Teiniseksiä saarella

teinari18

Oli kaunis heinäkuinen kesäpäivä, kun päätimme lähteä poikaystäväni, Ronin, ja perheeni kanssa saarelle yöksi. Saari sijaitsee lähellä mökkiämme ja se on todella laaja-alainen.

Olimme ottaneet mukaan telttoja; minulle ja Ronille, vanhemmilleni sekä isosiskolleni omat teltat. Lähdimme heti veneen saavuttua saarelle kokoamaan meidän telttaamme hieman etäämmälle rannasta. Onneksi muut leiriytyivät lähemmäs rantaa, kauas meistä.

Istuimme illalla rannalla nuotion äärellä makkaraa paistellen koko porukka. Aurinko ei enää paistaisi kauaan, vaan se laskeutuisi pian puiden taakse illan vaihtuessa yöhön. Roni piti kättään minun ympärilläni ja aina kun kukaan ei katsonut meihin päin, hän hiveli sormillaan C-kupin rintojani toppini päältä. Minusta se tuntui kiihottavan syntiseltä. "Te olette jotenkin kauheen suloisia. Istutte siinä nuotion lämmittäessä kasvoillenne söpön punan kainalokkain ja näytätte onnellisilta", sisko sanoi kadehtien ja näytti hieman surulliselta. "Kyllä säkin vielä itsellesi oman miehen löydät", vastasin ja annoin suukon Ronille. "Ei saa luovuttaa, vaikka niitä ääliöitä onkin ollut sulla normaalia enemmän. Sä olet upea tyttö", äiti lohdutti siskoani.

"Me käydään vähän tutkimassa tätä saarta", Roni sanoi ja kiskoi minut kädestä pystyyn. Muut nyökkäsivät hyväksyvästi. Kävelimme suoraan telttaan hakemaan punaisen viltin mukaamme ja lähdimme patikoimaan kohti kalliota, josta avautui kaunis maisema; järvi, pieniä saaria, kesäinen luonto ja ihana auringon lasku.

Laskimme viltin kalliolle ja istahdimme kaulakkain katselemaan auringon laskua. Juttelimme niitä näitä ja haaveilimme tulevaisuudesta, vaikka olimmekin vielä nuoria, 18-vuotiaita. Hiljalleen Roni siirsi toisen kätensä reidelleni ja aloitti silittelemään jalkaani. Käännyin katsomaan hänen vihreitä silmiään ja suutelin hänen huuliaan. Suutelun aikana hän hinasi kättään hitaasti sisäreittäni pitkin kohti shortsejeni etuosaa. Inahdin, kun hänen sormensa painuivat pimppini päälle. Vetäydyin hieman taaksepäin hyläten hänen huulensa hetkeksi ja riisuin toppini pois. Roni painoi kätensä rintojeni päällee ja puristeli niitä yhteen. "Mä niin rakastan sun rintojasi. Täydelliset", hän kehui ja suukotteli rintojani. Painoin silmät kiinni ja nojasin taaksepäin päästäen samalla pieniä huokauksia, kun hän nuoli ja imi nännejäni voimakkain imuin.

Keskeytin hänet ja riisuin hänen valkoisen paitansa pois. Roni asettui selälleen viltin päälle. Asetuin hänen ylleen, suutelin hänen vatsaansa ja laskeuduin alaspäin. Avasin hänen farkkushortsejensa vetoketjun ja laskin boksereita alaspäin. Otin hänen peniksensä käteeni ja aloitin imemään sitä rauhallisin liikkein. Pyörittelin kieltäni hänen terskansa ympärillä ja katselin häntä välillä silmiin. Kiihtuin hänen huokauksistaan. Nuolin peniksen vartta ja otin sen välillä niin syvälle suuhuni kuin kykenin, hitain, rauhallisin liikkein. Ronin hengityksen kiihtyessä otin hänen peniksestään kiinni molemmin käsin ja aloitin runkkaamaan häntä samalla imien ja nuoleskellen terskaa. "Lo-lopeta!" Roni huudahti ja työnsi minut pois päältään.

Roni laski shortsini ja kiskoi keltaiset stringini pois päältäni. Hän levitti jalkani auki ja asettui maakaamaan kasvot vasten sheivattua pilluani. Hän aloitti nuolemaan minua pitkin vedoin aivan alhaalta ylös saakka. Huokailin rauhallisesti ja keskityin nauttimaan tunteesta. Pian hän raotti oikean käden sormillaan pilluni huulia ja aloitti klitorikseni sivuttaisliikkeisen lipittämisen. Päästin pieniä vingahduksia ja kieriskelin nautinnosta. Roni työnsi varovasti kaksi sormeaan sisääni ja aloitti taas vauhdikkaan pilluni nuolemisen. Innostuin koko ajan lisää ja pian huomasin pitäväni Ronin kultaisen keltaisesta tukasta kiinni samalla pilluani hänen suutaan vasten hieroen.

jatkuu...

4

6885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teinari18

      "Tykkäsitkö?" Roni kysyi ja ryömi viereeni makaamaan. "Mm-m!" vastasin hymyillen ja rupesin hivelemään hänen treenattua vatsaansa. Roni siirsi käteni pois, levitti taas jalkani auki ja asettui makaamaan päälleni. "Mä haluan panna sua, nyt", Roni sanoi ja asetteli penistään sisääni. Penis työntyi hitaasti sisälle tiukkaan pilluuni. Tunsin, kuinka pilluni reunat puristivat Ronin penistä samalla, kun Roni aloitti hitaan edestakaisen liikkeen. Puristin hänen takapuoltaan samalla, kun hän kiihdytti vauhtiaan. Roni nosti jalkani olkapäilleen ja pani minua niin syvälle kuin kykeni voimakkain työnnöin. Voihkin nautinnosta ja tunsin, kuinka penis tuntui kohdunkaulassa saakka.

      Roni kiskaisi minut päälleen. Aloin liikuttamaan lantiotani edes takaisin peniksen liukuessa sisälläni. Punaiset hiukseni sekä terhakkaat rintani heiluivat nussimisen yhteydessä rytmikkäästi hänen yllään. Roni nosti päätään ottaakseen toisen nännini suuhunsa ja lisäsi vauhtia peniksen liikkumiseen alapuoleltani. Inahdin, kun penis syöksyi hurjan voimakkain työnnöin niin syvälle pilluuni kuin se vain pystyi.

      "Näetkö tuon kiven? Mene nojaamaan vatsa sitä vasten!" Roni käski ja osoitti takanamme olevaa kivilohkaretta. Kävelin kiven luokse ja asetuin jalat levällään nojaamaan kiveä vasten. "Näinkö?" kysyin ja katsoin Ronia silmiin viekkaasti. Roni ei vastannut mitään vaan käveli luokseni ja aloitti kourimaan kovin ottein pilluani. Voihkin, kun hän työnteli sormiaan sisälleni ja hieroi samalla peukalollaan klitoristani. Hän kyykistyi ja aloitti nuolemaan minua samalla kun työnsi sormiaan pilluuni vauhdikkain liikkein. Tunsin orgasmin lähestyvän ja aloitin tasaisen voihkinnan. "Mä tulen nyt!" huudahdin ja tunsin, kuinka koko kehoni rupesi tärisemään hallitsemattomasti.

      Jäin makaamaan mahalleni kiven päälle tyydyttyneenä, kun tunsin yhtäkkiä jonkun taas työntyvän sisääni. Roni aloitti panemaan minua samalla selkääni kiinni painautuen kamalalla voimalla. Kuulin kuinka hän huokaili korvaani ja hänen hengityksensä kiihtyi kiihtymistään. "Aah!" hän huokaisi ja tunsin, kuinka lämmintä nestettä valui täyttäen koko pilluni. Roni vetäytyi ja huomasin, kuinka sperma valui pitkin reisiäni hänen vetäessään peniksensä ulos mukanaan. Roni käänsi minut itseensä päin ja suuteli minua pitkään. "Mennään nukkumaan", hän sanoi hymyillen.

    • Jatkoa kiitos!!

      Mahtava!! Jatka !!

    • biggytt

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    • kiihotuin!

      Aivan mahtava tarina! Kiihotuin tässä itsekkin ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe