Tyypillinen harrastaja

krav maga

Millainen on tyypillinen krav magan harrastaja?

23

897

Vastaukset

 • Roteva, sänkitukkainen 30-40-vuotias mies, joka käyttää mustia reisitaskuhousuja ja työskentelee poliisi-, sotilas- tai vartiointialalla tai portsarina.

  • Venaas. Tarkoittaako tietty pukeutuminen sinun mielestäsi automaattisesti työskentelyä turvallisuusalalla ja millä perusteella?

   Minä nimittäin olen ammatiltani sitten ihan tavallinen trukkikuski/varastomies ja käytän päivittäin mustia reisitaskuhousuja. Nämä housut ovat vähän helvetin kätevät työkäytössä koska niissä raahaa mm. mittanauhan, useamman kynän, laskukoneen, puukon ja muitakin tarpeellisia työvälineitä mukanaan helposti päivän aikana. Käytän samanlaisia housuja myös vapaalla nimenomaan siksi, että reisitaskuhousuilla on helvetin hyvä kuljetuskapasiteetti ja ovat mukavammat päällä kuin farkut.

   Tiesitkö, että reisitaskuhousut ovat sitten oikeasti raksapuolen ja varastoalan ihmisten työvaatteita?


  • mitäpä helvettiä? kirjoitti:

   Venaas. Tarkoittaako tietty pukeutuminen sinun mielestäsi automaattisesti työskentelyä turvallisuusalalla ja millä perusteella?

   Minä nimittäin olen ammatiltani sitten ihan tavallinen trukkikuski/varastomies ja käytän päivittäin mustia reisitaskuhousuja. Nämä housut ovat vähän helvetin kätevät työkäytössä koska niissä raahaa mm. mittanauhan, useamman kynän, laskukoneen, puukon ja muitakin tarpeellisia työvälineitä mukanaan helposti päivän aikana. Käytän samanlaisia housuja myös vapaalla nimenomaan siksi, että reisitaskuhousuilla on helvetin hyvä kuljetuskapasiteetti ja ovat mukavammat päällä kuin farkut.

   Tiesitkö, että reisitaskuhousut ovat sitten oikeasti raksapuolen ja varastoalan ihmisten työvaatteita?

   Nyt heti kun aloittaa käytön, on trend setter ja joskus nuo vielä ovat muotia. Muut alkavat hyppiä band wagoniin, hipsterit ekana.

   Noiden jälkeen seuraava iso hitti tulee olemaan liivit, joissa paljon taskuja varusteille, kuten laskimelle, kynille, USB-tikuille, piuhoille, latureille ja sellaisille.

   Naisia kiinnostavat aikaansa edellä olevat trend setterit!


 • 175cm 98kg ajoneuvoasentaja

 • Maastohousumiehiä. Viikonloppuisin käyvät ampumassa värikuula aseilla.

 • 168cm ja 230 kg pitkätukka mies.

 • Tero, koulukiusattu???

  • Pieni mies joka on saanut tarpeeksi väkivallan vastaanottamisesta.


 • Munattomat "katutappelijat" jotka eivät ole riittävän älykkäitä todelliseen urheilulajiin kuten nyrkkeily(kilpa). Haluavat satuttaa erityisesti munille. Ovat yleensä koulukiusattuja möhömahoja. Sitten kun mennään peruskurssille niin ostetaan heti sellanen paita jossa isolla selässä "krav maga" ja lähdetään kylille patsastelemaan että näkeehän varmasti kaikki että tykkään munille räpsimisestä:) hahah .kerrassaan hävettää sellaset paidan omistajat. Kunnon urheilijat on oikeasti kovaa porukkaa.

  • Homoja ja muita elämästä vieraantuneita runkkuja.


  • Tuo on muuten hauskaa, mitä pitempään on ollut mukana kamppailulajiskenessä, sitä vähemmän haluaa käyttää noita näkyviä merkkejä. Aloittelijana käytin lajipaitoja, enää en ikinä muualla kuin treeneissä.


 • Itse olen nk. Krav maga mahalla (kaljamaha) varustettu kaveri, pituutta reilu 150 ja paino 80-90kg kaljakaudesta riippuen . Paikat jo rikki vajaassa neljässäkympissä ja paskamainen luonne ... saapahan ainakin toteuttaa itseään jollain tavalla. Hiki tulee ja kunto kohenee

 • Ehkä monesti tyyppejä, jotka haluavat tuntea olevansa kovia jätkiä ilman että joutuvat todistamaan sitä kehässä tai asettamaan egonsa muuten koetukselle.

  Tai omanlaisiaan extreme-lajien etsijöitä.

 • Ihmisiä, jotka ovat kokeilleen muita kamppailulajeja sitten kadulla onkin kävellyt karu todellisuus vastaan nyrkkirauta tai puukko ojossa ja turpaan on tullut tunti ilman mainoskatkoa. Sen jälkeen oppii haluamaan todellista itsepuolustuksen mahdollisuutta itselleen ja sitä ei budo-lajeista tänä päivänä löydy ennen korkeita musta vyön tasoja.

  Tai ihmisiä, jotka eivät ole kokeilleen mitään lajia ja sitten se kylmä todellisuus on kävellyt kadulla vastaan ne nyrkit tai puukko ojossa ja vaatinut lompakkoa.

  Se ei tarvitse kuin kerran joutua todella vakavaan vaaraan ja se yksi kerta voi riittää siihen, että sitä haluaa oppia tehokkaan tavan vastata seuraavan kerran kun joku käy päälle tositarkoituksella.

  • Kiva mainos. Seuran vetäjältäkö?


  • Monet elää aika turvallista elämää ja karu todellisuus koostuu oman pään sisältä kumpuavista uhkista.


 • Krav Magassa hyvin pärjää 26-vuotias röntgenhoitaja nainen 165cm. Suosittelen kaikille naisille! Hyvä tapa pitää kuntoa yllä =)

  • Krav Magan tarkoitus ei kaiketi ole Krav Magassa pärjääminen (kuten on kilpalajeissa), vaan siellä kuuluisalla kadulla pärjääminen uhkatilanteessa. Mites sen laita?


 • Krav magan tyypillinen harrastaja on nykyään pienikokoinen nainen, josta on kiva potkia alistavaa sukupuolta munille ja näin suorittamallaan imaginaarisella kastraatiolla dekonstruoida vuosisatojen sorto.

  • Koulukiusatut Terot!


 • <:::::[]=¤༼ຈل͜ຈ༽ノ ʜᴇʟʟᴏ sᴘᴀᴍᴇʀɪɴᴏ, ɪ'ᴍ ᴛʜᴇ кɴɪɢʜᴛ ᴏғ sᴘᴀᴍᴇʀɪɴᴏ. ʏᴏᴜ ʜᴀvᴇ ᴅᴏɴᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀк ᴛʜᴀᴛ ᴡɪʟʟ ᴘʟᴇᴀsᴇ вᴏᴛʜ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ɢᴏᴅs. кᴇᴇᴘ sᴘᴀᴍᴇʀɪɴᴏ ᴀɴᴅ ɴᴇvᴇʀ ʟᴇᴛ ᴛʜᴇ ғᴏᴜʟ ᴍᴏᴅᴇʀɪɴᴏ sᴛᴏᴘ ʏᴏᴜ! <:::::[]=¤༼ຈل͜ຈ༽ノ

 • Krav maga on taisteilulaji ja muut lajit joissa kilpaillaan ovat kamppailulajeja. Siitä jokainen voi vetää omat johtopäätöksiä. Itse 20v aikana olen nähnyt harrastajia joka laidasta niin hankala alkaa harrastajia lokeroimaam mutta siitä jokainen joka ei edes lajia ole kokeillut voi vetää omat johtopäätöksenä edes tietämättä mistä puhuu.

 • itsensä puolustaminen väärin? Sitä mieltä moni näyttää olevan. Suosivatko he rikollisia, vai mikä on taka-ajatus?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3441
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1013