Mallorca huhti-toukokuussa

Sporttiperheen loma

Ollaan menossa Mallorcalle Alcudiaan huhti-toukokuun vaihteessa eli ensi viikolla jo. Onko kukaan käynyt kyseiseen aikaan Alcudiassa? Mitä vinkkejä, kun neljä lasta välillä 9-16?Hotelli on Alcudia Pins.

7

702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2 kert. alcud lyly

      jos vivan ketjun hotelli niin ainakin ruokailu vimosen päälle
      esim ph .lla pärjää hyvin pikkasen syrjemällä = rauhallinen
      alue
      - lähellä littiä waterpark yhdekis päiväksi
      palman keskusta 1.pvä ei riitä
      ruokapaikkoja pilvin pimein muutenkin hyviä
      joka mutkan takana
      kevät parasta aikaa reissata,,ei liian kuuma
      hyvää matkaa fm.llä

    • don Luis

      Vanhasta muistista sanoisin,että Alcudia Pins hotelli on tehty niin monipuoliseksi,että hotellilta ei tarvitse mennä minnekään ,siellä on kaikki mitä tarvitaan.Se on sitten eri juttu onko tällainen hotellilla olo mitään Mallorcan matkailua.Sijainniltaan muuhun Alcudiaan nähden hotelli on hiukan etäällä,esim. vanhasta Alcudiasta,ja myös Alcudian satamasta.Tulee mieleen onko edes oikein puhua Alcudiasta kun on noinkin etäällä kaupungista.

      • Sporttiperheen loma

        Ok. Aika kompleksilta vaikuttaakin. Olemme joka tapauksessa ajatelleet vuokrata auton ja kiertää saarta. Jostakin luin, että myös taksilla matkustaminen on edullista, mutta meidän tapauksessa (6 henkeä) sekin on hankalaa. Ja mikäli sääennusteet pitävät paikkansa (16-20C), ei loma oikein mikään rannailla löhöilyloma taida olla. Mutta lenkkelilyä, nähtävyyksiä, shoppailua ja ihanaa ruokaa!


      • don Luis
        Sporttiperheen loma kirjoitti:

        Ok. Aika kompleksilta vaikuttaakin. Olemme joka tapauksessa ajatelleet vuokrata auton ja kiertää saarta. Jostakin luin, että myös taksilla matkustaminen on edullista, mutta meidän tapauksessa (6 henkeä) sekin on hankalaa. Ja mikäli sääennusteet pitävät paikkansa (16-20C), ei loma oikein mikään rannailla löhöilyloma taida olla. Mutta lenkkelilyä, nähtävyyksiä, shoppailua ja ihanaa ruokaa!

        Teitä lähellä oleva Can Picafortin kaupunki on myös tutustumisen arvoinen.Taksit ovat,muistini mukaan kalliimpia,kuin esim. Kanarialla,joten en kovin paljon taxin käyttöä suosittele.Pääkaupungissa kannattaa kyllä käydä,harmi vain ,sinne on matkaa melkoisesti,noin mallorcalaisittain.Vuokra-auton kanssa Palmaan tutustumista en suosittele,sillä ikuinen ongelma on pysäköinti.Parkkitaloja kyllä löytyy,ja kun turistikausi ei vielä ole päällä,niin voihan pysäköinti olla hiukan helpompaa.Jos vuokraatte auton 6:lle hengelle niin sen kokoisen auton kanssa pääkaupungin pikkukujat ovat enemmän kuin hankalia.Toivottavasti ,ruoan suhteen,ravintolat ovat auki,sillä monet niistä ovat täydessä touhussa vain sesonkiaikoina.Hyvää matkaa.


    • kiertoajelu ok

      lähellä porto piin ostoskeskusta missä citybussi kiertää jionkun linnakken läheltä
      löytyypi ilaminen parkkiapaikka n 300m päästä
      viime syksynä yritettiin löytää parkkipaikka se oli tuskie takana
      eli kandee hypätä esin citysiht bussiin
      näkee vaikka mitä ja voi hypätä pois halauamallaan pysäkillä
      festival park noin 12 km alcudiaan päin kandee käydä illalla myöskin
      olen laittanut paikkaauringossa.fi juttua
      sinne nimerkki lomalyly

    • sangriapasta

      Jos ketjun avajaa vielä palaa tänne, niin olisi kiva kuulla kokemuksia. Me lähdetään kahden lapsen kanssa Alcudiaan toukokuun puolivälissä.

      Oltiin varttia vaille menossa myös tuohon Pins-hotelliin, mutta hotellin sijainnin takia päädyttiin Estrella de Mariin. Aika näyttää oliko viisasta, mutta ajateltiin, että tekemistä lähempänä, jos sattuu huono sää.
      Itse ajateltiin sadepäivien varalle shoppailun lisäksi sitä eläinsafaria ja Pirates-teatteria.

      Kerran on käyty Mallorcalla ja voin suositella ipanoiden kanssa ainakin Katmandu-taloa ja Western water parkia, joista tosin ensimmäinen on alle 10-vuotiaille jopa turhan jännä.

      • Sporttiperheen loma

        Olemme kovasti tyytyväisiä lomaamme, vaikka kolme ensimmäistä päivää olikin sateista, niin sitten loput neljä paistoi ja oli lämmintä. Olimme siis Alcudia Pins hotellissa ja meillä on pääosin hyvää palautetta. Varasimme ennakkoon hotellin aamupalan, mikä todella kannatti. Oli ainakin Pinsissä erittäin runsas ja sillä pärjäsimme sitten iltapuoleen asti. Lisäksi ostimme loppupäivinä buffetsyömisen, joka oli illalla klo 18-20.30, ja se oli todella hyvä. Meiltä kuudelta hengeltä se maksoi 69 euroa ja oli kyllä hintansa väärti. Kun söimme Alcudian keskustassa, emme kertaakaan päässeet tuohon hintaan, vaan maksoimme jopa 120 euroa ruokailusta. Siinä sitten sai valita kukin makumieltymyksiensä mukaan, mitä halusi ja miten ihanat jälkkäritkin. Lisäksi viini ja olut sisältyi hintaan.

        Ainakin Alcudia Pinsissä oli lapset hienosti huomioitu, oli erilaisia kerhoja ja sitten urheilua: rantalenttistä, vesijumppaa, aerobiccia ja circuit trainingia. Jonakin päivänä lapset tekiät tanssiesityksenkin yhdessä ohjaaien kanssa. Lisäksi sai varata pingismailoja, polkuautoja ja koripalloa panttia vastaan. Otimme muuten hotellista päivähuoneen, kun lähtö oli vasta illalla, niin saimme nauttia auringosta viimeiseen asti ja sitten käydä suihkussa vielä juuri ennen iltakuutta ennen huoneen luovutusta. Se maksoi 30 euroa ja kannatti.

        Käytimme alkulomasta paljon paikallista bussia, joka maksoi meiltä kuudelta 9 euroa. Oli kätevä. Kävimme satamassa, Alcudian keskustassa ja vanhan kaupungin markkinoilla. Ehkä olisimme enemmän olleet hotellilla, jos myös alkuloman keli olisi olllut parempi. Yhtenä päivänä varasimme hotelin respasta auton, joka maksoi 70 euroa vuorokaudelta, mutta pienemmmät autot taisi saada halvemmalla noin 40 eurolla. Näin saatiin hyvä käsitys saaresta. Jos haluat kuulla päivän ajoreitistämme, voin siitäkin viestiä.

        Rannat olivat ihanat, hienoa hiekkaa ja mielestäni jo aika lämmintä vettä. Oli kyllä mahtava kohde, kun löytyi kivaa tekemistä kaikille ja ennen kaikkea täydellinen irtiotto arjesta.
        Kaiken kaikkiaan ihana loma. Hyvä lomakohde. Ihanaa loman odotusta teille:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1733
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1116
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      204
      806
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      775
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe