Värähtävät viisarit.

Jos en väärin muista, niin joku vakuutteli, että jokaisella miehellä värähtää, kun näkee naisen. Siis vaikka seuratilanteessa.

Otetaan demonstraatio. Koolla on kaksituhatta ihmistä. Näistä luonnonjärjestyksen mukaan on tuhat maskuliinia. Näistä on melko varmasti sata niin nuorta, ettei ole vaikutusta. Sama määrä niin vanhoja, jotka ehkä toivoisivat, mutta ei.

Jäljelle jää kahdeksansataa asekuntoista miestä. Nainen, jos olet 15-75 vuotias, normaali Jumalan kuva ja astut rukoushuoneen ovesta sisään. Oletko imarreltu, jos tiedostat, että viisisataa viisaria värähtää ja loput sitten, kun tulet peremmälle.

Laitan tämän siksi, että jokainen miettisi, mitä merkitsee olla joka sekunti syntiä tekemässä.

Olisiko kuitenkin Jumalan tahto niin, että nähdessämme toisemme voimme ihastella Jumalan luomistyötä ja sitä Kristuksen kuvaa toisissamme sen uskonmäärän mukaan, joka meillä valveillolon asteen mukaan on.

Siis varmasti voi joitakin värähdyksiä olla, mutta Pyhä Henki auttakoon meitä kaikkia omaksumaan Kristuksen kaltaisuus, ettei synnin kiusaukset alkaisi elää omaa elämäänsä sisimmässämme.

7

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • montailoakin

      No minä siinä iloitsisin kahdesta asiasta nyt aluksi.

      toinen olisi se, että värähtää, koska JUmala on niin sunnitellut, muuten taitaisi koko suomifoorumikin kuihtua pois.

      ja sitten vielä isompi ilo, etä JUmalan Hengessä saan asettaa kaiken kohdalleen eikä mikään ole viemässä elämääni sellaiseen jamaan jossa JumalanNimi tulee häväistyksi !

      sitten vielä muita iloja mutta nää nyt enshätiin.

    • su***

      vihne, taidat olla kun se entinen mies, jolla oli aina naisen tavara mielessä......mutta kerran se meni mielestä pois, kun putosi jäihin....siinä taitaisi mennä vihjeeltäkin raamatunlauseetkin sekaisin...

      • Sulle ei nyt ihan auennut tarkoitus, mutta en siitä moiti. Täällä tai jollain toisella palstalla on kirjoitellut uskovaksi itseään tituleeraava mies, joka väittää, että aina värähtää, kun naisen näkee. Ellen väärin muista niin väitti vielä, että jokainen valehtelee, jos muuta väittää.

        Jos asia olisi niin, niin jokaisella lestadiolsiella vaimolla olisi oikeutettu syy ottaa avioero värähtelevästä miehestään.


    • Harras vai "harras"

      Täsä on edelleen tuo sama onneton bugi!!! Pinnallinen syntikäsitys, joka estää evankeliumin ymmärtämisen.

      Kerrataan: Synti ei ole tekemistä, vaan geneettinen perimä jokaisessa ihmisessä. Siksi synti - on - ja se on kaikissa tasan 100% Ja vain Jeesus voi meidät pelastaa ikuisesta kuolemasta tuon synnin palkkana. Eikö sekään kerro mitään kun kadottava synti mainitaan aina yksikössä (synti), ei koskaan monikossa (synnit). Synnin tunnustaminen rarkoittaa tuon geneettisen perimän olemassaolon tunnustaminen. Ei siis "olla yhtä mieltä Jumalan kanssa". Omavanhurskaus tietenkin etsii aidan rakoa mistä pääsisi edes vähän pullistelemaan toisten edessä viattomuuttaan. Kaikkituollainen on kuitenkin pelkkää itsepetosta.

      Viisarien värinät tai muunlaiset mahlavirrat (mielihyvää tuottavat hormonit), on kokonaan toinen juttu sitten. Luimme aikanaan erään naisen kertomuksen Ruukusta kun mies kouri hänen jalkoväliään eteisessä Helsingin tukoushuoneella,
      ja meni teon tehtyään hartaan penkkiin istumaan. Naiselle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kun lähteä kotiin tuon tekopyhän kaksijalkaiset sian vuoksi.

      • Harras vai "harras"

        Bugi edellisessä viestissä: Synnin tunnustaminen on suomeksi, "olla yhtä mieltä Jumalan kanssa".


    • Mitä' mieltä naiset ovat tästä, tässä on vasta miehinen näkökulma tullut esille.

    • su***

      Täällä on vain soimattu miehiä viisarin liian värähtelyn vuoksi. Mutta se on aivan luonnollista mies on mies uros, valloittaja, elämän alkuun"panija"

      Mutta todellakin puhukaa nyt naisista. Ja te naiset, onhan teilläkin omat unelmanne, haaveenne, himonne ja tyydytyksen tarpeenne. Te pidätte ne vain niin ovelasti miehiltä salassa. On ollut ja on, aviopareja jossa mies väsyy viisarinsa värinään jos houkutuksen kohde sen haluaa jatkuvasti värähtävän.

      Oliko se nyt tämä teun niin paljon mainostava Eeva joka oli mestari miehen heikkoukseen iskijä, omia halujaan tyydyttääkseen. Näitä Eevoja on paljon maaailmassa vieläkin....

      Mutta ettei nyt menis keskustelut aivan panemiseksi, niin sopusointuinen parisuhde on tasapulisesti toistansa ymmärtävä ja kunnioittava. Näitäkin on toivon mukaan niin uskovissa kuin uskottomissakin vielä olemassa. Luonto kyllä pitää huolen viisarien värinänkin loppumisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      149
      3044
    2. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      316
      2102
    3. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      92
      2087
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      125
      2007
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      46
      1779
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1455
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      101
      1240
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      28
      1210
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1110
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      103
      1009
    Aihe