BBW-nainen saa ansaitsemansa rangaistuksen (BDSM)

alistunut

Oli perjantai-ilta ja Riitta oli päättänyt taas etsiä itselleen seksiseuraa internetin chat-palstoilta. "Tällainen nelikymppinen yksinhuoltajaäiti etsisi hieman yhdenillan huumaa. Toivottavasti tykkäät tuhdeista mammoista!;)" hän kirjoitti yleisesti nähtäville. "Täältä löytyisi yksi kiinnostunut", joku mies kirjoitti vastaukseksi. Keskustelu kiihtyi ja mies halusi Riitan matkapuhelinnumeron. "Mä soitan sulle nyt", tuo Riitalle entuudestaan tuntematon mies kirjoitti.
"Minkälaisesta seksistä sä tykkäät?" mies kysyi. "No mua itseäni viehättää eniten semmonen BDSM-tyyppinen seksi. Tykkään olla alistettuna", Riitta kertoi ja riettaat ajatukset täyttivät hänen mielensä. "Vai sellaista... Saisinko olla sun Rankaisijas?" mies kysyi ääntään madaltaen. Riitta innostui. Hän tunsi, kuinka kiimanesteitä alkoivat valumaan hänen kirkkaan punaisille alushousuilleen. "Hiljentymisestä päätellen taisit tykätä ajatuksesta, senkin likainen lutka. Sovitaanko tapaaminen, jotta saat ansaitsemasi rangaistuksen?" salaperäinen mies tiedusteli. Riitta epäröi ensin hieman, uskaltaako lähteä touhuun mukaan, mutta ajatteli kuitenkin, ettei voisi menettääkään mitään.
Kello lähenteli kymmentä illalla, kun he vihdoin tapasivat. "Oletpas mukavan pullea. Mä tykkään tukevista naisista! Varsinkin noista suurista rinnoista", mies kehuskeli onneissaan. Riitta näki hänen katseestaan, kuinka hän suunnitteli, mitä kaikkea voisi tehdä Riitalle. Riittaa jännitti. Hänen aikaisemmat seksikokemuksensa oli mitä tavallisimmasta päästä. Vihdoin hän tapasi miehen, joka olisi valmis täyttämään hänen pitkäaikaisimman haaveensa. "Et ole itsekään hullumman näköinen", Riitta sanoi ja tarkasteli samalla miehen pitkää vartta. Mies ei itse ollut kovinkaan tukeva vaan enemmänkin treenatun näköinen. "Hän on varmaan kamalan vahva. Miltäkön tuntuu olla noin voimakkaan miehen alistamana..." Riitta pohdiskeli. Mies kiitti, sitoi Riitan silmät tummalla siteellä ja kuljetti hänet kotiinsa; tarkemmin ottaen hänen kellariinsa.
Mies vei Riitan makaamaan vatsalleen sängylle, joka oli aseteltu keskelle kolkkoa ja kylmää kellaritasoa. Riitan silmät oli edelleen peitetyt. "Mitä seuraavaksi?" Riitta yritti kysyä kiherrellen. "Hiljaa! Tästä eteenpäin saat puhua ainoastaan silloin, kun minä kysyn sinulta jotain! Onko tämä selvä?" mies komensi ja läiskäytti kämmenellään Riitan suurta takapuolta. "Anteeksi", Riitta ulisi säikähtäneenä.
Sanomatta sanaakaan mies sitoi Riitan jalat ja kädet yhteen paksulla vaalealla narulla ja asetti hänet kontilleen. Riitta sai suuhunsa suukapulan, jottei voisi puhua mitään. "Aion rankaista sinua herkutteluistasi, senkin läskiperse!" mies huusi ja läiskäisi kätensä taas Riitan pakaralle niin, että kämmenen kohdalle jäi hieman erottuva punainen läiskä. Mies asettui Riitan vasemman kyljen viereen, kaappasi vasemmalla kädellä molemmat suuret rinnat otteeseensa ja painoi oikean kätensä Riitan takapuolen kautta hänen kostealle pillulleen. Riitta mumisi suukapulan läpi, kun mies aloitti vauhdikkaan edestakaisen käsiliikkeen puritsellen samalla erittäin kookkaita rintoja vasemmalla kädellään. Aivan yhtä yllättäin kuin nopeatempoinen hieronta oli alkanutkin, se myös loppui.

jatkuu..

15

12412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alistunut

      Riitta oleskeli hetken aikaa hiljaa kontillaan, kunnes yhtäkkiä viiltävät raipaniskut saivat hänet säpsähtämään kivusta. Hänen rankaisijansa oli hakenut mustan nahkaisen raipan, jonka kymmenet nahkaiset remmit räpsähtivät hänen takamukselleen. Jo muutaman sekunin päästä tuli taas uusi isku ja taas uusi ja uusi ja uusi. Riitan silmäkulmasta valui pieni kyynel ja hänen takamuksensa oli jo melko punertava. "Taitaa mun lutka tykätä tästä. Tais vaan olla vähän liian pehmeä toi äskönen raippa. Haen jotain järeempää, jotta saat kokoisellesi tarpeeksi tuntuvan rangaistuksen!" alistaja sanoi ja lähti hetkeksi muualle.

      "MMH!" Riitta inahti kivusta, kun mies läiskäisi häntä voimakkaasti litteällä mailalla takamukselle. Hän toisti lätkimisen reilut viisitoistakertaa ja katsahti sitten Riitan kirkkaan punaista takamusta. "Aivan fantsastinen", hän sanoi ja puristeli pakaroita molemmilla käsillään. Riitta kyynelehti hieman. Miehen kosketuskin tuntui hieman kipeältä, koska tapapuoli oli lyönneistä niin hellänä. "Vaihdetaanpas sun asentoas!" mies ilmoitti päättäväisenä.

      Mies kuljetti Riitan nojaamaan kylmää seinää vasten. Hän sitoi taas Riitan jalat yhteen. Kädet hän sitoi ja toisen pään narusta hän sitoi katossa olevaan putkeen niin, että Riitta joutui olemaan varpasilleen käsien osoittaessa väkisin kattoa kohti. "Saat säkin vähän kuntoilua", mies sanoi ja nauroi räkäisesti päälle. Hän läiski käsillään Riitan rintoja niin, että ne heiluivat iskujen mukana. Riitta uikutti ja yritti väistellä vartalonsa asentoa muuttelemalla iskuja. Hän ei kyennyt siteen takia edes näkemään, milloin mies lätkäisi ja kumpaa rintaa. Mies myös nipisteli Riitan nännejä ja imi niitä voimakkain imaisuin.

      Kurittaja haki taas nahkaisen raippansa ja siveli sillä Riitan vartaloa. Sively sai Riitan tärisemään kauhusta. Aivan yhtäkkiä mies raippasi Riitan ylävartaloa niin, että rintoihin jäi punaisia jälkiä. Myös pullea vatsa sai raipan iskuja osakseen. Mies avasi Riitan jalkojen narun ja asettin hänet seisomaan jalat haarallaan. Hän asettui kyykkyyn Riitan alle ja aloitti raivokkaan nuolemisen. Mies raotti Riitan pillun huulia ja nuoleskeli klitorista vauhdikkaasti. Riitta alkoi lähennellä orgasmin saamista. "Ei niin nopeasti!", mies sanoi ja nousi seisomaan. Kuului huoneen täyttävä inahdus, kun nahkainen remmi läsähti äkkisältään Riitan pulleille pillunhuulille. Riitta itki. Tästähän kurittaja vain innostui ja aloitti säälimättömän raippaamisen joka puolelle Riitan kehoa. Yhtäkkiä hän lopetti raippaamisen kuin seinään.

    • alistunut

      jatkuu...

      Riitta tunsi, kun jotain työnnettii hänen sisälleen. Mies aloitti tunkemaan erittäin kookasta dildoa Riitan vittuun. "MMhh mm!" Riitta ulisi samaan aikaan nautinnosta ja kivusta. Sentti sentiltä dildo upposi Riitan mehukkaaseen pilluun ja pian se oli siellä lähes kokonaan. Alistaja aloitti dildottamisen aluksi hitain syvin työnnöin ja pian kiihdytti vauhtia tajunnan räjäyttäväksi. Riitta voihki kuolaisen suukapulansa lävitse. Toisen kämmenensä mies asetti ylijäävän pillun päälle klitoriksen peittäen ja hieroi sitä pyörivin liikkein samalla, kun työnteli paksua dildoa Riitan sisälle niin, että pillunesteet valuivat miehen kasvoille ja Riitan reisille. Yhtäkkiä Riitta rupesi tärisemään ja hänen hengityksensä kiihtyi erittäin vauhdikkaaksi. Alistaja siirsi molemmat kätensä dildolle ja töynsi dildoa niin syvälle ja niin nopeaan tahtiin kuin vahvoilla käsillään kykeni. Riitta päästi voimakkaan ja pitkän huokauksen ja lopetti kehonsa liikehdinnän.

      Mies ei antanut Riitan nautiskella orgasmin jälkeisistä tuntemuksista rauhassa loppuun saakka vaan avasi yllättäen hänen kätensä vapaaksi niin, että Riitta meinasi mäjähtää vatsalleen lattialle. Hän repäisi siteen Riitan silmiltä ja heitti suukapulan lattialle. "Selällesi, nyt!" mies komensi ja samantien Riitta asettui kylmälle lattialle makaamaan selälleen. Kurittaja asettui polvilleen Riitan kasvojen ylle ja työnsi vauhdilla kyrpänsä hänen suuhunsa. "Ime sitä, läski huora!" hän huusi ja puristeli samalla hänen selkänsä takana löhävää pehmeää rintaa. Riitta imi miehen kyrpää minkä suinkin kerkesi ja pyöritteli paksua kieltään sen varren ympärillä. Mies asettui nojaamaan käsillään lattiaa vatsen (ikään kuin punnerrusasentoon) kyrpä edelleen Riitan suussa ja aloitti erittäin vauhdikkaan suuhun panemisen. Riitta huomasi, kuinka mies alkoi lähestyä huippuaan hengityksen raskaantuessa. Riitta ojensi kätensä miehen kiveksille ja hieroi niitä samalla, kun mies pani Riitan suuhun hullulla vauhdilla. "Aaaaaah!" mies huusi ja Riitan suu täyttyi spermasta. Mies vetäytyi Riitan päältä tiputtaen samalla spermapisaroita Riitan kasvoille. "Et jätä mitään nielemättä", alistaja sanoi ja työnsi sormellaan viimeisetkin mällipisarat Riitan kasvoilta tämän suuhun. "Sä odotat täällä kellarissa. Mä tulen takaisin sitten, kun mua taas huvittaa leikkiä sulla. Siihen asti opettele sä vaikka kuuliaisemmaks, ellet halua kokea jotain erittäin kivuliasta..." mies varoitti ja katosi ovesta ulos lukitsessaan sen perässään. Riitta jäi maahan makaamaan pillunesteet reisille valuneina ja keho täynnä raipan jättämiä jälkiä.

    • rille9

      Jatkoa

    • Olis kiva olla tuon Riittan tilalla ja käskyttäjänä olis nainen.

    • Lisää jatkoa tälle tarinalle.
      KIITOS

    • Kyrpää Riitalle

      Haluaisin taluttaa Riittaa narussa ja siittää hänelle lapsen.

      Nimimerkki "Iso suonikas kyrpä Riitan pilluun"

    • Jatkoa tarinaan heti .KIITOS!

    • Ei noin

      taivaallista tarinaa saa jättää kesken. Jatkoa!1

    • zulle12

      Jatkoa kiitos!

    • Täältäkin

      toivotaan jatkoa mahtavalle novellille!

    • Kansa täällä

      suorastaan vaatii jatkoa tarinalle! Lisää kyrpää Riitalle!

    • Jatkakaa tarinaa joku muu joka osaa jos ei alkuperäinen kirjoita.
      Kun itse olen luki häiriön omaava en viitsi alkaa kirjoitamaan.

    • Lisää

      Lisää tätä, kiitos ja pyydän. Tarina on erinomainen ja saa kaikki halut heräämään.

    • LisääkyrpääRiitalle!

      Lisää kyrpää Riitalle!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe