kamala stressi

yks n

Olen 4 vuotta seurustellut narsistin kanssa.Yksi pahoinpitelyoikeudenkäynti, kiinnijäämiset nettitreffailuista, jatkuva alistaminen ja syyttäminen.Haukkuminen ja raivoaminen.Olin vielä muutama vuosi sitten iloinen ja hymyilevä nainen.Yhtäkkiä tämän miehen tavattuani en saanut ihan niin vaan tavata läheisiäni saatika ystäviäni.Paras ystäväni hermostui jo minuun koska en ole uskaltanut vastata puhelimeen miehen kuullen saatika vanhemman poikani puheluihin.Hullu olin, hänen kehoituksestaan myin asuntoni Joulukuussa ja muutin 17v poikani kanssa hänen luo.Muutama viikko meni hyvin kunnes yhdet täysin turhat raivarit saivat pojan muuttamaan isälleen.Siitä nyt 3 kuukautta.Tämä aika aivan hirveää.Yrittänyt tavata poikaani salaa ja suunnitellut muuttoa pois.No 2 viikkoa sitten ilmoitin hänellee saaneeni asunnon.En ollut edes kunnolla uskaltanut kertoa hänelle että haen asuntoa.Ne raivarit.Jotain järkyttävää.Uhkaa katkoa kädet minulta ja pojalta.Sanoo että kuhan poika täyttää 18 kesällä ni saadaan tapella.Et hän antaa opetuksen.Hänellä harhaluulo että olisin halunnut olla hänen kanssaan mutta poika pakotti muuttamaan.Ei pidä paikkaansa.Olen halunnut pois jo kauan.Olen elänyt hänen elämäänsä hänen ehdoillaan jo vuosia.Huomenna olisi muutto.Olen aivan paniikissa.En ole viikkoon nähnytkään miestä.Viikonlopulla uhkaili vanhemmalle pojalleni että tappaa mut eli äidin.Kävin kysymässä tietoa lähestymiskiellosta mutta en laittanut eteenpäin pelosta.Huomenna menen muuttofirman 2 ukon kans muuttamaan.En tiedä miten pystyn tähän ja miten uhkailu ja pelottelu sen jälkeen jatkuu.Sairaslomaa tämä viikko.Akuutti stressireaktio.Hän on koittanut soittaa 3 kertaa muutaman päivän aikana mutta ei yhtäkään textaria.Hautoo kostoa luultavasti.En halua edes enää olla ihmisten parissa kaupungilla koska pelkään.Olen ollut vanhempieni luona koko viikon.Nyt vappu jota rakastan mutta ei huvita pätkääkään lähteä mihinkään.Muut on jo juhlimassa.Anteeksi sekava raapustukseni, join pari olutta kirjoitukseni akana ja pelkään huomits akuin ruttoa.Kamalaa miten toinen ihminen voi viedä sult a kaiken

12

327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemppiä täältä

      Toivottavasti kaikki asiat selviävät hyvin. Koeta jaksaa taistella ja pakkohan sun onkin!

      • yks n

        Kiitos tosi paljon.


    • PALON

      Voimia ja rohkeutta sulle. Olet pahan paikan edessä!

    • kyllä se siitä

      Näytä että olet voittaja ainesta!! Ei yksi Mikki Hiiri sun elämääsi pilaa!

      • yks n

        Kiitos olette ihania


    • kerrankokenut

      Rohkaisut ja kannustukset täältäkin!

      Älä ikinä edes pienessä päässäsi ajattele,että mikään tästä olisi sinun syytäsi.
      Ei todellakaan ole.
      Narsistinen ihminen vain haluaa saada sinut uskomaan niin ja siihen voi helposti langeta.
      Alkaa miettimään sitä,että mitä olisin voinut tehdä toisin...
      Olisinko voinut toimia niin että toinen kuitenkin hyväksyisi...

      Narsistin kanssa asiat vaan eivät mene niin.
      Heillä on täysin oma kuva asioista,eikä niistä juuri ole varaa edes keskustella.

      Ole ylpeä selviytyjä. Sehän sinä olet,todellakin!

      Olet upea ihminen kun selviydyt tuosta ja taatusti viisaampi ja rohkeampi jatkossa!

      Tsemppiä!!

    • peukkuja sata

      Jaksa pitää linjasi!

      • kamala stressi

        Kiitos teille kaikile.Viime Torstaina olin tilannut muuttoauton ja miehet.Ei päästänyt asuntoon sisälle ja muutto tyssäsi siihen.Nyt haluaa kuulemma auttaa ja keskustelal asiasta.Haluaa kai vaan saada mut puolelleen.Edelleen lapsilleni sisi jo kylläkin nuorille miehille vihainen.Arvostelee ja haukkuu.Ihmettelee miten ole n tehnyt tämän ratkaisun.Täytys kai uskaltautuaja mennä pakkaamaan sinne hiljalleen.Meidän kaunis tyhjä koti odottaa siellä tyhjänä asukkaitaan.Kiitos tsempeistä, niistä aina apua ja hyvä tietää että todellakaan en ole ainut joka kärsii samasta ongelmasta.Stressiä ja huolta.Nyt olen jo taas töissäkin.Toiv kohta asumme uudessa kodissa ja tämä mies unohtaisi meidät.


    • Älä mene yksin sinne enää. Kysy poliisilta ohjetta, kuinka saisit tavarasi turvallisesti pois miehen kodista. Voimia sinulle. Kivaa kun sinulla on jo asunto itsellesi. Aloita vaikka tyhjästä ennemmin kuin menet yksin tavaroita hakemaan, kun kerran on aikaisemminkin sinut pahoinpitänyt. Mies, joka hukkuu omaan ajatukseensa on todella vaarallinen, ei näe eikä ymmärrä, mitä hänelle puhutaan. Siksi, turvaa itsesi hyvin.

    • hajalla

      Raskasta aikaa sinulla, tiedän kokemuksesta.. Itsellä myös vastaavanlainen kokemus takana ja osin kesken ja kuka tietää mitä edessä.

      Mutta tilanteeseesi: Poliisi antaa virka-apua muuttoon, jos teillä alaikäisiä lapsia. Muuten ei. Itse ilmoitin poliisille tilanteen ja ajankohdan, jolloin sovimme, että jos 112 tulee häytys asiastani, niin partio saa paikalle ja minä sekä muuttajat poistumme siksi aikaa odottaan poliiseja.

      Toisekseen: Hae sitä lähestymiskieltoa, vaikka peloittaa!! Jos tunnet tarvitsevasi sitä. Itse hain ja myös sain. Oikeudessahan se käsitellään ja oli kyllä raskas, mutta nyt on laki puolellani. Poliisille aina ilmoitus sen rikkomisesta.

      Älä vastaa mihinkään yhteydenottoihin, viesteihin, puheluihin, tapaamisiin. Älä usko mitään, vaan kaikkeen suhtaudut epäillen, mitä hän sanoo. Mitä enemmän pysyt poissan hänen vaikutuspiiristään, sitä paremmin pääset itse irti.

      Tsemppiä paljon. Tie on raskas kulkea, mutta ehdottomasti kannattaa!!

    • mietin vaan..

      Jaksamisia aloittajalle. Mutta onko narsismi todettu ? Eikö voi olla vaan muuten vittumainen ihminen ? Kun tuntuu että kaikki aina leimataan narsisteiksi. Kaikki ihmiset ei oo mukavia. Ja jotku on hirveän mustasukkaisia toisesta ym. Mutta ei kai kaikki jotka ei pärjää kumppanin kanssa ole narsisteja ? POliisille mee jo seuraavasta uhkauksesta. Moista luuseria ei kannata pelätä

      • kamala stressi

        Kiitos taas.Nyt olen ollu siellä hänen luonaan pari päivää pakkaamssa ja kuuntelemssa syytöksiä.Olen ollut liikaa vaikutuspiirissään.Yrittää selvästi luikerrella hinnalla millä hyvänsä takaisin.Eilen sanoi ykskantaan että jos sä alat käymään ravintoloissa ja ns iltaa istumassa niin mä teen pojalle s jotakin.Siis se raivo mikä siitä nousi oli mieletön mutta olin hiljaa.Saas nähä.Toivottavasti pian on pakattu ja pääsee pois.Tänään en kyllä aio sinne mennä.Todella rasittava itselleen valehteleva ihminen.Väittää koko ajan kuinka hän haluaa vain mun parasta ja kuinka hän ei ikinä ole minua kiristänyt tai uhkaillut.Voiko ihminen oikeasti tuntea itsensä noin huonosti ja ajatella itsestään juuri päinvastoin kuin on?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1635
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1312
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1059
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      897
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      815
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      729
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      711
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      694
    Aihe