Turku, Jarrumiehenkatu

jtujt9iu

Turussa Jarrumiehenkatu on levotonta seutua.Todennäköisesti yksi asunto-osakeyhtiö on pelkästään homojen ja lesbojen omistama sillä heteroita haukutaan taloyhtiössä huolella.Pelkäävät heteroseksuaaleja.Kotiliesi on taloyhtiön nimi.Älkää ostako kotia sieltä jos olette heteroita.Paskaa lentää niskaan koko ajan.

6

347

Vastaukset

 • Homojen maailmanvalloitusretki on siellä meneillään, samoin kuin Varsisuolla muslimien valtaan nousu.

 • Oletko häiriköinyt ja terrorisoinut talon asukkaita ?

  Unohtuiko yhtiövastikkeet viime vuodelta ?

  Stereoita ei saa soittaa täysillä yöllä ?

 • Huh tätä maailmaa.

 • Otetaan pyssy mukaan taloyhtiön kokouksiin ja uhataan tappaa puolet porukasta.Erakoitunut tytön mies vaatii seksiä naapureilta.Siitä voitte päätellä millaisia ihmisiä asuu puutaloissa.En tässä kerro sen enempää.Varoituksena vaan..

 • Täällä asuu niin jätävää sivistymätöntä porukkaa. Täysin ennenkokematonta. Rääkyvät ja haukkuvat uusia naapureita, huutelevat typeriä mielipiteitänsä ymmärtämättä omaa alhaista sivistystasoansa. Yksi hullu vanha kissojansa ulkoiluttava pariskunta huutaa helvettiä lapseikkiville lapsille. Älkää vaan tehkö sitä virhettä, että muutatte Jarrumiehenkadulle.

  • Jarrumiehenkatu Turussa on todella rauhallinen paikka asua. Kävelymatka keskustaan, mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Eräässä taloyhtiössä asuu epätasapainoisen oloinen nainen (ehkä 40v?), joka hyökkää haukkumaan etenkin uusia naapureita metelöinnistä ja milloin mistäkin. Pyjamanhousut jalassa vetää röökiä taloyhtiön sisäpihalla. Onneksi hän on ilmeisesti vuokralla, joten saattaa muuttaa jossain vaiheessa pois jos hänestä tehdään riittävästi valituksia. Liekö sama henkilö kyseessä, josta ylläoleva kommentti?


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  121
  1794
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  56
  1446
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  709
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  637