Olen narsisti ja maailman paras kaikessa

Narsisti #1

Tervehdys alhaiset alamaiseni!

Synnyin neitseelliseen hedelmöityksen kautta aivan kuten Jeesus. Tosin olen Jesseä kovempi heppu, onhan älykkyyteni, ulkonäköni ja muut kykyni yliluonnollisella tasolla. En ole vielä jaksanut alkaa universumin diktaattoriksi, koska peili vetää puoleensa. Tosin onhan se sääli peilien kannalta, kun eivät kestä komeuttani 5 minuuttia kauempaa särkymättä.

Olen keksinyt ylivertaisen ratkaisun energiapulmiin, talouteen ja köyhyyteen vetäessäni Pauligin Presidentti -kahvia suuhuni tässä aamulla, mutta en niitä teille kerro, koska tykkään katsella kiemurteluanne siellä maan pinnalla tomua nielemässä.

Olen kuolematon hahmo ihmisen kaavussa ja kävelen aina sunnuntaisin naureskelemassa hautausmaalla kuolleille. Hauskaahan se on, koska pystyisin herättämät heidät henkiin halutessani, mutta näin parempi.

Tiedän, että tästä viestistäni tulee kaikkien aikojen suosituin Suomi24-keskustelupalstalla ja se laitetaan tuonne yläosaan kiinni ikuisiksi ajoiksi. Ihmiset kaikista eri maista lukevat viestini ja ne jotka eivät osaa suomea, ostavat tulkin palveluita päästäkseen osaksi tätä universumin hienointa sanomaa. Tosin haluan muistuttaa, että viestini on täysin ymmärrettävä vain alkuperäisellä kielellä, mutta kaikilla ei vaan riitä aivokapasiteetti uuden kielen hallintaan, tosin kuin minulla, joka omaksuu kielen kuin eilen parissa sekunnissa.

18

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • - -

      Selvä suomalainen. Pauligin Presidentti käy statuksen määrittelyyn arvoasteikolla.

      *kadehtii. minä joka en ole koskaan hyvää kahvia juonut enkä uskalla käyttää suuria kirjaimia tämän enempää*

    • VOIEI

      HEI! ! ! Elä tee pilkkaa"VAPAHTAJASTA"se sattuu omaan nilkkaan! ! !

    • 20+20

      Narskut on ihan pohjasakkaa verrattuna psykopaatteihin

    • Ei naurata

      Tuntuu irvokkalta ja toisten vakavien asioiden pilkkaamiselta tulla tämmöiselle palstalle heittämään herjaa.
      Kyse on toisten elämästä eikä vitsailut paljon naurata.

      • siis,

        tässä tehdään pilaa narsistista. Äärimmäistä kärjistämistä, mutta sisältää paljon totuutta. Sinuako tämä loukkaa?


    • ................

      .

    • Karmea kokemus

      Narsistiset psykopaatit ovat rikollisista pahimpia. Täysin tunteettomasti tuhoavat läheistensä elämän niin lasten kuin aikuisten.

    • narkisti

      Pidän narsisteista. He eivät peittele kykyjään turhia kursailemalla, vaan antavat itsensä kaikkineen hyvine ja huonoine puolineen kansasaihmisten hyväksi. Aloittajakin edustaa erinomaista tyyppiä, aivan vilpittömän hyvälle mielelle tulee tällaisesta rehellisestä avautumisesta. Kiva kun tullaan kaapista ulos!
      Narsisti palvelee kanssaihmisiään pyyteettömästi, ei herjaile palstoilla yleensä ketään, koska omavalaisemassa auringossa on kivempi paistatella. Tätä pyyteettömyyttä ei yleensä arvosteta, koska- nyt pääsen asian ytimeen - narsisti palvelee yleisenä syntipukkina, johon kaikki voivat purkaa patoutumiaan ja teilata vapaasti narsistia, etenkin ne, jotka ovat saaneet kunnian olla narsistin puolisona. Narsistin ylpeys vain kasvaa, kun hänen ylistetään omaavan suorastaan yli-inhimillisiä kykyjä, kuten voiman imeminen kanssaihmisistä, ja kyky laittaa ihmisiä maanrakoon. Meistä muista tulee puhtoisia pulmusia kun saamme heittää kaiken sen, mitä mielikuvituksemme tuottaakaan, narsistin niskaan.
      Ainut murhe on, että siinä vain jää syvempi ymmärrys omia vaikuttimiamme ja pelkojamme kohtaan saavuttamatta.

      • 9+8=17

        "- narsisti palvelee yleisenä syntipukkina, johon kaikki voivat purkaa patoutumiaan ja teilata vapaasti narsistia, etenkin ne, jotka ovat saaneet kunnian olla narsistin puolisona"

        Niin tuo saattaa olla osaksi tottakin...että jos oma elämä ei mene jostain syystä ihan putkeen...niin siihen/kaikkeen löytyy syy narsistista...oli hän ny sitten puoliso/sukulainen/työkaveri tai satunnainen vastaantulija...

        "Narsistin ylpeys vain kasvaa, kun hänen ylistetään omaavan suorastaan yli-inhimillisiä kykyjä, kuten voiman imeminen kanssaihmisistä, ja kyky laittaa ihmisiä maanrakoon."

        Tuosta en oikein osaa sanoa, onko asia noin...kun toisaalta ajattelen ettei narsisti välttämättä uhraa ajatustakaan entisilleen jos ei saa heistä enää irti mitään huomota itselleen/heistä ei ole mitään hyötyä...

        "Meistä muista tulee puhtoisia pulmusia kun saamme heittää kaiken sen, mitä mielikuvituksemme tuottaakaan, narsistin niskaan.
        Ainut murhe on, että siinä vain jää syvempi ymmärrys omia vaikuttimiamme ja pelkojamme kohtaan saavuttamatta."

        Tähän loppukappaleen ajatuksiisi yhdyn kyllä täysin, että noinhan siinä käy...jos kokee että toinen/se narsisti on syypää aivan kaikkeen...jopa omiin valintoihimme...

        Tuosta loppukappaleen teksistä käy juurkin ilmi se ajatus...että muutumme narsistin kaltaiseksi...ei minussa ole mitään "vikaa" vaan kaikki syy on siinä toisessa, kun hän ei ollut sellainen kuin minä halusin hänen olevan...vaan tuotti meille pettymyksen olemalla oma itsensä/narsisti...


    • uhri ollut minäkin

      Narsistin elämä ei ole helppoa,säälin heitä,uhrihan selviää useinmiten,mutta narsisti elää päässätakovassa helvetissä koko elämänsä."oman kohtalonsa uhria".

    • 17+19=36

      "Narsistin elämä ei ole helppoa,säälin heitä,uhrihan selviää useinmiten,mutta narsisti elää päässätakovassa helvetissä koko elämänsä."oman kohtalonsa uhria"

      Niin, en tiedä, miten itse ajattelisin...sääliäkö...ehkä enemmänkin surua siitä, että tuollaisia ihmisiä on olemassa...ja pohdintaa niistä syistä, mikä tekee ihmisistä narsiteja...

      Että on sillä hyvin paljon merkitystä miten kohtelemme toisia ihmisiä...että voisko sanoa, että näin jälkeenpäin...on jonkin verran tullut kiinnitettyä vielä enemmänkin huomiota tuohon asiaan...

      ja keskusteltua siitä aikuisten lastenikin kanssa painottaen juurkin sitä, että kohtele toista niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan...että onko aina tarpeen ns. maksaa potut pottuina...kostaa koetut vääryydet jollekkin...

      Kun kukaan meistä ei ole täydellinen...kaikissa meissä asuu myös se "pieni narsisti" joka huutaa oikeutusta...varsinkin silloin kun koemme, että meitä on loukattu tai elämä/asiat ei mene niinkuin me haluamme...

    • escarabajo

      Itse asiassa voit olla vain toiseksi paras minun itseni jälkeen. Luontainen vaatimattomuuteni vaan ei salli että kehuskelisin itseäni. Olen maailman vaatimattomin ihminen, maailman kaikkeuden vaatimattomin, eikä ennen minua eikä jälkeeni voi olla yhtä vaatimatonta kuin minä.

    • idio

      MAAILMAN HERRA EI ALENTUISI TULEMAAN TÄNNE. U'R MORON, NARSISTI NRO 1.

    • ONKONARSISTIMAHTAVA

      5Narsisti osaa rat4kaista jos omaa kaikki kielet;
      M2IRTY3EI4L5SIAR5669088O

    • polisalakirjoitus

      Se on "ei vain riitä" eikä "vaan" pöljä.

    • nonnimpoeka-

      "Olen keksinyt ylivertaisen ratkaisun energiapulmiin, talouteen ja köyhyyteen vetäessäni Pauligin Presidentti -kahvia suuhuni tässä aamulla, mutta en niitä teille kerro, koska tykkään katsella kiemurteluanne siellä maan pinnalla tomua nielemässä."

      Mikähän se ratkaisu sitten mahtaa olla?

    • joitain eroja

      Narsistin ja psykopaatin erottaa siitä, että testeissä narsisti kokee inhoa alitajunnassa toista ihmistä satuttaessa, hän on vain omasta mielestään niin kaikkivoipa ja täydellinen, että asettuu helposti leikiten uhrin yläpuolelle, missä hänen omasta mielestään kuuluukin olla. Narsisti osaa näytellä, mutta hän tekee sen silti ajoittain tunteitaan vastaan, jollei saa tahtomaansa.

      Sen sijaan psykopaatti ei testeissä välttämättä tunne pienintäkään epämiellyttävyyttä, vaikka katsoisi videolta aitoa toisen kidutusta, kärsimystä ja silpomista jne. Häneltä puuttu aivoista joitain kytköksiä eli pää ei annakaan viestiä epämiellyttävästä tai kärsivä ja hädässä kiljuva ihminen ei herätä hänessä minkäänlaisia tunteita kuin osa aivoista offline-tilassa. Psykopaatti voi olla äärimmäisen taitava seuraihminen ja sosiaaliset taidot huippuluokkaa, mutta hän ei voi luonnolleen mitään, sillä laajamittaisissa testeissä ei voi enää piiloitella sairauttaa niin määrätietoisesti.
      Psykopatian määritteleminen on äärimmäisen hankalaa ihan testien suhteen, mutta ilmeisesti kaikki psykopaatit eivät ole verenhimoisia raakalaisia, mutta sairaus edesauttaa asioiden ajatumista.
      Narsismia voi peitellä tiettyyn rajaan asti, mutta jos jollekin tehdään todella monialainen persoonallisuustesti vaikkapa työpaikann yksilöivässä haussa ja joitain osioita toistetaan, ei kykene aukottomasti jemmaamaan vikaa lantussaan.

    • Anonyymi

      Ja nuo kaikki ovat totista totta . Ihan varmasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe