyt siis kp 3 vasta menoillaan. Onneksi ei niin kauheita menkkakipuja tullut mitä aavistelin! Eilen pääsi pitkästä aikaa oikein tuulettumaan tyttöjeniltaan ja skumppaa tuli kilisteltyä sitten useampikin lasi, kylläpä piristi! Sai nauttia hyvästä seurasta, ruoasta ja tanssimaankin pääsi. Just tämmöistä kaipasikin, sai ajatukset kauas pois kaikesta ikävästä :) Nyt taas positiivisin mielin odotellaan tulevaa!

    • Vauvelintuoksua

      Se on ihana päästä välillä kunnolla rentoutuun, saa vauvahommatki hetkeksi pois mielestä :) pitääpä itsekin järkätä joku tyttöjen ilta ystävien kanssa pitkästä aikaa.. Täällä vaan ootellaan ja ootellaan.. Nimittäin ovista! Ärsyttää kun ei taas tiedä yhtään kierron pituutta niin ei tiiä oikeen millon alkaa testaileen. Yritän katella oisko taas merkkejä näkyvissä, esim pientä mahakipua ja palelua.. Vielä ei oo ainakaan tuntunu:/ kovasti on vitamiineja ja omppuviinietikkaa syöty ja greippimehuaki menee :D nyt on kyllä kaikki sormet ja varpaat niin ristissä ku olla ja voi että jospa tässä kierrossa tärppäis! Huhhu, ois kesä pelastettu kyllä :)

      • Pikkukakkonen <3

        Minä raskauduin viimeksi kierrosta,jossa join kierron alusta asti greippimehua :)Että liekö se taika ollut siinä! Pahaahan se on,mutta kyllä kannatti kärsiä :D

        Rupee jotenkin häviämään tuo vauvakuume :( Voi tietysti johtua siitä,että esikoinen on ollut aika hankala viime aikoina. Pakko vaan jaksaa!


    • Pikkukakkonen <3

      No nyt se tuo ukkokulta sitten pamautti suustaan et ehkäisyt pois ja antaa uuden lapsen tulla sitten kun on tullakseen! Ja mulla on just nyt jokin morkkisvaihe menossa, tuntuu arki raskaalta. Onko minusta tähän kaikkeen! Edellinen raskaus oli vaikea, oli lähes puolet ajasta saikulla :( Ja samat vaivat todennäköisesti uusii seuraavassa raskaudessa (lantion löystyminen). Miten jaksan taaperon kans jos oon ite ihan romuna! Ja miks pitää miettiä kaikkee niin tarkkaan, kohta jää lapsiluku yhteen kun liikaa miettii :D Ja se koliikki pelottaa... Tarvitsen kunnon iskun päähän, et loppuu tämä märehtiminen!! :D

      Miten teillä muilla sujuu? Joko on kaksi viivaa testeissä

    • Vauvelintuoksua

      Meilllä yritetään ensimmäistä. En muista ihan tarkkaan milloin yrittäminen aloitettiin mut n. puolitoista vuotta jo yritystä takana :/ kun yritys aloitettiin niin olin siinä uskossa että raskaudun heti! No eipä niin käynytkään ja olihan se aikamoinen järkytys kun kerta toisensa jälkeen tuli pettymys.. Mulla oli tosi epäsäännölliset kuukautiset mutta nyt onneksi näyttää jo paremmalta kun ne on alkanu säännöllistymään!:)
      Tein muuten äsken ovistestin ja yhhyy! Viivahan oli sitten haaleampi kuin sillon viime viikolla? Onko ovis voinu mennä huomaamatta ohi vai onko se vasta tulossa?;( voiko viiva olla tummempi ja haalistua ja seuraava olla silti tummempi? Mietin vaan et jos pissa on vaikka laimeeta tai jotain ku olin kyllä vetäny pitkin päivää monta litraa vettä :D toivotaan et se ovis ei nyt menny, ainakaan ei oireita ollu:o jospa vielä testailen ensi viikolla kuitenki..

    • MörGe.

      Täällä kans vauvakuumeilija, pikkukakkonen olis haaveissa, esikoinen nyt 1 vee! 25.4. oli eka pilleritön päivä (joskin olin jo ko. liuskan alussa unohtanu ottaa 2 pilleriä samalla viikolla..!) ja 27.4. tuli vähän jonkinlaista vuotoa pari päivää. Hormonit olleet vähän sekasin, kun synnytyksen jälkeen (kun menkat alko) alotin heti pillerit ja vuotoa tuli pillereiden aikana vähän koska sattuu... Ja tällä kertaa, erona edellisiin pillerinsyöntikausiin, tiputteluvuoto alko HETI jos pillerinotto vähän myöhästyi.
      Tein negat. testin toukokuun alussa, eli en ainakaan ole tullut "vahingossa" raskaaksi pillereiden unohtamisen seurauksena.

      Eli, kuinkahan tod näk on, että olisin tullut raskaaksi nyt pillereiden lopettamisen jälkeen?? / onko periaatteessa todnäk raskautua ennenkuin yhdet normimenkat on tulleet pillereiden jälkeen?

    • Multivitamiinit

      Mulla heti tärppäsi kun söin multivitamiinitabletteja, raskaus sellaisia. Syksyllä oli sama juttu, mutta tuo raskaus päätyi keskenmenon 1/13. Nyt jännittää miten tämän raskauden kanssa käy, vasta 5 2

    • Wannabe8

      Te kaikki ootte sentään noin lähellä. Teillä on miehet ja todellinen mahdollisuus raskautua ja saada lapsi. Masentavaa se on vauvakuumeilla ypöyksin :( Näyttää siltä että ne omat haaveet siirtyvät ainakin vuoteen 2015 ellei 2016, jos tuurilla tänä vuonna löytäisi vastuuntuntoisen miehen ja rakastuisi.

      • aamuaurinko24

        Oli nyt ihan pakko vastata tähän. Kyllä se mies sieltä vielä sullekin tulee vastaan kun vähiten odotat :) Itselle näin kävi tämän vuoden helmikuussa. Täysin odottamatta se mies tuli vastaan ja nopeasti oltiinkin jo ihan umpirakastuneita. Nyt sitten kihloissa ja vauvasta haaveillaan :)


    • MörGe.

      No, haalea plussa eilen illalla! :>

      Wannabe8, muutama vuosi sitte tähän aikaan mulla ei ollu mielessä toivoakaan, että löytäisin elämäni miehen, saati yrittäisin/haaleasti odottaisin;) TOISTA lasta! Miracles do happen!! :) Tsemppiä!

    • Jokohan?84

      Täällä haaveillaan siis esikoisesta, yritystä alkaa olla takana kohta 2 vuotta. Piiiiiitkät 2 vuotta kyllä! Ikää on itsellä 29 vuotta, niinkuin nimimerkistä voi laskea :) Ei siis mikään järjetön hoppu iän puolesta olisi, mutta jos se ei tärpännyt 27 vuotiaana niin tuskin se tässä vuosien myötä ainakaan helpommaksi tulee..

      Nyt menossa kp 10 ja huomenna pitäis alkaa ovista tikuttamaan. Toivotaan, että tämä olisi nyt SE kuukausi ja viimein saisi ne kaksi viivaa raskaustestiin

    • liiniseh

      Minäkin liityn joukkoonne :)
      Täällä 24v äiti, jolla 3v poika ja 4 vuotta sitten syntynyt enkelipoika.
      Miehen kanssa yritystä nyt takana vuosi..ja ei mitään kuulu :(
      Lääkärille sain ensi viikolle ajan, et sit katsotaan jos jotain kuuluisi.
      Sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa, joten sekin jo omalla osaltaan vaikeuttaa raskaaksi tuloa..mut josko pian sais kokea taas raskauden :)

    • Pikkukakkonen <3

      MörGelle onnittelut haaleasta plussasta! Ja eiköhän se viiva siitä vaan tummene :) Ja kyllä, raskaus on mahdollinen heti pillereiden lopettamisen jälkeen, vaikka menkkoja ei ehtisikään tulla! :)

      liiniseh, tervetuloa mukaan! Rankkaa aikaa tuo vauvan yrittäminen. Mitä pidempään menee, sen raskaammaksi se muuttuu :(

    • Jokohan?84

      Tänään ovistestissä ainoastan hyyyyvin hailakka viiva, eli jos tuohon tikkuun on uskominen, niin ovis siis aikaisintaan ke tai to. Huomenna täytyy kokeilla uudestaan jokos viiva olisi vahvistunut :)

      Onnittelut plussasta MörGelle! Ja tervetuloa iiniseh :) Kilpirauhasen vajaatoiminta vaikuttaa raskautumiseen ja käsitääkseni aika paljonkin, MUTTA se on onneksi "helppo vaiva" hoitaa kuntoon :) Minulta myös mitattu kipirauhasarvot lääkärissä, olin siis ihan muissa asioissa lääkärillä (oiskohan olut joku työpaikan vuositarkastus ym.) ja kerroin lääkärille vauvatoiveista ja pitkästä yrityksestä. Lääkäri sitten kertoi juurikin noista kilpirauhasarvoista ja niiden vaikutuksesta raskautumiseen, katsottiin sitten samalla labrakäynnillä nekin ja kunnossa olivat. Kannattaa siis pyytää niiden mittauttamista kun lääkärille menet!

    • masuasukkia vailla86

      Voinen liittyä tähän joukkoon, vaikkei "yrittämällä ole yritetty" sitä vauvaa tähän taloon :)
      Kun se niin kovasti on kuitenkin toiveissa itsellä ollut, ja mieskin viimeisen vuoden tai kahden sisällä on ruvennut puhumaan että tulee jos on tullakseen.. Mulla kuitenkin tosi epäsäännöllinen kierto ollut aina, ja ovulaatioiden miettiminen tosi hankalaa. Useemman kerran oon ollut jo melkein varma että oon raskaana (alkuun muutama vuosi sitten jopa pelännyt sitä), ja parilla viime kerralla pettymys on ollut kova kun mitään ei ole sitten alulla ollut.
      Kerran (olisko ollut 2-3 kk sitten) olin jo ihan varma että nyt osui kohdalle, kun oli kummallisia oloja joita ei ollut ennen ollut, kuten lämmön nousua, alavatsan vihlaisuja ja tosi kipeet rinnat, mutta uskaltauduin testin tekemään ja negatiivinenhan se oli ja ne menkatkin siitä sitten parin päivän päästä alkoi...
      Täällä nyt lueskeltuani huomasin että sehän on monella ihan samoja tuntemuksia ja tunteita kun mullakin, enkä tosiaan ystäville/perheelle halua mitään puhua ennen kun se vihdoin osuis kohdalle :) Kiire ei vielä ole mihinkään (ikää ei ole kun 26 ja miehellä 27) mutta kavereiden vauvojen kanssa ollessa kuumeelta ei voi välttyä

    • Jokohan?84

      Kp 12 ja edelleen ovistikussa hyyyvin hailakka viiva?! Ei oo tummentunu eilisestä ollenkaan. Tuntemukset kropassa on sellaiset, että luulis oviksen olevan ihan just! Munasarjoja nippailee, alaselkää jomottaa ja alapää on hmmm,miten sen sanois "kostea" (kuulostaapa härskiltä) eli nyt joko tikut tai mun kroppa valehtelee :D Tikun pitäis bongata ovis 1-2vrk ennen munasolun irtoamista, mun kierto on kyllä jämpti 25, niin luulis sen irtoamisen tapahtuvan jo! Aaaargh! Viikonloppu menee kekkereissä jos toisissakin joten sekstailut silloin jää taatusti välistä kiireen ja väsymyksen takia :/

    • vauvakuumeilija

      Täältä ilmoittautuu taas yksi vauvakuumeilija :) Yk 2 menossa, KAIKKI mahdolliset "raskausoireet" on ollut, mutta testi vaan sitkeesti näyttää negaa! :( Kp 29/30-31 ja tein aamulla raskaustestin. Se on apteekin raskaustesti, lukee et näyttää raskauden jo kun kuukautiset 1:n päivän myöhässä, mutta luulisi jo näyttävän jos kerta oireita on, jos nämä nyt niitä on.. Ollut kuvotusta, väsymystä, kuumetta (ilman mtn flunssaa), mahakipuja, limaista vuotoa, ärtyneisyyttä, jatkuvaa nälkää, turvotusta ymym. En taida uskoa enää noihin oireisiin, kun aina vaan negaa näyttää. Pettymys oli suuri. Olin niin varma et plussa pärähtää! :/ Ja kiertoni on säännöllinen, on aina ollut. Ekalla yrityskierrolla kokeilin ovulaatiotestejä ja vahvaa plussaa näytti, en kuitenkaan raskautunut siinä kierrossa, tässä kierossa en käyttänyt ollenkaan.

      Jännä miten moni tulee vahingossa raskaaksi, esim. unohtaa pari e-pilleriä tai muuta vastaavaa, ja tekee sitten abortin, mutta ne jotka niin kovasti vauvaa toivovat elämäänsä, niin ei meinaa tärppää millään. Tiedän, että olen vasta vähänaikaa yrittänyt tulla raskaaksi, ja moni yrittää sen yli vuodenkin, MUTTA tuntuu silti ikuisuudelta... No, niinkuin moni onkin sanonut niin se yleensä tärppää kun sitä vähiten odottaa.

      Plussaonnea kaikille teille

    • Toiveena

      Voi apua! Koko ajan tuntuu, että menkat alkaa hetkenä minä hyvänsä. Maha on kipeä yms. Pari päivää kuitenkin myöhässä ja tänään tein RFSU:n testin, johon sain haalean plussan. Jotenkin en uskalla luottaa tuohon vielä. Pakko varmaan hakea toinen testi. Kyllä jännittää!! Olispa mahtava homma!!!! :)

      • Pikkukakkonen <3

        Mulla ekassa raskaudessa oireena just tuo olo et menkat alkaa just nyt! Mutta eipäs alkanutkaan :)joten onnea! Olet raskaana


      • Vauvakuumeilija
        Pikkukakkonen <3 kirjoitti:

        Mulla ekassa raskaudessa oireena just tuo olo et menkat alkaa just nyt! Mutta eipäs alkanutkaan :)joten onnea! Olet raskaana

        mulla tuntu tänää semmone polttava menkkakipu ja tuntu et menkat alkaa iha just, joutu ottaa särkylääkettäki.. Eipä oo vielkää alkanu. Toiv. Ei alakkaa!! Kp 29-30 :)


    • VieläKerran...

      Hellou!
      Täällä ois yksi uusi kuumeilija.
      Meillä ois toiveessa pikkukolmonen, eli kaksi poikaa on jo ennestään...=)
      Ajattelin nyt jo tulla tänne, ainakin taustaileen ja höpötteleen, meillä siis yritys alkaa kahden viikon päästä kun multa otetaan ehkäisykapseli pois.

      Mun pojat siis syntyneet 2008 ja 2012, eli meillä on toiveissa nyt ikäeroa tulis vähän vähemmän.
      Mulla ollut viisi keskenmenoa, esikoisen ja kuopuksen välissä niitä oli neljä, eli niihinkin täs täytyy varautua henkisesti...
      Esikoista edelsi yksi kohdunulkoinen raskaus.

      Nuorimmainen syntyi viime syyskuussa ja täs nyt pohditaan että pitäskö odottaa sinne syyskuuhun ennen kun tosissaan aletaan yrittään, että ois se vuosi kulunut synnytyksestä,jos sit keskenmeno riski ois ees vähän pienempi.

      Jos meille siis tämä kolmas suodaan, niin ainakin tällä hetkellä ajatus on se että meidän lapsiluku ois sitten siinä.

      Ois kiva jos voin tulla teidän kanssa kuumeileen...=)

    • hhhh45

      heippa kaikki! ja tervetuloa uusille haaveilijoille ! :)
      kävin ekoja ovis tikkuja hakeen yx päivä ,siis ihan uutta oli mulle pakkohan oli tehä het pari täs viikon aikana mut 1htä viivaa näytti vaan...aattelin venaa et nää menkat alkaa,kuitenkin tulevat :\ jajkattoo soit tikuttamista lähempänä mahdollist ovista! eilen ja tänään tullu ihan hiukka niukka määrä verta?! ei minun menkat pitäs alkaa kun vast ens viiikol,tosin käyttämissäni clomeissa saattaa esiintyä pientä vuotoa kuulemma,oiskohan se sittten sitä? tai ovis vuotoa vai miksi sitä nyt sanottiinkaan? ukonkaa ollaan kyllä asiat hoidettu makkaris etenkin siinä mahdollisessa parhaas ovis hetkes ...kuitenkaan en jaksa nyt uskoa että oisi raskaana vaika hiljaa toivon niiin

    • vauvakuumeilija

      hhhh45, kuulostais ainakin et vois olla jotain kiinnittymisvuotoa? Toivottavasti olisi sitä sun kohdalla! Ainakin niin moni sanonut et just siin ovulaation ja menkkojen välissä semmoista oisi tullut. Itelläni tosin ei tullut verta, pelkkää ovulaatio limaa muistuttavaa vuotoa.. Huuh, nyt mennään kp 30-30. Jotenkin ihana saada avautuu tänne eikä miettiä yksin päässä kaikkea, ja lukea teidän muiden kirjotuksia, samassa veneessähän tässä kaikki ollaan ;)

      Kirjotan tänne jos plussa pärähtää, teen tosin testin vasta muutaman päivän päästä JOS menkat ei ala. Kauhean monta testiä tehneenä pettymys kasvaa vaan joka kerta :(

    • qwertyuiolkjhgfdsa

      minä tein eilen aamulla haalean haamun ja eilen illalla tein vähän tummemman haamun :)

    • vauvakuumeilija

      ^^ Onneksi olkoon ! :)

    • nessu-tassu

      onnea tosiaan qwertyuiolkjhgfdsa:lle!n :) MAHTAVAAAA!

      ja sitten alotankin omat löpinäni ;) noh,aluksi pakko sanoa olen tuo kirjottaja :hhhh45 eli nessu-tassu. homma sit meni kuitenkin niin että saman päivän aikana alko menkat ja ihan kunnolla vuotanut eilisestä.tosin nyt ihmetyttää kun nää on jo tokat menkat täs kuussa! mut kai stressi siihen syypää? mutta edellisetkin oli tosi niukat kesti abaut pari päivää eikä sidettä tarvinut vaihtaa kertaakaan,ja nyt on ihan sama homma ainakin ton siteen vaihdonkaa,normisti joutus vaihtaa muutaman kerran päiväs nyt on niin puhtaat libresset et vois melkeen laittaa takas pakettiin! :O mitä ihmettä tää tällänen nyt on? noh,varmuuuden vuoksi tein kuitenkin r-testin (nega) sillä minullahan on käytössä clomit jota ei raskauden aikana saa käyttää nyt siis oottelen 3 päivää ja alkaa toka clomi kierto...itella on kovat odotukset tuohon lääkkeeseen mut näkee sit taas,se pettymys on joka kerta ku ne menkat alkaakin niiiin *!%!" ,en ees sano että mistä! tiiätte varmasti :D

      lisäks pakko kyl sanoa sama kun vauvakuumeilijakin et kyllä tält palsttalt tukea saanu ja jonkin sortin helpotusta näitä miettiessä,ite kun en ole enkä vielä aijokkaan vauva haaveistani kertoa tutuille joten he ovat säästyneet vauva höpinöiltäni ;) eiköhän me toistemme tuella ja neuvoilla jotenkin ainakin pysytä järjissämme?

    • vauvakuumeilija

      Hei nessu-tassu, harmi jos menkat alkoivat, tosin jos vuoto niin vähäistä niin kannattaa oottaa muutama päivä ja testata taas :) Mäkään en tutuille viitti puhua, kerron sitten kun/jos tärppää! :) ..

      Mä oon ihmetellyt, kun lämmöt ollu koholla nyt monta päivää, normaalilämpö n.36,5 ja nyt ollut 36,8-37,2 ja normaalisti oon tosi kipee jos menee 37 asti. Muuta flunssaoiretta tms ei ole. Eikä tunnu et lämpöökään ois, mutta koholla pysyy!

      Mites tietääkö kukaan, onko lämmöt just ennen menkkoja koholla normaalistikkin, vai voisko tää nyt meinata raskautta? :) Myös ihan ääretöntä väsymystä ollut monena päivänä.. En ikinä nuku päikkäreitä, paitsi nyt...

      On tosiaan vapauttavaa kirjoitella mietteitä tänne ja tietää ainakin ettei ole tän asian kanssa yksin kun lukee teidän muidenkin vauvakuumeilua yms :)

      ps. Ei oo menkat alkanut.. vielä. Vatsaa kyllä juilinu ja poltellu niinku alkais.. katsotaan.

    • Jokohan?84

      Huoh tätä turhautumisen määrää!! Eli tän kuun ovis oli ja meni..ti sain tikkuun kaksi samanvahvuista viivaa, eli eilen ja tänään olisi ollut "otollinen aika" puuhailulle, mutta kuinkas kävikään..ei kuinkaan! Eilen miehellä tas vaihteeksi järjettömän pitkä työpäivä ja kotiin puolikuollena raahautuessa kuumetta melkein 39 :/ Vaikka järjellä ajatellessa kuukausi sinne tai tänne, niin silti ketutti ihan sikana! Jotenki näitä kuukausia nyt on menny kohta jo 48 "sinne tai tänne" niin alkaa ottaan jo kupoliin tämmöset! Toki eipähän tartte nyt jännittää tuleeko niitä menkkoja vai ei..jää se pohdiskelu pois tältä kuukaudelta, aika laiha lohtu tosin!

      Huh huh, kylläpäs helpotti taas saada avautua! Huomenna huomaan jo kuinka typerää tämä kiukkuilu on ja toivottavasti alkaa jo naurattamaan :D

    • vauvakuumeilija

      jokohan?84, kerkesittekö kuitenkin ennen ovulaatiota hommailemaan? :D Kun ne siittiöthän elää aika pitkään.. :) Voi kun olette kauan jo yrittäneet, toivon todella tärppiä telle ja jaksamista

    • Pikkukakkonen <3

      Tuosta vauvakuumeilijan lämmöstä...ruumiinlämpö nousee jonkin verran oviksen aikaan ja pysyy koholla menkkoihin asti. Ja jos lämpöily vaan jatkuu, niin eiköhän sitä vaan raskaana voi olla :) Mulla nous esikoisen aikaan lämpö iltaisin johonki 37 asteen tienoille ja posket heloitti punaisena :) En kyllä älynnyt sitä raskausoireeksi ennen kuin tein positiivisen testin. Testin tehdessä olin jo kuudennella viikolla raskaana. Olin niin pettynyt jatkuviin negoihin etten enää halunnut testailla. No, meillä oli tuparit tiedossa niin oli pakko testata, ja hyvä että testasin :) Nyt vaan kuule testailemaan, kyllä sieltä ne kaks viivaa nyt tulee, pakko tulla!! :)

      • Vauvakuumeilija

        kiitos vastauksesta!! :) aion tehdä parin päivän päästä jos menkat ei vielkään alkanut, pelkään kans pettyä kuj
        n niitä niin monta tehnyt :(


    • meiskutin

      Tässä sivussa seuranneena ajattelin kertoa omankin tarinani :) Eli oon kohta 25, mieheni 29v. Yritystä meillä takana reilu 2 ja puol vuotta. Tutkimuksissa ollaan käyty, miehellä simpat ok, ja mussakaan ei mitään suurempaa vikaa pitäis olla, paitsi että en ovuloi, tai jos ovuloin niin harvoin. Söin muutamia kiertoja Teroja joista ei ollu mulle muuta apua kun että ne lyhensivät kierrot normaaleiksi.

      Nyt mulla menossa eka Clomi kierto ja ensimmäistä kertaa elämässä sain hymynaaman ovistestiin!!! :) Seuranta ultrassa oon käyny kaks kertaa ja kaksi follia siellä oli kasvamassa, toisessa ultrassa toinen oli jo hävinnyt mutta toinen jatkanut kasvuaan ja lekuri sanoski että hyvät mahdollisuudet raskauteen olis, toiveet siis erittäin korkealla. :)

      Näin meillä, katsotaan miten kierto etenee :)
      Plussatuulia kaikille :)

    • Vieläkerran...

      Voin kans kertoa että mulla on ollut tuota lämpöilyä raskauksissani, ja se on jatkunut aika pitkälle...
      Kummankin pojan kohdalla olen niitä mittailut.
      Mä en koskaan kokeillut mitään ovistestejä, vaan ihan tunemusten peruusteella on menty.
      Mutta onhan ne hyviä sillon jos ei erityisemmin oo mitään tiettyjä ovistuntemuksia tai jos kierto heittelee.

      Mulla ainakin tässä vuosiensaatossa mennyt niin että kierto lyhentynyt.
      Ennen esikoista se oli 35vrk ja sen jälkeen lyhentynyt 27-28vrk.
      Toivottavasti kierto pian säännöllistysi sen kapselin poiston jälkeen...=)

      • VieläKerran...

        Niin, ja voin sanoo kans samaa että lämpö tosiaan nousee heti oviksesta ja on aina menkkolihin asti korkeempi, yleensä kuitenkin korkeintaan sen yhden asteen korkeempi kun normaali ruumiinlämpö.
        Ja jostain luin et voi olla koholla koko ensimmäisen raskauskolmanneksen.
        Mulla lämpö laskenut sitten aina päivää ennen menkkoja, jos en raskaana ole ollut.

        Mutta hyvältä vaikuttaa Vauvakuumeilija...=)
        Plussatuulia...


    • Ykköstä<3

      Jälleen yksi kuumeilija ilmoittautuu. Me ollaan vasta ihan alkutaipaleella tässä esikoisen suunnittelussa. Pilleritkin vasta lopetettu, eikä kierronpituudesta vielä selvyyttä. Itsellä ollut vauvakuume jo jonkun aikaa, mutta mies lämpeni ajatukselle vasta nyt. Ikää meillä 26&27. Mutta tästä lähetään -> yk1!

    • vauvakuumeilija

      Nonniiin, testailtu on ja negaa näyttää! :( TAAS... menkat ei vielkään silti alkanut, mulla aina säännöllinen kierto ollut, 30-31 päivää, nyt jo kp 35!!!! Rinnat vaan kipeytyneet entisestään.. Kuitenkin joka päivä tuntuu et menkat alkaa ihan just, mut mitään ei tapahdu. Yleensä tunnen, kun ne alkaa n. tunnin päästä mutta ei..

      kai sitä siirryttään yritykseen 3 sitten :) alkais nyt vaan sitten, rasittavaa tälläinen..
      ja nuo oireet, höh tais olla jotain muuta sittten, vaikka aloin jo oleen ihan varma raskaudesta, mutta eiköhän testi olisi edes haamua näyttänyt jo tässä vaiheessa..

    • vauvelintuoksua

      Täällä vaan junnataan samassa tilanteessa :I Perjantaina tein taas ovistestin ja nyt oli jo viivat melkein saman paksuisia! No tein sitten varmistukseksi vielä digitestin johon ei tullut sitä hymynaamaa :( No eipä kyllä oo niitä oireitakaan ollut minkäänlaisia että tiiä sitte oliko se ovis jo menny ?? Vai vasta tulossa.. Kaiken järjen mukaan sen ois pitänyt jo olla, jos ei tää kierto sitten taas venähdä ylipitkäksi.
      Tosiaan turhauttavaa hommaa. Yritä tässä nyt sitten nauttia kesästä ja lomasta kun mielessä on vaan yks asia...

    • vauvakuumeilija

      Itse oon tehnyt ovistestestejä, niitä liuskoja ja niissä sanotaan et jos tulee halee viiva niin sen on nega, eli viivan pitää olla vähintään yhtä tumma kuin sen toisen ellei tummempikin. Kun taas raskaustestissä haaleekin viiva on plussa. Ite siis tein ovistestejä ekan kerran yrityskierrolla 1. Sain pari päivää haaleita viivoija ja sitten pari tummaa, mutta ei tärpännyt kuitenkaan silloin.. Eli sinulla taisi ovis mennä :(

      Plääh, tässä mä edelleen oottelen menkkoja. Viikon jo myöhässä!!! Testin tein viimeksi pari kolme päivää sit ja oli nega.. Rinnat ihan älyttömän kipeet ja eilen aamulämpö taas 37, joka normisti mulla kuumetta! Viikon juilu mahaa just niin et tuntuu et menkat alkaa, mut ei vaan ala.. Äää mitä tää on.. Ei mun menkat oo koskaa myöhäs tällee, lisäksi rinnoissa suonet näkyy aivan selvästi läpi mikä on kans tosi outoo, eli on aika paisuneet. Ei muutaku odottelu jatkuu..

    • vauvelintuoksua

      vauvakuumeilija: varmaan on mennyt ku aikasemmalla viikolla se viiva näkyi mutta ei tosiaan ollut vahvempi kuin se toinen ja nyt viime viikolla melkein yhtä tummat muttei siltikään ihan.. Hmmh, ja nuo sinun oireet kuulostaa kyllä raskaudelta ;) Joko saa onnitella? :D Odotappas vaikka viikko-pari ja tee sitten uusi testi!

      • Vauvakuumeilija

        niin, no tikutat tarpeeks ajoissa ens kierrolla et tulee viiva! :) en vaan uskalla uskoa niin monen negan jälkeen mutta teen testii taas muutaman päivän päästä!! :)


    • hannahemuli

      Minäkin nyt ilmoittaudun tänne!

      Mies mua aika paljon vanhempi (16) vee ja mun esikoista yritetään, hänellä ennestään jo kaksi lasta.

      Noin puol vuotta yritystä takana, mut käytii jo juttelemassa lapsettomuuslääkärille ja mies antoi simppanäytteen ja menen huomenna antamaan verikokeet.

      Tämä oli jännä kuukausi siinä mielessä että tuon lääkärikäynnin jälkeen (menkat oli silloin jo myöhässä) mulla tuli vaaan niukkaa ruskeeta vuotoa useamman päivän ajan eikä menkat millään alkaneet. tein raskaustestin ja se näytti hyvin hyvin hailakkaa pystyviivaa (mies ei varmaa ois huomannu mitää mutta minä se selvästi siinä näin, oli se kuitenkin heti nähtävissä kun testin käteen otti), mutta seuraavana iltana alkoikin jo sitten kunnon vuoto.

      Oli ilmeisesti kemiallinen raskaus...huomenna neljäs vuoto päivä ja otattamaan ne verikokeet ja kohti uutta yritystä!

    • vauvakuumeilija

      Hei taas!! Mä oon raskaana!!!!!
      Tänään testasin apteekin Onni testillä haamun

    • vauvakuumeilija

      tein aamupissasta, tai no 3 aikaan yöllä kun heräsin niin toisen testin. tuli kans samanlainen haamu, yhtä paksu kuin kontrolliviiva, vaaleanpunainen, mutta haaleampi kuin kontrolliviiva. Vaikea uskoa että olen raskaana, kellään kokemusta apteekin Onni raskaustestistä? Eikös se haamu nyt kuitenkin tarkota että raskaana ollaan? :D ei vaan millään voi uskoa!

    • vauvelintuoksua

      Vauvakuumeilija: ONNEA! Tuohan vaikuttaa ihan plussalta kyllä:) Voi että nousi jotenkin itellä ihan hymy korviin! Jospa meilläkin tärppäis kohta... :D

    • vauvakuumeilija

      Niin mustakin, vaikka epätodellinen olo on! Eilen kun tuijotin testiä luulin eka näkeväni harhoja kunnes se vahvistu ihan selväksi, (ei tarvi siis tihrustella valoo vasten tms) ;) Kyllä siinä itku pääsi :) Voi kiitos

      • Pikkukakkonen <3

        Onnea vauvakuumeilija! Enkeleitä odotukseen


    • Nitzu

      Paljon onnea vauvakuumeilija! :)

      Täällä ei ole edelleenkään kierto ottanut alkaakseen, mutta onhan se imetyskin vielä säännöllistä.

      • Vauvakuumeilija

        kiitos paljon kaikki


    • Nallenkello

      Heippa kaikille! Olen lukenut viestiketjuanne mielenkiinnolla. Onnea jo plussanneille! :)

      Itse lopetin ehkäisyn käytön toukokuun alussa. Luulen bonganneeni oviksen 1,5 viikkoa sitten. Viikko siitä, muutaman päivän ajan, tuli housuihin ja paperiin vaaleanruskeaa tuhrua. Mietin voisiko se olla jo kiinnitysvuotoa? Olen lukenut kuinka raskautumiseen voi mennä kauankin aikaa ehkäisyn jälkeen. Kuitenkin toiveet on korkealla ja vauva on todella haluttu :) Nyt sitten jännään alkaako menkat viikonloppuna vai ei. Muutamaan otteeseen olen jo hätäisesti tehnyt kaksi negatiivista testiä. Viikonloppuna ajattelin testata uudelleen, jos ei menkat ala. Nyt siis menossa kp31. Kierron pituudesta ei ole vielä mitään hajua.

    • Pikkukakkonen <3

      Päivitetääs vähän missä mennään, vaikkei tässä kovin suuria ole tapahtunut/ ole odotettavissakaan...ainakaan tämän kierron osalta :) Oviksen aikoihin puuhailtiin enemmän ja vähemmän suojattuna ;) liekö miten pitkäikäisiä nuo simpat, sitä ei voi vielä tietää :D Mutta ensi viikon alkupuolella odotan menkkoja alkavaksi ja siitä kierrosta sitten aloitetaan täystohina :) Hommasin jo monivitamiinit foolihappolisällä kaappiin. Ja greippimehun jätän vielä pois kuvioista, vaikka se edellisellä kerralla ehkä toimikin :) Mutta näillä mennään nyt eteenpäin!

      Nallenkello: Mulla oli edellisessä raskaudessa kiinnittymisvuotoa n. viikko ennen menkkojen alkua. Vuoto oli ruskeahko viiva valkovuodon seassa. Tajusin sen olleen kiinnittymisvuotoa vasta kun plussasin :)

    • Nallenkello

      Pikkukakkonen

    • Pikkukakkonen <3

      Tais olla ihan kertapyyhkäsyllä vaan... yhtenä päivänä kuitenkin vain :S Näin muistelisin... Mutta olen kuullut vuodon kestäneen useampiakin päiviä ja olleen runsaanpaakin. Vaikee kyllä tietää ennen testiä, mitä se vuoto oikein on :)

    • Nallenkello

      Eilen illalla tuli sitten vielä pyyhkiessä ihan kirkasta verta (kuitenkin erilaista kuin menkoissa), siteeseen ei sitten taas ole mitään tullut. Tänä aamuna tein taas testin, joka oli (kai) alkuun nega, mutta 15-20min päästä siinä näkyy HAAMu! Testin ohjeissa sanotaan, että testi on luotettava 3min sen teon jälkeen. Eli tohon ei vissiin voi juurikaan luottaa. Jännittää kuitenkin ja täytyy viimeistään lauantaiaamuna tehdä uusi testi :) Kun nyt vaan pysyis ne menkat poissa.. Niidenkin alkaminen hyvin mahdollista! Mutta seuraillaan :)

      • Nallenkello

        Onko muilla kokemuksia tuosta, että testiin ilmestyy plussa/haamu vasta myöhemmin, kun sitä käy vielä uteliaisuudessa vielä kurkkaamaan?


    • vauvakuumeilija

      Minkälaisen testin teit nallenkello? :)

    • Jokohan?84

      Onnea plussasta vauvakuumeilija

    • hymynaama

      Lueskelin teidän kertomuksianne ja ajattelin liittyä joukkoon. :)
      Yrityksiä on monia takana.Tuntuu niin turhauttavalta ja ehkä osittain jopa masentavalta kun joka kuukausi saa pettyä siihen kun kuukautiset alkaa. Ovistestejä mennyt monia ja sieltä ei vaan sitä hymynaamaa tullut. En koskaan voinut kuvitella,että lapsen saaminen olisi näin vaikeaa. :/
      Nyt tässä kuussa tein digiovistestin ja sieltähän se hymynaama tulla tupsahti. :)
      Koko viikko ahkerasti peiton alla heiluttiin. Pari päivää oviksen jälkeen aloin tuntea mekkakipujen kaltaista pistelyä/nipistelyä vatsassa.Mitään vuotoa ei ole ollut(en ainakaan ole huomannut).
      Nyt ollut myös päänsärkyä normaalia useammin,menkkakipujen kaltaisia oireita(vaikka itselläni ne alkaa pari päivää ennen menkkoja).Menkkakipuja minulla ovat juuri tuo alaselän kipu ja nipistely alavatsassa.Ai niin ja pari päivää oviksen jälkeen ollut huimausta kun nousee nopeasti ylös esimerkiksi kenkiä laittaessani jalkaan.Nyt ei niinkään enää ole ollut tuota huimausta.
      Nännit ovat olleet useamman päivän arat ja rinnat hieman turvonneet. Ruokahalua on normaalia enemmän ja tekee mieli vain kaikkea terveellistä ruokaa.Aamulämpö ollut 36.9 normaalisti on noin 36.6.Tänään en muistanut mitata tuota aamulämpöä,mutta huomenna taas mittailen.
      Nyt siis kp21/28.Testin haluasin tehdä jo,mutta tiedän että se näyttää varmasti negaa koska liian aikaista tehdä.Toisaalta en haluasi odottaa vielä viikkoa.Mitä mieltä olette?Voisiko olla mahdollista että vihdoinkin olisi tärpännyt?Tuntuu vaan jotenkin niin erilaiselta tämä loppukuukausi kuin mitä aikaisemmat.Nyt varsinkin kun nuo menkkaoireet tulivat näin pian.Ja tosissaan tuota rintojen arkuutta kun ei minulla ole ollut aikaisemmissa kierroissa.(joskus hieman mutta ei näin voimakkaat).Mielipiteitä siis kaipaisin?
      On niin ihana lukea teidän kirjoituksia,antaa todella paljon toivoa itselle! :)
      Onnea kaikille plussanneille ja plussatuulia kaikille! :)

    • nessu-tassu

      ensiksi pakko ONNITELLA VAUVAKUUMEILIJAA!

    • Nallenkello

      Vauvakuumeilija: Testi, jonka tein, oli One Step liuskatesti. Joku aika herkkä. Tarkoitus on huomen aamulla tehdä uudestaan ja katsoa tulisiko haamu ajassa, jolloin se olisi luotettava! Toivon niin :) Onko muilla kokemusta näistä testeistä?
      Minulta on vieläkin tullut pientä ruskeaa tuhrua vähän joka päivä.. tiedä sitten.. alkaako menkat vai olisiko siellä alkio paremmin kiinnittymässä.

    • Nallenkello

      Huomenta! Nyt on uusi testi tehty, ja haamujen haamu ilmestyi luotettavassa ajassa. Tietysti kun testi kuivui, se näkyy paremmin. Mutta paljon selkeämmin kun eilen tehdyssä testissä. Voi kun se siitä nyt vahvistuisi ja pysyisi ne menkat poissa :) Taidan nyt tehdä testin joka aamu, jos en saa pidettyä itseäni niin että tekisin vain joka toinen päivä!

      Hymynaama: Onko sinun oireet vielä yhtä vahvoja? Mitä olen lueskellut, niin kannattaa tehdä testi vasta kun kuukautiset ovat myöhässä, niin ei ainakaan tarvitse pettyä, jos näyttää negaa liian aikaisin. Tietysti itsellä tästä aiheesta ei omaa kokemusta ole. En edes tiedä mikä oikea kuukautiskiertoni on, kun aina ollut epäsäännöllinen.

      Plussatuulia kaikille :)

    • vauvelintuoksua

      Nallenkello: taidat olla raskaana!=) onnea nyt sinnekkin(mikäli se testi näytti oikein).
      Täällä vaan plussataan ihan urakalla :D Oon kohta ihan yksin täällä!
      Laskeskelin juuri tuossa että voi ihan hyvin olla ettei mulla oo ovis vielä ollukkaan vaikka se viiva olikin jo aika tumma. Koska jos tää kierto on suunnilleen yhtä pitkä kuin viimeksi niin ovis ois vasta nyt pe-su välillä! Tiiä sitte. Odottelen sitä lämpöä:D Aamulla ensimmäisenä mittari kainalossa, vaan ei oo lämmöt vieläkään noussu. Voiha se olla etten ovuloi tässä kierrossa ollenkaan:( yhhyy. Miksei vois olla vaan joku 30 päivän kierto ku tää tuntuu aina niiiiin pitkältä tää aika ja sitten ku ei tärppää niin joutuu taas odottaan yli kuukauden että voi edes miettiä sitä yrittämistä :D

    • Jännittävä

      Täällä kans ollaan jännillä viikoilla. :D Ke oli ovis ja nyt sitten toivotaan parasta ja pelätään pahinta.. Johan tässä ollaan reilu 3 vuotta ooteltu positiivista viivaa.. Nyt peukkuja kaikille toivottavasti jokainen saa oman nyyttinsä jossain vaiheessa!!

    • hymynaama

      nessu-tassu:Itse olen aina käyttänyt noita digiovistestejä,jotenkin itse luotan niihin enemmän.Ja noita testejä on tullut tehtyä aika monta.Digiovistesteissä on myös nuo käyttöohjeet,et se oisoittaa 2 hedelmällisintä päivää kun tulee tuo hymynaama siihen näytölle.Itse jouduin monta kertaa kylläkin pettymään kun tuota hymynaamaa ei näkynyt.

      Nallenkello:Oireet täällä jatkuvat.Rinnat eivät niin kipeät mutta kuitenkin arat.Aamuisin rinnat hieman turvoksissa ja arat.Tuntuu sellaista nipistelyä rinnoissa välillä.Varsinkin mahallaan nukkuminen tuntuu oudolta.Alaselkä on vieläkin kipeä eli siis menkkakipujen kaltaiset oireet vielä jatkuvat ja tuntuu siltä että iihan kohta alkaa menkat.Nuo menkkakivut kun alkavat minulla yleensä pari päivää ennen niin tuntuu hieman oudolta nyt kun ollut jo kohta 2 viikkoa tuota kipuilua.Nyt tosin siis hieman voimistunut.Myös vatsassa on ollut sellainen nipistely.Nyt myös mitannut lämpöä ja eilen illalla ja tänään aamulla lämpöä 37.2.Normaali lämpö siis minulla 36.6.
      Kävin vielä kyseisellä viikolla lääkärillä ja hän sanoi että minulla on ovis kohta ja kehoitti tekemään ovistestejä.Siispä tein ja hyymynaama sieltä tuli.Koko viikko ahkarasti puputeltiin ja tuntuu siltä että nyt olisi vihdoin tärpännyt. :) Nyt kun olin varma oviksestani. :)

      • Vauvakuumeilija

        ensiksi suuri kiitos kaikille onnitteluista!


    • Jokohan?84

      Vauvelintuoksua, älä pelkää, että yksin jäisit tänne palstalle..olenhan täällä minä :D Ja taidan olla hamaan loppuun asti.

      Menkat alkaa maanantaina. Tässä kierrossa meni loput ovistikut ja uusia en enää tilaa. Päätin niitä tilatessa, että kokeillaan nyt tämä muutama kierto ja jos ei tärppää, niin sitten olkoon. Ompahan ainakin yritetty!

    • Nitzu

      Onnea muillekin plussanneille ja peukut pystyyn jännäilijöille! :)

      Joo, kyllä täällä itsekin varmasti ollaan pitkään. Ensin saa odotella, että kierto lähtee käyntiin (varmaan lähtee vasta sitten, kun lopetan imetyksen kokonaan) ja sitten kun varsinainen yritys alkaa, niin eiköhän se tule kestämään vähintään yhtä pitkään kuin esikoisesta. Jospa se kuitenkin parin vuoden sisään tärppäisi :)

    • hymynaama

      Onnea vauvakuumeilja :) Tässä tosiaan eletään jännittäviä hetkiä.Nyt kp 23/28 ja oireet jatkuu.Nyt enemmänkin tullut tuota nipistelyä alavatsassa ja alaselkä kipuilee eli menkkakivut jatkuu.Nyt myös tuntuu painetta alavatsassa.Rinnat miehenkin mielestä kasvaneet ja nännit isommat kuin aikaisemmin.Juosta en voi,koska rinnat kipeät.Jos juoksen niin pitää pitää rinnoista kiinni. :) aamuiset juoksulenkit siis jääneet nyt välistä.Tuo rintojen kipuherkkyys kun on yleensä minulla hävinnyt pari päivää oviksen jälkeen.
      Eilen illalla tuntui kauhea nälkä ja sitten hetken päästä ei mikään enää oikein maistunutkaan.
      Tänään aamulla alavatsa nipistelyä ja hieman huonoa oloakin ollut.Painetta myös vatsassa.Kauhea nälkä ja jano.
      Jotenkin vain tuntuu tämä kierto erilaiselta kun edelliset.Joskus sitä tosin kuvittelee nuo oireet itselleen kun niin kovasti toivoo raskautta.Vielä en uskalla tehdä testiä koska tosissaan nyt kp 23/28 ja ehkä hieman liian aikaista tehdä?
      Kiitos todella paljon kaikille vastauksista!Näitä todella kaipaan tällä hetkellä ja tuo niin paljon tukea ja toivoa kun lueskelee kirjoituksianne. :)

      • hymynaama

        Ai niin ja lämmöt eilen illalla 36.8 ja tänään aamulla 37.1. :) Nyt siis lämmöt olleet normaalista lämmöstä korkeammat tuon 0.2-0.6 kun olen mittaillut :)


      • Vauvakuumeilija
        hymynaama kirjoitti:

        Ai niin ja lämmöt eilen illalla 36.8 ja tänään aamulla 37.1. :) Nyt siis lämmöt olleet normaalista lämmöstä korkeammat tuon 0.2-0.6 kun olen mittaillut :)

        hymynaama, toi lämpöily oli mul aika selkee merkki, rinnat oli kans kipeet ja alaselkää ja mahaa nippaili ja vihlo, myöskin jano oli kokoajan, heikotti ja väsytti. Tukka rasvottui nopeesti, alkoholi ei maistunut.. Mulla muutama päivä ennen oletettuja menkkoja testit täyttä negaa, haamuki vast ku oli muutaman päivän myöhäs. Kyllä sä raskaana taidat olla, oireita voi kuvitella mut toi lämpöily oli mulla se ratkaiseva oire!! :)


    • hymynaama

      Kiitos Vauvakuumeilja vastauksesta :) saa mielen positiiviseksi :) Luin vaan jostain tuosta lämmönnoususta et se on ihan normaalia oviksen jälkeen ja se sit laskee kun oletetut kuukautiset pitäisi alkaa.Siitä kuulema tunnistaa,onko raskaana.
      Mutta mieli positiiviseksi ja katsotaan mitä päivät tuo tullessaan! :)

    • hymynaama

      Tänään tunne siitä,että olisin raskaana tuntuu vahvistuvan.Oireet siis jatkuvat.
      Eilen illalla väsymys iski jo siinä klo 20 aikaa ja nukahdin jo klo 21(heräsin puolen tunnin päästä ja menin takaisin nukkumaan).Alavatsassa tuntuu paineen tunne ja vatsa hieman turvoksissa.Tänään ollut pientä nipistelyä vatsassa. Rinnoissa kipuilu jatkuu ja tuntuu nipistelyä.Huomasin myös itsekin tänään että rinnat todellakin turvoksissa kun eivät meinanneet mahtua rintaliiveihin.Näin turvoksissa rinnat eivät ole olleet siis koskaan aikaisemmin.Alaselkä kipuilee vieläkin. Aamullä lämmöt 37.1. :) Kauhea jano(juon ainakin 2-3 litraa vettä päivässä).
      Tänään siis mennään kp 24/28 päivä kerrallaan.Päivät tuntuvat kuin viikoilta kun odottaa tuota testin tekemistä. :)

    • Soina79

      Saanko udella, että minkäikäisiä ootte te muut vauvakuumeilijat?
      Itselläni ja miehellä on vauva toiveissa ja yritystäkin on ollut jonkun verran.

    • kolmen äiti 29v

      Voi, muistan tuon ajan, kun kellon ja kalenterin kanssa sitä esikoista yritettiin. 8 kk siihen meni, kakkonen sai alkunsa 6 kk yrittämisen jälkeen ja kolmonen 3 kk yrittämisen jälkeen. Toivon kaikille plussia, mutta muistakaa, että se elämä muuttuu totaalisesti sen plussan jälkeen. Äitiys on ihanaa

    • vauvelintuoksua

      lämpöily ei välttämättä ole raskausoire! :/ Itellä viimekierrossa(ja yleensäkin) oviksen aikana lämpö nousee ja juurikin viimeksi lämpö oli koholla kokoajan melkein 37 tai jopa ylikin.. Siis oviksesta menkkojen alkuun. Itsekin olin aika varma että olin raskaana koska ennen tuo lämpö ei oo kestänyt kuin siinä oviksen tienoilla parista päivästä viikkoon :D Mutta sieltähän ne menkat tuli kuitenki ja ruumiinlämpökin palasi normaaliksi.. En siis sano ettetkö ole raskaana muttei kannata tuohon lämpöilemiseen luottaa kyllä yhtään:(
      Niin ja Soina79 kyselit ikää niin minä olen 23 ja yritetään ensimmäistä saada alulle :)
      Jokohan?84: meinaatko kokonaan lyödä hanskat tiskiin? :o Mä kans niin kyllästyny noihin ovistesteihin että oon yrittäny vaan käyttää ne pois:D Jospa seuraavaksi yrittäis niin että unohtais koko yrittämisen ja antais mennä ihan omalla painollaan? Helpommin sanottu ku tehty. Mutta eikö ne monet sano että ku unohtaa koko asian niin tärppää samantien :---D ite en kyllä vaan usko tohon.

    • Nitzu

      En itsekään usko, että sitten tärppäisi, kun unohtaa yrittämisen. Siinä vaiheessa, kun itse ns. unohtaisi sen varsinaisen yrittämisen, niin sitä yritystä olisi jo ollut pitkään..joten uskon ennemmin, että se nyt vaan tärppäsi vihdoin ja viimein. Esikoista yrittäessä stressi ja yrityksen miettiminen vähenivät hieman, kun sain ajan lääkärille koskien lapsettomuustutkimuksia, mutta olin tullut raskaaksi jo ennen sitä. Raskaus ja lapsi olivat varmaan ainoita asioita mitä siinä vaiheessa enää mietin. :D Olisihan se hyvä, jos voisi ottaa rennosti, mutta kun se ei ole itselle ihan sama tuleeko sitä lasta vai ei.

      Soina79: Olen 22v. ja toista lasta yritetään (tosin imetän vielä esikoista (7kk) eikä kierto ole lähtenyt käyntiin)

    • hymynaama

      vauvelintuoksua:Joo niin luin jostain että tuo lämpöily ei välttämättä ole merkki raskaudesta,koska normaalistikin ruumiinlämpö nousee oviksen jälkeen ja palautuu normaaliksi mekkojen alettua.Joten en luota siihen niin 100%:sti.
      Tässä nyt tarkkailen tuota lämpöä,että pysyykö se kuinka kauan normaalia korkeammalla.Nyt lämmöt eilen illalla 36.8 ja aamulla 37.1.
      Tuntuu vaan niin oudolta kun nuo "oireet" olleet oviksesta lähtien vaikka normaalisti alkaa pari päivää ennen menkkoja.Rinnat turvoksissa ja nännit isommat kuin normaalisti.Nyt siis kp 25/28 ja odotellaan tuleeko täti vai mahdollinen plussa :)
      Ikää 24 ja ensimmäistä yritetään :)

    • Jokohan?84

      Heips taas kaikille :) Vauvelintuoksua, en meinaa hanskoja tiskiin lyödä vielä! Nuo ovistestit ajattelin kyllä jättää, liikaa stressiä tulee ja vähän semmonen suorittamisen maku tästä vauvahommasta niiden kanssa..huomaan, että miestäkin alkaa ahdistamaan jos tässä ihan liiaksi kellon ja kalenterin kanssa peuhaillaan, eikä se mukavaa ole minustakaan.

      Tämä kuukausi mennyt nyt vähän "mieli maassa" ja tosi paljon mietin tätä vauva-asiaa, vuosi ensimmäisestä raskaudesta kulunut ja tässä sitä edelleen sitä esikoista yritetään, masentava ajatus kun sen tajusi. Olen siis tässä taustalla teitä seuraillut ja kaikkia tsemppaillut kyllä, vaikka niin aktiivisesti en keskusteluissa ole mukana ollut :)

      Minä en ole noita lämpöjä koskaan mittaillut joten niistä en osaa mitään sanoa. Rintojen turvotus ja kipuilu kestää minulla ovulaatiosta aina menkkojen alkamiseen asti, ei pysty nukkumaan esim. vatsallaan koska rintoihin sattuu niin paljon! Sitten kun vuoto alkaa, niin kuin taikaiskusta rinnat palautuu normaaliksi. Mutta muistan, että rintojen arkuus ja turvotus kyllä jatkui voimakkaana ja pitkään silloin kun raskaus alkoi. Niin yksilöllistä nämä kaikki, voi siis olla merkkejä raskaudesta ihan hyvinkin jollekkin toiselle :)

      Niin ja ikää minulla on 29.

    • Pikkukakkonen <3

      Täällähän alkaa plussia paukkua ihan kunnolla! Onnea plussanneille ja myös heille joille se plussa pärähtää ihan lähipäivinä! Täällä alkoi tänään ekat oireet menkoista eli niukka vuoto, joka kestää sen kaks päivää kunnes hanat aukeaa ihan kunnolla. Uutta kiertoa siis aloitellaan :) Tässä oon kyllä parina päivänä miettinyt et olenko raskaana, kun on ollut vaikka sun minkälaista oiretta, jotka ei mulla liity kiertoihin. On ollu väsymystä, päänsärkyä, kiukutusta, itkuisuutta, ja kaikista pelottavin oire on ollu palelu ja poskien kuumotus iltaisin. Viimeisin siis näkyvin oire viime raskaudessa. Eilenki hytisin peiton alla kun menin nukkumaan :S Mutta, taisi mieli tehdä tepposet, kun kerran menkat on tuloillaan! :) Typerää edes luulla, et olis tärpänny ku esikoistakin tehtiin vuosi! Melko ääliöksi tunnen itseni nyt :D

      Meillä siis toinen lapsi suunnitelmissa. Ikää mulla 27 ja miehellä 29. Esikoinen kohta vuoden ikäinen.

      Tsemppiä kaikille!

      • Pikkukakkonem <3

        Pakko vielä lisätä oireisiin; ummetus,aivastelu,tekee mieli napostella....siis mä oon varmaan hullu :D


    • Nallenkello

      Täällä ikää 23v. Ja mies pari vuotta vanhempi. Nyt omien laskujen mukaan olisi suunnilleen rv 5. Neuvolaan soitto huomenna! Esikoinen siis meillä aluillaan ja yllättäenkin pärähti plussa jo yk 1 :)

    • hymynaama

      Kp 26/28 täällä menossa.Eilen iski todella kova väsymys ja nukahdin jo klo 20.Todella väsynyt enkä jaksanut enää syödäkään illalla.Heräsin sitten klo 7 aamulla ja vieläkin oli väsymyksen poikasta ilmassa,mutta pakkohan sieltä oli nousta.Tuntemukset rinnoissa jatkuu ja eilen tuntui kuin joku olisi repinyt nänniäni irti. :) kauhea jano koko ajan ja suu on todella kuiva.Tänään menkkajuilintaa alavatsassa,saa nähdä tuleeko se täti kylään nyt sitten :/ tosin tuota menkkakipua on ollut jo kohta pari viikkoa....

    • vauvelintuoksua

      Hmmh, mitäköhän täällä nyt tapahtuu. Jotain ihme tuhruvuotoa... kp43 ja ei kyllä ole minkäänlaisia menkkatuntemuksia ollut.. Kaippa ne sieltä taas pian alkaa -.- Väsyttää kokoajan aivan hulluna! Nukuin äsken 4 tunnin päiväunet ja väsyttää edelleen :D Mutta ei tässä vielä mitään kannata ihmetellä nimittäin jotenkin sellanen fiilis että kyllä ne menkat kohta tulee, kerta viime kiertokin oli sen 55 päivää, huhhuh.

    • Jokohan?84

      Täällä kans mietitään, että mitäköhän täällä oikein tapahtuu..kroppa tekee taas tepposia mulle! Menossa kp 27/25, menkkamaisia tunteita ollu jo ailahtelevasti lauantaista saakka! Vatsaa kuumottaa ja juilii ajoittain ja alapää tuntuu "märältä" koko ajan, side housuissa kuljettu kaksi päivää koska tuntuu, että menkat alkaa JUST nyt! Äsken tein sitten liuskamallisen raskaustestin ja tulos aivan puhdas nega, ei haamun haamua. Nyt siis vaan odotetaan, että tämä kp27 muuttuu kp1 ja edellisen kierron pituudeksi tulisi siis 26 päivää. Alkais nyt hemmetti äkkiä, niin pääsis laittamaan toivoa jo seuraavaan kiertoon!

      • Pikkukakkonen <3

        Täällä alkoi tänään menkat eli kp 1! Kierron pituudeksi tuli 31 päivää. Näkyy tuo kierto vaihtelevan 30-35 päivän välillä.Ihan ok verrattuna siihen et ennen kierto oli reilusti yli 40 päivää eikä oviksista ollut tietoakaan. Mutta,tästä se lähtee!Toivottavasti tämä ei käy yhtä vaikeaksi kuin viime kerralla...


    • aamuaurinko24

      Tulin lueskelemaan teidän juttuja mutta päädyinpä kirjoittamaan itsekin. Olen varsin tuore vauvakuumeilija ja nyt menossa ensimmäinen luomukierto pillereiden lopettamisen jälkeen. Nyt kp 19 ja kierron pituudesta ei ole hajua, mutta vauvaa on ahkerasti "tehty" koko kuukauden. Saa nähdä miten lähtee meidän vauvaprojekti käyntiin :)

    • vauva nro 2

      Jos sillä raskautuis, että jossakin asiasta puhuupi :)

      Täällä on yritetty toista pientä siitä lähtien kun ensimmäinen syntyi, kaksi vuotta. Menkkojen alkamista sai vain odotella puolitoista vuotta ja nyt ne tulleet säännöllisesti siitä saakka. Kierto on tosin n. 45 päivää, oviksen olen kuitenkin bongannut joka kierrolla tikuttamalla. Viime kierto venyikin 10 viikkoon ja olin varma, että jäivät kokonaan taas pois. Nyt odottelen seuraavia taas, tiedä onko tulossa vai ei. Painoa pitäisi hieman tiputtaa, että mahdollisuudet raskautumiseen kasvaisi.

      Ruvennyt jo hieman luovuttamaan, ei sitten jos ei meille kelpaa toista antaa! Tuntuu tyhmältä joka kuukausi ostaa ovistestejä ja epätoivoisena niitä pissassa uittaa, sitten ostaa taas raskaustestejä ja niitä uittaa vuorostaan eikä ikinä niin mitään. Kymmenen kuukautta jo tikuteltu ja aina ovisplussa tullut (paitsi viime kierto kun venyi niin jätin tikuttamatta loppupään). Gynegologilla kävin ja hän totesi, että kaikki edellytykset raskautumiseen kyllä on. Ovistestitkin ovat hänen mukaan luotettavia, itse olen ollut hieman epäilevä niiden suhteen.

      Tässä kuussa en ovistestejä enää ostanut. Niistäkin stressaaminen on yksi huoli vähemmän.

    • Jokohan?84

      Täällä aamu alkoi tutulla vihlaisulla vatsasta ja menkathan ne sieltä alkoi, eli kp1 ja puhtaalta pöydältä taas lähdetään.

      Tervetuloa kaikki uudet kuumeilijat :) Toivottavasti teidän visiitti tällä palstalla ei ole aivan yhtä pitkä kuin osalla meistä..Ihan samaa mieltä vauva nro2 kanssa, ovistikkuja tähän kiertoon en enää osta, alkaa muuten elämä liikaa pyöriä tikkuihin pissaamisen ympärillä :D Koitetaan tämä kierto ottaa nyt taas ihan "omalla painollaan" ja katsotaan kuinka käy. Taistelen taas kovasti sitä fiilistä vastaan, että miksi meille ei voida suoda edes sitä yhtä lasta! Siihen tunteeseen ei vaan sovi jäädä nyt vellomaan, mitään hyvää siitä ei taatusti seuraa. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ;)

    • vauvelintuoksua

      Samat fiilikset kuin teillä kahdella! Tikut saa nyt jäädä. Itseasiassa olen tässä ihan pari iltaa sängyssä itekseni miettinyt että ehkä tää on joku merkki etten ole raskautunut? Ehkä mä en oo vielä valmis äidiksi.. Päätin siis että nyt saa loppua tämä stressaaminen ja liika hössötys. Edelleen mennään ilman ehkäisyä, mutta en ala tikuttelemaan tai bongailemaan ovista(jota ei ilmeisesti edes nykyään tule). Mennään muutama vuosi näin ettei yrittämällä yritetä ja katsotaan sitten lähdetäänkö tarkempiin tutkimuksiin(mikäli en siihen mennessä ole tullut raskaaksi!)... Me ollaan kuitenkin vielä nuoria ja onhan meillä aikaa.. Mutta parisuhde on nyt tärkein ja musta tuntuu että välillä meidän riidat johtuu juurikin tästä lapsiasiasta ja mun kiukuttelu varsinkin. Joten siis toivotan teille hyvät jatkot ja en varmaan tule vähään aikaan myöskään täällä palstalla roikkumaan :) (( Löydän varmaan itseni viikon päästä taas täältä:D )) No ehkä en. Mutta plussatuulia kaikille puuuuuuh!

    • Jokohan?84

      Vauvelintuoksua, harmi jos jättäydyt sivuun haaveilusta toistaiseksi! Ymmärrän kyllä täysin, parisuhdetta kannattaa vaalia ja totta tuokin, että te olette vielä kovin nuoria ja aikaa kyllä on

    • nessu-tassu

      moikka moi taas! 13. päivä heti herätessäni päätin että nyt mä muuten teen ovistikkuun se 2 viivaa (en oo koskaan saanu ennen) ja 2 ihan tumman punast viiva tuli! tuntuhan se kivalta ees johki tikkuun saada se 2 viivaa :) no päri päivää ennen tota 13 päivää ja siittä seuraavat oltu kunnon touhuilussa! teinmä eilenkin viel testin mut tllä kertaa oli hiukka haaleempana värit. itekin annan näitten ovis tikkujen olla kuhan oon käyttänyt nuo vikat pois. nyt oottaan että kuluis 2 vko nopeeta ja sais selkoa että jatkuuko yritys vai onko mitään mennyt alulleen? :) vauvelintuoksua: mäkin huomasin kyllä että tästä raskaaks tulon vaikeudesta oli myös haitaks parisuhteessa ,juurikin oman kiukuttelun takia :\ onneks kuitenkin huomasin sen itsekkin jossain kohtaan ja yrittänyt nyt ottaa tän enemmän sillä asenteella "et kyllä se vielä tärppää jossain vaihees!" mut stressi eis sitä ainkaan edes auta! nautitaan kaikki vaan noista ukoista mitä meiltä löytyy ja koitetaan säästää ne tältä samalta stressiltä! :D :) itekkin muistan kiukutelleeni ukolle siks kun menkat alko,eihän se hänen vikaansa ollut mut olin niin harmisaan aina :P

    • MiRi

      Ilmoitan itseni joukkoon ;) täällä olisi toiveessa toinen pienokainen joukkoon ja ollaan nyt yritetty 2kk vasta, ei ole vielä tärpännyt mutta toivotaan :))

    • hymynaama

      joo täällä tuo kp26 muuttui sitten kp1 eli täti tuli kylään.Outoa tosin,koska kierto on ollut tuo tasainen 28 jo kauan aikaa.Vuoto kesti noin 5 päivää ja oli normaalia niukempaa.Nyt ei tullut niitä limaisia osia mitä normaalissa vuodossa tulee,tällä kertaa vuoto oli vain kirkasta verta??Mitä voisi tarkoittaa??Nuo lämmöt laskivat tuolloin kp26 36.6 ja parin päivän päästä se olikin taas 37.1-37.3.Nyt aamulämmöt vaihdelleet 36.9-37.1 välillä.Testin tein ihan varmuuden vuoksi(koska menkat olivat niin erilaiset) ja negaa näytti.Mieliala vaihtelee aika rajusti ja ruokahalu on kadonnut melkein kokonaan...... :/ en nyt oikein tiedä mitä ajatella??

    • Toiveikkaaat

      Pkkohan tänne oli tulla kirjoittamaan kun luki muiden viestejä :) meilläkin toiveena pikkuinen ollut jo jonkin aikaa ja nyt "tuntuu" kuin olisi tärpännyt, mutta enhän minä tiedä varmaksi. Esikoinen tähän arkeen olisi paras asia ;) mutta nämä oudot tunteet mietityttävät. Ensinnäkin viime vuoto oli erittäin outo verrattuna edellisiin. Samanlaiset kuin hymynaama:lla. Vuodosta viikko niin alkoi nipistellä ja jatkunut muutamia päiviä :/ Jotkut hajut on niin kamalia kuin olla ja voi. Mieskään ei edes haista hajuja mitä minä haistan. Väsymyskin on ollut jotakin aivan kamalaa. Tuntuu kuin mikään yöuni ei riittäisi vaikka ennen pärjännyt hyvin nykyisillä unilla. Mahakin käyttäytyy oudosti. Ennenhän minulla ei ole ollut päänsärkyä kuin harvakseen ja nyt kokoajan. Kuvittelenkohan minä nyt kaiken vai voisiko sittenkin? Testejä olen tehnyt ja negaa näyttänyt (harmi).

    • hymynaama

      Nyt tuli uusi kysymys vastaan.Eli siis voiko äkillinen kuume olla merkki raskaudesta?Tuo viime vuoto oli siis normaalia niukempaa ja kesti tuon 5 päivää.Ei tullut sitä normaalia limakalvon kappaleita vai mitä ne nyt onkaan.Nyt siis tuli aivan yllättäen yhden päivän vähän yli 38 asteen kuume,korvat ja hampaat ja pää oli todella kipeä,kävin jopa kerran oksentamassa.Todella huono olo oli.Vaikka ulkona oli todella lämmin niin minä palelin kahden peiton alla pitkissä housuissa ja paksussa paidassa.Lämmöt nousivat aamulla hieman yli 37 ja parin tunnin päästä olo oli todella tukala ja lämmöt olikin jo yli 38.Iltaa kohden lämmöt laski eli oli tuollainen yhden päivän äkillinen kuume. :( tikutin oviksen tuona kyseisenä aamuna eli ovis oli juuri tuona päivänä.Peitto heilui ahkerasti useampana päivänä useamman kerran ennen ovista,joten olisiko mahdollista että tuo kuume olisi ollut merkki tärpistä?Luin jostain että kuume voi sekoittaa myös ovulaation,joten olen vähän kahden vaiheilla. :/
      Tuona päivänä oli myös huimausta ja ruoka ei maistunut vasta kuin illalla.Suu oli todella kuiva ja vesikin maistui pahalta(mehua en voinut edes kuvitella juovani kun oksennus meinasi tulla pelkästä ajatuksestakin).Illalla ruoka maistui hieman ja join 1litran mehua.
      Normaalisti jos minulla nousee kuume lähelle 38 niin kestää kyllä usemman päivän kuin vain yhden.Ja meni ilman lääkkeitä ohi tuo kuume,mikä on myös epänormaalia minulle.
      Tuon päivän jälkeen on ollut nyt ruokahaluttomuutta,pientä päänsärkyä päivittäin,kauhea jano ja nippailut vatsassa.En kuitenkaan nyt rupea toivomaan liikoja,koska viimekin kierto taisi mennä noita oireita kuvitellessa. :(
      Toivoisin nyt hieman vertaistukea tähän kysymykseen.Eli siis voiko tuo äkillinen kuume olla merkki tärpistä? Nyt siis menossa kp 15/28. Ai niin ja tuo viime menkkavuoto alkoi siis kaksi päivää aikaisemmin mitä normaalisti.

    • Jokohan?84

      Moikka kaikille taas! Juhannus juhlittu ja reissut reissailtu :) Täällä menossa kp 13 ja tikuttanut en ole tässä kierrossa siis ollenkaan, mitään suuria mainittavia ovistuntemuksia ei ole tai sitten en ole niihin niin kiinnittänyt huomiota. Edellisiin kiertoihin jos peilaa, niin oviksen pitäisi olla nyt joko tänään tai huomenna, täytyy siis hieman liehitellä tuota ukko-kultaa iltasella ;)

      En osaa tuohon kuumeeseen kyllä vastata mitään :/ Toki noin äkkiä nousseena ja laskeneena voi olla merkki tärpistä tai sitten vaan joku pöpö? Koitat nyt tunnustella hieman oloa ja malttaa odotella hetki, tiedän se on vaikeaa! Voihan se olla, että kroppasi reagoi niin voimakkaasti ovulaatioon! Mulla ainakin tuntuu yleensä ne ovispäivät just tuolta, ilman kuumetta tosin, kaikki etoo, selkää särkee jne. Jospa se nyt olisi osunut kohdalle teillä :)

    • emppu^^92

      me yritettiin vuosi lasta ja ei tärpännyt yrityksistä huolimatta, heti kuin lopetettiin yrittäminen niin tuli plussa, nyt poika 10kk ja toinen tulossa rv 33. joten uskoisin että teilläkin tärppää heti kun ei vaan liikaa yritä, ja rentoutuu:)

      • vauva nro 2

        Aina puhutaan siitä, että kun lopettaa yrittämisen niin tärppää. Mä luulen, että lasta toivovat eivät koskaan lopeta yrittämistä. Mä en oikein ymmärrä miten saa mielen edes pois siitä vauvatoiveesta. Ainakaan minä en siinä onnistu.

        Mulla tällä kertaa kierron pituus oli ihmeellinen 4,5 viikkoa. Viime kerrallahan se oli sen yli 10 viikkoa ja edeltävinä ollut 6,5 viikkoa. Alkoi oudokseltaan kuitenkin ihan vain pienellä tiputtelulla, mikä ei taida olla ainakaan hyvä juttu. Tuota tiputtelu/välivuodoista jossain vaiheessa tutkiskelin ja ymmärtääkseni vaikeuttaa tietenkin raskautumis mahdollisuuksia :/

        Ajattelin viimeksi tänään, josko ostaisi ovistestit. Päätin kuitenkin etten osta. En jaksa sitä rumbaa mikä niistä tulee. Joten näillä mennään. Peuhataan kun tekee mieli ;)


      • kisse26
        vauva nro 2 kirjoitti:

        Aina puhutaan siitä, että kun lopettaa yrittämisen niin tärppää. Mä luulen, että lasta toivovat eivät koskaan lopeta yrittämistä. Mä en oikein ymmärrä miten saa mielen edes pois siitä vauvatoiveesta. Ainakaan minä en siinä onnistu.

        Mulla tällä kertaa kierron pituus oli ihmeellinen 4,5 viikkoa. Viime kerrallahan se oli sen yli 10 viikkoa ja edeltävinä ollut 6,5 viikkoa. Alkoi oudokseltaan kuitenkin ihan vain pienellä tiputtelulla, mikä ei taida olla ainakaan hyvä juttu. Tuota tiputtelu/välivuodoista jossain vaiheessa tutkiskelin ja ymmärtääkseni vaikeuttaa tietenkin raskautumis mahdollisuuksia :/

        Ajattelin viimeksi tänään, josko ostaisi ovistestit. Päätin kuitenkin etten osta. En jaksa sitä rumbaa mikä niistä tulee. Joten näillä mennään. Peuhataan kun tekee mieli ;)

        Ajattelin mäki sitten liittyä joukkoon, täs nyt 2kk yritystä ollut. Ja viimeiset menkat oli siis myöhässä nii tein heti tokana pvänä testin ja negaa näytti, menkkoja ei silti kuulunu ja 5pvänä tuli ihan tummanruskeeta vuotoa laitoin sitte yöks siteen ja aamulla ei yhtään mitään..päivällä tuli taas samanlaista ja seuraavana pvänä vasta punasta ja nyt näyttää silt et ois loppunu. Pitäiskö tehä uus testi en tiedä viimeksi olin niin vrma et tulee plussaa mut ei sitten tullukkaa ja pettymys oli suuri :(


    • hymynaama

      Kiitos vastauksestasi Jokohan?84. :)
      Sitä tässä nyt ihmettelenkin kun kroppa ei ainakaan koskaan ennen ole noin voimakkaasti reagoinut ovikseen.Lämmöt ovat olleet normaalisti oviksen aikaan siinä 37.3 ja sitten palautuneet normaaliin kun kp 1 alkanut.Nyt ollut siis päänsärkyä,pahoinvointia,huimausta ja ruokahaluttomuutta.Nipistelyä vatsassa ollut(mutta niinhän sitä on ollut oviksenkin aikaan).Vatsa on hieman turvonnut ja vatsantoiminta on mennyt aika sekaisin.

      Joo koko ajan sitä itsellensä hokee "lapsi tulee kun on sen aika" mutta silti sitä joka kierron aikana tutkiskelee josko sitä olisi tärpännyt.Kaikki sanoo tuota että sitten kun lopettaa yrittämisen niin sitten sen tulee.Vaikeaahan se kuitenkin on kun niin kovasti toivoo lasta.

      Nyt tarkkailen tämän kierron loppuun ja katson mitä se tuo tullessaan,josko se olisi tärpännyt. :) ovistikut loppuivatkin sopivasti,enkä aio uusia hankkia. :)

      Plussatuulia kaikille!! :)

    • liiniseh

      Täältäkin ajattelin kuulumisia ilmoitella. Juuri eilen päätty menkat...kestivät sitten 4 viikkoa....Gynellä käyty ja mitään vikaa ei missään ole. Ainoastaan kilppariarvot taas romahtanu, mikä voi nyt tehdä tästä lapsenteosta hankalaa. Jos ei nyt itekseen nuo kierrot tasotu, niin sitten teroludit käyttöön gynekologin määräyksestä. On tää lapsen teko kyllä niin hankalaa..eka ja toka raskaus tuli niin äkkiä :/ Tosin nyt on uusi mieskin..mut toivotaan et nyt tärppäilis ilman apujakin :)

      Plussatuulia täältäkin! Mulla siis ikää 24 ja mies on 25 :)

    • hymynaama

      Löysin kaapista vielä yhden ovistestin ja ajattelin tänään aamulla ihan huvikseni testata sillä(kun tuo kuume juttu sai niin miettimään mahd.raskautta) ja sieltä tuli todella vahva plussa!Eli testissä oli testiviiva paljon tummempi kuin kontrolliviiva! :)

      Tikutin kuitenkin jo silloin kuumeen aikana ja sen jälkeen oviksen.Kuume päivänä oli vahva ja sen jälkeisenä päivänä oli enää todella haalea.Koskaan ei ole aikaisemmin tullut oviksen jälkeen että olisin tikuttanut uudelleen vahvan plussan ovistestillä.

      Kun olen lukenut että myös ovitesti voi näyttää raskauden?Haluan kuitenkin varmistaa vielä r-testillä. :)

    • nanna8

      Täällä myös haaveillaan 2014 vauvasta :) Pari vuotta sit päätettiin että jos tulee niin saa tulla, ei vieläkään, nyt ov testit kehiin, jospa vaikka tärppäis :) Joillakin niksejä raskautumiseen ? :)

      • hymynaama

        jotkut sanoo et greippimehun juominen auttais raskaana tulemisessa...itse kokeilin reilu puoli vuotta ja ei se ainakaan minulla auttanut. Sit oon monesti lukenut et kun laittaa seksin jälkeen tyynyn pepun alle niin et lantio on hieman korkeammalla ja siin köllöttelee vähän aikaa niin se auttais kans.Eli ei heti seksin jälkeen pesulle.Varmaan löytyy monia niksejä mut noi on kyll yleisimmät johonka oon törmännyt.

        Ja sit tietenkin tuo oikean ajankohdan ajoittaminen eli ovista vaan tikuttamaan! :)
        Ja siis seksi pari päivää ennen ovista olis kuulema kaikista paras ajankohta jos haluaa raskautua.Tämä johtuu siitä,että siittöt elävät hieman pidempään kuin munasolu.Muistaakseni just ton pari päivää.Eli pari päivää ennen ovista ja oviksen aikana kannattaa heilutella peittoa! :)


    • Samba11

      täällä myös :) pian 2v yritystä takana ja yksi keskenmeno vuosi sitten ja sen jälk. ei mitään..nyt kp20 ( kierto 28-32)..Ollaan koitettu kaikkea, ovistikkuja jne..ei onnaa..nyt tilasin ns. hedelmällisyystestin joka mittaa fhs hormoonia..ovis oli ehkä kp 16 (en testaillu) niin 10pvän päästä pitäis alkaa taas menkat..kädet ja jalat ristiin että tälläkertaa jäis tulematta :) Plussatuulia kaikille :D

      • macaa??

        Minulla oli keskenmeno maaliskuun lopulla ja sen hoitamiseen tarvittiin kaksi lääkkeellistä hoitoa ja kaavinta ja kuukautiset minulle tuli 30.5. LH-piikki oli 17 päivää sitten ja nyt alkoivat uudet kuukautiset. Minä todella pelkään, että ei enää onnistu iänkään puolesta. Asia ahdistaa minua tosi paljon mutta ei ole ketään, kenen kanssa puhuisin. Kukaan ei ymmärrä, miksi enää haluaisin lasta. Mieheni on täysi fatalisti joten hän ei toivo eikä suunnittele. Ystävälleni en uskalla edes kertoa, että yritämme lasta, koska hänen mielestään minun ei pitäisi lasta enää hankkia. Esikoiseni on sitä mieltä, että ei enää pikkusisaria, koska ne vievät rahaa (eli häneltä pois :)). Enkä ymmärrä. miksi en tullut raskaaksi edellisestä kierrosta. Ehkä en enää tule raskaaksi. Onko kukaan täällä kokeillut macaa tai aswagandhaa? Minä söin macaa ennen edellisen lapsen syntymää, ja silloin olin kyllä tosi hedelmällinen. Raskaus alkoi heti, meni kesken ja heti perään toinen, josta lapseni syntyi. Aswagandhaa olen joskus syönyt huvikseni mutta ehkäpä nyt tässä tilanteessa pitäisi palata käyttämään jompaa kumpaa...Perussahan on heikko hedelmällisyys, kun elävät korkealla vuoristossa ja naiset syövät macaa tullakseen raskaaksi.


    • Lapsi haaveissa.

      Terve vain kaikki vanha ja uudet lukijat pitkästä aikaa! :) tänne ei mitään ihmeempiä kuulu. Kp21 eletään ja varma olo,että kuukautiset tulevat vähintään 10pv päästä. Mies on työmatkalla Yhdysvalloissa,niin tämä kuukausi muutenkin meni vähän puihin. Onneksi on ollut perhe ja ystävät kelle soitella,kun mies on ollut poissa. Kyllä täälä se yk13 alkaa viikon kuluessa valitettavasti.. Mutta ehkä syyskuuhun mennessä voisi käydä tutkimuksissa,ellei mitään kuulu.

    • hymynaama

      täällä mennään nyt kp20 ja menkkamaiset kivut taas alkaneet :/ alaselkää juilii&vihloo&polttelee,aamulämmöt 36,9 tänään,ruokahalu olematon,huonoa oloa joka voi johtua myös tuosta kun en oikein syö mitään :/ vaikea toisaalta syödä mitään kun ei maistu,sit kun syöt niin hetken päästä alkaa oksettamaan :/ suu on kuiva kun aavikko eli saa koko ajan olla jotain juomassa,kurkkukin on hieman karhea.

      Nyt vaan odottelen sen 6- 8 päivää et tuleeko täti taas kerran kylään...

      Plussatuulia kaikille vauvakuumeilijoille! :)

    • OperaatioVilho

      Hei!

      Liitynpäs minäkin kuumeilijoiden joukkoon! Onnea kovasti jo kaikille plussanneille ja sylillinen toivoa ja tarmoa kaikille kuumeilijoille! Olemme mieheni kanssa 24-vuotiaita, mies jo töissä ja minulla opinnot gradun valmistumista vaille valmiit. :) Tarkoitus oli, että aloittaisimme esikoisen yrittämisen syksyllä, elokuun lopulla, mutta laskeskelimme tässä jo tänään "varmoja" päiviä ja annoimme mennä :) Eli jos jo nyt sitten "vahingossa" tärppäisikin, niin onnella ei olisi rajaa! Kuukautiset eivät tosin ole nyt tulleet aivan säänöllisesti, mutta mielestäni tunnistan ovulaationi hyvin. Tässä kuussa kroppa vain on ollut niin omalaatuisella tuulella, että sano nyt sitten tuosta että mitä se yrittää omistajalleen kertoa vai yrittääkö mtn..! Mutta nyt on pieni toivon kipinä, kun "varmat" päivät eivät nyt sitten olleetkaan niin varmoja, että ehkä sieltä saadaan tuo meidän nimeämä Operaatio Vilho a.k.a esikoinen aluilleen :)

    • Pikkukakkonen <3

      Tervetuloa uudet kuumeilijat! Ja tsemppiä meille kaikille!

      Minä jo luulin, et ovista ei tuu tässä kuussa ollenkaan, mutta niin vaan eilen aamupäivällä oli sellaset oviskivut että... Ovis siis kp 20. Aika laimeet on silti odotukset raskautumisen suhteen, sillä jäi tuo peitonheilutus aika vähälle. Muistaakseni perjantai-iltana tuli harrastettua seksiä ja ovispäivänä ei ollenkaan. Ukko oli eilen niin väsyny ja kärttyinen et en edes uskaltanu ehdottaa :D Joten siirrämme toiveemme sitten ensi kiertoon. Esikoinen on nyt täyttänyt 1 vee... Löysin muutaman käyttämättömän ovistestin, joiden parasta ennen-päiväys on kylläkin mennyt. Ei tullut nyt tikuteltua ollenkaan, vaikka kävi mielessä. Voihan se olla et nuo vanhat testit ei oo enää luotettavia. Ois mulla kyllä yks parhaat päivänsä nähnyt raskaustestikin. Sitä ois paljon kivempi päästä kokeilemaan :D Tämä kierto on näillä näkymin 34 päivän pituinen eli taitaapi seuraava ovis olla elokuun puolella.

      Mutta, hyvää alkanutta heinäkuuta kaikille ja peitot heilumaan, joilla nyt ovis tässä kuussa sattuu olemaan!

    • hymynaama

      ihanaa kun tulee uusia kuumeilijoita mukaan! :)

      eihän sitä malta olla täältä poissa ja kirjoittamatta omia tuntemuksia ja kuulumisia.. :)

      täällä mennään nyt kp22/26-28.Menkkakivut jatkuu eli alavatsassa nippailee ja alaselkää polttelee ja on kipeä,ruokahalua ei ole ja etovaa oloa on(painokin pudonnut jo melkein 3kg tämän ja viime kierron aikana),päänsärkyä ei enää niinkään ole.
      Rinnat ja nännit normaalisti olleet kierroissa arat,mutta nyt ei ole mitään tuntemuksia? :/
      Aamulämmöt 37 tänään.

      "yrittää odottaa maltillisesti 4-6 päivää ja toivoo niin kovasti että täti ei tulisi kylään"

    • nessu-tassu

      hellou kaikille! meikäläinen sai eilen plussaa !!!

    • Samba11

      heippa taas. täällä kp 24, kierto on tällä erää 28-30..selkä aivan jumissa ja nivusista vihloo..tissit kipeet niinkuin aina, mutta nyt kipuilu alkoi aikaisemmin kuin normisti..muutaman päivän ku jaksais vielä..pidetään nyt peukkuja että nyt kävis tärppi, plussa onnea myös muille :)

    • Nitzu

      Onnea nessu-tassu!! :) Ja tervetuloa uusille!

      Allergioiden takia täällä siirrytän pojan kanssa korvikkeeseen, kunhan saadaan resepti maidottomaan ja päästään kokeilemaan, että varmasti sopii. Joten eiköhän sen jälkeen ne menkatkin ala pikkuhiljaa kuulua ja päästään ihan oikeasti yrittämään seuraavaa :) Toki ennen menkkoja on se yksi kerta, jolloin on mahdollista raskautua, mutta en usko, että mitään ovulaatiota olisi tässä tapahtunut/tapahtumassa, kun imetän.

    • Jokohan?84

      Ohhoh, jopas täällä on tullut uusia kuumeilijoita mukaan joukkoon! Mahtavaa ja tervetuloa :)

      ONNEA nessutassulle plussasta!!

      Täällä ei mitään uutta ja ihmeellistä ole tapahtunut :D Menkat alkanee ensi viikon ma-ke tienoilla. Ensimmäinen kieto ties kuinka pitkään aikaan, kun ei ole edes mitään mielikuvitusoireita ;) Edes rinnat ei yhtään turvonneet / kipeät vaikka yleensä jomotus alkaa jo ovispäivänä ja kestää menkkojen alkuun asti. Saattaahan se olla, että en edes ovuloinut tässä kuussa.

      Pitäisköhän meille aloitella uutta ketjua taas? Alkaa olla niiiiiiiin hirmusti selattavaa jo

    • OperaatioVilho

      Kesäkuun loppu oli meillä tosiaan sitä tjottailua, sillä tänään alkoivat menkat. Vähän harmitti sekä miestä että minua, mutta ovulaatiosta kun olikin jo monta monta päivää aikaa, niin mahdollisuudet kyllä tiedettiinkin..! Meinattiin, että aloitetaan sitten elokuussa vasta yrittäminen, mutta olemme nyt useamman viikon sitten puhuneet asiasta ja päätimme, että jätämme kokonaan ehkäisyn nyt sitten pois! Eli voin monen vuoden odotuksen jälkeen vihdoin ensimmäistä kertaa kirjoittaa: kp1/30-32, YK1!! :)

    • aamuaurinko24

      Täällä mennään nyt yk3. Kierto ollut pillereiden lopettamisen jälkeen 21 ja 20 päivää. En tiedä onko tuollainen lyhyt kierto ihan normaali (joskus aikoinaan ennen pillereitä se oli 30-33), mutta täytyy nyt katsoa pidentyykö se. Tai toiveissa tietysti olis että ne menkat ei sieltä tuliskaan :)

      Nyt tosiaan yk3 menossa ja kp12. Jos kierto jää taas lyhyeksi niin ovulaatio on jo mennyt. Mutta toukokuusta asti ollaan aktiivisesti vauvaa "tehty" parin päivän välein. Toivottavasti tuottaa jossain vaiheessa tulosta :)

      Oletteko muut kuumeilijat koskaan huolissaan että sitten kun sen aika joskus on niin tuleekohan sieltä sitten terve vauva? Minua tämä mietityttää aina välillä...

    • uutisia odotellessa

      mulla oli toiveissani vauva maaliskuussa 2014 mutta keskemeno tuli :D nytten ollaan yritetty ja ehkä täppää kohta :D

    • liiniseh

      Täällä menkkojen ois pitäny jo alkaa viikko sitten..mut ei kuulu ja testit negaa näyttää. Hitto et harmittaa ihan suunnattomasti :( vuosi siis tosiaan ollaan jo yritetty..ja ei mitään kuulu...stremppiä kaikille!

    • aamuaurinko24
    • Pinja

      Toivon, toivon niin kovin..
      Miten yksi viiva voisi tehdä minut onnelliseksi.
      - yksi ylimääräinen viiva.
      Tiedän, että toiveeni on suuri, valtavakin.
      Kuinka kaipaisin tietoa,
      varmistusta siitä, että voin joskus vielä nostaa pienokaisen syliini.
      Upottaa hänet rakkauteen ja pitää hänet turvassa maailman kylmyydeltä.
      Ja miten joka kuukausi tuo toivee luotani kuin hiekka käsistä.
      Silti toivon, toivon niin kovin.

      • 23v.

        Samat tunteet täällä. Se yksi viiva tekisi minut maailman onnellisimmaksi :)
        En luovuta, aion jatkaa toivomista,


    • Pinja

      Kauan olette yrittäneet? Luovuttaa ei saa, vaikka välillä tuntuu, että niin olisi helpompi.

      • 23v

        Emme ole yrittäneet, kun mieheni ei halua lasta nyt.mut minä haluan niin kovasti tulla äidiksi. Luvannu kyllä mulle et 2014 alettaisiin tehdä mut katsotaan. Olen koko ajan toivonu et vahingossa tulisin raskaaksi oli viime kuussa sellainen olo mut ei testi negatiivinen. Yli vuoden oon halunnu oman pienokaisen. Mitäs sinä, oletko naimisissa vai muutenko haluat vauvan? Toivottavasti molemmat saadaan kaksi viivaa joskus :)


      • Pinja
        23v kirjoitti:

        Emme ole yrittäneet, kun mieheni ei halua lasta nyt.mut minä haluan niin kovasti tulla äidiksi. Luvannu kyllä mulle et 2014 alettaisiin tehdä mut katsotaan. Olen koko ajan toivonu et vahingossa tulisin raskaaksi oli viime kuussa sellainen olo mut ei testi negatiivinen. Yli vuoden oon halunnu oman pienokaisen. Mitäs sinä, oletko naimisissa vai muutenko haluat vauvan? Toivottavasti molemmat saadaan kaksi viivaa joskus :)

        Voi kurja. Miehet yleensä syttyy hitaasti lapsen hankinnalle.. olen ollut saman miehen kanssa yli 10 vuotta, joten ehkä jo olisi aika lapselle. Vauvakuume minulla on ollut jo viitisen vuotta. Minäkin toivoin vahinkoa joskus.. ja nyt todella toivon että olisi pienoinen aluillaan. Onnea sinne!


    • 23v.

      Kiitos paljon, toivon oikeasti sinun tulevasi raskaaksi joskus niin saat oman vauvan. Onnea kaikille odottaville ja tsemppiä yrittäneille!

    • Jeejeee

      Päätin liittyä odottajiin! Meillä miehen kanssa yritystä takana puoli vuotta ja epätoivo alkaa tulla omalta osaltani. Söin pillereitä kuusi vuotta ja lopetin ne siis puoli vuotta sitten. Siitä asti yritetty, mutta ei mitään. Oviksenkin tunsin hyvin selvästi parina ekana kuukautena pillereiden lopetuksen jälkeen, mutta nykyään sitäkään ei enää tunnista. lienee sitten loppuneen kokonaan ja kiertokin muuttunut epäsäännölliseksi. Toivotaan kuitenkin plussaa lähiaikoina ! Ja ihana ollut lukea muiden onnistumisista (:

    • tyttö22v

      täällä on kans vauvahaaveita, ei tosin yritystä takana kuin ehkä puolivuotta reilu :) terulot kuuri aloitettu ja menkkoja odotellessa...
      http://aidiksihullusta.blogspot.fi/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe