Naapuruston doggi ja nuori nainen

mieti edes

Jos näet tämän, niin opettele siivoamaan lehmän kokoisen hurttasi lehmän kokoiset jätökset lähialueeltamme.

Kun joskus saat lapsia, alat ehkä ymmärtää jotain.

Koirasi on varmaan viisaampi kuin sinä, mutta minkäs se voi jos olet niin taulapää, ette osaa siivota sen jätöksi tai viedä pois yleisiltä virkistysalueilta paskaamasta.

6

459

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietoa on tarjolla

      Kennelliiton ohjeistuksessa,koiran ulkoiluttajan on siivottava ulosteet "hoidetuilta alueilta".Vain metsää,pellolle ojiin ja muille hoitamattomille alueille,saa ne jättää keräämättä.Tytsyltä tainnut jäädä kyseinen ohjeistus lukematta.Voisit tietysti kauniisti muistuttaa häntä asiasta,jospa alkaisi sitten sujua.

    • Iso läjä

      Teeppä niin että ostat rullan halpoja koirankakkapusseja tai roskispusseja ja jätä rohkeasti saataville joko portin pieleen tai tikunnokkaan. Ei ehkä tarvi tehdä montaa kertaa ja alkaa menemään perille. Toi on tosi inhoo. Itellänikin on pari koiruutta ja aina korjaan jätökset pois. Jotkut vaan ottaa lemmikin, mutta ei ole tarkoitustakaan hoitaa sitä eikä sen sotkuja.Nää on näitä uusavuttomia joille ei saisi koiraa antaakaan.

    • teeeeeeeeeeeeee

      Hää hää siivoo sinä :D. En vaarrrrrrrrmasti siivoo. Tule sanomaan jos on jotain asiaa :DDD. Onks sulla jotain asiaa :D ???

    • teeeeeeeeeee

      Tuo ed. ei ole sama kun minä. Aina oon koirani jätökset siivonnut,viimeeks pyysin pussia lähimmäiseltä ;sinä ?? ;jolta ei tarpeeks isoa pussia löytynyt;enpä arvannut et hän tekee paskan toistamiseen :). Ja siivosin sen kyllä seuraavalla lenkillä et turhaan mäkätät siellä. Lapsiakin on kolme :D. Että sitä pas.kaa on siivottu aiemminkin.

    • lehmän omistaja

      Mikähän siinä on, että osa ihmisistä pitää isoja koiria jotenkin inhottavina ja vihaavat niitä. On paljon niitä, jotka ihailevat koiraani, mutta myös teitä, jotka tuntuuvat paheksuvan. Ja sitten kun pihaan on ilmestynyt läjä, johon lapsesi sen sormensa työntää, niin tietysti siitä syytetään isointa koiraa, joka on naapuruston näkyvin koira!

      Koirani ei todellakaan pasko yleisille virkistysalueille! Doggini paskoo lähi metsään ja sieltä minulla ei ole mitään velvollisuutta niitä paskoja kerätä! En paskata koiraani millekään lenkkipolulle, vaan nimenomaan metsään tai pelloille, jonne paskovat myös muut eläimet! Että jos rouva haluaa virkistäytyä keskellä risukasaa, niin rouva on hyvä ja menee itse keräämään paskat sieltä pois tai vie ne lapsensa leikkimään lapsille tarkoitetulle leikkipaikalle.

      Kun talomme ulko-ovesta astuu ulos, niin heti on kahdet pienen koiran paskat oven edessä vasemmalla! Haukkuisit näiden koirien omistajia taulapäiksi! Samoin koiran paskaa on täynnä myös joka ikinen tien vierus. Mutta voi kuule, kun se minun doggini ei todellakaan ole syypää nuihin paskoihin. Enkä todellakaan paskattaisi koiraani hoidetuille piha-alueille, niin kuin jotkut valitettavasti näyttää tekevän.

      Ps. Opettelisit ite kirjoittamaan suomea! Jos koirani paskoisi "lehmän kokoisia jätöksiä", niin johan koko kaupunki hukkuisi paskaan!

    • hahhah3

      Mikäs minä oon korjaamaa doggini paskoja ku ei poliisitkaa hevostensa paskakasoja kerää mannerheimintieltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1773
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1357
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1168
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1138
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      997
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      881
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe