KOLME SYYTÄ RUVETA OPETTAJAKSI

opetusJAministeri

Se aika vuodesta taasen lähenee. Ihanaa, Suomen kansa! Viiden viikon päästä korkkaan kesälaitumelle. Kyllä opettajan työ on ihanaa.

"..ja tämä ei sitten ole mitään viha-puhetta"

11

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei käy kateeksi ;)

      No minä olin juuri pääsiäsen aikaan kaksi viikkoa Lapissa hiihtämässä ja toukokuun puolivälissä starttaan viikoksi Nykkiin, nämä on vanhoja lomia.

      Kesäloma alkaa sitten juhannuksesta (mökillä) ja syyskuulle olen jo varannut viikon vaellusloman utsjoella ja lokakuussa pidän myös viikon, en vielä tiedä mitä teen - ehkä äkkilähtö johonkin lämpimään halvalla (kun ei tarvi mennä koulujen syysloma-aikaan). Vuodenvaihteeseen on jo merkitty loma, alkaa ennen joulua ja tulen töihin loppiaisen jälkeen.

      Keväällä sitten taas johonkin, ne ajankohdat ei vielä ole lyöty lukkoon.

      Et on sitä meillä "tavallisillakin" kunnan työntekijöillä pitkät lomat ja ajankohdat saa vielä valita itse. En vaihtaisi open lomiin. Opettajallahan ei ole lomaoikeutta ollenkaan, heillä on mahdollisuus lomailla palkkaa ansaiten vain koulujen kesketytysten aikaan. Ihan ok, jos on itselläkin kouluikäiset pienet lapset, muuten ei ehkä niinkään herkkua.

      .

      • Ihanaa Suomen kansa

        Aivan. Kaikille kateellisille tiedoksi, jotka eivät tiedä siitä ihanasta ja helposta opettajan työstä yhtään mitään. Tosiasiassa opettaja on orja, jolla ei ole lomaa.


      • ddgjdgjgjjg

        Kyl opettajillakin on loma:

        "Suurin osa opettajista kuuluu laskennallisen vuosiloman piiriin. Laskennallinen vuosiloma alkaa aina 16.6. ja sen pituus määräytyy täysien lomanmääräytymiskuukausien, virantoimituspäivien veroisten päivien ja aikaisemman palvelun mukaisesti. "

        http://www.kuntatyonantajalehti.fi


        Sit se normiloman ylittävä osuus on sitä keskeytystä muut keskeytysajat


    • Kaksi ja puoli.

      Kaksi ja puoli.

    • Freegan-Reagan

      1. Ei tartte tehdä "inputtia", koska nyky-yhteiskunta ei arvosta open työtä eikä kouluja. Toisten ihmisten penskojen vahtiminen ei ole koskaan ollut rahantekoyhteiskunnassa arvostettua työtä.
      2. Ei tartte välittää opetuksen laadusta, koska sillä ei ole mitään merkitystä urakehitykseen, jota ei ole. Tämä kaikki johtuu rahantekoyhteiskunnan arvomaailman vaikutuksesta.
      3. Ei tartte unelmoida suurista asioista vaan voi keskittyä nauttimaan pienistä asioista (downshifting)

    • 1+6

      Ennen niitä olikin kolem syytä; kesäkuu, heinäkuu ja elokuu vaan nythän koulu alkaa usein jo 10.8. tienoilla, joten elokuu on menetetty.

      Ei opettajaksi kannata ainakaan lomien takia alkaa. Juuri tuo lomien sidonnaisuus tiettyyn aikaan vie osan mukavuutta pois. Ei voi noin vain startata lomalle kun siltä tuntuu eikä pitää ylityövapaita kun opettajalla ei niitä ole.

      • Hyi, hyi...

        Ap:lle. Muista sitten "korkata" kiinni hyvissä ajoin ennen koulun alkua. Haju luokassa koulun alkaessa monesti ollut aika kauhea!


      • opetusJAministeri
        Hyi, hyi... kirjoitti:

        Ap:lle. Muista sitten "korkata" kiinni hyvissä ajoin ennen koulun alkua. Haju luokassa koulun alkaessa monesti ollut aika kauhea!

        Korkata voi niin monella tavalla, ja aloituksessa oli kysymys metaforasta (=kieli&kuva). Olisiko parempi sanoa "sokka irti"....tjsp.


      • Hyväosainen
        opetusJAministeri kirjoitti:

        Korkata voi niin monella tavalla, ja aloituksessa oli kysymys metaforasta (=kieli&kuva). Olisiko parempi sanoa "sokka irti"....tjsp.

        Olen todellakin hyväosainen: Minun aikanani kollegat tiesivät, että tie on pitkä ja kivinen. Siispä kesää odotellessa muistuttivat: "Kuolemaako odotat?"


    • Korkki auki ja pox

      1.5.2013 klo 02:13 eli taisi mennä tuntien valmistelu "vähän" myöhään, vai?

      Korkataan kohta kesälaitumille. On hyvä, kun on mitä odottaa (SIWAn piilomainos)

    • Slobo horo

      S A A T A N A että ottaa päähän! Tekisi mieli pamauttaa oikein kovaa nyrkillä niitä pirulaisia, tai vetästä remelillä päin korvia. Selkäsaunan ne vaan tarvitsevat. Ei muuta. Loppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe