Honda VT 750 käynnistys talven jälkeen

Tepaa73

Kuinka pitäisi käynnistää jotta kaasarit sais alussa täyteen bensaa? Alussa kestää pitkään kun pitää kaasarit tyhjinä pyörittää starttia.

11

1764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • autmopo

      starttaa vaan kyllä se siittä,tai kaada kaasareihin bensaa

    • muistaakseni..,,

      Joissain on ainaskin siinä bensahanassa kohta joka päästää löpön valuu kaasareihin ilman kovaa sahaamista.,eli . on.off.vara ja sitten se valutin asento oliko joku prime tms. en muista mitä luki.

      • elkää tapattako ihte

        Bensahana on älytesti, jos sitä ei saa auki ja kaasareihin bensaa, on se sen merkki, että ei kannata lähteä pyörällä liikenteeseen ollenkaan.


    • k.v.

      Valele koko sätös bensalla ja notski sätöksen alle;)

    • Tämä toimii...

      Täällä on vain vit...tun idiootteja trollaajia jotka ei tiedä prätkistä mitään...

      Bensapumppu ei pumppaa muuten kuin startatessa tai koneen käydessä. Pumpun tuotto ja paine on hyvin pieni joten täysin kuivien kaasareiden täyttämiseen yleensä joutuu starttaamaan vanhan akun tyhjäksi.

      Katselin netistä VT750:n kuvia kaasareista. Näyttäisi että kaasareiden pohjassa (kohokammion alla) on ruuvit ja lyhyt natsa josta kohokammion bensat voi laskea pois. Meisselillä ruuvia auki ja letkun pätkäään kiinnitetyllä lääkeruiskulla saat pukattua bensaa kaasariin. Kone käyntiin ja tuo pieni ruiskullinen riittää sen verran, että bensa tankista alkaa kulkemaan normaalisti.

      • onko pumppu

        Onko siinä tosiaan pumppu eikä painovoimainen tulo?


      • Shadowisti

        Ites asiassa vikä on aivan muu kuin Bensasaanissa . Kyse on HYDRAALISISTA venttiileistä jotka avautuvat vasta kun öljynpaine on moottorissa kohonnut tarvittavalle tasolle !

        Shadowin moottoria kannattaa pitkän seisonnan jälkeen lämmittää sekä irroittaa molempien sylintereiden tulppa ( sylinterin molempia tulppia ei tarvitse irroittaa ) ja pyörittää moottoria starttimoottorin avulla jolloin öljynpaine avaa venttiilit ja tulppien takaisin asennuksen jälkeen moottori käynnistyy ,ilman vaikeuksia !

        Kannatta myös tarkistaa sähköjohdot , suhaus sähkölaitteiden suojaainetta liitoksiin auttaa useinpiin käynnistysongelmiin mkäli vika sattuisi olemaan siellä suunnalla , mikä on usein hyvinkin mahdoista !


    • Taidat olla...

      ...paremminkin nisti kuin motoristi!

      Sullako on "HYDRAALISISTA" venttiilit sun Shadowssa?!?!?! :D :D :D

      Ihan opiksi sinulle "nisti" että ventiilit aukeavat ihan mekaanisesti nokka akselin toimesta. Venttiilien välyksen säätö toimii hydraulisesti, eikä se vaikuta käyntiinlähtöön. Sun tietämyksellä ne tulpat pitäs ottaa joka startissa pois että öljyn paineet nousee.... hehehe!

      Toi munapää oli jus sellanen trollipelle joka ei tiedä prätkistä mitään. Saa vaan kicsejä omasta idiotismistaan ja runk...kaa äitinsä pikkuhousuihin.

      • Haukkaa skeidaa

        Vanhemmat Shadowut Honda Shadow 750c vuodesta1982- 1988 , ainakin näissä maleeissa on Hydraaliset venttiliin säädöt jotka aivan varrmasti vaikuttaa juuri käyntiin lähtöön , kokemusta muuten on tuosta asiasta pitemmällä aikavälillä kuin arvaat , nilkki, edes aavistaa !

        Mikä kumman Insinööri sinäkin luulet olevasi kun et näköjään tiedä moottoreista ja niiden toimintatvoista yhtään mitään vaan auvot lärviäsi kuin joku vähämielinen !

        Taidat itseasiassa olla näitätä Alppilan koulu tarkkiksia ellen erehdy , niillä kun on kuulemma tapana aukoa päätään asiasta kuin asiasta tietämättä siitä tuon taivaallista.


      • sivusta osaa keskust
        Haukkaa skeidaa kirjoitti:

        Vanhemmat Shadowut Honda Shadow 750c vuodesta1982- 1988 , ainakin näissä maleeissa on Hydraaliset venttiliin säädöt jotka aivan varrmasti vaikuttaa juuri käyntiin lähtöön , kokemusta muuten on tuosta asiasta pitemmällä aikavälillä kuin arvaat , nilkki, edes aavistaa !

        Mikä kumman Insinööri sinäkin luulet olevasi kun et näköjään tiedä moottoreista ja niiden toimintatvoista yhtään mitään vaan auvot lärviäsi kuin joku vähämielinen !

        Taidat itseasiassa olla näitätä Alppilan koulu tarkkiksia ellen erehdy , niillä kun on kuulemma tapana aukoa päätään asiasta kuin asiasta tietämättä siitä tuon taivaallista.

        Sinä olet kai se saman koulun idiootti ope, joka ei osaa, eikä tiedä mistään mitään ja kun saa asiallista palautetta, menee arvovalta, palaa käämit ja pitää alkaa raivoamaan.

        Hydraulinen venttiilinsäätö säätää sitä millien kymmenyksen väliä, se ei vaikuta käyntiinlähtöön mitään. Usko jo


    • Haukkaa itse!

      Kuules Herra "HYDRAALISISTA"... Käy laskemassa öljyt pois siitä sun "Shadowut":sta ja kokeile lähteekö käyntiin!!! Käy vielä heittämässä pari mutkaa siellä perähikiällä testien päälle....

      Aikaisemmin ajattelin, että pahimpia pellejä on noi trollaajat. Mutta nehän vetää asian niin överiksi, että normaalit ajattelevat ihmiset ymmärtävät sen pashaksi. Mutta kyllä pahempi on tuollainen itse-oppinut pölvästi joka kirjoittelee asiantuntijana musta tuntuu ajatuksiaan ja kuulin kaverilta joka omistaa korjaamon.

      Voihan sulla olla se "Shadowut", mutta ei se tekniikka selviä konetta päältä katsomalla. Mene vaikka kirjastoon lukemaan Tekniikan Mailmaa ja ihan ekaksi voit jo tuosta aloittaa:

      http://www.autowiki.fi/index.php/Hydrauliset_venttiilinnostimet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe