Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Avast ja automaattiset vastaukset

Olen käyttänyt Avast virustorjuntaohjelmaa hyvällä menestyksellä kunnes homma alkoi tökkimään totaalisesti. Aloitin yhteistyön ko ohjelman parissa ilmaisversiolla, joka pian luonnollisesti pyysi maksun yhteistyön jatkamuiseksi. Maksoin pyynnön mukaisesti ja ja päästiin vuosi eteenpäin onnellisissa merkeissä. Asiallinen lisärahan pyyntö vuoden päästä taas seurasi ja maksoin sen ohjeiden mukaisesti.

Avast ohjelma jäi kuitenkin jankuttamaan rahantarvettaan joka kerta kun koneen avasin. Laitoin maksutositteet jokaiseen mahdolliseen Avast ohjelman yhteydenotto osoitteeseen, joista jokainen jäi jankuttamaan, vieraskielisiä ja kotimaan kielelle käännettyjä vastausviestejä siitä kuinka vastaus on automaattinen, eikä siihen kannata enää vastata. Pieni kiroilu toi suomenkielisen viestin, josta löytyi 30 vuorokauden kokeiluversio käyttöön, mutta jo maksettua versiota ei löytynyt mistään käyttöön. Nyt aika olkaa taas loppua ja Avast jankuttaa taas kuinka koneeni on muutaman päivän päästä altis kaikille mahdollisille viruksille, ellen maksa lisärahaa!!! Ilmeisesti minun on taas laitettava tositteet jo maksamastani vuoden uudesta diilistä kaikkiin mahdollisiin yhteydenotto lomakkeisiin, joista kaikista tulee taas automaattinen vastaus, johon ei kannata vastata ja rahanpyytäminen jatkuu edelleen kuin aiemminkin. Imeisesti uusi kirotapäräyttäminen poikisi taas uuden 30 vuorokauden kokeiluversion, mutta jo maksaamaani uutta vuoden käyttöoikeutta ei saada selvitettyä minulle asti ja rahan pyytämisjankutus jatkuu!

Pystyisikö joku ystävällinen ihminen löytämään minulle sellaisen yhteydenotto-osoitteen, josta asiat alkaisivat selviämään ja josta olisi mahdollista saada oikea vastaus, joka ei olisi automattivastaus, joka ei ota mitään kuuleviin korviin, joita ei ole tietysti edes olemassa.

Jos joku kykenee saattamaan tämän puheenvuoron Avast ohjelmatoimittajan jollekin fyysiselle henkilölle, saattaisi se viedä asiaa eteenpäin.

Jonkinlainen yhteydenotto kuluttajasuoja organisaatioon saattaa sitten muiden konstien pettäessä tuupata asiaa liikkeelle.

5

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Avast on ihan ok ilmaisversiona ja siitä saa vuoden version vain rekisteröitymällä joten maksaa siitä ei kannata. Jos haluaa maksullisen virustorjunta ohjelman niin niitä on parempiakin vaihtoehtoja olemassa kuten F-secure ja Norton.

      Mutta Avastin tukeen voi ottaa yhteyttä täältä: http://www.avast.com/support

      Tai jos osaat englantia niin voit lähettää kysymyksen Avastin foorumille.

    • Onko Avast huijausta

      Hei!

      Minä tilasin myös ensimmäiseksi ilmaisen AVAS-virustentorjuntaohjelman. Vuonna 2012 päätin testaa maksullista versiota ja se toimi kuten pitikin.

      Lokakuulla 2013 minulla loppui edellinen tilaus ja päätin tilata uuden vuoden sopimuksen. Toimin ohjeiden mukaisesti ja maksoin 39.99 vuoden Avast sopimuksesta. Minulle ilmoitettiin automaattisessa viestissä, että saan koodin sähköpostitse kunhan maksu on todettu suoritetuksi.

      Olen nyt odotellut viikon viestiä, mutta mitään ei ole tullut. Päätin soittaa Suomalaiseen numeroon. Numeroita oli kaksi ja toinen ei ollut käytössä ja toiseen vastasi henkilö huonolla Suomen kielellä. Hän kehoitti vain ottamaan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Eikä osannut auttaa muuten asiassa. Hän snoi myös, että hänelle on tullut lisäkseni myös kaksi muuta soittoa, joissa on valitettu samaa ongelmaa. Eli henkilöt olivat valittaneet, että eivät olleet saaneet uudelleen käynnistyskoodeja.

      • tuohtunut avast käyt

        Hyvät osmo perala ja vapunen!
        Täällä prikulleen sama ongelma:maksettu, mutta mitään ei tapahdu ja aikaa ei ole jäljellä enää kuin pari päivää, maksoin 2 vuoden virustorjunnan ja olen ongelmissa ja taitoni touhuta näiden (tämä avastin virustorjunta vaikutaa tosi kummalliselta, onkohan tosiaan huijausta?)tietokoneen virus yms asioiden kanssa on aika heikko.
        Mikähän se tai numerot ovat joihin voisi ottaa yhteyttä? Tarvitsisin sen että voisin myöskin antaa palautetta, olisin kiitollinen jos saisin ne, kun en itse löydä!!
        Kuluttaja-asiamieheen otan varmasti yhteyttä jos ei asia ala selvitä!


    • Kannattaa jatkossa miettiä että kannattaako avastista maksaa. Tuohon hintaan kun saa esim Nortonin ja F-securen vuodeksi.

      Lisäksi Avastin ilmaisversiolla pärjää mainiosti.

    • janne

      Avastiahan voi käyttää rekistöröitymällä ihan ilmaiseksi.... Näin olen toiminut jo monet vuodet, sieltähän löytyy free version myös.. ja tuonhan voi halutessaan maksaa tuon maksun..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe