Wanhan Tanssikellarista video

Joku vaan

12

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surkeaksi todettu.

      Juu, kiitos vain. Surkeeta on. Takuuvarmaa Kansaa: surkeaa.

    • Lorujaje

      Kiva video. Komiasti laulaa Tapsa ja on se vaan niin karismaattienen esiintyjä kuin vaan olla ja voi.

    • Äly hoi...

      Surkea piipertäjähän tuo on. Lökäpök36syineen kaikkineen....

    • Gilla*

      Lökäpöksy tai ei , mutta Tapsa laulaa upeesti. Piipertäminen on ihan jotain muuta. Piipertävästi laulavia laulajia suomessa kyllä riittää, mutta Tapsa ei kuulu heihin.
      Olisipa laulanut videolla vielä vaikka jonkun tangon, valssin tai vaikka Elviksen biisin. Hieno video toki näinkin. Hyvää meininkiä ja tunnelmaa.

    • parempaa onnea....

      Annan siitä pisteet, että on näinkin tuore tallenne, mutta kummallista videolla on se, että kun kerran kuvaajia on selvästi ollut useampi, niin miksi ihmeessä ei osata kuvata kuin pelkästään Tapsaa. Esim. yleisöä ja bändiäkään ei juuri kuvata. Siitä kokonaisuudesta se paras kuva keikasta olisi tullut, eikä pelkästä Tapsan naamasta.

      Videokameroiden mikit ovat aina suht surkeita, mutta kyllä sieltä se bändin vaatimaton yhteissoitto hyvin välittyi. Stemmatkin menivät aivan pieleen. Sorry vaan Pekka.

    • käsi heiluu

      Tavallinen tallaajahan toi ukkeli on. Unohteli sanoja ja muutenkin aika aneemista menoa. Ja stemmat meni kyllä penkin alle komeasti. No joillekkin toi varmaan menee läpi upeana esityksenä mutta mulle taas todiste etten rahojani tuhlaa mennäkseni tätä katsomaan.

    • vai niin....

      Ja sekö onkin taas Tapsan syy jos bändi ei osaa laulaa stemmoja ? Jos vaikka Tapsa siitä huomauttaisikin, niin sitten äristäisiin miten se bändiään komenteli.

      • Terno Allan hei!

        well...olisikohan niin, että Tapsukka ei saa kovin ammattitaitoista bändiä taakseen. katsos kun ei tuo idolisi ole itsekään mikään musiikin mozartti ja käytöstavoiltaan ei todellakaan mikään herrasmies. pikemminkin...jääköön sanomatta jotta en aiheuttaisi itkukohtausta ja mielipahaa.


      • käsi heiluu

        Kas kas.. jopa joku veti herneen nokkaansa . Kirjoitinko että se oli solistin vika että stemmat meni pieleen? En ja hienosti ohitit solistiin kohdistamani kritiikin . Esitys , siis bändi ja solisti, oli aneeminen jne.... No se täytyy sanoa että lavakoreografiassa on tapahtunut kehitystä sillä toinenki käsi heiluu välillä . :)


      • Gei-Tapsa
        käsi heiluu kirjoitti:

        Kas kas.. jopa joku veti herneen nokkaansa . Kirjoitinko että se oli solistin vika että stemmat meni pieleen? En ja hienosti ohitit solistiin kohdistamani kritiikin . Esitys , siis bändi ja solisti, oli aneeminen jne.... No se täytyy sanoa että lavakoreografiassa on tapahtunut kehitystä sillä toinenki käsi heiluu välillä . :)

        alakee poeka pikkuhilijaa oppia..


    • Tapsa on niin hurmaava tuossa videollakin saatika sittn kun olis ihana livenä voinut olla todistamassa. Olis ollut kiva jos videolla olis ollut Tapsan laulamana esim. Hopeinen kuu ja Anniina ( sikälimikäli hän ne tolla keikalla lauloi ). Mutta hyviä biisejä oli noikin mitkä nyt videolla oli. Muunmuassa Delilah on aina kyllä niin sykähdyttävä Tapsan laulamana.

      Joku on joskus täällä valittanut ettei Tapsa katso yleisö laulaessaan. Kyllä katsoo ja sen tuolla videollakin huomaa ja muutoinkin Tapsa ottaa hyvin yleisönsä. Kätteleekin siinä muutamia. Ja mitä lavakoreografiaan tulee, niin tuo on niin pieni lava ettei siinä mitään ihme kuvioita voi tehdäkkään.. Tapsa esiintyy rennosti ja luontevasti turhia konstailematta. Ei suinkaan ole jymähtänyt liikkumattomana paikoilleen kuin tatti vaan kuljeskeleekin siinä lavalla.

      • Lehmäliini

        Ammuu, ammuu.Lehmät sanovat ammuu... Hyvää huomenta Justiinax! Sitä on näköjään taas herätty pitkään aikaan? :/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe