Tiffanyn loppu?????

Laulajanpoika

Vaimoni totesi tuossa päivänä muuanna että Tiffanyn ovellakin on nyt lappu että vuokrataan tai myydään. Näinkö päättyi sekin Kanarian pitkäaikaisemman Suomalaisravintolan taru? Onhan siellä moni yrittänyt ja yhtä moni kaatunut. Tiffany on ollut niin huonolla hoidolla jo useita vuosia. Ei ole ravintolalle mainosta kun vessapaperista lähtien kaikki puuttuu. Kaljaakin on aikaajoin lotrattu tölkeistä tuoppiin jne..jne. Aikoinaan oli hyvä paikka ja ehkä olisi vieläkin paremmalla hoidolla.

85

3072

  Vastaukset

  • On ollut odotettavissa jo monta vuotta. Hyvä henkilökunta on pitänyt firman pystyssä aikaisemmin ,mutta viime vuonna sitäkään ei ollut enää. Se on ollut ihme millä konstilla jorma kalevi on saanut haalittua aikaisemmin niin pätevää ja osaavaa henkilökuntaa. Totta on ollut aina ja on edelleenkin että hyvät työntekijät elättää huonon johtajansakin.

   • totta kyllä hyvä henkilökunta on ravintolan sydän.


  • Mennyttä aikaa oli se kun tuo lafka oli pystyssä. Ei kai se ihme ole kun ihmisiä kohdellaan huonommin kuin karjaa. Kuka sellaiseen paikkaan menee?

  • Empä pahemmin tiedä niistä entisistä ajoista kun en silloin vielä kanarialla käynyt, mutta minua säälitti ne mainosten jakajat siellä kentällä. Kuulin useaan otteeseen kun matkustajat manasi ne lappuset hemmetin kuuseen. Joku kyllä kertoi että se oli ihan laitonta puuhaa se mainostaminen siellä. Ainakin kerran opas manasi bussissa mainosporukat pimeimpään paikkaan. Oli kuulemma pakko käydä mainoskeikoilla jos halusi olla jorma kalevilla töissä....

   • Meille sullottiin melkein suuhun mainosta ja karttaa. 15-16 paikkaa mainosti ja ei ollu ollenkaan Jorma Kalevin nimee. Ihmettelen suuresti suohirven kirjotusta.


  • kiva paikka joskus noin 10 v sitten jos olisin nuorempi ottaisin paikan haltuun kyllä toimii jos osaa ja jaksaa hoitaa ja panostaa toki ikä tekee tehtävänsä ,mutta ei täälläkään keskustele mikään teini enää.ottakaa yhteyttä jos kiinnostaa......

   • Me, mieheni ja minä, haluaisimme muuttaa Kanarian saarille eli kiinnostaa.....


   • Madeleine1 kirjoitti:

    Me, mieheni ja minä, haluaisimme muuttaa Kanarian saarille eli kiinnostaa.....

    Inglesin vuokrataso on korkea . Ikävää jos kaikki ravintolan tuotot menee vuokranmaksuun. Millä rahalla sitten kehität paikkaa ?


  • Toivottavasti joku asiansa osaava Suomalainen ottaa paikan hoitaakseen . Sijainti mielestäni hyvä keskellä Inglesiä,mutta rauhallinen. Hyvä olisi saada paikka ,jossa muutakin kuin suomikaraokea ja samat esiintyjät vuosikymmenestä toiseen.

   • Keskellä Inglesia? Yeah, right.
    Mitä sitten kaipaisit? Ei suomen kokoisesta pienestä paskasta irtoa suuria määriä artisteja.


   • 12+10 kirjoitti:

    Keskellä Inglesia? Yeah, right.
    Mitä sitten kaipaisit? Ei suomen kokoisesta pienestä paskasta irtoa suuria määriä artisteja.

    No jaa... ennemmin Suomen kokoiseen maahan ei valtavasta "artistien"määrästä johtuen riitä kunnon esiintymispaikkoja kaikille. Tästä syystä kilpailu kovaa ja kaiken maailman kykykilpailut tuottavat markkinoille koko ajan lisää "artisteja" kuin liukuhihnalta.


   • 12+10 kirjoitti:

    Keskellä Inglesia? Yeah, right.
    Mitä sitten kaipaisit? Ei suomen kokoisesta pienestä paskasta irtoa suuria määriä artisteja.

    Pienestä Suomesta irtoaa aivan liikaa paskoja kykykilpailuartisteja, jopa Inglesiin asti ihmisten lomaa pilaamaan!


   • Baari ilman iskelmiä kirjoitti:

    Pienestä Suomesta irtoaa aivan liikaa paskoja kykykilpailuartisteja, jopa Inglesiin asti ihmisten lomaa pilaamaan!

    ingelssi on ruotin ja tallina laivoje ohela selkee sammuneiden "tähtien" hautausmaa. nii ja nykäsen...


  • Tiffany on monelle muistojen kultainen rasia..Siellä on bailattu kolmekymmentä vuotta sitten ekalla ulkomaan matkalla. Siellä on tavattu ehkä se unelmien prinssi tai ainakin jammailtu kengät puhki. Harmi vaan että kunto on mennyt kapakalla niin huonoksi. Olisi pitänyt vuosittain hoitaa korjauksia ja kunnostaa isompiakin juttuja aika ajoin. Jorma Kalevi on aikansa elänyt ja laulunsa ja juttunsa joutaakin jäädä historiaan. Olisi mahtavaa jos sinne saataisiin topakka vetäjä hoitamaan hommaa koska uusi kukoistus Tiffanyyn on ihan mahdollinen...

  • Todella harmi jos noin on, sillä Tiffany on ollut monen Kanarian matkan pakollinen piipahduspaikka. Hyvää musiikkia, hyvää seuraa ja sitä monen kaipaamaa ripausta suomalaisuutta siellä palmujen katveessa.

  • Hohhoijakkkaa niille jotka Tiffanyn perään haikailee. Kunniakasta työtä varmaankin Jorma Kalevi aikoinaan teki, mutta voi kysyä, että miksei kukaan ole halunnut jatkaa hänen kanssaan yhteistyötä. Fakta on, että jos maksut on maksettua ajallaan paikkaan kyllä kuskataan olutsäiliötä useammankin yrityksen toimesta. Kertoo JK.n toimintatavoista jotain, ettei Amigon entinen kokki suostunut syömään työpaikallaan vaikka se oli työetu. Ruuan materiaali kun oli mitä oli. Onnea kuitenkin Jormalle, mitä sitten tekeekin. Itse kyllä sanoisin että ahneella on paskanen loppu. Jos ei kolmessa vuosikymmenessä ole saanut laitetuksi rahaa sukan varteen, niin homma on karannut lapasesta. Ja ne jotka paikkaa havittelevat vuokraavansa tai ostavansa kannattanee ottaa huomioon, että Kellari foxin on ostanut ravintola-alan ammattilainen, ja paikka aukeaa ensi syksynä, eli kyllä suomalaispaikkoja riittää vaikka muille jaettavaksi...

   • Amigon entinen kokki joka oli aikaisemmin Casa Finlandiassa ei koskaan syönyt työpaikallaan koska hänen uskontonsa kieltää lihan syomisen. Joten turpa tukkoon jos ei ole totuuksia kerrottavana.
    Saimme kummassakin paikassa hyvää laadukasta ruokaa.


  • toivon,että tiffany vielä nousee ja kun kommentoitte, olis mukavaa jos mieluummin kannustatte kuin lyötte paikkaa, nyt se tarvii edes henkistä tukea

   mulla ollu hyvii kokemuksii paikasta

   lähes 70v mies

   • Tiffanyn tarina on se tavallinen tarina.
    Kun firma joutuu lopulta vastaamaan taloudestaan (palkat ja muut sosiaalkulut, vakuutukset, verot, vuokrat, niin se menee nurin tällaisina aikoina.
    Ei Kanarialle kannata tulla ravintolayrittäjäksi jos luulee että kapakan pito on sillä vapaampaa kuin manner-Euroopassa.
    Ennen oli toisin, kun esim työväki oli "pimeää", joloin ei tarvinnut maksaa työntekijöistä muuta kuin pelkän palkan pimeänä.


   • Tarttee tehdä työtä kirjoitti:

    Tiffanyn tarina on se tavallinen tarina.
    Kun firma joutuu lopulta vastaamaan taloudestaan (palkat ja muut sosiaalkulut, vakuutukset, verot, vuokrat, niin se menee nurin tällaisina aikoina.
    Ei Kanarialle kannata tulla ravintolayrittäjäksi jos luulee että kapakan pito on sillä vapaampaa kuin manner-Euroopassa.
    Ennen oli toisin, kun esim työväki oli "pimeää", joloin ei tarvinnut maksaa työntekijöistä muuta kuin pelkän palkan pimeänä.

    Tuskin Tiffany olisi 32 v, pysynyt pystyssä mainitsemillasi keinoilla. Luulen, että Jorma Kalevi haluaa jäädä eläkkeelle, ei sen kummempaa draamaa.


   • monesti vieraillut kirjoitti:

    Tuskin Tiffany olisi 32 v, pysynyt pystyssä mainitsemillasi keinoilla. Luulen, että Jorma Kalevi haluaa jäädä eläkkeelle, ei sen kummempaa draamaa.

    On tullut käytyä joka reissulla piipahtamassa varmaan vuosittain 15-vuoden ajan. Esim. viime vuonna oli toiminta kun hidastetusta filmistä baaritiskillä. Ei kassassa vastausrahaa viisikymppisestä, juomien sekoitettelu eläkemummon varassa, ei porukkaa. Takavuosina oli hyvä meininki sama rivakka mies baaritiskillä ja hyvin porukkaa. Onkohan liian syrjässä ja porukat eivät tule? Iskelmäbaarissakin on väkeä vaan kun on esiintyjä - sekin on syrjässä ravintolakeskittymästä. Olisi varmaan Foxin ja Apilaniityn viereen tarpeen saada joku Iskelmäbaarityyppinen ravintola. Ale Pub oli marraskuussa suljettu, tietääkö kukaan onko avattu? Siellä oli aiemmin mukava istuskella illan päätteeksi.


   • ja minäkin toivon. Vaikea ymmärtää näitä parjaajia ja loanheittelijöitä. Ketä häiritsee se, että Inglesissä olisi perinteitä omaava suomalaisravintola? Olen itse käynyt siellä pari kertaa ja aika väljää on ollut, mikä toisaalta karaokelaulajan näkökulmasta on ollut hyvä, on siis päässyt laulamaan aktiivisesti. En ole iän tai taitojeni puolesta lainkaan tanssia harrastava henkiö, joten tuosta puolesta en osaa sanoa mitään. Ihmettelen vaan tätä ketjun negatiivisuutta, miksi toivotte paikalle ja yrittäjälle pahaa?
    Kyllä tämän ravintolan olemassaolo olisi hyvä asia jatkossakin. Se tarjoaa lisää valinnanvaraa suomalaisravintoloiden tarjontaan. Jos paikka ei miellytä, voi aina äänestää jaloillaan.


  • Ale Pubin paokalle avattiin joulun tienoilla Pata-Ässä niminen karaokebaari,meininki oli kohdallaan,toivottavasti jatkuu syksyllä samaan malliin...

   • Marraskuussa sitten taas varmaan myös Pata-Ässässä lonkeroa maistellaan ja voi siinä parit biisit pyörähdelläkkin. Toivottavasti myös Tiffanyssa puhaltaa uudet tuulet. Foxin omistajat voisivat käydä Playa Del Solissa tutustumassa musiikkiin (ruotsalaisten varttuneimpien miehittämä paikka), eikä koko ajan loilottaa niitä sota-ajan karjalan marjaanoita ja tammerkosken siltoja ym.


  • Tiffanyssa on melko iso remontti edessä jos siitä aikoo saada tolkullisen paikan. Sinällään paikka on nostalginen ja perinteinen yökerho tyylillään. Sitten siellä on mainio tansilattia. Se on kivestä ja kyllä luistaa mukavasti tanssin tahdissa. Kunhan kaikki kytköt Jorma Kaleviin saadaan pois mahdollisen uuden omistajan toimesta ja uudet raikkaat tuulet alkaa puhaltaa niin kaikki on mahdollista. Näin toivon ja kaikki Tiffany fanit on varmasti samaa mieltä. Idän miehelle sanoisin että mikäs vika Karjalan Marjaanassa on ja Tammerkosken sillassa??? Yleensä sitä on tarjolla mitä ihmiset pyytää ja kuulin monen sanovan pelkkää hyvää Tiffanyn karaoke biiseistä. Moni kehui laajaa valikoimaa nimenomaan vanhoissa kipaleissa. Se on varmaan sitten eripaikka niille nuoremmille laulajille ja vanhemmille niitä ikivihreitä. Kaikille yrittäjille siellä saarilla voimaa ja onnea matkaan. Kun on rehellinen ja parhaansa yrittää niin se on siinä. Kepulikonsti yrittäjiä siellä on ollut riittämiin.

   • Kaikki me pitkäaikaiset kävijät varmaan toivomme Tiffanylle valoisaa tulevaisuutta - on kokonaisuudessaan hyvät muistot. Tiffanyn kappalevalikoimassa ja musiikissa ei ole valittamista. Arvostelin entisen Helsingin ja nykyisen Foxin sota-aikaista musiikkia, jota kaksi artistia laulaa illasta toiseen. Muuten niin viihtyisässä paikassa voisi esittää välillä edes vähän nuoremman polven musiikkia.


  • Monta vuotta olemme käyneet ja aina on ollut kylmää kaljaa hanasta.Samoin on vessapaperia ollut enemmän ku tarpeeksi kun joskus puolitäysiä vessapaperirullia on lattioilla pyörinyt. Eli lopettakaa
   paskanpuhuminen.

  • Siispä aasin silta ,aukeaako Tiffany tänä vuonna??
   Onko kukaan kuullut mitään? jorma kyllä ehdottomasti eläkkeelle ja jotain uutta kehiin niin se kukoistus alkaa ehkä uudelleen.. Kyllä sieltä on monella,kuin myös minulla ,ihanat muistot. Oli mahtavaa tanssia hyvällä lattialla ,hyvän musiikin tahtiin.. Toissa talvena piipahdin siellä ja tyhjää oli.. Sympaattinen karaoke vetäjä tuli heti juttusille ja yritti saada laulamaan ,mutta minä kun en laula.. Tunkkaista ja kulunutta oli joka puolella.

  • Viime kaudella käytiin Tiffanyssä kolme kertaa,- avajaisissa. Tässä suhteessa Jorma Kalevi lienee saaren ahkerin yrittäjä. Oluet tölkistä, lämpiminä. Ei vaihtokassaa. Ei jäitä. Ei pillejä. Ei ammattitaitoista porukkaa sekoittamassa drinkkejä. Piti 30 vuotis juhla-avajaisissa olla ko kpl ensimmäisille asiakkaille ilmaiset drinkit. Mentiin heti kun ovet avattiin. Sisällä alle kymmenen asiakasta tunnin kuluttua avajaisista. Jorma Kalevi ilmoitti että valitettavasti ns tarjous on ohi kun tuo 30 asiakasta olivat jo juomansa juoneet..Ei sinne ilmaisen drinkin takia menty, vaan uteliaisuuttamme. Valitettavasti kohtelu oli aliarvoista. Ja miksi tuo kolme kertaa sitten avajaisissa tuli käytyä, kaiken jälkeen. No tuolloin työkuvaani tuollaisetkin reissut kuuluivat. Hävetti rehellisesti sen iäkkäämmän miestarjoilijan puolesta joka yritti hoitaa hommaa parhaansa mukaan. Kyllä Jorma Kalvei pitkän päivätyön täällä on tehnyt. Jossakin vaiheessa on vain pakko pistää hommalle loppu. Tiffanyn perään ei kenenkään yrittäjän kannata haikailla. Täällä on syvä lama edellenkin, ja vuokrahinnat laskeneet reilusti viimeisen kolmen vuoden aikana

  • Tuo Tiffanyn alaspäin meno on ollut havaittavissa jo toistakymmentä vuotta.. Tiloja olisi pitänyt rempata ,edes vähän kerrallaan , mutta ainakaan ei näy ,että jotain olisi tehty. Homeen haju saa herkkä nenäisemmät voimaan huonosti jo puolen tunnin oleskelun jälkeen. Jorma on ihan kohtuullinen laulajana ,mutta ne samat vitsit vuodesta toiseen ja se ikuinen punainen lippis ei sympatiaa juurikaan herätä.Ja tuo kymmenien vuosien puurtaminen näyttää miehestä mehut vieneen ja eikä sitä ainakaan helpota alkoholistin höösääminen perheessä. Tiffany on muisto rikas paikka suurelle määrälle Suomalaisia ja annetaan sille se arvo. Mutta kuten tiedetään ,muistoilla on tapana painua unhoon ja sinne niitten pitääkin mennä.. Jormalle vaan hyviä eläke päiviä ja kirjoittele nyt sitä lupaamaasi kirjaa.. Tunnetustihan se on niin että sota ei yhtä miestä kaipaa ..

   • Se paikka on remontissa ja avataan Marraskuussa. Kattokaa netistä...


  • Kovasti niissä on joka vuosi korjattavaa..
   Jorman pitäisi saada siihen vetäjä tai/ja yhteityökumppani jolla on voimia pyörittää ravintoloita. Jormalla on kuitenkin suhteet, tieto ja kokemus ja sen kun jakais jonkun kans jolla myös kokemusta ravintola/viihde bisneksestä niin saisi tiffanyn nousuun.
   Katsellut netistä inglesin suomalais tarjontaa eli suomalais esiintyjiä kaudelle 2013-2014 ja erittäin heikolta näyttää..
   Inglesin leijonia en arvostele, koska en ole kuullut heidän esiintymistä, mutta jos muuten mennään luokkaa ilkka sysimetsä ja matti nykänen niin huh huh.. Yksi valopilkku löytyy ja se on Jukka Hallikainen!
   Parhaimpaan aikaan kun itsekkin olin paikalla, niin Tiffanyssa oli kaksi suomalais esiintyjää per viikko ja Jorma Kalevi päälle, Olli-Pekka DJ:n ja vetämäs karaokee ja kilpailuja.
   Parhaimpan iltana kun Meijukin oli esiintymäs niin lippuja meni n. 800 ja se on todella paljon paikkaan jos asiakas paikkoja noin 150.
   Kuukauden päästä sen sit näkee kuinka homma saarella pyörii jälleen :))

   • Sen jatkan vielä, että pelkkä karaoke ei riitä, sitä on inglesissä jokaisessa kuppilassa ja baarissa. Karaoke voi olla joillekin ok, mut se voi olla myös kärsimys ja karkote!


   • Inglesin Leijonat soittaa ihan kelpo musiikkia tuollaisille alle viisikymppisille. Pari kertaa on ollut katsomassa Iskelämäbaarissa.


   • mainospäällikkö kirjoitti:

    Sen jatkan vielä, että pelkkä karaoke ei riitä, sitä on inglesissä jokaisessa kuppilassa ja baarissa. Karaoke voi olla joillekin ok, mut se voi olla myös kärsimys ja karkote!

    " Karaoke voi olla joillekin ok, mut se voi olla myös kärsimys ja karkote!"

    Olen samaa mieltä. Tietysti jos laulajat pysyvät ainakin enimmäkseen suunnilleen nuotissa, karaokebaarissa voi istua ainakin pari iltaa. Harva musikaalinen viihtyy kuitenkin, jos laulaja ei pysy tahdissa edes Jätkän humppaa hoilottaessaan.


  • Inglesin leijonat ihan mahti bändi... Iskelmä baari ihan hyvä juttu..Pikkasen syrjässä se on mutta etsivä löytää.. Tiffanyn päivät on vähissä ja kyllä Jorma sen itsekkin tietää.. Ei ikuisilla avajaisilla ja muka ilmaisilla drinkeillä pitkälle pötkitä.. Jorman olisi opeteltava ehdottomasti uusia kappaleita ja muutenkin hankittava uusi raikas meininki koko juttuun.. Ammatti taitoinen henkilökunta on myös tärkeä.. Ei eläke ikäinen mummeli baarissa käy joka ei selvästikään osannut hommaansa ja karaokessa pappa joka ei kuullut mitään ,niin hei hei ,ei onnistu... Nuorennusleikkaus koko hommaan ja reiluutta ja rehellisyyttä kehiin niin ehkä tiffanystä vielä kuullaan....

  • Mielestäni Jorman on aika siirtyä yli kolmenkymmenen vuoden yrittämisen jälkeen eläkkeelle,rauhoittua ja nauttia tiffanyn tuottamasta hedelmästä,joka ilmeisesti on ollut erittäin tuottoisaa 80-90 luvulla.
   Tiffanyssä monet kerrat käyneenä voin sanoa,että paikka on mitä otollisin uusille liikeideoille.Nythän on Espanjan laman takia ostajan markkinat,mutta se hyvä idea vaan puuttuu.Miten olisi kunnon striptease/aikuisten eroottinen yökerho.Sinne monet isännät lähihotelleista juoksisivat 'salaa',ei tarvitsisi lähteä Las Palmasiin.Nyt ei sitten herneitä nenään tuosta ideasta.

   • Hyvä idea

    Kiitti ajatuksestasi


   • tuttu paikka kirjoitti:

    Hyvä idea

    Kiitti ajatuksestasi

    Eikä salaa, mutta joka reissulla käytäisiin ja maksettaisiin kunnon hinnat drinkeistä. Voisi maksaa sisäänpääsymaksunkin. Strippareille vielä kunnon tipit. Varma liikeidea! Pitäisi vaan olla rehellinen mesta, eikä houkutella valheella sisään ja vaatia privaattia.


  • Ei toimi Inglesissä kun teillä aina akka kainalossa ja kun kerran teet huoramestan on sen paikan arvo nollassa kun myyt eteenpäin :)

  • Loistava idea ja tuota on puitu jo useaan otteeseen.. Jorma Kalevi olisi mitä mainioin porttolan isäntä.. No kävisi siihen moni muukin ukkeli tai joku rehevä emäntä.. Saisi mennä ne Apilaniityn luona notkuvat mustat tyttäret eläkkeelle ja paikat jäisi näille pikku suomi julkuille jotka tyrkyttää itseään milloin kellekkin..

  • Minne Tiffanyn sivut on netistä hävinnyt?Vai olenko tumpelo etten niitä löydä.

   • Tiffany on lopetettu eikä sivujakaan enää ole. Ei jäänyt kukaan kaipaamaan.


  • Onkohan se Amigo toiminnassa..tietääkö joku?

   • Olen parhaillaan naapurissa Maspalomaksessa ja voin kertoa että molemmat on suljettu jo vuosia sitten. Sekä Tiffany että Amigo.


  • ei kai siellä mitään ole enää

   • Tiffanyn paikalla on jotain muuta.


  • Kuparipannu siellä porskuttaa..

  • Kaikki hyvä pysyy ja paranoo....kuten Ravintola Kuparipannu.

  • Tässä on nyt viikko vaimon kanssa täällä oltu. Kuparissa on syöty kahtena iltana ja paikka on ollut käytännössä ihan täynnä. Annokset eivät ole seudun edullisimpia, mutta eivät kyllä sitten pienimpiäkään.

   Tänään mennään San Vernandon markkinoille ja palatessa Kupariin syömään. Nyt jolla kulla käy mielessä, että kannattaisikohan sitä lomalla käydä joskus jossain muuallakin syömässä.
   Täällä on muutamassa vuosikymmenessä tullut liki kaikkk paikat kierrettyä. Hyviä ruokapaikkoja on useita. Hienoin, paras ja kallein on Riu Palace Maspalomas päivällispöytä. Normaali kohtuuhintainen on Kuparipannu ja edullinen, mutta laadukasta buffet pöytää tarjoaa rannalla Hongkong, jossa kympillä kokki valmistaa sellaisen annoksen kuin haluat. Täältä et valitettavasti löydä kuparin ”rauhaa”. Ranta-alue on ruuhka-aikaan vähän sirkusaluetta.

   • Ei se ole San Vernando vaan San Fermando!


   • Oikeinpitää kirjoitti:

    Ei se ole San Vernando vaan San Fermando!

    Ja ihan oikeasti San Fernando


   • ämmäÄnnäksi kirjoitti:

    Ja ihan oikeasti San Fernando

    Menit halpaan heh heh..


   • halavalla kirjoitti:

    Menit halpaan heh heh..

    heh heh....


   • Eihän Tiffany ole ollut auki enää 6 vuoteen ja Amigo ei ollut oikein koskaan normaalisti auki. Muutaman vuoden kituutteli miten sattui. Miksi niistä yleensäkään enää kirjoitellaan täällä..ihmetellä täytyy.


  • Onko se Jorma Kameli vielä Inglesissä?

   • On tietysti. Kurvailee siellä tukka hulmuten avoautollaan aamusta iltaan. Aina joku nuori misu vieressä.


   • Kiva kun saa jo olla eläkkeellä. Pitkän päivätyön teki kanarialla. Kiitos ja kumarrus Jorma Kaleville.


   • Näin on ja vielä sekin hänen kunniakseen, että on menestynyt myös taloudellisesti.


   • eikade kirjoitti:

    Näin on ja vielä sekin hänen kunniakseen, että on menestynyt myös taloudellisesti.

    Heh hee. Nythän vitsin murjaisit. Persaukinen se on ollut jo vuosikymmeniä ja ulosotossa, tuloina kansaneläke...


  • Vähän epäselvää että toimiiko se Amigo-avintola vai ei?

   • Amigossa ei ole enää ollut mitään toimintaa. Viime vuosina jotain sattumanvaraisia juttuja.


   • Tätähän sinä olet kysellyt vähän väliä. Menisit itse katsomaan jos uskominen on noin vaikeaa. Vai pätkiikö jo pahasti?


  • Aika entinen ei koskaan enää palaa.

   Ei taida olla montaa alle 70-vuotiasta tällä foorumilla?

  • Eikö siellä paikapäällä ole ketään joka kävisi siellä Amigon oven takana katsomassa tämänhetkisen tilanteen. Olishan se hyvä saada selvyys asiaan kun sitä kovasti kysellään palstalla.

   • Helmikuun 5. oli ainakin paperit ikkunoissa ja sisusta hylätyn oloinen. Voihan juuri nyt olla aukikin. Kysele taas hetkenpäästä uudelleen.
    Saiskin jostain rahaa että pääsis ihan paikanpäälle selvittämään tämän tärkeän asian.


   • Kiitos tiedoista, olen menossa kuukaudeksi ja selvitän mahdollisuutta avata paikan uudelleen mutta eri nimellä.


   • krouvari kirjoitti:

    Kiitos tiedoista, olen menossa kuukaudeksi ja selvitän mahdollisuutta avata paikan uudelleen mutta eri nimellä.

    Onko krouvarilla paljon, paljon rahaa?
    JK ei halvalla myy eikä vuokraa. Siksi ovat tyhjillään Tiffany ja Amigo.


   • hynääpitääolla kirjoitti:

    Onko krouvarilla paljon, paljon rahaa?
    JK ei halvalla myy eikä vuokraa. Siksi ovat tyhjillään Tiffany ja Amigo.

    Minuakin kiinnostaisi. Olen harkinnut joko Amigon tai sitten Kuparipannubaarin konkurssipesän ostamista. Tekisin siitä homokapakan.


   • Hola.Eläkepappa.tässä.on kirjoitti:

    Minuakin kiinnostaisi. Olen harkinnut joko Amigon tai sitten Kuparipannubaarin konkurssipesän ostamista. Tekisin siitä homokapakan.

    Myöhästyit. Pannun jäämistön osti eräs paikallinen yrittäjä ja avasi samaan tilaan kiinalaisen ravintolan.


  • Ne ajat ovat jo menneet kun suomalaisella ravintolalla tienasi.

   • Samaa mieltä. Kuparipannu kai ainoa joka inglesissä menestyy. Muut on mitä on, sellaista ajankulu hommaa.


  • Kuparipannu kylläkin lopetti toimintansa jo toissa keväänä. Muut menestyy ihan hyvin.

  • Pannun kaatoi se kun niillä ei ollut keittiötä. Menestyvillä suomalaisten paikoilla kuten Mummolalla ja Karhulla on loistava keittiö ja oikeat kokit. Pannusta sai vaan mikroruokaa. Se oli sellainen pieni putkibaari.

  • Pannusta tulvi kadulle aina sellainen eltaantuneen makkaraperunamössön lemu. Ei siellä olisi pystynyt olemaan ilman happilaitteita.

  • Loppu mikä loppu. Pari viikkoa sitten kävin vilkaisemassa lukittua porttia, jota ei kyllä ole avattu muutamaan vuoteen.
   Tosin ketä kiinnostaa joku tunkkainen kellariravinteli?

  • Koskahan Antigue taas alkaa mainostaa Karhua ruokaravintolaksi ja haukkua pannua makkaraperuna kioskiksi. Ihan mahotonta menoa taas Antiguelta. Ihan mahotonta

   • Tässähän oli kysymys tiffany-ravintolasta joka kai on vuosi sitten suljettu.Amigo taitaa vielä olla auki. En tiedä tarkemmin kun olen siellä viimeksi käynyt v. 13. Ehkä joku tietää paremmin?


  • Monta hyvää paikkaa on lopettanut lopullisesti. Tiffany, Kuparipannu, Amigo....

   • Kuparipannu ei ole kiinni. Kävin siellä viime viikolla ja ruoka oli maittavaa sekä terveellistä.


   • Miten tälle listalle on päässyt

    A: Tiffany ja Amigo, jos on kyse hyvistä ravintoloista?
    B: Kuparipannu, jos on kyse suljetuista ravintoloista?

    Kirjoitat ihan potaskaa, mutta nyt avaan uuden hernekeittopurkin ja vetäisen kylmänä naamariin, minä en aio näitä ravinteleita tukea millään lailla. Huomenna menen ehkä lidliin, voi kun olisi hella tässä kämpässä, tai edes mikro.

    Kahden tähden motellissa.


  • Alkaako A nyt taas haukkumaan meitä asiakirjoittajia kun on mennyt Puertoon. Puerton eläkeläiset A jo haukkui kiljua juoviksi sossun pummeiksi. Miten on meidän asiakeskustelijoiden ja sisällön tuotanttajien kohdalla. Oikein pelottaa miten mahotonta tekstiä taas tulee. Pelottaa ihan mahottomasti

   • A haukkui jo Kuparipannun makkara peruna kioskiksi ja msinostaa Karhua ruokapaikkana. Ihan mahotonta menoa taas A;lta. Ihan mahdotonta menoa


  • Kysyn täälläkin jotta mihinkähän hotlaan kannattaa homoseksuaalin Inglesissä matkustaa että löytyisi mies seuraa helposti itselleen. Matka 15.2-22.2. Neuvoja kaivataan kipeästi sillä halu on kova!!!!!

   • Sellaiseen hotlaan jossa roikkuu parvekkeilla sateenkaarilippuja ja syömään sellaiseen ravintolaan jossa on sateenkaarilippu sermissä....esim..Mummola.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   121
   6493
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   187
   4639
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   222
   1614
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   91
   1271