Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Wanhan Tanssikellarista video

Joku vaan

Tässä on Pieni videopätkä Tapsan viime perjantain keikalta Wanhan Tanssikellarilla:
http://www.youtube.com/watch?v=L7d0XaYwiqs

12

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surkeaksi todettu.

      Juu, kiitos vain. Surkeeta on. Takuuvarmaa Kansaa: surkeaa.

    • Lorujaje

      Kiva video. Komiasti laulaa Tapsa ja on se vaan niin karismaattienen esiintyjä kuin vaan olla ja voi.

    • Äly hoi...

      Surkea piipertäjähän tuo on. Lökäpök36syineen kaikkineen....

    • Gilla*

      Lökäpöksy tai ei , mutta Tapsa laulaa upeesti. Piipertäminen on ihan jotain muuta. Piipertävästi laulavia laulajia suomessa kyllä riittää, mutta Tapsa ei kuulu heihin.
      Olisipa laulanut videolla vielä vaikka jonkun tangon, valssin tai vaikka Elviksen biisin. Hieno video toki näinkin. Hyvää meininkiä ja tunnelmaa.

    • parempaa onnea....

      Annan siitä pisteet, että on näinkin tuore tallenne, mutta kummallista videolla on se, että kun kerran kuvaajia on selvästi ollut useampi, niin miksi ihmeessä ei osata kuvata kuin pelkästään Tapsaa. Esim. yleisöä ja bändiäkään ei juuri kuvata. Siitä kokonaisuudesta se paras kuva keikasta olisi tullut, eikä pelkästä Tapsan naamasta.

      Videokameroiden mikit ovat aina suht surkeita, mutta kyllä sieltä se bändin vaatimaton yhteissoitto hyvin välittyi. Stemmatkin menivät aivan pieleen. Sorry vaan Pekka.

    • käsi heiluu

      Tavallinen tallaajahan toi ukkeli on. Unohteli sanoja ja muutenkin aika aneemista menoa. Ja stemmat meni kyllä penkin alle komeasti. No joillekkin toi varmaan menee läpi upeana esityksenä mutta mulle taas todiste etten rahojani tuhlaa mennäkseni tätä katsomaan.

    • vai niin....

      Ja sekö onkin taas Tapsan syy jos bändi ei osaa laulaa stemmoja ? Jos vaikka Tapsa siitä huomauttaisikin, niin sitten äristäisiin miten se bändiään komenteli.

      • Terno Allan hei!

        well...olisikohan niin, että Tapsukka ei saa kovin ammattitaitoista bändiä taakseen. katsos kun ei tuo idolisi ole itsekään mikään musiikin mozartti ja käytöstavoiltaan ei todellakaan mikään herrasmies. pikemminkin...jääköön sanomatta jotta en aiheuttaisi itkukohtausta ja mielipahaa.


      • käsi heiluu

        Kas kas.. jopa joku veti herneen nokkaansa . Kirjoitinko että se oli solistin vika että stemmat meni pieleen? En ja hienosti ohitit solistiin kohdistamani kritiikin . Esitys , siis bändi ja solisti, oli aneeminen jne.... No se täytyy sanoa että lavakoreografiassa on tapahtunut kehitystä sillä toinenki käsi heiluu välillä . :)


      • Gei-Tapsa
        käsi heiluu kirjoitti:

        Kas kas.. jopa joku veti herneen nokkaansa . Kirjoitinko että se oli solistin vika että stemmat meni pieleen? En ja hienosti ohitit solistiin kohdistamani kritiikin . Esitys , siis bändi ja solisti, oli aneeminen jne.... No se täytyy sanoa että lavakoreografiassa on tapahtunut kehitystä sillä toinenki käsi heiluu välillä . :)

        alakee poeka pikkuhilijaa oppia..


    • Tapsa on niin hurmaava tuossa videollakin saatika sittn kun olis ihana livenä voinut olla todistamassa. Olis ollut kiva jos videolla olis ollut Tapsan laulamana esim. Hopeinen kuu ja Anniina ( sikälimikäli hän ne tolla keikalla lauloi ). Mutta hyviä biisejä oli noikin mitkä nyt videolla oli. Muunmuassa Delilah on aina kyllä niin sykähdyttävä Tapsan laulamana.

      Joku on joskus täällä valittanut ettei Tapsa katso yleisö laulaessaan. Kyllä katsoo ja sen tuolla videollakin huomaa ja muutoinkin Tapsa ottaa hyvin yleisönsä. Kätteleekin siinä muutamia. Ja mitä lavakoreografiaan tulee, niin tuo on niin pieni lava ettei siinä mitään ihme kuvioita voi tehdäkkään.. Tapsa esiintyy rennosti ja luontevasti turhia konstailematta. Ei suinkaan ole jymähtänyt liikkumattomana paikoilleen kuin tatti vaan kuljeskeleekin siinä lavalla.

      • Lehmäliini

        Ammuu, ammuu.Lehmät sanovat ammuu... Hyvää huomenta Justiinax! Sitä on näköjään taas herätty pitkään aikaan? :/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe