Miksi "uskonto" muuttui "politiikaksi", joka ei ole sitä!?!?!?!?

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11427081

Kysyin kirkolta kysymystä, että haluavatko olla Kristillisdemokraattien oljen nuorana tässä "kieltolaki" -asiassa ja työnsivät minut Kristillidemokraattien keskustelusivuille keskustelemaan ihan kuin sieltä nyt löytyisi jokin suora otanta tai sille keskustelua (muttei täältä mukamas koskaan, vaikka keskustelu oli JO päällä?) saataisi!?

Minkä vuoksi sellaisesta kuin "miedon alkoholin käyttöä" pitäisi jonkun tavallisen Suomen kansalaisen luovuta esim. musiikkifestareilla tai lätkämatseissa käymisessä jne., jotta koko KD-puolue vois käydä joka ilta nukkumaan aina yhtä hyvillä mielin!?

Alkoholi kuuluu suomalaiseen identiteettiin, vaikka joillekin suomalaisille se vetäisi ryyppyputken päälle - eikös koskaan ne kirkollisviinit vois olla verollista tuloa Suomelle!?

Se "miedon alkoholin" juominen kuuluu esim. "julkiseen liikenteeseen", että siellä jokainen Suomen kansalainen tulisi ryypätä niin kyllä mä SITTEN miellän tällöin hienoksi myöskin sellaista joka "juo Raamattua" ja toivottaa kaverillensa vaikka linja-autossa "Siunattua joulua"!!! :)

Päivi Räsänen haluaa Suomesta "teokratiaa", joten mä en sellaista tule koskaan hyväksymään!! Raamatulla kun tehdään teokratiaa niin harvat jäisivät elämään, joten ei voida keskustella tällöin EDES demokratiasta!!! Uskonto ei luo demokratiaa kuin pelkästään USKOVILLE, kun pitäisi ymmärtää se tosiseikka, että SUURIN OSA on "lähes ateisteja" vaikka kirkon jäsenenä olisivatkin!! Todella uskovia on vain se 4% (= KD:n poliittinen kannatus), joka just on se uskovien suhde uskonnottomiin.

Ei Kristillisdemokraatit ole poliittinen puolue vaan uskonlahko ja aloin keskustelemaan yhtäkkiä polittisessa ympäristössä vaikka keskustelun aihe oli MINUSTA hyvin suuresti "uskonnollinen", eikä poliittinen!?!? Uskontohan täällä torppaa ihmiselämän, eikä liioin politiikka!! Se, joka on toista mieltä niin kannattaisi ottaa huomioon yhteiskunnasta muut kuin itsensä ja perheensä!!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7+11

      Hullukonä oot vai humalassa, vai molempia...

    • Mä ihmettelen tuollaista vääntöä, jossa on kumminkin ihmisoikeudesta kiinni moni asia!!!

      Esimerkiksi suomessa homot tulee mielestäni avioitua. Taitanee kohta Suomi olla vaan ainut valtio, jossa eletään kirkon ja johonkin siihen liittyvän hölynpöly uskonnon myönteisesti!! Monissa muissa maissa vain homojen vihkimistä ollaan oikeutettu!!! Pitääkö edelleenkin monien suomalaisten homoseksuaalien mennä vihille Ruotsissa yhtä laillisin keinoin kunnei ollut Suomessa maistraattivihkimisiä. Missä oikein elätte? Vaikkei ne saanut lain voimaa niin 5-10 vuoden päästä ne saavat, kun homot oltaisi vihitty vaikka Tukholman maistraatissa, prkl!!

      Kaiken tulisi olla ihmiseltä ok, paitsi toisen ihmisen murha, vaikka te jatkuvasti "murhaatte homoseksuaaleja"...eikä ne ole ihmisiä siis ollenkaan?!?! En voi mitenkään antaa 2010-luvulla vielä sitä, että oman lemmikkieläimen surmaaminen EI olisi suomalaisille rikos, joka on todella suuri rikos, muttei koskaan jollekin kristitylle, kun jotkut kissa penikat pitää upottaa jonnekin vesitynnyriin!! Miksei siis upota itteänsä sinne tynnyriin, SAATANA!?!? Ihmisen elämä on paljon rikastavampaa...entäs niiden kissanpentujen, jotka ihminen hukutti sinne vesitynnyriin!? Käsittämätöntä että ihmisellä on järki vielä sen jälkeen päässä...eihän kristitylle KOSKAAN mikään muu nisäkäs ole ARVOKAS kuin ihminen!!

      Jos lukisin Raamattua niin ihmistä maailman hulluimpana pitäisin!! Minuun ei ole toi isänmaallisuus tai nationalismi liioin KOSKAAN tarttunut niin kuin sen tarvitsisi just suomalaiseen, vaikka totuus on se että monet miehet muinoisille suomalaisille vaimoilleen kirjoittelivat ettei koskaan tuleva sukupolvi astu aseeseen!! Mies ei välttämättä toivonut 1800-1810-luvulla käydyissä sodissa, että oma poika alkaisi sotilaaksi tai tyttären miehenä olisi sotilas. Kirkastukoon sillä nyt koko kansamme ja ymmärtäköön tuon järjettömyyden "Sotaa ei voiteta sotimalla "..ei ainakaan sillä asekalusta mikä on Suomella käytössä!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3279
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1788
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1325
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1273
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1173
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1103
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      984
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      916
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      854
    Aihe