200-400

alec

Katselin tässä joitain vaihtoautoja ja ihastuin Roveriin. Mitä kannattaisi ottaa huomioon kun tekee valintoja ko. mallisarjoista.. vm 98-99.

4

1810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyytyväinen

      Suosittelen varauksetta 75:ttä, pienemmät ovat muistoja epäonnistuneelta Honda-kaudelta, unohda ne.
      Ostin itse keväällä vuoden 1999 mallia olevan 2.0 V6 Club -version ja nyt n. 3000 km ajettuani voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Ajo-ominaisuudet mahtavat, varsinkin maantiellä. Sisällä kaikki kohdallaan ja vielä tyylikkäästi laitettu. Jos on hieman turhamainen eikä välitä ihmisten tuijottelusta, siitä vaan ostamaan. Tosin autoja on yhteensä vain n.370 kpl Suomessa, joten sopivan yksilön löytäminen ei ole ihan helppoa.
      Hanki Tekniikan Maailman esittelytesti vuodelta 1999 ja 60000 km:n käyttötesti vuodelta 2001, imuroi muuta materiaalia jota löytyy netistä paljon, hyvä osoite on englantilainen MG-Rover.org. Älä osta 1.8 -koneella varustettua (neloskone, vähän tehoa melko raskaalle autolle) äläkä automaattivaihteista (nykii kuulemma kaupunkiajossa). Classic -mallissa ei ole ilmastointia, joka kuuluu tämäntapaiseen autoon.
      Rover 75 voitti vuonna 1999 WordCar -palkinnon, Car of the year -palkinnon, Golden steering-wheel -palkinnon, Japanin Best import-car of the year -palkinnon ja sai italialaisista muotoilijoista koostuneelta raadilta Most beautiful car of year -palkinnon. Tässä vain muutama sen saamista lukuisista palkinnoista mutta nekin kertovat mistä on kyse.
      Onhan niitä muitakin autoja - nämä ovat voimakkaasti subjektiivisia asioita, makuasioita -mutta tämä taitaa kyllä jäädä viimeiseksi autokseni.

    • Roveristi

      Itellä on ollut noin puoli vuotta 200:nen Roveri, todella hienosti on pelannut. Olen ehtinyt ajaa sillä noin 10 tkm. Pikkuautoksi tosi hyvä ajaa, ja naisetkin ovat kehuneet autoa hienoksi :)

      Hondakautta tässä Roverissa ei ole juuri mitään, vaikka tuossa niin jo ehdittiin mainita. 200:nen on Roverin omaa työtä, vaikka tosin jossain päin Hondan osat vielä kummittelevat. Moottori on ainakin Roverin omaa tuotantoa, ja mukavasti 1.4 litrainen 103 heppanen kuljettaa vähän yli tonnin painoista autoa.

      400:ssa on sitten eniten Hondan piirteitä. Noissa 1.4, 1.6 ja 1.8 litraisissa on yksi BMW aikainen tyyppivika, kannentiiviste. Varmista että se on vaihdatettu. Vaihdattaminen ei kyllä ihan järkyttäviä maksa jälkeenpäinkään, ja vaihtohomma vie yhden työpäivän. Karaasi Espoossa on yksi paikka, missä kannattaa homma teetättää. 2.0 litraisissa moottoreissa ko. ongelmaa ei ole.

      Itse sen autoon vaihdatin, tosin siten, että myynyt autoliike maksoi remontista osan, kun lähes tulkoon heti oston jälkeen huomasin moottorin syövän jäähdytysnestettä. Mutta ei kyllä häiritse enää yhtään, vaikka aluksi se vähän v******...

      25:ssa (elikkäs vm. -00 ->) kannentiivisteongelma pitäisi olla jo korjaantunut, elikkäs heti sen jälkeen kun BMW merkin möi pois... Sama moottori on ko. autossa, 1.4 litrainen.

      • Roveristi

        Korjaus noihin kilometreihin, melkein 20tkm on tullut veivattua.


      • janne

        juu eli voin sanoa suoraan et pettyny 200:een ostin auton kesäkuussa ja vikaa piisannu ja kaverilla samanlaine ja ei mitään vikaa, mutajos haetaan positiiivisia puolia niin loistava ajaa edellinen oli vw-golf -98 ja peippaa helposi sen ja suositteln edelleen lohjan laatuautoa ole ollut omistaj puoli vuotta v2000 mallin roverin ja takuu maksaa!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe