Xbox pelikonsolit ja pelaaminen yleensä

PeluriM1977

Se on hauskaa, kun täällä kysytään että kannattaisiko ostaa enää xbox 360:stä jne jne. Minä ostin taas käytettynä VANHAN 2002 vuonna julkaistun Xboxin! Mulla on myös se uusin malli Xbox 360:stä. Se Xbox 360s 250 Gb. Hyvin on molemmat toimineet. Mulla on SCARTin kautta vanhemmassa kuvaputkitelevisiossa kiinni tuo vanha Xbox, koska siten saan parhaimman kuvan. Taulu tv:ssä SCART ei ole niin siistin näköinen ja päädyin tähän ratkaisuun. Xbox 360 on tietenkin taulu tv:ssä HDMI:n kautta kiinni ja loistografiikat.

Mä olen sitä sukupolvea, jonka mielestä jopa vanhan Xboxin grafiikat ovat kauniita. Esim BLACK -pelin grafiikat ovat upeat. Samoin Halo 1:n ja Halo 2:n. Sitten kun pelaa Xbox 360:llä niin vau!

Olen omistanut PS2:n ja sillekin on muutama todella hyvä grafiikkainen peli. Esim. Killzone tai Cold Winter.

No mut pelaan nyt Xboxilla (molemmilla) usein, mutta tulee varmaan tässä parin vuoden sisään hommattua PS3:nen myös. Pelaan konsolilla mielummin. Tosin olen suunnitellut tässä hommaavani kunnon pöytäkoneen pelaamiseen ja muutenkin pitäisi päivittää oma tietokonesysteemini. Tällä hetkellä 5 vuotta vanha läppäri käytössä. Toimii muuten moitteetta, mutta pelata sillä ei voi.

Olen muuten 36-v mies. :D

25

329

  Vastaukset

  • BLACK oli jotain aivan omaa luokkaa. Olisiko peräti parhaimman näkönen xbox peli. Pitääkin varmaan laittaa hankintaan ja testata 360:ssä

   • Black näyttää 360:llä tarkalta HDMI:n kautta, mutta vähän sarjakuvamaiselta. Silti tosi hyvältä. Black pyörii hyvin 360:llä.


   • PeluriM1977 kirjoitti:

    Black näyttää 360:llä tarkalta HDMI:n kautta, mutta vähän sarjakuvamaiselta. Silti tosi hyvältä. Black pyörii hyvin 360:llä.

    onko ladattu marketista vai levyllä?


   • s s kirjoitti:

    onko ladattu marketista vai levyllä?

    Ihan levyltä.


  • Kokeilin kans ja levyltä. Hyvin toimii, eikä tarvinnu mitää päivityksiä ladata. Pleikka3 ei minkäänlaisia kokemuksia, mutta oonko ymmärtänyt oikein että sillä ei voi pelata ps2:n pelejä? Toisin kuin 360:llä voi vanhan boxin? Terv. mies 53v.

   • Ilmeisesti jollakin PS3:n mallilla voi pelata PS2:n pelejä. En tiedä tarkemmin. Xbox 360:lläkään EI KAIKKI vanhan Xboxin pelit toimi.

    Esim. ei toimivat Xboxin pelit:

    Deus Ex -Invisible War
    James Bond - Everything Or Nothing

    Tossa on listaa vanhan Xboxin peleistä, jotka TOIMIVAT Xbox 360:llä:

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360

    http://xbox.about.com/od/xbox360faqs/a/360bclist.htm

    Mutta pitää vielä sanoa, että monet "toimivat" vanhan boxin pelitkin toimivat tahmeasti Xbox 360:llä. Siksi hommasin tuon alkuperäisen Xboxin, koska sillä toimii paremmin. Esim Star Wars - Knights Of The Old Republic I & II -pelit tökkivät tosi pahasti 360:llä ja musiikki pätkii jne. Black ja Halo:t toimivat taas mainiosta 360:llä. Suosittelisin silti vanhan boxin hankkimista, jos haluaa pelata vanhoja pelejä. Ei maksa kun 30-50 euroa nykypäivänä. Eli halvempi kuin ps2!


  • Tuli taas pelailtua vanhalla Xboxilla Halo 1 ja Halo2 läpi ja sit Xbox 360:llä Halo 3, Halo 3 : ODST ja Halo Reach. Voi, että kun oli loistavia pelejä! Nyt sitten pistin Halo 4:n tilaukseen ja sen pitäisi tulla alkavalla viikolla. Luen myös juuri Halo -kirjoja. On mahtava maailma tämä Halo -maailma. Niin ja katselin netistä sen "Halo 4: Forward Unto Dawn" 5-osaisen sarjan, joka toimii alustuksena Halo 4-pelille. Nyt tuo sarja tulee Toukokuun lopussa tai joskus silloin Blu-ray:nä 91 minuuttisena elokuvana! Pistin heti tilaukseen. Oli muuten loistava sarja...siinä 15-vuotias Spartan-117 eli Master Chief kyykyttää vähän Covenanttia...Joo 15v..se sijoittuu vuoteen 2526. Eli 26 vuotta ennen Halo 1:n tapahtumia. Kannattaa katsoa.

   Nyt vois sitten tässä välissä pelailla kaahaamispelejä: vanhalla Xboxilla Rallisport Challengea ja Xbox 360:llä Colin McRae Rally:Dirt:iä ja Need For Speed: Hot Pursuit:iä. On muuten loista pelejä nekin!

   Aika menee kivasti näin vapaalla. No tuli tuossa eilen käytyä aamusta kuntosalillakin, joten en ihan nörtti isolla N:llä ole kuitenkaan...aika lähellä kuitenkin! :D

   Pelaamisiin kuitenkin! Xboxit hallitsee! :D

  • Miten halo reachissa voi pelata kaksi(split screeninä) multiplayeria ilman, et toisellaki pitää olla live gold? Kun valitsen toiselle
   Käyttäjän, niin otan guest, mutta sekään ei toimi. Ilmottaa vaan, että "can't sign in to XBOX LIVE. Please use a profile with a valid membership." Auttakaa...

   • En tiedä. Itse en pelaa livessä vaan pelkästään yksinpelikampanjoita. Ei kiinnosta live.


  • On hienoa lukea ikäkumppanin kommentteja ja todeta, että ei tässä nyt vielä niin vanhoja olla!
   Oma pelaaminen alkoi noin vuonna -86 commodore c64c:llä. Oli parasta mitä tuolloin tavalliseen duunariperheeseen pystyi ostamaan. Amigat ja atarithan maksoivat maltaita silloin, mutta Mikrobitistä ja pelipahvien takakuviistahan niitäkin pääsi sitten ihailemaan, "sitten senkin edestä"!
   Joskus 1991 kun legendaarisesta Amigasta julkaistiin parin tonnin hintaan, Amiga500 , tuli taloon sitten sellainen komistus.
   Mahtavaa grafiikkaa ja puhetta peleissä jne, -mahtavia aikoja! Kamalat läjät xcopyllä kavereilta kopioituja diskettejä, pelejä ja upeita demoja. Dragons lairia jne...
   Sitten 1995 taloon saapui törkeän kallis(10 000mk) Olivetin pcs educator pentium, huikean tehokaalla 75mhz prossulla ja Sliptream5000 lentely "pöllöilypelillä" , vai mikä se nyt oli.
   Wing Commander The Prise Of Freedom ja Alone In the Dark muunmuassa olivat huippupelejä tuolloin ja löytyvät ullakon kätköistä yhä, monen muun klassikkopelin rinnalta, kuten Carmageddonin, tai vaikkapa Interstate -76:tosen!
   Tuohon aikaan pelien kansitaide ja ennenkaikkea isot ja upeat kotelot olivat itsestään selvyys, toisin nykyään.
   Esim. muutamia vuosia sitten ostamani xbox360 super eliten(250gb) pelien kansitaide on hengetöntä.
   Esimerkkinä vaikkapa, Ufc:t tai muut urheilupelit, joiden "kansitaidetta" rumentavat mitä typerämmät, irvistävät lähärit ihmisten pusaaviista kasvoista. Kyllä vanhoissa peleissä -80-90 luvuilla oli parasta kansitaidetta.

   Nyt kun pelaaminen on siirtynyt jatkuvan ja rasittavan tietokoneen päivittelyrumban syystä xboxiin, on pöytäkoneeksi tullut ostettua tavallinen markettimikro hp:lta.
   Hyvin se muutaman vuoden takaisia pelejä tuntuu sekin pyörittvän, mutta ei sillä enää paljon Half Lifen deathmachejä kaksisempia viitsi pelata.
   Laskuja sillä makselen ja tubesta videoita ihmettelen. Valokuvia myös käsittelen ja tulostimella tulostelen, muuhun en sitä enää tarvitse.

   Läppärikin löytyyy, mutta koska se on niin hidas(viruksia?), niin vähäiselle huomiolle tuokin on jäänyt, muuten kuin digiboxilta joitakin elokuvia sillä siirrellyt parempaan talteen, Altairilla, mikä muuten ei Topfieldin boxista suostu kaikkea edes siirtämään.

   Mutta onhan se Xbox360 upea rakkine ja paljon upeita pelejäkin sille löytyy!! Ps3:sta en omista, enkä näe sille mitään tarvettakaan, kun tuntuu, ettei tällä nykyiselläkään kalustolla ehdi leikkiä tarpeeksi.

   Näillä mennään!

   • Jes! Voipi olla, että en sitä PS3:sta hommaakkaan. Pelitietokone varmaan tulee hommattua joskus, kun kuitenkin tarvitsen uudempaa teknologiaa tämän vanhan läppärin tilalle. Mutta katsellaan!

    Xbox 360:lla ja vanhalla Xboxilla tulee pelailtua varmaan vielä pitkään. Xbox One saattaa olla joskus tulevaisuudessa ostolistalla myös. Half Life 3, Halo 5 ja 6 jne jos tulevat pelkästään Xbox One:lle niin sit on kait pakko ostaa se. Veikkaanpa kuitenkin, että Half Life 3 ja Halo 5 ainakin vielä tulevat myös Xbox 360:llekin. Halo 4:ssa alkaa jo näkymään se upea potentiaali mikä Xbox 360:ssä vielä on. Grafiikat aivan tajuttoman upeat!

    Pelailemisiin!


   • PeluriM1977 kirjoitti:

    Jes! Voipi olla, että en sitä PS3:sta hommaakkaan. Pelitietokone varmaan tulee hommattua joskus, kun kuitenkin tarvitsen uudempaa teknologiaa tämän vanhan läppärin tilalle. Mutta katsellaan!

    Xbox 360:lla ja vanhalla Xboxilla tulee pelailtua varmaan vielä pitkään. Xbox One saattaa olla joskus tulevaisuudessa ostolistalla myös. Half Life 3, Halo 5 ja 6 jne jos tulevat pelkästään Xbox One:lle niin sit on kait pakko ostaa se. Veikkaanpa kuitenkin, että Half Life 3 ja Halo 5 ainakin vielä tulevat myös Xbox 360:llekin. Halo 4:ssa alkaa jo näkymään se upea potentiaali mikä Xbox 360:ssä vielä on. Grafiikat aivan tajuttoman upeat!

    Pelailemisiin!

    Niinpä! En muuten tiennytkään, että tämä uusi xboxi kulkee nimellä xbox one, mutta kiitos mokkulan. Internet opettaa, "vanhaa" kulkijaa!

    Mutta, xbox onen hankkiminen varmaan joskus edessä itselläkin. Vaikuttaa kaikin puolin huikealta laitteelta ja ennenkaikkea grafiikoissa, vaikka jo nytkin upeita ovat,- mennään jälleen iso harppaus eteenpäin.
    Luulenma, että tuolla kapistuksella pelit alkavat jossakin kehityksen vaiheessa olemaan jo lähes fotorealistisella tasolla, elleivät jo ilmestyessään sitä ole!
    Nyt kuitenkin olisi tarkoitus vielä pärjätä tällä 360 boxilla, ja ehkä vielä pitkäänkin. Hieno laite kertakaikkiaan, ja paljon upeita pelejäkin tälle löytyy!
    Ainoastaan kunnollista lumilautailupeliä tuolle alustalle vielä kaipaisin.

    Halo nelosesta olen muutamia videoita ja kuvia nähnyt, ja ei voi kuin kieli keskellä naamaa ihmetellä, miten upealta tuokin jo näyttää! Half Life kolmonen taas saa katseeni kääntymään, nettipelaamisen ja oivallisen hiiriohjauksen myötä tehokkaan pöytäköneen suuntaan. Ehkä joskus jos/kun saa rahat kokoon, sitten sellainenkin menee vakavaan harkintaan!

    "Halo 4:ssa alkaa jo näkymään se upea potentiaali mikä Xbox 360:ssä vielä on. Grafiikat aivan tajuttoman upeat!"

    Niinhän se tapaa olla, että kun vanhaksi jäävä konsolisukupolvi alkaa tulla tiensä päähän, alkaa grafiikka olemaan äärimmilleen vietyä.
    Jos tästä nykyisestä boxista otettaisiin kaikki teho ja ominaisuudet irti olisi jälki varmasti niin uskomatonta, ettei uutta box onea vielä edes tarvittaisi.
    Ja onhan tuolle vanhalle Commodore 64:jällekin tehty ja tehdään vielä nykyäänkin huikeita demoja, laitteen rajallisen muistin ja muiden ominaisuuksien puutteista huolimatta.
    Mikrobittiä olen tilannut jo vuodesta 1988, ja ensimmäinen numero on yhä hyvässä tallessa. On todellista nostalgiaa kaivaa läjä vanhoja bittejä sängyn viereen ja uppoutua huikeaan -80 luvun maailmaan!
    Nykyisin lehdestä on vain kadonnut se punainen lanka ja voi olla, että lopetankin lehden tilauksen piakkoin.
    Oikeastaan lehdestä on tullut liikaa sellainen tuotteiden mainostus ja arvostelu, vanhan kunnon kasaribitin lämminhenkisyyden sijaan.
    Sivut ovat täynnä erinäisiä kamera ja videotykkiarvioita, mutta peleistä ei enää taida edes sivullista löytyä. Tylsä lehti.

    Toivotaan nyt, että tästäkin kesästä tulee lämmin ja pelirikas!


   • rautainen nuoruus kirjoitti:

    Niinpä! En muuten tiennytkään, että tämä uusi xboxi kulkee nimellä xbox one, mutta kiitos mokkulan. Internet opettaa, "vanhaa" kulkijaa!

    Mutta, xbox onen hankkiminen varmaan joskus edessä itselläkin. Vaikuttaa kaikin puolin huikealta laitteelta ja ennenkaikkea grafiikoissa, vaikka jo nytkin upeita ovat,- mennään jälleen iso harppaus eteenpäin.
    Luulenma, että tuolla kapistuksella pelit alkavat jossakin kehityksen vaiheessa olemaan jo lähes fotorealistisella tasolla, elleivät jo ilmestyessään sitä ole!
    Nyt kuitenkin olisi tarkoitus vielä pärjätä tällä 360 boxilla, ja ehkä vielä pitkäänkin. Hieno laite kertakaikkiaan, ja paljon upeita pelejäkin tälle löytyy!
    Ainoastaan kunnollista lumilautailupeliä tuolle alustalle vielä kaipaisin.

    Halo nelosesta olen muutamia videoita ja kuvia nähnyt, ja ei voi kuin kieli keskellä naamaa ihmetellä, miten upealta tuokin jo näyttää! Half Life kolmonen taas saa katseeni kääntymään, nettipelaamisen ja oivallisen hiiriohjauksen myötä tehokkaan pöytäköneen suuntaan. Ehkä joskus jos/kun saa rahat kokoon, sitten sellainenkin menee vakavaan harkintaan!

    "Halo 4:ssa alkaa jo näkymään se upea potentiaali mikä Xbox 360:ssä vielä on. Grafiikat aivan tajuttoman upeat!"

    Niinhän se tapaa olla, että kun vanhaksi jäävä konsolisukupolvi alkaa tulla tiensä päähän, alkaa grafiikka olemaan äärimmilleen vietyä.
    Jos tästä nykyisestä boxista otettaisiin kaikki teho ja ominaisuudet irti olisi jälki varmasti niin uskomatonta, ettei uutta box onea vielä edes tarvittaisi.
    Ja onhan tuolle vanhalle Commodore 64:jällekin tehty ja tehdään vielä nykyäänkin huikeita demoja, laitteen rajallisen muistin ja muiden ominaisuuksien puutteista huolimatta.
    Mikrobittiä olen tilannut jo vuodesta 1988, ja ensimmäinen numero on yhä hyvässä tallessa. On todellista nostalgiaa kaivaa läjä vanhoja bittejä sängyn viereen ja uppoutua huikeaan -80 luvun maailmaan!
    Nykyisin lehdestä on vain kadonnut se punainen lanka ja voi olla, että lopetankin lehden tilauksen piakkoin.
    Oikeastaan lehdestä on tullut liikaa sellainen tuotteiden mainostus ja arvostelu, vanhan kunnon kasaribitin lämminhenkisyyden sijaan.
    Sivut ovat täynnä erinäisiä kamera ja videotykkiarvioita, mutta peleistä ei enää taida edes sivullista löytyä. Tylsä lehti.

    Toivotaan nyt, että tästäkin kesästä tulee lämmin ja pelirikas!

    Kannattaa sitten ottaa selvää microsoftin uusista kujeista ennen onen hankintaa.
    Itselleni taitaa jäädä 360 viimeiseksi boxiksi. Esim. jos netti on poikki niin ei tarvi pelata mitään, jos ei pääse boxi 24 tunnin sisällä varmentamaan ettet ole mitään laitonta tehnyt. Kunnon isoveli valvoo menoa.


   • jaane38 kirjoitti:

    Kannattaa sitten ottaa selvää microsoftin uusista kujeista ennen onen hankintaa.
    Itselleni taitaa jäädä 360 viimeiseksi boxiksi. Esim. jos netti on poikki niin ei tarvi pelata mitään, jos ei pääse boxi 24 tunnin sisällä varmentamaan ettet ole mitään laitonta tehnyt. Kunnon isoveli valvoo menoa.

    No mikäs tuossakaan, jos muuttavat samalla sen xbox liven ilmaiseksi!
    Kuka muuten haluaisi ostaa kalliin konsolin, millä pelaamisestakin joutuisi jo pulittamaan nettikulujen muodossa? Puhumattakaan uusien pelien tolkuttomasta hinnasta! En minä ainakaan, eikä varmasti moni muukaan köyhä kulkija!
    Kaiken kukkuraksi, en ole liveä tarvinnut kuin sen ilmaisen kuukauden, minkä taisi saada kaupanpäälle, ja se tuntui riittävän.
    Demoja ja jokusen pelin sieltä latailin, mutta ei vaan kiinnosta maksaa livestä, kun ei siellä ehdi olemaan riittävästi ja rahat menevät silloin vain hukkaan.
    Xboxilla(360) tulee vain pelailtua noita yksinpelejä ja kaikenmaailman kampanjoita, kuten, peluri m 1977. Pc:llä ainoastaan pelailen netissä muutamia fps pelejä, mutta niitäkin sitten senkin satunnaisemmin.

    ...Mutta juu. Aikahan sen näyttää, mitä sieltä lopulta ulos tulee - ja voipikin olla, että jos noin, niin sitten ps4 voisi olla jo varteenotettava vaihtoehto, mikäli eivät ota Bill Gatesin seuraajiista vain mallia, nämäkin.
    Valta turmelee. Ja raha on valtaa, kertoi muuan viisas. Taisi olla oikeassa.


   • rautainen nuoruus kirjoitti:

    No mikäs tuossakaan, jos muuttavat samalla sen xbox liven ilmaiseksi!
    Kuka muuten haluaisi ostaa kalliin konsolin, millä pelaamisestakin joutuisi jo pulittamaan nettikulujen muodossa? Puhumattakaan uusien pelien tolkuttomasta hinnasta! En minä ainakaan, eikä varmasti moni muukaan köyhä kulkija!
    Kaiken kukkuraksi, en ole liveä tarvinnut kuin sen ilmaisen kuukauden, minkä taisi saada kaupanpäälle, ja se tuntui riittävän.
    Demoja ja jokusen pelin sieltä latailin, mutta ei vaan kiinnosta maksaa livestä, kun ei siellä ehdi olemaan riittävästi ja rahat menevät silloin vain hukkaan.
    Xboxilla(360) tulee vain pelailtua noita yksinpelejä ja kaikenmaailman kampanjoita, kuten, peluri m 1977. Pc:llä ainoastaan pelailen netissä muutamia fps pelejä, mutta niitäkin sitten senkin satunnaisemmin.

    ...Mutta juu. Aikahan sen näyttää, mitä sieltä lopulta ulos tulee - ja voipikin olla, että jos noin, niin sitten ps4 voisi olla jo varteenotettava vaihtoehto, mikäli eivät ota Bill Gatesin seuraajiista vain mallia, nämäkin.
    Valta turmelee. Ja raha on valtaa, kertoi muuan viisas. Taisi olla oikeassa.

    Mua vähän haittaa... Vimeksi oli netti poikki 6 päivää kun oli ukkonenrikkonut operaattorin jonku hienon keskuksen. Ja silloin tapaninpäivän "myrskyssä" oli netti poikki n.5 päivää.
    Ja mitä tulikaan tehtyä kun ei päässyt nettiinkään? No pelasin tietysti.


   • jaane38 kirjoitti:

    Mua vähän haittaa... Vimeksi oli netti poikki 6 päivää kun oli ukkonenrikkonut operaattorin jonku hienon keskuksen. Ja silloin tapaninpäivän "myrskyssä" oli netti poikki n.5 päivää.
    Ja mitä tulikaan tehtyä kun ei päässyt nettiinkään? No pelasin tietysti.

    Toivon kyllä hartaasti, että jättävät pois tuon ominaisuuden, mutta minkä sille voi, jos eivät niin tahdo tekevän.
    Ja mitään crackkia tuon kiertämiseen tuskin sen helpommin tulee kuin tähän 360:ppisen pakolliseen pelilevyn näyttämiseenkään, vaikka koko peli olisi jo kovalevyllä. Piukkuisen häiritsevää se tuokin, muttei mitään, verrattuna tuohon, että net yhteys olisi ehdoton edellytys tuossa uudessa "ex-boxissa. "


   • rautainen nuoruus kirjoitti:

    Toivon kyllä hartaasti, että jättävät pois tuon ominaisuuden, mutta minkä sille voi, jos eivät niin tahdo tekevän.
    Ja mitään crackkia tuon kiertämiseen tuskin sen helpommin tulee kuin tähän 360:ppisen pakolliseen pelilevyn näyttämiseenkään, vaikka koko peli olisi jo kovalevyllä. Piukkuisen häiritsevää se tuokin, muttei mitään, verrattuna tuohon, että net yhteys olisi ehdoton edellytys tuossa uudessa "ex-boxissa. "

    Jos ymmärsin oikein tuon Xbox One:n, niin ensinnäkin pelit tallennetaan kovalevylle ja sitten pelin tallennukset olisivat "pilvi" - teknologiaa hyödyntävä ja tallennukset menisivät microsoftin servereille. Eli jos netti on poikki, niin ei voisi pelata peliä koska tallennuksiin ei saisi yhteyttä.En sitten tiedä menikö se näin, mutta tuollaista olin kuulevinani.
    En tiedä kyllä mitä ajatella. Voihan se olla, että en hommaa enää mitään konsoleita. Nuo pari xboxia riittää mainiosti. Uusi pelitietokone seuraavaksi.

    Aloitin taas Halo-sarjan pelaamisen alusta. Nyt pelasinkin Halo Reachin ekana. Sit Halo 1:sen ja siitä eteenpäin.


   • PeluriM1977 kirjoitti:

    Jos ymmärsin oikein tuon Xbox One:n, niin ensinnäkin pelit tallennetaan kovalevylle ja sitten pelin tallennukset olisivat "pilvi" - teknologiaa hyödyntävä ja tallennukset menisivät microsoftin servereille. Eli jos netti on poikki, niin ei voisi pelata peliä koska tallennuksiin ei saisi yhteyttä.En sitten tiedä menikö se näin, mutta tuollaista olin kuulevinani.
    En tiedä kyllä mitä ajatella. Voihan se olla, että en hommaa enää mitään konsoleita. Nuo pari xboxia riittää mainiosti. Uusi pelitietokone seuraavaksi.

    Aloitin taas Halo-sarjan pelaamisen alusta. Nyt pelasinkin Halo Reachin ekana. Sit Halo 1:sen ja siitä eteenpäin.

    Kuulostaa tosiaan siltä, että ehkä tämäkin pelaajavanhus voipi joutua palaamaan juurilleen, eli tietokonepelaamisen maalmaan, jos todella tekevät noin ruman tempun.
    Toisaalta olen aina ollutkin tietokonemiehiä, ja ensimmäinen ja ainut konsolini onkin ollut tuo xboxin super elite, minkä ostin joskus 2009 syksyllä. Mainio kapistus ja pelitkin halpoja, kunhan unohtaa uutuudet ja ostaa himan vanhempaa tuotantoa.
    Ja kummasti se hinta peleissä tippuu kun viitsii vähän odottaa.

    Taitaa päteä tässäkin sanonta "vanhassa vara parempi".


   • rautainen nuoruus kirjoitti:

    Kuulostaa tosiaan siltä, että ehkä tämäkin pelaajavanhus voipi joutua palaamaan juurilleen, eli tietokonepelaamisen maalmaan, jos todella tekevät noin ruman tempun.
    Toisaalta olen aina ollutkin tietokonemiehiä, ja ensimmäinen ja ainut konsolini onkin ollut tuo xboxin super elite, minkä ostin joskus 2009 syksyllä. Mainio kapistus ja pelitkin halpoja, kunhan unohtaa uutuudet ja ostaa himan vanhempaa tuotantoa.
    Ja kummasti se hinta peleissä tippuu kun viitsii vähän odottaa.

    Taitaa päteä tässäkin sanonta "vanhassa vara parempi".

    Jos ei nettiä kaipaa pelaamiseen niin yksi vinkki: Xbox 360 RGH. On iloa pitkäksi aikaa, monta konsolia yksissä kuorissa, ei levyjä.... Toki jos jos aatteeltaan on piratismin vastainen, tämä ei käy ja ymmärrän kyllä yskän.


   • PeluriM1977 kirjoitti:

    Jos ymmärsin oikein tuon Xbox One:n, niin ensinnäkin pelit tallennetaan kovalevylle ja sitten pelin tallennukset olisivat "pilvi" - teknologiaa hyödyntävä ja tallennukset menisivät microsoftin servereille. Eli jos netti on poikki, niin ei voisi pelata peliä koska tallennuksiin ei saisi yhteyttä.En sitten tiedä menikö se näin, mutta tuollaista olin kuulevinani.
    En tiedä kyllä mitä ajatella. Voihan se olla, että en hommaa enää mitään konsoleita. Nuo pari xboxia riittää mainiosti. Uusi pelitietokone seuraavaksi.

    Aloitin taas Halo-sarjan pelaamisen alusta. Nyt pelasinkin Halo Reachin ekana. Sit Halo 1:sen ja siitä eteenpäin.

    "En tiedä kyllä mitä ajatella. Voihan se olla, että en hommaa enää mitään konsoleita. Nuo pari xboxia riittää mainiosti."

    10 vuoden päästä nuo Xbox One pelit lakkaavatkin toimimasta. Jolloin pitää pelata vanhalla xboxilla ja 360:lla vanhoja pelejä jotka vielä toimivat, kun One muuttuu aikanaan käyttökelvottomaksi.


   • .... kirjoitti:

    "En tiedä kyllä mitä ajatella. Voihan se olla, että en hommaa enää mitään konsoleita. Nuo pari xboxia riittää mainiosti."

    10 vuoden päästä nuo Xbox One pelit lakkaavatkin toimimasta. Jolloin pitää pelata vanhalla xboxilla ja 360:lla vanhoja pelejä jotka vielä toimivat, kun One muuttuu aikanaan käyttökelvottomaksi.

    Eli 10 vuoden päästä kun Xbox1 pelit lakkaa pelaamasta kaivetaan Xbox1 ja pelataan vanhoja pelejä.
    Millonkahan Xbox 2 ja 3 tulee?


   • Ihanat nimet kirjoitti:

    Eli 10 vuoden päästä kun Xbox1 pelit lakkaa pelaamasta kaivetaan Xbox1 ja pelataan vanhoja pelejä.
    Millonkahan Xbox 2 ja 3 tulee?

    Ei se ole Xbox1 vaan Xbox ONE. Siis tämä uusi konsoli. Pointti oli kai tuossa, että originaali Xboxin ja Xbox 360:n pelejä voi pelailla ilman nettiyhteyttä, koska ne tallentavat pelien tallennuksen kovalevylle (tai määrittämääsi paikkaan, vaikka muistitikulle jne) kun taas tuo Xbox One -konsoli tallentaa pelien tallennuksen Microsoftin servereille eli "nettiin". Jos siis netti on poikki, ei saa yhteyttä pelien tallennuksiin ja pelaaminen on mahdotonta.


  • Miten oikeasti voi kaksi pelata halo reachissä multiplayeria, kun ei vieras profiili käy? Potuttaa, kun on ostanut toisen ohjaimen, että voi kaksi pelata netissä...

  • Pystyykö alkuperäisen vanhan xbox konsolin tallennuksia siirtää uudelle xbox360 konsolille mitenkään? Netistä yrittänyt löytää tietoa tuloksetta.

  • Nostanpa tämän 6 vuotta vanhan aloitukseni jälleen tapetille.

   Xbox One -konsolilla on nyt pelailtu ja edelleen tulee Xbox originaalilla ja Xbox 360:lläkin pelailtua. Tosin Xbox One:lla toimii jo paljon Xbox 360:n pelejä ja muutamia originaali Xboxinkin pelejä. Silti parempi pelailla kullakin konsolilla omia pelejään, niin toimii hyvin. Tosin Xbox One kyllä on hyvä konsoli, koska sillä ei ole ollut mitään yhteensopivuusongelmia aikaisempien Xboxien pelien kanssa. Toimii sulavasti ja hyvin. Kun taas Xbox 360:n jökittää monien originaali Xboxin pelien kohdalla.

   Mulla on tällä hetkellä käytössä Xbox One S -konsoli. Full HD pelinäyttö on ja sitä olen käyttänyt. Originaali Xbox on SCART:lla kiinni Full HD taulu-tv:ssä ja näyttää ihan ok (itse asiassa paremmalta kuin komponenttikaapelilla). Kuvaputki telkkari meni kaatopaikalle aikaa sitten. Pelaaminen siis jatkuu edelleen konsoleilla.

   Pelitietokonetta en sitten hommannutkaan. Uuden perusläppärin kyllä. Riittää minulle vallan mainiosti. Playstationiakaan en hommannut. Elämä jatkuu ja pelaaminen myös. Loppuun asti konsoleilla mennään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   140
   4057
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   3999
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2377
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   196
   2180
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   175
   1099