sähkön katkaisu?

lazaa--

Minulle on tullut perintäfirmalta kirje että maksa lasku 3.5 mennessä tai sähköt katkaistaan. Minulla ei ole vielä tänään maksaa tuota, keskiviikkona tulee rahaa vasta. Ei kai ne viikonloppuna katkaise? Perintäfirman kanssa ei saanut maksusopimusta tehtyä, auttaisiko jos maanantaina soittaisin sähköyhtiön asiakaspalveluun ja kertoisin että pystyn maksamaan vasta ke?

7

1770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tankard

      Multa katkaistiin sähköt. Kirjotin juuri valituksen sähköyhtiölleni:

      VALITUS 10.5.2013
      Otin x asiakaspalveluun yhteyttä ensimmäistä kertaa joulukuussa, hyvissä ajoin ennen seuraavan laskun eräpäivää, joka oli tammikuun alussa 2013. Minulla oli laskutus silloin 2 kk välein ja halusin pyytää laskutusta muutettavaksi 1 kk välein. Tämä piti asiakaspalvelun mukaan olla mahdollista. Halusin tehdä muutoksen siksi, että tiesin etukäteen, että en voi maksaa 2 kk laskua kerralla.
      Laskua ei kuitenkaan kuulunut tammikuun 2013 alussa. Soitin asiakaspalveluun uudestaan ja minulle luvattiin, että lasku muodostuisi helmikuun 2014 alkuun. Minun piti kuitenkin soittaa vielä x.2.2013 ja x.2.2013, ennenkuin mitään tapahtui. Loppujen lopuksi sain laskun, mutta se oli 3 kuukauden kulutuksesta.

      Sain siis 3 kk laskun sen sijaan, kun hyvissä ajoin pyysin laskutussyklin muuttamista 2 kuukaudesta 1 kuukaudeksi.

      Ilmoitin asiakaspalveluun, että en voi maksaa tätä laskua mitenkään kerralla, ja minulle tarjottiin kahta maksuerää. Yli kahden maksuerän menevistä maksujärjestelyistä joutuisin maksamaan enemmän. Minun mielestäni tämä on kohtuutonta, koska soitin asiakaspalveluun ennakkoon ja pyysin hyvissä ajoin laskutukseeni muutosta, ennen eräpäivää. On yrityksen oma vika, jos heidän järjestelmänsä ovat niin jäykkiä, ettei laskutusta voi tehdä asiakkaalle kun asiakas niin pyytää.

      3 kk laskun lisäksi sain piakkoin 1 kk laskutussyklin vihdoinkin toimiessa, uuden laskun jonka eräpäivä oli huhtikuun alussa, sekä taas laskun joka oli maksettavana toukokuun alussa. On siis täysin kohtuutonta, että minun oletetaan maksavan 6 kk kulutuksen verran laskuja 3 kuukauden aikana! On otettava huomioon, että tämä 6 kuukauden kulutus sisältää vuoden kylmimmät kuukaudet, jolloin sähkönkulutus on korkeimmillaan. Mielestäni tälle 6 kk kulutuksen summalle tulisi antaa 6 kk ILMAINEN maksujärjestely, kuten sitä alunperin pyysinkin puhelimitse. Tämä on teidän ohjeistuksenne, laskunmaksujärjestelmänne ja asiakaspalvelunne vika, itse olen yrittänyt ennakoida rahatilanteeni ilmoittamalla teille sopivan laskutussyklin ennakkoon, jotta tältä tilanteelta vältyttäisiin.

      Sähköt on nyt katkaistu ja katkaisumaksu on lisännyt maksettavaani summaa 200 eurolla eli yhteensä näistä laskuista muodostuu yli 1400 euroa jonka x odottaa minun maksavan kerralla, jotta saisin sähköt taas päälle.
      Sosiaalitoimisto on tänään x.5.2013 luvannut lyhentää laskuja 662, 89 eurolla, mutta x´n asiakaspalvelun vastaus tänään puhelimitse on ollut, että koko summa tulee suorittaa, ennenkuin sähköjä kytketään uudelleen. Tämä on täysin kohtuutonta.

      LISÄKSI:
      Katkaisua varten kaksi työmiestä (x`n pakettiauto) tuli paikalle x.5.2013 noin kello 12:00. Kun menin ulos miehiä vastaan, seisoi toinen heistä virtsaamassa pihan nurkalla. Mielestäni tämä oli todella törkeää käytöstä ja piste i:n päälle koko jupakassa.

      Haluan kirjallisen vastauksen tähän valitukseeni.

      • ai mää vain

        Joo. Sähköä pitäisi myydä kuin ruokaa ja poltto ainetta. Eka maksetaan ja sitten käytetään. Ei tulisi sähköyhtiöille jatkuvia perinnän paikkoja.


      • Loistava idea
        ai mää vain kirjoitti:

        Joo. Sähköä pitäisi myydä kuin ruokaa ja poltto ainetta. Eka maksetaan ja sitten käytetään. Ei tulisi sähköyhtiöille jatkuvia perinnän paikkoja.

        Poletilla sähköä! Se olisi kyllä loistavaa... mutta sittenhän kai sähköyhtiön tai vähintäänkin yhteiskunnan pitäisi ILMAISEKSI (eli verorahoilla) jakaa näitä poletteja. Koska onhan se nyt kohtuutonta että sähköstään pitäisi maksaa. Tai vedestä, tai bensasta tai ruoasta. Tai ei ainakaan kaikesta kuluttamastaan.. maksaisi vain ehkä osan ja senkin tietysti osamaksulla!


      • Tehty jo
        ai mää vain kirjoitti:

        Joo. Sähköä pitäisi myydä kuin ruokaa ja poltto ainetta. Eka maksetaan ja sitten käytetään. Ei tulisi sähköyhtiöille jatkuvia perinnän paikkoja.

        Näinpä juuri teki eräs firma, Market Energia.... googlaamalla löydät asiasta lisää.


    • Kusetettu220

      Energia 220?

      • 220 Energia ei liity mihinkään muuhun sähköyhtiöön, eivätkä 220 Energian omistajat omista muita sähköyrityksiä. :)


    • Panomies5

      Heiluttelee vitun isoa kullia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe